Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Sairastuin imuri fetissiin

sisältää kaupallisia linkkejä*

Kaikki varsinkin lapsiperheen äidit miksei koirien omistajat tietää miltä näyttää eteinen, kun siinä lapataan essun tassun likaisilla ja kuraisilla kengillä tai tassuilla. Meillä sais imuroida vähintään kerran päivässä. Mulle on aina ollut haasteellista ottaa se imuri kouraan ja aloittaa imurointi. Vielä kun on kaksi kerrosta, niin sen imurin roudaaminen kerrosten välillä on välillä aivan ylitsepääsemätön asia. Olin mun kaverilla kylässä, kun hänen mihensä esitteli heidän uutta imuria, missä ei ole ollenkaan johtoa. Voiko sellaista olla? Meillä on ollut jo lähes 10 vuotta rikkaimuri, mutta ei sillä voi todellakaan imuroida normaalisti. Sillä saa pahimmat roippeet, mutta siinä ei riitä imuteho kunnolla. En aluksi uskonut, että pieni ja näppärä, heti valmis imuri voi olla tehokas, mutta on se!

sstv6animal_1

Mun rukouksiin on vastattu V6 animalpro ja pakkohan mun oli saatava tämä kotiin. En kehuisi imuria, jos se ei olisi hyvä. Mulla on kotona ollut jo kauan Dysonin tavallinen pölypussiton imuri, mikä on aivan loistava. Se on myös ainut imuri, mikä meillä on kestänyt töissä, missä imuroidaan hiuksia, kiviä, hiekkaa yms. Kun löydän jotain hyvää olen merkkiuskollinen, mutta tää uus perheenjäsen on aivan ylivoimainen.

Mukana settiin tulee ihan pieni latausasema, minkä voi kiinnittää seinään. Imuri pysyy myös itsestään seinää vasten, eikä tarvi pelätä, että se kaatuu. Se ei myöskään ole yhtään niin raskas kun meidän vanha rikkaimuri ja tehosta ei voi puhua samassa lauseessa.

sstv6animal_3 sstv6animal_4

Tämä imuri muuntautuu vielä moneksi ja sillä on helppo imuroida vaikka sohva tai esimerkiksi auto. Kun se on ladattu niin imurointi aika on noin 20min. nyt voin sanoa, että jopa sytyn imuroimiseen. Ei muutakun nappaat imurin kouraan ja alat hommiin ilman mitään vaivaa ja vielä se, että jälki on silmää tyydyttävä.

Imuri on nyt tarjouksessa  Nettraudassa* 349e ovh 449e ja lisäksi kaupanpäälle saa ilmaiseksi suulakesarjan, missä on erilaisia päitä. En hehkuta imuria turhaan ja tää on ainakin meidän perheen pelastus näiden kivi/kura/paska kelien aikaan. Tän parempaa vehjettä ei nainen voi saada 😉 Jos jotain huonoja puolia löydän on violetti väri, koska haluaisin kaikki aina mustaa tai valkoista ja imurissa on aika kova ääni.

Osta imuri TÄÄLTÄ*

Tykkään siivota silloin kun saan tehdä sen rauhassa (eli en koskaan) ja pidän että koti on puhdas (lue ei koskaan). Tässä nyt sattuu olemaan muutama häiriötekijä matkassa. Jatkan edelleen tavaroiden karsimista ja koitan löytää kaikille omat paikat, että kodissa olisi edes jonkinlainen järjestys. Pikkuhiljaa alan siinäkin onnistumaan. Sitä on nykyään erikoisista asioista onnellinen.

Komaria kokoajan jatkaessani järjestin kaikki siivoustarvikkeet, että oikein hymyilyttää katsoa kun kaikki pesuaineet ja rätit on järjestyksessä. Kaikki on helppo löytää ja käden ulottuvilla. Kun remontoimme kotia niin hommasimme todella kompaktin siivouskaapin eteiseen, minne imuri mahtuu just eikä melkein, mutta kaapissa ei ole yhtään ylimääräistä tilaa. Usein se siivouskaappi on aivan turhan iso ja imurille varattu lähes 1m2 asunnon pinta-alasta, missä se ammottaa väljästi vieden kamalan määrän tilaa.

Käytiin hakemassa kaupasta aaltopahvia ja seuraava kohde onkin sitten meidän rappuset. Teemme aaltopahvista mallikappaleet ja sitten haemme kokolattiamattoa ja päällystämme ne. Vessa remontti vähän viivästyy, koska siihen pitää tehdä erilliset ilmoitukset vähintää 4 viikkoa etukäteen, jotenka sitä ei vielä hetkeen voi aloittaa. Sitten kun nämä kaksi hommaa on tehty niin koti on valmis <3

-Umppu

Kommentit (14)

 1. OmppuPomppu

  Siistii..kiva mainos ja et voinut lukijoille muuta tarjota.

  1. primebody

   Tämä ei ollut mainos vaan hehkutus! Ihan itse olen imurini ostanut ja oon siitä ihan fiiliksissä. Hyvää huomenta sullekkin <3

   1. Camilla

    Etkä ollut näemmä itse edes kirjoittanut tuota esittelyosiota. Liian hyvää kieltä ollaksesi sinun kirjoittama.

    1. primebody

     Voi kiitos tästä kommentista. Ihan itse olen koko tekstin kirjoittanut 🙂

   2. Christina

    Haha, mäkin olin viimeks jouluna ihan super fiiliksissä uudesta vedenkeittimestä! Pieniä iloja <3
    Mä inhoan imuroimista! Voi kyllä johtua siitä että a) meillä on ihan liikaa tavaraa lattioilla ja joka paikassa ja b)meidän imuri on joku sata vuotta vanha ja romu.. Ei kyllä ihan noin kalliiseen imuriin ole varaa mutta pakko hankkia joku parempi imuri silti.. Onneks meillä mies hoitaa enimmäkseen tuon imuroinnin 😀 mä voin sit järjestellä tavaroita paikoilleen.. 🙂 Ja on todellaki totta että kunnon välineillä kaikki sujuu paljon kivuttomammin 🙂
    Ja ihanaa Uutta Vuotta! 🙂

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *