Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Saako äiti olla seksikäs?

Miltä näyttää 3 lasta synnyttäneen äidin vartalo? Se näyttää tältä. Mun vimeisimmästä  synnytyksestä on aikaa reilu kolme kuukautta. Paino on tippunut tasaiseen tahtiin ja hyvä niin. Mun on parempi olla mun kehossa, kun olo on kevyempi eikä ylimääräiset liikakilot paina, tai onhan niitä vielä muutama mutta ne saa tippua omaan tahtiin. Jos ajattelen muutaman vuoden taaksepäin…. en olisi koskaan julkaisuut vastaavaa kuvaa. Mun kapinani jatkuu tätä muokattua fiktiomaailmaa kohtaan ja niitä fotarilla käsiteltyjä kuvia, mitkä luo naisille valtavat paineet ulkonäöstä, sekä nuorille aivan vääristyneen kuvan naiseudesta.

Mun vatsa pömpöttää vieläkin, mutta se ei mua sinänsä haittaa. Mun jaloissa ja takapuolessa on sellulliittia, mutta sekään ei mua haittaa. Oon aina ollut ennemmin muodokas, kuin muodoton ja uskon, että vielä tässä jonain päivänä saavutan taas sen unelma vartalon. Mää en ole huippu urheilija eikä mun tarvi näyttääkkään sellaiselta. Mää en tee vartalollani työtä, jotenka  tämä nykyinen kelpaa mulle tällä hetkellä vallan mainiosti.

Miksi ylipäänsä julkaisen näitä kuvia on se että haluaisin, että nimenomaan me naiset emme häpeilisi meidän vartaloita. Meistä tuskin kukaan on täydellinen.

Mitä tästä kuvasta ei nää on mun rehottavat jalkakarvat tai mun raskausarvet. . Mää oon jo nainen siinä iässä, että en koe tarvitsevani muilta hyväksyntää tunteakseni oloni kauniilta. Toki niitäkin päiviä on kun voisi mennä vaan takaisin peiton alle.  Meillä kesälomareissu lähenee ja silloin tulee aina se ikuinen ongelma… ne bikinit. Viimekesä oli varmaan ensimäinen mun elämässäni, jolloinka mulle oli ihan sama miltä niissä näytän. Kun ylipäänsä rannalla katson ihmisiä niin tuun paljon onnellisemmaksi niistä söpöistä jopa hieman pullukoista ihmisistä ketkä nimenomaan näyttävät onnellisilta.

Mulla on tarpeeksi touhua lasten kanssa, jotenka aikaa ei esimerkiksi reissuilla jää  murehtimiseen omasta vartalosta. Vaikka olisin kuinka hyvässäkunnossa tahansa niin silläkään ei olisi mitään merkitystä siihen millainen ihminen tämän vartalon kantaja on.

Näistä kuvista ei myöskään nää sitä kuinka onnellinen oon. Oon onnellinen mun perheestä, mun lähimmäisestä, työpaikasta, kodista ja vaikka sun mistä.  Koitan itsekkin katsoa ihmisiä enemmän sisältä kuin ulkoapäin. Ulkonäkö ei kerro meistä juurikaan mitään, mutta sen perusteella meidän arvostellaan eikö?

Tämä kuva kertoo paljon minusta. Jos rajaisin siitä vatsamakkari pois kuvan luonne muuttuisi täysin. En tee sitä koska en halua ja mikä parasta MUN EI TARVI. Vaikka lihavuus on sairaus, niin yksi munkki päivässä pitää pyllyn pyöreenä vai mitenkä se meni :). Mulle jo se fiilis kun tukka on laitettu ja kasvoilla on meikkiä tekee mulle hyvän olon. Pidän vaatteita, missä mulla on mukava olla, enkä niinkään ajattele sitä miltä niissä näytän.

Mulla oli nuorempana aina kamala pakkomielle mahtua mahdollisimman pieneen vaatekokoon. Nykyään valitsen koon mikä on minulle sopiva. En myöskään pukeudu itselleni epämiellyttävästi. Viime vuosina on ollut trendikästä, että vaateista näkyy vatsankohdalta hieman paljasta ihoa. Toiset  taas kulkee persposket paljaana lyhyissä mini shortseissa. Se ei ole mun juttu, eikä se tekisi musta yhtään sen seksikkäämpää, eikä valitettavasti monesta muustakaan.

Mun mielestä ihmisen seksikkäin juttu on itsevarmuus. Ei ne lihakset eikä rasvaton kroppa vaan nimenomaan se itsevarmuus.

Olkaa rohkeita ja uskaltakaa näyttää teidän vartalo. Jos haluatte mennä uimaan niin menkää, koska sillä ei ole mitään merkitystä mitä ne muut ajattelee. Meidän kehot muuttuu vuosi vuodelta ja todellakin on eroa onko mittarissa 20-v vai 34, mikä mulla kolkuttelee ovella. Iän myötä se nuoruuden epävarmuus katoaa ja ihmiset on enemmän sinut itsensä kanssa.

Tiedän paljon miehiä, ketkä valitsee puolisonsa pelkän ulkonäön perusteella, mutta en tunne niistä yhtäkään kenenkä liitto olisi kestänyt. Se ei ole sitä aitoa rakkautta vaan pinnallista sellaista.

Mua nykyään jopa hieman ällöttää ne öljyty bikinityötö, jotka ehkä ajattelevat että kaikki haluavat näyttää heiltä. Mää oon joskus kuulununt siihen samaan kastiin ja ajattelinkin niin. Pakko sanoa, että on aivan super ihana vanheta ja olla sinut itsensä kanssa välittämättä muista <3

Toivottavasti mun selluliittinen arse ei piirtynyt kenenkään verkkokalvolle ja kukaan ei menenttänyt yöuniaan mun takia 🙂 P.S naiset olkaa vahvoja <3

Seuraa blogiani myös blogilistalla sinne pääset TÄÄLTÄ

Lue edellinen postaus: Paluu menneisyyteen kun…. mies lyö

-Umppu

Kommentit (54)

 1. Eeva

  Sulla on kyllä niin hyvä blogi. Tää on yks niistä muutamasta blogista, jonka postaukset luen joka tapauksessa, oli siellä mikä tahansa otsikkona. On NIIN raikasta et joku laittaa kuvia oikeasta elämästä ja kertoo rehellisesti siitä, mitä se elämä sisältää. Onhan se hauskaa tsekkailla miten jotkut jaksaa vääntää (ainakin somen perusteella) joka aamu sen chia-hampunsiemen-soija-raakapuuron, pukeutua uusimpien trendien mukaan ja joka viikko jalasta löytyy uudet, ihanat peppua korostavat treenitrikoot. Semmosiin on niin vaikea samaistua ja itselle ainakin tulee vähän paineita, et apua, tollasta pitäis itekin tehdä. Ihana lukea blogia missä kerrotaan arjesta, oli se sitten ihanaa tai kamalaa välillä. Vaikka itse oon ihan eri elämäntilanteessa kun sä, niin musta on tosi mielenkiintoista lueskella myös lapsiin liittyviä hommia, koska kirjotat niistäkin niin rehellisesti. Ei mulla siis muuta kun keep up the good work ja toivottavasti teilläkin ne yöt rauhottuu, et saat taas nukuttua ja jaksaa kaikkea paremmin! Tsemppiä <3

  1. Maikkis

   Samaa mieltä!! Aivan mahtavaa kun joku on aito ja kuvat on juurikin sieltä omasta rehellisestä elämästä eikä kaikkee oo ”muokattu” täydelliseksi blogia varten.

   Tätä on ilo seurata 🙂 Keep it going!

  2. Heini

   Moi Umppu!
   Olen lukenut sun blogia tosi kauan ja nykyään nämä sun tekstit vaan osuu niin täydellisesti omaan elämään. Ikää tulee lisää ja juuri nämä ajatukset pyörivät omassakin päässä. Kiitos sinulle, että jaksat avata ihmisten silmät juuri niin kuin asiat oikeasti ovat<3 näytät hyvältä ja sun hyvä olo näkyy myös meille lukioille!

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *