Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Voihan ukulele

Olipahan päivä. Lähdin jo aamusta asioille ja piipahdin Petite Cabinetissa Mulle aloitetaan tekemään kasvojen alueelle aivan uudenlaista ihon pinnoitushoitoa. Aluksi se aloitetaan herkkyys testillä, mikä minulle tänään tehtiin.

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja joka perustuu ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineyhdisteen ansiosta. Kyseinen aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilma kuorintahoidoissa usein ilmeneviä haittavaikutuksia.

Hoito ei sinäsään tuntunut juuri miltään, eli ei kirvellyt eikä kutissut. Miinuksena voin sanoa sen, että Vivian istui sylissäni koko toimenpiteen ajan  ja koitin häntä viihdyttää:) Hoito tehdään sarjahoitoina ja jatkossa pyrin menemään sinne ihan itsekseni. lisätietoja hoidosta löydät TÄÄLTÄ

IMG_8892

Sain kotiin kotihoitotuotteita, mitkä pääsevät tänään illalla heti testiin. Jos jotain olen oppinut niin ihonhoitotuotteissa on todella suuria eroja ja kannattaa luottaa ammattilaisen valintoihin, mitkä tuotteet sopivat juuri sinun ihollesi.

Kun pääsin hoidosta oli meillä Juuson kanssa lounas treffit <3 En muista koska viimeksi oltaisiin oltu ruokatunnilla syömässä. Siitä sitten hirveetä kyytiä kotiin laittaan lapsille ruokaa, koska illalla oli The day. Vilin ensimäinen koulun joulujuhla. Vilillä oli esitys, mitä se oli jännittänyt jo monta päivää. Hän soitti ukulelea tonttu esityksessä.

IMG_8867 IMG_8878 IMG_8884 IMG_8888

Onhan ne jotenkin niin liikuttavia <3 Vivian nukku koko eityksen ja loppuvaiheessa se alkoi itkeen, jotenka meillä oli ihan omat juhlat koulun käytävällä.

Mulla ei ole koskaan mitään arpaonnea missään, mutta tänään sain sähköpostin, missä kerrottiin, että olet voittanut Långvikin insta kisassa kaksi lippua Disney on ice näytökseen. Kuinka siistiä 🙂 Vili ei ollut halukas lähtemään niin ehkä keksin jos jonkun lapsi seuralaisen 🙂

-Umppu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *