Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Uusin kuumin hiustrendi…….. Mikä se on ja mitenkä se toutetaan

Pitkä bobi on ollut jo hetken vallitsevin trendi hiusrintamalla. Nyt sitä on hieman päivitetty ja kovin juttu on tällä hetkellä lainemaisella kiharalla oleva pitkä polkka. Hiukset ovat yhtälailla asuste kantajan päällä siinä missä vaatteetkin. Jos halutaan saada hiukset näyttämään upeilta niin siihen harvoin riittää pelkkä leikkaus. Hiustenlaitossa oikeastaan tärkein asia on se, että kampauksen ja lookin valmistelu tapahtuu jo pesupaikalla/suihkussa. Silloin kuin halutaan sileää lookkia valitaan siloittavat tuotteet ja silloin kun halutaan voluumia niin valitaan volume tuotteet.

bob 5 bob bob1

Hiusöljyjä on markkinoilla paljon ja itse liputan niiden perään, mutta ne kannattaa unohtaa silloin kun haluat viimeistellä hiuksesi kiharalle tai laineelle, sillä se saattaa helposti veltostaa kiharan. Hius ei automaattisesti kohoa päänahasta, jollei sitä föönata ja se on usein virhe numero 1. minkä moni kotona tekee. Kiharoissa myös tärkeintä on se mitä tuotteita laitetaan kiharan alle, eikä se julmeton lakan määrä.

tyvi
Tyvirautoja on saatavilla Primestä 89e

Pesun jälkeen kannattaa valita hiuksiin sopiva vaahto tai vaihtoehtoisesti voimakkaan pidon antava kampausneste. Vaahto levitetään tyvestä latvaan ja käydään vielä kammalla läpi, että sitä on kauttaaltaa koko hiuksessa. Sen jälkeen hius föönataan niin, että keskitytään tyven kohottamiseen. Miksi? Kun hius on irti päänahasta: pysyy se puhtaamapana pidempään ja kampaus kestää jopa useamman päivän. Itse käytän myös aina tyvirautaa, millä saan hieman enemmän volumea ja se lisää päiviä pesujen välillä. Hiukseni ei juuri rasvoitu ja ne pysyvät ilmavina. Lookkia voi myös aamulla freesata kuivashampoolla.

GHD:lta on tullut nyt mullistava uutuus: curve

IMG_5184 IMG_5185 IMG_5187 IMG_5188 IMG_5189

Tämä rauta on luotu palvelemaan nimenomaan kuluttajia ja tekemään kiharruksesta helppoa. Kiharrus puikko on kartion mallinen ja tekee hiuksiin hieman epäsymmetristä kiharaa, jolloin lopputulos on lainemainen. Näitä on saatavilla meiltä PRIMESTÄ 189e.

GHD on ollut markkinoiden johtavin rautamerkki ja itse ainakin liputan sen puolesta. Ne on todella kestäviä ja niillä saa ehdottomasti parhaan lopputuloksen. GHD on myös aktiivisesti mukana vuosittain Roosanauha järjestön toiminnassa ja uusin rauta edustaa sitä myös upealla Vintaga pink sävyllä. Jokaisesta raudasta menee 10e järjestölle. Rautoja on myös saatavilla meiltä ovh. 199e. Mukaan tulee myö lämpöpussi minne raudan voi laittaa kuumana ja se sopii myös alustana raudalle.

IMG_5175 IMG_5176 IMG_5177 IMG_5178

Kiharoiden pohjalle tulee myös käyttää voimakkaan tuen antavaa lämpösuojaa jokaiseen osioon. Suosittelen käyttämään klipsuja työn helpottamiseksi. Kun hiukset kauttaaltaan kiharrettu on ne hyvä vielä käydä läpi. Joko ihan käsin haroen tai sitten todella harvapiikkisellä kammalla. Hiusten ei ole tarkoitus nyttää ns. levyiltä. Lopuksi lookki viimeistellään kevyellä joustavalla lakalla. Liian tärkätty lakkakasa on so last meininkiä ja hiuksien kuuluu olla luonnollisen näköiset ja liikkua tuulen mukana.

IMG_5168 IMG_5172 IMG_5198Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille <3:lla Umppu

Kommentit (4)

 1. Tiny

  Kiva postaus! On kyllä hauskaa lukea kampaamoalan viimeisimmistä, ja saada vinkkejä hiusten huoltoon, ja aihepiirikin koskee lähes kaikkia. Mulla itsellä on rasvoittuva päänahka ja pesen tavallisesti päivittäin, josta ne taas sitten kärsii. Nyt kesälomalla olen yrittänyt pidentää pesuväliä vaikka tuntuu ikävältä ja olen vaihtanut miedompiin pesuaineisiin muutenkin. Olisi kiva saada ihan vinkkejä mitä tuotteita suosittelisit 🙂

  • primebody

   Sulla pitää olla kunnolla pesevät tuotteet. Liian mieto shampoo ei pese talia kunnolla pois. Suosittelisin volume tuotteita 🙂

 2. Maija

  Kiitos vinkeistä! Entäpä missä mennään väririntamalla? Mulla on ensi viikolle varattuna muutosaika kampaajalle, ja nyt olisi myös värivinkit tervetulleita 😊

  • primebody

   joo laittelen niitä tässä, kun syksyn trendit julkaistaan 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *