Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Vanha nainen hunningolla

Mulla oli tänään elämäni pisin juurikasvu, mutta nyt sekin on mennyttä elämää:). Kuinka niinkin pieni asia voi vaikuttaa mieleen????? On se vaan kummallista. Mää teen kokajan aivotyötä tän mun ”uuden elämänmuodon, eli minimalismin kanssa 🙂 En oikeesti varmaan ees tiedä mitä toi sana tarkoittaa, mutta kuulostaa jotenkin tosi fiksulta hahaha.Kuitenkin olen siis päättänyt luopua kaikesta turhasta tavarasta mitä en tarvitse. En hamstraa enään mitään, mitä en tarvitse. Jos asiaa/esinettä en ole käyttänyt yli vuoteen joutaa se pois.

Ja jos pystyn jotain niistä luovuttamaan hyvään tarkoitukseen, niin mikäs sen parempi kun molemmilla osapuolilla hyvä mieli. Mua ei oo koskaan kiinnostanut politiikka tai oikeastaan mikään siihen liittyvä, mutta näin KESKI-IKÄISENÄ (on muuten yks rummimmista sanoista) on jo vähän alkanutkin kiinnostamaan. Oon aina ajatellut, että suomalaiset on itsekkäitä ihmisiä. Meidän Presidenttimme Sauli teki mielestäni upean teon palkka asiassaan ja siinä olis meille kaikille oikeesti pieni asia purtavaks. Luovu siis kaikesta turhasta, auta muita, auta niitä jotka apua tarvitsevat eniten. Rikkaat istuu rahojensa päällä ja oikeesti voin sanoa, että kukaan ei tarvitse määräänsä enempää rahaa elääkseen. Se ei tuo onnea elämään todellakaan, vain oikeastaan ehkä jopa surua, kylmyyttä, ahneutta, kieroutta jne.

Mikä se summa sitten on mihin on oikeesti olis tyytyväinen? Ja mikä on se summa millä tulisit toimeen? Tekee ihan hyvää välillä itsekkin miettiä asioita ja usein ne kantapään kautta koetut on niitä opettavaisimpia juttuja. Mitä vanhemmaksi tulee oppii arvostamaan eri asioita ja tulee onnelliseksi niistä arjen pienistä jutuista.

Tänään oli treeni vapaa ja olin töissä. Tän vuoden eka hääseurue on nyt tuunattu ja likat laitettu näteiks illan juhliin. Aina tulee mieleen ne omat häät ja muistot niistä. Ne olikin sitten astetta rankemmat juhlat kaikin puolin. Paikalla olleet tietää mistä on kyse 🙂 Siitäkin tulee kesällä jo 3 vuotta….. aika tosiaan menee kuin siivillä. Juurikin nämä 3 vuotta on ollut elämässäni niitä koettelevimpia, mutta myös opettavaisimpia. Jospa sitä monitoimi nainen löytäisi vihdoin elämänsä balanssin ja alkaisi elämään sitä tasasita elämää…….NOT. Ei o mun juttu ollenkaan 🙂

Huomenna jumpataan -Umppu

Kommentit (4)

 1. Anonymous

  moikka umppu! sulla on aivan mahtava blogi, tuo niin paljon motivaatioita omiin treeneihin:) kyselisin kuitenkin hieman toisenlaista asiaa, hiuksista… eli itselläni on vanhojentanssit tulossa ja tietyistä syistä en kampaajalle pääsekkään. onko mielestäsi aivan mahdoton idea toteuttaa itse oma tanssikampaus? tai vaikkapa kaverin avustuksella? millainen kampaus tällöin olisi hyvä, ns. helppo? itse olin ajatellut jotain tähän suuntaan: http://www.google.fi/imgres?q=eva+longoria+kampaus&um=1&hl=fi&sa=N&tbo=d&biw=1366&bih=621&tbm=isch&tbnid=xL3t-jytxD7Q1M:&imgrefurl=http://unelmiajamurheita.blogspot.com/2012/08/kampaus-ja-nimi-pohdintaa.html&docid=CN4FHM-cqiFpfM&imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-xZYmQRhMlYg/TwhaVdmOY-I/AAAAAAAAAzA/UKn6UMjM2ts/s400/Vaihtoehto%252BC.jpg&w=267&h=320&ei=yKPoULafL-SQ4gTcgYFA&zoom=1&iact=hc&vpx=723&vpy=111&dur=51&hovh=246&hovw=205&tx=85&ty=145&sig=106173907204943424307&page=1&tbnh=159&tbnw=131&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:6,s:0,i:104mutta meneekö jo liian vaikeaksi? ei tuollaiseen kampaukseen oikein ohjeitakaan tahdo löytyä.. kiitos jos viitsit vastata!:)

 2. Ulla-Riitta Koskinen

  Toi kuva on ollut viimeiset 2 vuotta kaikilla mukana 🙂 ei oo mahdoton tehdä itse! 1.joko lämpörullat tai kiharrus koko tukkaan2. Niskaan pieni ponnari, jonka hiukset kevyesti tupeerataan ja niistä tehdään ”pallo3. Tupeerataan päälliosan hiukset vain tyvestä4. Ala kiinnittämään pieniä osioita hengettömillä ”palloon5. Laita osioita ristiin6. Tee niin koko tukka ja lopuksi sivut! Käytä niihin vielä esim rautaa ja käännä osiot ulospäin kasvoista ja lopuksi kiinnitä pinneilläLaita pesun jälkeen paljon muotovaahtoo ja tukea antavaa lämpösuojaa 🙂 se antaa hiuksen jo pitoa ennen kampausta 🙂

 3. Anonymous

  voi kiitos paljon vastauksesta, pelastat päiväni!=) nyt vaan harjottelemaan…mutta vielä yksi juttu: tarkoitatko pallolla, että kun hiukset laitetaan niskaan ponnarille, jätetään se viimeisellä ponnarinläpivetokerralla(:D) sellaiseksi nutturaksi, ’palloksi’? vai että se normiponnari tupeerataan pallon muotoiseksi?ja entäs 4. kohta, jos minulla on nyt ’pallo’, mitä osioita tarkalleen siihen palloon kiinnitän?:)nyt ei vaan ajatus kulje ja en ymmärtänyt noita kohtia, johtuu varmaan osaamattomuudestani:/ kauheasti taas kysymyksiä, anteeksi jos vaivaan:)

  • Ulla-Riitta Koskinen

   Joo eli pallo on ns. Tupeerattu nuttura 😉 ja siihen kiinnitetään se muu kiharrettu tukka

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *