Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Täysin hiustenlaiton mullistava laite….

Kaupallinen yhteistyö: Dyson

Dyson on tekniikan edelläkävijä ja multa löytyy lähes kaikki tämän valmistajan laitteet kodistani.  Olen aina ollut ns Dyson fani. Nyt markkinoille on tullut aivan käsittämätön uutuus, eli styleri  Dyson airwrap. Mää olin todella otettu, kun mua pyydettiin tähän kampanjaan mukaan, sillä uskon kampaajana työskennellesäni, että osaan tuoda monipiuolisemman kerronnan ja näkökannan laiteen ominaisuuksista kuluttajille. Olin muutama viikko sitte Helsingissä kouluttautumassa tähän uuteen laitteeseen, mikä on aivan mullistava keksintö.
Mulla on ollut käytössä jo vuoden verran Dysonin fööni liiketyössä ja Dyson airwrap on mahtava sitä tukeva lisä. Kyseessä on styleri, mikä sisältää monta erilaista päätä. Käytännössä tämä laite on samalla kiharrin, fööni, ilmakiharrin ja suoristaja. Epäilyttävää eikö?. Katsokaa ihmeessä video, mikä olen teitä varten tehnyt, sillä siitä saa monipuolisemman kuvan laitteen toiminnasta.


Laitteeseen on mahdollista vaihtaa erilaisia suuttimia ja sen olisi tarkoitus korvata ne kaikki lämpölaitteet sielä kotona. Päät on suunniteltu niin, että niillä voi toteuttaa erilaisia lookkeja hiuksiin ja samaa laitetta voi käyttää esimerkiksi koko perhe hiustyypistä ja erilaisesta hiuslaadusta huolimatta. Tällä laitteella ihan jokainen onnistuu tekemään kiharoita hiuksiin, suoristamaan ne ja saamaan hiuksiin upean volyymin.
Hiuksista erotellaan osio, mikä asetellaan laitteen viereen. Dysonin teknologia on uskomaton ja laite pikkuhiljaa imee hiukset puikon ympärille. Muutaman sekuniin odottelu, missä lämpö tekee hiuskiin muodon ja sen jälkeen  sama osio viilennetään, eli jäähdytetään ja osio on valmis. Moni ei aina muista tai ylipäänsä tiedä, että hius ei ota lämpimänä uutta muotoa. Mitä tahansa muotoilulaitetta käyttäessä pitää siis muistaa, että hiuksen tulee antaa jäähtyä ennenkuin sitä alkaa työstään. Stylerilla kihartaminen on helppoa ja tulos on ennennäkemätön. Tällä samalla laitteella voit kuivata ja muotoilla hiukset. Mutoilu onkin tarkoitus tehdä 80% kuivaan hiukseen.

Stylerin päähän saa myös erilaisia harjaspäitä. Jos sinulle on esimerkiksi luonnonkiharat tai pörröiset hiukset, niin silloin kannattaa valita harjaspää. Ota osio hiuksista, joka on suunniteen saman kokoinen, kun silloin jos lähtisit suoristamaan hiuksia. Aseta laite osion tyvelle ja lähde liuttamaan rauhallisesti osioo alaspäin. Muutenkin lämpölaitteita käyttäessä ei kannata hosua, se että hius ehtii lämpeneen kunnolla on erittäin tärkeää, että tulos on pysyvä. Aina kun työstät hiuksia on hiukset myös muistettava suojata lämpösuojalla. Itse käytän Balmainin tuotteita, joissa on kaikissa lämmöltä suojaava ominaisuus. Kiharoiden ja suoristuksen alle varsinkin esimerkiksi yllämainttuun kiharaan/karheaanhiukseen toimii täydellisesti Balmainin suolasuihke kuivaan hiukseen, ennen laitteen käyttöä.
Tää laite on ihan loistava ja sopii myös niille, ketkä kokee olevansa huonoja hiustenlaittajia. Dysonin laitteet on syntyneet pitkän kehityksen jälkeen ja ne ovat aivan ainutlaatuista designia. Dysonin laitteiden tarkoitus on myös ratkaista niitä ongelmia, mitä usein moni muu valmistaja ignooraa. Tämä on laite, missä hiustenmuotoiluun ei tarvitse käyttää voimakasta hiusta vaurioittavaa lämpöä. Laite lämpenee vain 125 asteiseksi.


Voit lukea lisää laitteesta ja sen ominaisuuksista täältä. Tein itselleni kiharruspäällä ihanat kuohkeat laineet hiuksiini.  Tein kiharat kapeamalla päällä, joita pakkauksen mukana tulee kaksi. Päissä on nuolet, mitä seuraamalla valitset itse kiharan suunnan. Hiukset menevät kihartimen ympärille nuolien suuntaan.
Mä oon aina ihan fiiliksissä aina kun markkinoille tulee jotain uuttaa omaan alaani liittyvää. Mää uskon, että tämä laite on monelle kuluttujalle suuri helpotus sen monipuolisuuden vuoksi. Mulla on niin juurtunut tietyt työvälineet käteen, kun teen liiketyötä ja hetken kesti tämän laitteen sisäänajo, mutta mitä enemmän sillä teen, niin helpommalta se tuntuu. Air wrap toimii myös ihan loistavasti miehen hiuksen stailaukseen. Harjaspäällä voi samalla föönata hiuksia kuivaksi ja se antaa hiukseen kauniin, mutta kuitenkin luonnollisen kuohkeuden.

On ihana, että mun ala kehittyy jatkuvasti ja saamme uusia työkaluja erilaisten lookkien toteuttamiseen. Samalla myös kuluttajat saavat uusia arkea helpottavia välineitä hiustenlaittoon. -Umppu

Kommentit (2)

 1. Hmmmmmmm….

  Taisi sinulla olla jotain nokan koputtamista muiden bloggareiden ilmaisista hotelliöistä tai niiden mainitsematta jättämisestä pari postausta sitten.
  Ostitko tämän itse ja maksoit markkinahinnan?
  Tutustuthan ohjeisiin yhteistyömerkinnöistä. Niiden puutteista on käyty jopa oikeutta.

  • primebody

   Joo tämä on kaupallinen yhteistyö. Meillä on tämä portaali/alusta vaihtunut ja tässä ei ole samanlaisia kohtia kun vanhassa. Missään siis ei ole kohtaa, mistä merkataan kaupallinen yhteistyö, mutta kohta minne yhteistyönkumppanin nimi kirjoitetaan. Tämä on siis täysin minusta riippumattomista syistä ja olen tästä ilmoittanut etukäteen. Onneksi instagramiin saan laitettua merkinnät 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *