Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Vuosi vaihtuu

Kohti vuotta 2013. Kaiken puolin vuosi 2012 piti sisällään hyvää, kuin myös myös pahaa ja toivon, että vuosi 2013 on parempi meille kaikille. Eilen vietettiin PRIMEN 2.v synttäreitä ja aika on kulunut kuin siivillä. Yksi unelmani toteutui tasan 2 vuotta sitten kun sain avattua oman liikkeen. Saan olla onnellinen mun mahtavista työkavereista, sillä eilenen oli elämäni hauskin työpäivä. Teimme kampauksia non-stoppina ja asiakkaita riitti mukavasti aamusta iltaan. Illaksi menimme tyäkaverin koti pippaloihin, jossa naurua riitti ja lapset oli into piukeena raketeista.

Tänään on viimeinen päivä ennen uutta kisakautta ja aion todellakin syödä karkkia, pitsaa ja kaikkee ällöttävän epäterveellistä ja saada itselleni oikein hunonolon. Moni tekee uudenvuoden lupauksia paremmasta elämästä, mutta haluaako sitä tosissaan. Muutos pitää lähteä aina itsestä ja sitä pitää haluta tosissaan. Joskus on hyvä katsoa peiliin ja miettiä niitä omia rutiineita ja mitenkä niitä voisi muuttaa. Jos mennään pari vuotta taaksepäin, mulla aina ehdoton sauna siideri. Eilen muistelin, että en edes muista koska olisin sellaista viimeksi juonut, koska todellisuudessa mitä hittoo mää sillä teen? En yhtään mitään. Muutoksia ei tapahdu, ellet muuta itseäsi ja jos et muuta niin älä valita.

 itse olen huomannut montakin asiaa elämässä, mitkä ei ole enään mun juttu. Mua ei oikeastaan kiinnosta istua harvase ilta jossain kokkareissa, tyttöjenilloissa, kutsuilla tai käydä avajaisissa yms. Nautin yhdessäolosta perheeni kanssa ja teen paljon töitä, joten käytän sen energiani mielummin niihin asioihin mistä mulla itsellä tulee hyvä mieli. Samoin liikunta on asia mistä mulla tulee hyvä mieli.

Tässä on kuva voimisteluajoilta, jolloin olin lähes anorektinen tai varmaan olinkin ja en koskaan halua näyttää tuolta. Oma kauneusihanne on muuttunut laihasta sporttiseen. Olen käynyt elämässäni kaikki vaiheet läpi niin ali-kun ylipainon ja nyt olen siinä kultaisella keskitiellä. Voin hyvin jaksan paremmin ja nautin elämästäni.

Kaikilla nautinto ei ole sama asia ja sitä pitää arvostaa. Kaikia ei myöskään ole luotu urheilijoiksi vaan heillä voi olla jotain aivan muita lahjoja. On silti tärkeää löytää juuri se oma juttu ja mietiä mikä on se oikea tie omaan täydelliseen elämään. Odotan innoilla vuotta 2013 ja haluaisin sen olevan tasaisempi ja turvallisempi kun edellinen. Paljon olen oppinut ja käynyt itseni kanssa keskustelua asioista ja löytänyt monta ratkaisua. Yksi mikä on minulle ollut aina vaikeaa on keskittyä vain siihen omaan ja sulkea pois kaikki se paha mitä ympärillä liikkuu. Toivon myös että moni ymmärtäisi lajiani paremmin ja ymmärtäisi, että myös minulla on ne tunteen. Osa ihmisistä luulee olevan se jokin etuoikeus tulla sanomaan, etä näytätpä sää hirveeltä, mää en ainakaan haluais tollasia lihaksia….. Hmmmmm, no voitte kuvitella mielessä, mitä minä asiasta ajattelen sanomatta sitä KUITENKAAN ääneen henkilökohtaisesti. Tietyista asioista olen tiettyä miltä, mutta seison myös sanojeni takan. Mielestäni osoittaa itsetunnon heikkoutta arvostella tai haukkua jotain ANONYYMINÄ, joten en anna niille ihmisille mitään arvoa. Hyvää uuttavuotta kaikille ja toivotaan että tämä vuosi on se ihmeiden vuosi. Jos uskot unelmiin voit myös toteuttaa ne <3
-Umppu

Kommentit (3)

  1. Anna Virmajoki

    Hater keep on hating. Helppohan se pulla suussa ruudun takana arvostella naisia, joilta OIKEASTI haluaisi itsekin näyttää.. Harvasta lajiin kuitenkin on.. Kateus on ikävä asia.

  2. Anonymous

    Olen lukenu sun blogia jo tovin ja täytyy sanoa että toimit jonkinlaisena inspiraationa! 🙂 Päätin ottaa itteeni niskasta kii ja puristaa itteni siihen mihin olen aina halunnut päästä koska olen kyllästynyt kadehtimaan muita! Ihan mielenkiinnosta kuintenkin, tuleeko sulle ikinä ns heikkoja hetkiä että tekis mieli heittää hanskat tiskiin? Miten pääset niiden yli? Miten saat pidettyä motivaatiota yllä?

  3. Ulla-Riitta Koskinen

    Tottakai tulee. Mun pahe on karkki ja välillä sen himo on sietämätön! Silloin vaan mietin tavoitteita. Treenin suhteen ei ole ongelmaa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *