Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Roodos Palladium

Kaikkien pitäisi vähintään kerran vuodessa päästä lomalle rentoutumaan ulkomaille. Mulla on täällä 2 hedelmä päivää ja yksi tankkaus päivä milloin saan syödä lähes mitä vaan. Ainakaan hotellin puolesta ei ruuasta ole kiinni. Tänään vetäsin aamu aeroobisen crossarilla ja piru kun hiki lensi. En ole kyseistä laitetta ennen käyttänyt, sillä tykkään juoksemisesta, mutta tuntuu että tämä oli paljon tehokkaampaa. Sitten päälle treenasin vielä olkapäät. Vettä täällä menee noin 6 litraa päivässä koska hiki valuu vaikkei tee mitään. Eilen käytiin vesipuistossa ja siinä tuli toinen aeroobinen kun työnsin rattaita pelkää ylämäkeä 30 min huh ja edelleen täällä on se kevyt 40´c. Matka lapsen kanssa on hieman erilaista ja on mentävä sen ehdoilla. Vili on kuitenkin viihtynyt salilla, jossa hän istuu rattaissa ja pelaa i padiä 🙂 Tänäänkin riemusta kiljuen: Mennäänkö taas kuntosalille JES.

Eilen käytiin Falirakin keskustassa pyörimässä. Sinne on tästä sellainen 10 min bussilla. Kauheesti kaikkea turisti sälää, eli turhaa tavaraa joka kauppa täynnä. Lelukauppaan oli kuitenkin pakko päästä:) Vaikka olen dieetillä, niin tällä kaikki sujuu hyvin. Osittain syön omia eväitä, jotka raahasin suomesta mukanani ja sitten muuten syön salaattia kanalla tai kalalla. Tosiaan aamupalalla on ihan shamppanja tarjoilu:)

                                                               Täällä miele lepää:)

Pikkuseni elää täällä vain vesimeloonilla:)
Päivän asu kaikki taas Ginaa ja laukku Gucci 🙂

Täällä netti käy niin hitaalla, joten kuvia taas lisää kunhan ehdin tai siis käytännössä jaksan odottaa kun ne latautuu. Illalla olisi ohjelmassa huvipuisto:) Tänään tankataan joten odotan jo vesi kielellä aamupalaa:)

Kommentit (1)

  1. Anonymous

    Ihanaa lomaa koko teidän perheelle!! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *