Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Suhinaa suhinaa

Voi tsiisus mikä päivä. Tänään siis alkoi meidän PRIMEN kesäkamppanja ja ai että mää taas ressasin ihan turhasta. Eilen katsottuani ”kordomränsin” keittiöohjelmaa, missä koko firma on suistumassa kaivoon, kunnes herra astelee paikalle ja hoitaa homman himaan. Tajusin ohjelmaa katsoessani, että mussa oli paljon samanlaisia piirteitä, kun ravintolaa pyörittävässä naisessa ja totesin että saakeli määhän oon kontrollifriikki. En toki niin pahassa mielessä kun eilisessä ohjelmassa esiintynyt ravintoloitsija. Mää saan aina jonkun vision ja haluun et se tehdään just niin kun mää haluan, mutta en osaa aina edes välttämättä pukea sitä sanoiksi ja huomasin tekeväni sitä taas tänään. Joskus mun työkaverit vois vaikka sanoo mulle, että lähe meneen siitä selittämästä hahhaha. Puutun niinkun jokaikiseen asiaan… No mutta meidän päivä meni aivan loistavasti vaikka jotenkin sitä hermoilin.

IMG_8433 IMG_8445

Meidän mallit Eevsku, Maikku ja Janika hoiti homman kotiin. Ideanahan on kilpailu, jossa voit voittaa 300e:n lahjakortin liikkeeseemme kuvaamalla itsesi tyttöjen kanssa ja linkkaamalla sen joko meidän facesivuille tai instagramiin #primehairandbeautydesign @primehairandbeautydesign. Kilpailu päättyy Perjantaina, joten vielä on To-Pe aikaa osallistua.

IMG_8432

TeaM keila&pallo hoitivat myös hommansa täydellisesti ja saimme tuunattua mallit koko liikkeen yhteisvoimin valmiiksi. Likoilla on myös jaossa flyereitä, millä saa kaikista meidän palveluista -20% (ei koske pidennyksiä)

IMG_8393

Mahtavista asuista saamme kiittää ketäs muutakaan kun Biancanevee, johon en kyllä koskaan pety.

biancaneve-logo

Liikkeestähän saa myös kaikkea muutakin, kun vain fitness ihmisille tarkoitettuja juttuja ja kohta ilmestyykin uusi B-fit mallisto minkä kuvauksissa olin taannoin. 

IMG_8431 IMG_8449

Päivän jälkeen mulla oli sovittu treffit Piudenkanssa. Ja ihan oikeesti mää pääsin jumppaan. Vetelin sielä illut ja hyppelehdin ja kokeilin siltakaadot jne. Rakastuin taas voimisteluun ja siihen itse tekemiseen. No ainakin tiedän mitä varmasti tulen vielä jatkossa tekemään. Toki koitin ottaa hieman varovaisemmin, koska viimekerrasa on todella pitkä aika ja en alunnut rikkoa mun paikkoja. Tehtiin vielä todella pitkät venyttelyn, mikä teki kyllä niin hyvää, sillä se on mulla nyt jäänyt hieman liian vähälle. Oltiin Piudenkaa ihan fiiliksissä tulevista kisoista ja sovittiinkin, et jos heruu yhteistä aikaa niin käydään jatkossakin jumpailemassa. Kiitos tästä päivästä kaikille osallistujille <3

Huomenna kamppis jatkuu ja on taas treenipäivä, joten painelenkin tästä iltapuuhastelujen kautta pehkuihin -Umppu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *