Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Shit happens

Mää olin aamulla jpoa hetken aikaa hyvällä tuulella, kun kävin treenaamassa Fressillä kädet. Kaupunkiin päätin lähteä Tuksulla, ettei tuu liikaa pyöräilyä yhteen viikkoon. Ulkona oli aika koleaa ja sormet sinisenä selvittiin perille. Kylmyyshän on aina pukeutumis kysymys ja mielummin mulla on liikaa, kuin liian vähän päällä. Omalla kohdalla ilmalla on myös suuri vaikutus mieleen. Mulla on tosiaan uus ohjelma, joka on 5 jakoinen ja tänään tein ojentaja-hauis treenin. Pari liikettä on vielä sellaista, jotka pitää varmistaa Minnalta, mutta tein oman version niistä tänään. Kaikilla liikkeillä kun on tässä salimaailmassa niin hemmetin hienot nimet, vaikka usein liike onkin hyvin yksinkertainen. Ja ihanaa Fressin käsipainot on siirretty ja nyt ei tarvitse enään pelätä, että irtoaa sormet, sillä ne on nyt niin helposti saatavilla.

IMG_7779 IMG_7780

No hyvän treenin jälkeen oli jo tapahtunut  mulle liikaa hyvää yhdelle päivälle, sillä kun menin töihin oli liikkeen luukusta tiputettu lappu, jossa luki soita putkimiehille. Mää arvasin ja jotenkin oli sellanen fiilis, etä nyt ei oo menny hommat ihan putkeen. No soitan kolmeen eri numeroon, ennen kuin mulle vastataan….. Kellon on siinä vaiheessa 15 vailla 9 ja meillä on asikkaat tulossa yhdeksään. Putkimies lupasi hoitaa asian ja sanoi, että meillä tulee joku käymään liikkeessä. Siinä välissä soitan meidän yrityksen isännöitsijälle Pekka Kuuselalle, jolla ei tunnu olevan ihan kaikki kotona ja ei ihan ymmärrä mitä tarkoittaa toisten ihmisten liiketoiminnan estäminen. Selitän tilanteen ja sanon kirjaimellisesti kuinka mua vituttaa, että meillä on asiakkaat liikkeessä ja meillä ei tule hanasta vettä, eikä viemäriä saa käyttää. Oon luvannut tulla vastaan ja siksi olimme sopineet, että olimme eilisen päivän kiinni koko liike. Pekka Kuusela vastasi, että viemäriin ammuttiin putkien ympärille sukka vasta kahdelta yöllä (mainitsematta että hän oli työmiehille antanut köskyn toimia näin) ja se ei ole vielä kuivunut. Siitä sitten oikein riemastuin ja annoin tulla: Huusin oikein kitarisat levällään, että ei tullut sitten jumalauta mieleen ilmoittaa meille että sitä vettä ei tuu? PK: jaa yällä vai? No vittu just silloin, mulla on kuitenkin puhelin, sähköposti, tekstieviesti 24/7 päällä juuri siksi koska olen yrittäjä. Mää voin rehellisesti sanoo että tää saakelin Pekka Kuusela ei todellakaan tajua, että se estää meidän liiketoiminnan, mää saan 0e palkkaa tältä päivältä, joudun siirtään mun kaikki asiakkaat ja kaikesta paskasta vastaan vain ja ainoastaan minä. Onneksi meidän asiakkaat oli ihanan ymmärtäväisä ja saimme siirrettyä niiden ajat toiselle päivälle. Kuka on oikeesti vastuussa tälläisestä? No siinä kun päästelen höyryjä niin eiköhän karauta Maija pihaan ja vie meidän talon”miehen” ukon putkaan….. Sielä se riehui jossain aineissa. Mietin vaan oikeasti että ketkä pitää huolta Tampereen keskustan liikehuoneistoista…… Liikepaikkana liikkemme on loistavalla sijainnilla ja liiketila on ihana, mutta mikään asia taloyhtiössä ei toimi. Sitten nään hallituksen puheenjohtajan, jolle selitän tilanteen ja hän huuta vain, että shit happens….. Kyllä kun kotiin pääsin niin poru tuli ja mietin vaan edelleen, että mitä pahaa edelleen olen tehnyt ansaitekseni kaiken tän. Mun positiivinen ajattelu alkaa olemaan pikkuhiljaa lopussa ja samoin huumori. Kaiken lisäks mulla on ollut elohiiri oikeessa etureidessä koko tän paskan päivän ja revin kohta ton jalkani irti niin paljon mua kyrsii.

IMG_7792 IMG_7790 IMG_7789

Tänään on kulunut tasan kolme vuotta siitä, kun Ulla-Riitta Huhtiniemi ja Juuso Koskinen saivat toisensa. Aika menee kyllä nopeasti, sillä ihan kun se olisi ollut vasta juuri äsken. Juuso onkin järjestänyt illaksi jotain ohjelmaa ja Vili menee yöksi mummolaan. Ihanaa, että saamme tehdä vain kaksin jotain, sillä yhteistä kaksinkeskeistä aikaa on vähän ja mun hermot tarvitsee jonkun pienen irtioton tähän väliin. Tapahtumiltaan päivä ei todellakaan ole sitä parasta luokkaa ja voin kertoa, että mun positiivisuus on todellakin horjunut tänään ja oon melkein luopunut toivosta. Yhtään väheksmättä olis paljon helpompi istua sielä kassalla ja myydä vaikka viinirypäleitä päivästä toiseen. Ei olis meinaan huolen häivää ja huolta huomisesta. Itseppähän oon tieni valinnut ja turha tässä on valittaa. 

jos jollain haluatte mua auttaa niin laita taas ääntä tulemaan matkatestaaja kisaan. 

http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/#/photo/2299 jos se aurinko paistais tähän risukasaankin joskus…….

Jos sitä heräis huomenna toisella jalalla ja kaikki olisi paremmin. Onneks Mulla on silti maailman ihanin perhe ja poika, joka saa mut aina hyvälle tuulelle ja iloiselle mielelle. Mulla olis ollut tänään yks tapaaminen, jonka jouduin siirtään kaiken tän sählingin vuoksi ja inhoon kaikkea säätöö, mutta hei shit happens vai miten se meni

-Umppu

Kommentit (10)

 1. Piia

  Tsemppiä kovasti sinulle Umppu, kyllä se päivä vielä sinullekin paistaa! Ihanaa ja aurinkoista hääpäivää myös!

  Tiedän niin tuon tunteen, kun yrittäjällä joku mättää, vaikka itse en yrittäjä olekaan, vaan mieheni on. Moni tavallinen duunari ei todellakaan pysty ymmärtämään sitä, mitä pienyrittäjältä vaaditaan sen eteen, että itse saa jonkinlaista palkkaa. Jos tavallinen duunari tekee 8 h ja saa takuuvarmasti aina palkan, niin yrittäjä tekee kaiken vähintään kaksinkertaisena ja silti palkka on vähän niin ja näin. Lisäksi jos asiakkaita joutuu perumaan, niin aina on pelko siitä, että menettää hyvän asiakkaan… vaikka se ei olisi itsestä kiinni.
  -Piia

 2. Nenna

  Isännöitsijän vikahan tuo kaikki toki on…. Toivottavasti et ole niin lapsellinen, että ajattelisit niin. Lisäksi voisin tässä vihjata, että toisesta paskan puhuminen ihan nimellä ei varmastikaan ollut viisain tekosi. Ja toisekseen, sinulla vastuullisena yrittäjänä on varmasti vakuutus, joka korvaa liiketoiminnan menettämiäsi tuottoja.

  • primebody

   kyseessähän ei ole paskan puhuminen vaan totuus, jonka olen myös hänelle itselleen sanasta sanaan sanonut. Käsitän paskan puhumisen niin, että sanotaan asioita mitkä ei pidä paikkaansa. Voit myös miettiä miltä tuntuu olla päivä ilma palkaa ja tässä tapauksessa 2 peräkkäin.

  • Nenna

   Edelleen, onhan sinulla vakuutus. Nettiherjaamista on ennenkin tuomittu mm. sakkoihin.

  • primebody

   Kannattaisko sun rauhoittua, sillä sun aihe ei nyt liity mitenkään tähän tekstiin. Voin edelleen snoa, että mua vitutti koska tilanne oli täysin musta riippumaton ja niin olisi varmasti ketä tahansa ”siivota” toisten sotkuja. Asiat ei mennyt niin kun oli sovittu ja kaikki muut tiesi asiasta vaikka olin ainut ketä se koski. Muu talon väki nukkuu hotelli ilveksessä.

 3. Katerina Alezandra

  Voi ei tosi inhottavia tollaset putki häslingit!! Ja onnea teille 🙂

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi

 4. Minna Kalliomäki

  Jossain kohtaa puhuit täällä blogissa että sulla lähtee kaks työntekijää. No mietin että ottaisitko Primeriin työntekijää oppisopimuksella? Tänään sain yhteishaun tulokset enkä päässyt kampaaja+kosmetologikouluun enkä päässyt viime vuonnakaan valkeekoskelle kosmetologikouluun.. Yhtenä vaihtoehtona olisi ollu maksullinen kosmetologikoulu mutta se maksaa niin paljon että siihenkään ei ole mahdollisuutta tässä vaiheessa. Töitäkään ei ole 16 vuotiaille hirveesti tarjolla. Kauneusala on minulle todella tärkeää ja haluan tehdä sitä mitä todella rakastan.

 5. Aurinkomatkat sucks

  Tuo matkatestaajakisa oli vedätystä. Äänestys ei oikeasti vaikuttanut mitenkään lopputulokseen. Aurinkomatkojen facesivujen sekavien selitysten perusteella syntyi käsitys, että rehellisesti tässä ei missään vaiheessa toimittu.
  Btw, surullinen juttu tuo artikkelin muu osa 🙁

  • primebody

   Kääk Pitää käydä tsekkaan ne sivut 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *