Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Rentoutumista Långvikissa

Nyt oli se viikonloppu kun saatiin olla ihan vaan kahden. Annoin Juusolle isänpäivälahjaksi lahjakortin Långvikin kylpylä hotelliin ja käytimme sen eilen. Lähdettiin matkaan jo päivällä ja odotukset olivat korkealla. Luvassa oli sitä kutsuttua laatuaikaa. Pakko todeta, että se on todellakin kortilla, mutta arkeen on jo niin tottunut, että siitäkin on tavallaan vaikea irrottautua.

IMG_8623 IMG_8626

Kun päästiin hotellille niin vedettiin suorilta uimakamat päälle ja suunnattiin spa osastolle. Sielä me ihan kyyhkyläisinä juotiin shampanjaa altaalla ja istuttiin takkatulen äärellä, vaahtokarkkeja grillaten. Olin varannut meille myös parihuoneesta kasvohoidot, jonne taisin nukahtaa. Peti oli vielä kaikenlisäksi lämmitetty ja oli kyllä niin rentouttava hoito <3

IMG_8679 IMG_8688

Olimme tehneet myös pöytävarauksen hotellin ravintolaan, missä ruoka oli aivan täys 10. Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja saimme sitä laatuaikaa. Voin suositella etenkin pariskunnille tätä hotellia lämpimästi.

Edelliseen postaukseen liittyen: poistin siitä osan, koska se mitä mielessäni ajattelin ei tullut kirjoituksesta kaikille selväksi. Joskus on vaikea pukea ajatuksia sanoiksi ja niin että niitä ei ymmärretä väärin ja niin kävi eilen.  Jos mun pointtina oli se, että halusin sanoa vanhemmille kuinka lasten pitäisi heitä arvostaa sai negatiivisen kommenttiryöpyn aikaan. En osannut näköjään muotoilla sitä oikein. Halusin myös tuoda näkökantani siihen kuinka on kamalaa katsottavaa kun lapset määräävät ja haukkuvat vanhempiaan ja jopa lyövät. Se ei tulisi olla koskaan sallittua missään tapauksessa.

Halusin myös tuoda esille kuinka vanhemmat voivat kiinnittää  myös omaan käytökseensä enemmän huomioo ja vaikka kotona ollessa jättää sen kännykän kotona pöydälle, eikä räplätä sitä jatkuvasti ja antaa lapsille sitä huomiota ja aikaa, mikä on varmasti kaikilla kortilla. Myöskin ajattelen edelleen niin, että rakkautta ei voi tavaroilla korvata, eikä lasten kanssa menetettyä aikaa. Niille ei tarvi ostaa kaikkea mitä ne haluaa 🙂 ja rajat on hyvä asettaa jo pienestä.

En myöskään ymmärrä, että lapsille puhutaan ala-arvoisesti mitä näin esim hotellilla. Äiti huusi lapsilleen ja jäkätti kun he olisivat jotain idiootteja ja kun ne eivät totelleet tevautti se lastansa ja riuhtas sille hupun päähän ja raivos: että näin siinä käy kun ei totella… ja lapsi alkoi tietenkin itkemään… Se oli surullista katsottavaa.

IMG_6979

Myöskin haluan sanoa muutaman sanan kommentoinnista. Jukaisen yleensä lähes kaikki kommentit mitä saan, mutta jos asiani on ymmärretty aivan väärin niin julkaisematta jättämäni kommentit koskevat usein juuri sitä ja en jaksa alkaa väittelemään.  Blogin kirjoittaminen on myös minulle yksi työ, mistä saan myös palkkaa ja työntekoon minulla on myös oma aikansa ja en päivystä blogissani 24/7. Eli jos kommenttiasi ei ole julkaistu heti on hassua laittaa tunnin päästä kommentti kuinka naurettava ihminen olen kun en julkaise kaikkia kommentteja. Toivoisin myös, että ihmiset kommentosivat omalla s-postillaan, eikä näillä persereikä@gmail.com jolloin voin vaikka vastata heille henkilökohtaisesti vaikken kommenttia julkaisekkaan. Blogi on blogi eikä keskstelu/herjaus sivusto. kaikkien ajatusmaailma ei aina kohtaa kanssani ja saa olla erimieltä asioista, kuitenkin siinä vaiheessa kun joku kirjoittaa mulle kuinka vitun idiootti olen niin mulla on täysi oikeus olla julkaisematta sitä ja se ei tarkoita ettenkö kestä kritiikkiä.

Joudun sitä kestämään joka päivä blogini kautta, mutta joskus liika on liikkaa 🙂

Ihanaa olla kotona ja kun on lumi maassa <3

-Umppu

Kommentit (5)

 1. Mari

  Heillä! Mistä tuo sinun hattusi on ostettu? Tai mikä merkki? Tosi kivan näköinen 🙂

  • Mari

   Siis heippa, ei heillä 😀 Tää tabletti muokkailee sanoja miten sattuu…

  • primebody

   se on Tukhomasta. En muista liikkeen nimeä, mutta sitä ei ole Suomessa. Jos satut piipahtamaan Tukholmassa niin se on Vicktorias secretin naapurissa 🙂

 2. Mira

  Moikka Umppu!
  Aluksi haluun hurjasti kiittää monipuolisesta blogista jota oon jo pidemmän aikaan seuraillut. Osaat hienosti ottaa kantaa asioihin ja sanoa suoraan mitä ajattelet, se on nykypäivänä arvostettavaa! Harmi että ihmiset tahtovat ymmärtää sanomisesi väärin, itse ainakin ymmärsin täysin mitä viime postauksellasi hait takaa. Jotkut vaan tahtovat ymmärtää väärin ja aiheuttaa paskamyrskyjä!
  Olet mahtava persoona ja niin positiivinen ihminen. Aina tulee hyvälle tuulelle kun lukee sun kuulumisia. Jatka samaa rataa!
  Ihanaa joulunodotusta koko teidän perheelle 🙂
  -mira

  • primebody

   Kiitos. Niinhän siinä tuppaa käymään välillä 🙂 Tiedän että ihmiset ei aina ole mun kanssa samaa mieltä ja hyväksyn sen. Mietin vaan aina miksi ne samat tyypit kerta toisensa jälkeen lukee kirjoituksiani ja tuntuu, että he oikein odottavat koska saavat taas ”avautua”. 🙂

   Saimoin sinne ihanaa joulun aikaa <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *