Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

VIIKKO

Nyt alkaa jo pientä jännitystä olemaan ilmoilla…. Eilisestä tuli vaan lisää intoa lavalle. On se vaan niin hullua, että vuoden työ ja sen näyttö on nyt ihan käsillä. Kaikki on asujen, kenkien, korujen yms osalta kunnossa eli mitä mää keksisin stressattavaa? Mennään jo perjantaina Lahteen, sillä silloin on kilpailijakokous, jossa on oltava paikalla. Lauantaina on meidän Heidi Sorsa ”didi” säteilemässä ja ajattelin mennä huutamaan ääneni käheäksi. Heidi on tiimistämme ainut (Minnan lisäksi) kuka omistaa pro kortin, eli kilpailee vain ammattilaiskisoissa ja kuinka ihanaa kun ne ovat täällä Suomessa.

Hieman valmenatjani Minnan sanoja lainatakseni: Muutamia faktoja 🙂 Kilpailuihin valmistauminen on henkisesti ja fyysisesti kova paikka. Henkisen kantin on kestettävä silloinkin, kun epätoivo valtaa mielen, nälkä kurnii vatsanpohjassa ja salillekkin on lähdettävä.

Vaikka itselle on syntynyt rakkaus lajiin, on mullakin ollut niitä aamuja, kun kaikki tuntuu aivan ylivoimaiselta ja tunne on, että tää loppuu nyt ja tähänpäivään. Aivan sama on varmaan jokaisella on kyse sitten omasta työstä, tai harrastuksesta. Siinä vaiheessa on hyvä otta pikku aikalisä itsensä kanssa ja miettiä niitä syitä miksi tätä teet!  (Minna): Fitness on lajina haastava. Paitsi että sinun on treenattava salilla, tehtävä aerobista, myös ruokavalion sekä levon on oltava optimaalista. Fitness on elämä 24/7.

(Minna): Tärkeän linkin muodostavat myös tukijoukot ja perhe. Jos perheesi ei ymmärrä lajiasi (mikä tapahtuu valitettavan usein) ja kyseenalaistaa jatkuvasti elämäntyylisi, vaatii myös henkistä kanttia ylittää nämä elämän tuomat esteet.

Tässä asiassa olen kyllä niin samaa mieltä Minnan kanssa. Usko omaan itseesi on oltava valtava ja sietokyky kaikenlaista palautetta vastaan on oltava suodattava. Asetat itsesi arvostelun kohteeksi ja kaikilla on sinusta jonkinlainen mielipide. Fitness lajeissa usein se palaute on vielä negatiivista 😉

(Minna) Paineet kohti tulevia kisoja ovat hyvin erilaisia. Toinen nousee lavalle puolustamaan Suomen mestaruuttaan ja toinen nousee sinne haastajana. Jokaisella on tapansa käsitellä paineita ja kokemuksen myötä tiedät jo ennakkoon mitä on luvassa. Lavalla nähdään kuka kestää paineet parhaiten ja kuka haluaa voittaa.

Itselläni on tapa vetäytyä vähän omiin oloihin ja usein huudatan musiikkia ja haen fiilistä 🙂 Kilpailu on kovaa ja ainakin itsellä on aina päämääränä voitto. Joskus siihen tarvitaan aikaa, joskus se tulee yllättäen, koskaan ei tiedä. Silloin olet mielestäni kilpaurheilija kun tähtäät aina ylittämään itsesi ja asetat itsellesi tavoitteet, jonka eteen on tehtävä niin hullun raivolla töitä, että pelkää ettei kuolekkaan 😉 hahaha.

Olen ihmistyyppiä kaikki tai ei mitään. Aina pitää olla jonkinlainen projekti elämässä menossa. Haluan aina lisää ja eteenpäin elämässä. Panostan aina kaikkeen 100 lasissa ja siksi olen juuri Umppu. Ihmiset ovat erilaisia ja se juuri onkin meidän rikkaus. Kisoissa mietin jo hiljaa….tai no lujaa itsekseni, että voi kunpa pääsisin repäseen fitnekseen oikein kunnon vaparin. Fysiikkani ei sinne vielä riittäisi, mutta tämä voikin olla jossain vaiheessa se seuraava projekti 🙂 Kuka tietää?

Nämä ovat vanhoja rytmisenkilpavoimistelun ajalta kuvia ja ehkä vielä saisinkin itseni samaan kuntoon:) Monta ässää on vielä hihassa ja mistä sitä koskaan tietää jos vaikka repäsen 🙂 Maltti on valttia.

Tänään on luvassa kotitreeni ja lepoa. Saunaa, naamioo ja rentoutumista. Muistakaa, että koskaan ei ole liian myöhäistä elää juuri sellaista elämää juuri sellaisessa vartalossa, mistä olet aina unelmoinut <3

-Umppu

Kommentit (2)

  1. Anonymous

    Kiitos inspiroivasta kirjoituksestasi. Etenkin tuo ”koskaan ei ole myöhäistä elää juuri sellaista elämää juuri sellaisessa vartalossa, mistä olet unelmoinut” olkoon minunkin mottoni syyskuussa 2012. T. Liia

  2. Anonymous

    Moikka Umppu!Siulla on aivan ihana blogi, todella motivoiva ja piristävä. Ootan aina innolla sun uusia postauksia, koska saan niistä paljon inspistä omaan treeniin ja omien tavoitteiden saavuttamiseen. Jatka samaan malliin :)Tsemppiä tulevaan viikkoon ja menestyksekkäitä kisoja! -Noora

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *