Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

uus vuosi ja uudet kujeet

Valitettavasti tämä vuosi on kaikipuolin ollut kirjaimellisesti ihan perseestä 🙂 Toki on tapahtunut paljon hyviä juttuja, mutta jotenkin kummasti ne unohtaa harmaan pilven alla. Mää oon pättänyt, että vuosi 2014 on jotain ihan muuta kuin tämä. Mää aion taistella ja saavuttaa. Aion olla parempi ihminen jokaisella saralla ja oon valmis paiskimaan hommia niska limassa. Ainahan on tehtävä uudenvuoden lupauksia ja oonkin miettinyt niitä jo valmiiksi. Lopetan tupakoinnin kokonaan, mikä on ihan turhaa, tuhoavaa, rahaa vievää ja niin out off fashion. Lopetan sähläyksen ja koitan keskittyä yhteen asiaan kerralla…. Aion pitää edes yhden vapaapäivän viikossa, jolloin en tee yhtään mitään. Munhan oli tarkoitus tehdä tämä vuosi 4 päivää viikossa töitä, mutta laman vaikuttaessa se muuttui lähinnä 6:npäivää viikossa. http://www.lansivayla.fi/artikkeli/265422-veronkorotus-leikkasi-tyot-tuhannelta-kampaajalta?fb_action_ids=10151723123580812&fb_action_types=og.recommends&action_object_map=%7B%2210151723123580812%22%3A283360651788636%7D&action_type_map=%7B%2210151723123580812%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=%5B%5D#.UodGDRryfst.facebook

IMG_0927

Aion tehdä vuonna 2014 niitä juttuja, mistä olen aina ajatellut, että pitäis tehdä. Jatkan edelleen turhastatavarasta luopumista. Koitan auttaa mahdollisimman paljon apua tarvitsevia ja kannustaa ihmisiä terveellisempään elämään. Treenaan kovaa, mutta keskityn laatuun. Syön hyvin, mutta terveellisesti ja puhtaasti. Koitan jakaa hyvää mieltä ja positiivisuutta parhaalla mahdollisella tavalla. Mietin myös tekojeni seuraksia ja haluan tehdä ihmisiä onneliseksi enkä surulliseksi. Oon huomannut kuinka suuri merkitys omassa elämässä on juurikin sillä, että karsii ne negatiiviset/ahdistavat ihmiset kokonaan pois ympäriltä. Mulla on meinaan nyt ihan hiton hyvä olla ja nautin joka hetkestä elmässäni. Mulla on aivan upea perhe, ystävät, työkaverit ja mun on helppo hengittää 😉 Negatiivisuus tarttuu, joten minimoin sen niin minimiin, kun mahdollista. Haluan päästä edes muutaman leuan ja mitä vielä 😉 😉 😉 

IMG_3673

Sitten infoa fitness illoista. Eli pidän niitä Tammikuussa. Riippuen kuinka paljon on kiinnostuneita tulemaan, mutta ainakin 5.1 su ja 12.1 su. Mahdollisesti vielä 19.1 su. Kellon aika on 12-> luulen, että siinä menee noin kolme tuntia. Hinta on 70e (mikä sisältää kurssimaterialit ja tuotteita millä pääset alkuun) Ilmoittautumiset voi laittaa mulle s-postilla mihin tulee laittaa päivämäärä milloin haluaa tulla, oma nimi kokonaisuudessaan, s-posti ja puhelin numero. Jos on kysyttävää niin laittakaa samaan mailiin :) Ilmoitus on sitova :) Mukaan ei tarvitse ottaa mitään. Kivasti on tullut jo osallistujia, mutta vielä mahtuu mukaan. Paikka on siis PRIME. Toki mukaan saa tulla ihan kukavaan, vaikke olisi edes sen kummemmin kiinnostunut fitneksestä. Hiusosio on tavallaan apu kestävään bilekampaukseenkin tai muutenkin hiustenlaittoon. Samoin meikkiosiossa tehdään iltameikkipohjalla meikki, missä on vain astetta ”tummempi” meikkipohja ja voimakkaammat meikit, mutta käytännössä hyvä apu ihan tavalliseen meikkaukseen. umppu@hotmail.com

IMG_6262 IMG_6263 IMG_6265

Mulla on vielä myynnissä nämä ihanat limet bikinit hintapyyntö on 350e (ovh reilu 700e). Jos on kiinnostusta niin niitä saa sovittaa. Bikinit on Biancaneven käsialaa. 

Laittelen jatkossakin juttuja hiuksista ja niihin liittyvistä jutuista, mutta parhaiten voit seurata niitä suoraan PRIMEN omasta blogista. http://primehairandbeautydesign.blogspot.fi/2013/11/joulu-on-kohta-ovella.html Blogi keskittyy pelkkiin hiuksiin ja kauneuteen. Muistakaa myös, että mua voi seurata instagramissa @umppu, twitterissä @umppuK ja myös primebodyllä on omat face sivut. Jos on jotain kysymyksiä tai ihan mitä tahansa niin mut saa parhaiten s-postilla kiinni.

Vuorossa onkin arvonta. Haluatko voittaa itsellesi ylellisen Moroccanoil tuotepaketin? Paketti sisältää Upean toiletlaukun, minkä sisällä on shampoo, hoitoaine sekä paljon palkintoja voittanut Morrocanoil hiusöljy. Mene primebodyn facesivuille ja tykkää tästä kuvasta. Olet mukana arvonnassa.

42633-moroccanoil-xmas-pack

Kilpailu aikaa on ensiviikon kskiviikkon asti! Ole siis nopea, jos haluat saada tämän ylellisen hemmottelupaketin itsellesi.

Meidän olisi tarkoitus lähteä FunParkkiin tänään perheen kanssa 🙂 Ihanaa Sunnutaita kaikille 

Kommentit (4)

 1. Melina

  Hei! Mitä tuolla fitness illassa siis tarkalleen tapahtuu ja tehdään?:) jos on ahkera salilla kävijä, mutta fitness kisat ei ihan vielä omalla kohalla niin onko järkeä osallistua? Olisin kiinnostunut !:)

  • primebody

   Joo siis sielä opetellaan tekemään laca look eli kisa meikki sekä kampaus.Tarkoituksena on siis auttaa ja saada kilpailuihin liittyvät kulut hieman pinemmiksi.

 2. Mari Rehelmä

  Hei onko noi ihanaiset biksut jo myyty?

  • primebody

   jep

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *