Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Proteiinikahvi……. whaaaat

Mää oon nyt niin pihalla. Tuntuu, että kokoajan on maanantai, vaikka tänään on perjantai ja kokoajan on viikonloppu ja mitä hä? Aamulla oli nopee tehotreeni Fressillä käsien merkessä. Tein tossa tilausta Fitnesstukusta viimeviikolla ja tänään tavarat tuli postissa. En voinut olla vastustamatta kiusausta ja ostaa proteiinikahvia. http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/protein-coffee-500-g 

Korkealaatuinen kahvituote heraproteiinilla ja kofeiinilla – Sciteciltä! Protein Coffee antaa loistavan alun päivälle ja ylimääräisen boostin, jota tarvitset ennen treeniä.

 • Autenttinen kahvin maku.
 • 27 g heraproteiinia.
 • 100 mg kofeiinia.

Scitecin Protein Coffee on erinomainen proteiinilisä kahvilla ja ylimääräisellä kofeiiniannoksella varustettuna. Annos Protein Coffeeta sisältää 27 g heraproteiinia ja 100 mg kofeiinia, täydellinen yhdistelmä lisäravinnemaailman käytetyimpiä ainesosia.

Heraproteiinia pidetään usein parhaimpana proteiinilähteenä sen erinomaisen biologisen arvon johdosta. Heraproteiinilla on laaja aminohappoprofiili ja luontaisesti korkeampi BCAA-pitoisuus kuin millään muulla proteiinilähteellä.

Protein Coffeen sisältämä kofeiini tulee osittain oikeasta kahvista ja osittain tuotteeseen lisätystä annoksesta puhdasta kofeiinia. Tuotteen sisältämä kofeiiniannos antaa loistavat edellytykset nostaa suoritustasoasi treenatessa. Kofeiini stimuloi keskushermostoa saaden olosi valppaammaksi ja keskittyneemmäksi. Lisäksi kofeiini kiihdyttää aineenvaihduntaa. 

Protein Coffee soveltuu erinomaisesti ennen treeniä nautittavaksi. Tuotteen molemmilla pääainesosilla, kofeiinilla ja aminohapoilla (heraproteiinista), on positiivinen vaikutus suorituskykyyn ja lihaskudoksen hajoamisen ehkäisemiseen kovan treenin yhteydessä. 

Protein Coffeeta voidaan nauttia milloin tahansa kun haluat saada proteiiniannoksen, voit siis korvata perinteisen kahvin ja muut lisukkeet kahvitauollasi kupilla tätä energiaboostin antavaa proteiinikahvia.

Annostus: Lämmitä 300 ml vettä noin 60-asteiseksi (1 minuutti mikroaaltouunissa 850 W). Lisää sitten 1 mitallinen jauhetta ja sekoita kunnes se on imeytynyt.

9998-112_1

IMG_2818

Kerron sitten kokemuksia, kun olen päässyt maistelemaan. Mää oon jo hetken miettinyt asiaa joka tavallaan liittyy samalla myös työhöni. Joudun välillä tekemään töissä päätöksiä mitkä ei aina miellytä kaikkia ja aina ne ei edes miellytä mua 🙂 Oon miettinyt millainen on hyvä pomo? Samaa asiaa olen miettinyt lajiini liittyen millainen on hyvä valmentaja? Asiat tavallaan kulkevat käsi kädessä osittain. Jokaisen kipalilun jälkeen mietitään jatkosuunnitelmat, joko yksin tai valmentajan kanssa. Kukaan kilpailija ei halua kuulla kisojen jälkeen lausetta sun olis pitänyt….vaan lause pitää tulla ennen kisoja kun vielä jotain on tehtävissä.  Omaan kuntoon sokeutuu niin, ettei nää niitä eroja tai pieniä muutoksia välttämättä kun vasta jälkikäteen. Olet sitten pomo tai valmentaja on erinomaisen tärkeää olla kiinnostunut siitä mitä teet. On hyvä, että valmentaja tietää vähän taustoja ja jotain henkilökohtaisesta elämästä, koska treenaus on paljon aikaa vievää ja kokonaisvaltaista hommaa. Moni valmentajista kilpailee itse ja se myös se luo omat haasteet. Suomessa ei ole montaa fitness valmentajaa ja uusien tuloon suhtaudutaan skeptisesti. Jaksan silti uskoa, että myös ne uudet ovat kohta kuumaa kamaa kasvavilla markkinoilla. Kukaan ei ryhdy valmentajaksi huvinvuoksi. Jos haluttua kuntoa ei saavuteta tai toivottua tulosta usein etsitään syitä ja moni vaihtaakin tiuhaan valmentajaa. On myös kuitenkin valmentajan rooli selvittää miksi joku meni vikaan tai joku ei toiminut ja mitä voisi tehdä toisin, sillä siksi ne valmentajat on ja myös siitä heille maksetaan. Laji kasvaa kasvamistaan ja porukkaa tulee teameihin ja teamit kasvaa, mutta missä menee se raja? Ehkä siinä että hyvä valmentajaa handlaa kaiken? Varmasti asia houkuttelee myös bisness muodossa ja siinä onkin sitten se asian kääntöpuoli. 

IMG_2449Samat treeniohjelmat annetaan kaikille, ruokavaliot, dieetit jne. Valmennus ei ole enään henkilökohtaista vaan menee massatuotannoksi. Omasta mielestäni myös valmentajalla on oltava tavoitteet kilpailijaa kohtaan ja halu viedä asiakasta eteenpäin uralla. Samalla myös valmennettavan on noudatettava annettuja ohjeita, että tulos saavutetaan. Jokaisen kroppa toimii erilailla ja on jo koostumukseltaan erilainen. Toisille ei rasva tunnu tarttuvan millään ja toisten on poltettava, sitä oikein urakalla. Onkin löydettävä ne henkilökohtaiset toimivuudet puolin ja toisin. Uskon, että fitneksessä tullaan elämään muutosten aikaa, niin kilpailijoissa, valmentajissa ja kaikessa siihen liittyvässä. Tästä on selkeästi tehty bisness. 

Tänään oli kirpparin viimeinen päivä ja tuottoa tuli 901e. Jee aivan mahtava saldo, jolla voikin sitten hyvillä mielin maksaa taas laskuja….p…..e 🙂 

Mun vanha blogi postuu nyt käytöstä ja jäljelle jää vain siis tämä 🙂 Hyvää viikonloppua, vaikka mulla onkin vielä huomenna työpäivä

-Umppu

Kommentit (8)

 1. fityoutoo

  901€???
  Tsiisus, mummosko sä myit siellä???:D

  • primebody

   Mulla oli hyviä vaatteita jotka ei vaan enää mahtunu päälle ja kaikkee sisustus krääsää, kenkiä yms 🙂

 2. kk

  Saisitko tekniseen tukeen viestiä ettei blogi päivity blogilistalla. Kiitosh.

  • primebody

   Joo huomasin saman itsekkin, koitan koodailla 🙂

  • nata

   tuosta pitää olla suoraan blogilistaan yhteydessä!

 3. Neea

  Hei! Osaatko sanoa tosta protskukahvista paljonko siinä on kaloreita, rasvaa, hiilareita, protskuu jne yhdessä kupissa? Mitä muuten oot ollu mieltä kahvista?

  • primebody

   se on sika hyvää. Varmaan ravinto sisältä löytyy fitnesstukun sivuilta

 4. Neea

  Hei! Osaatko sanoa tosta protskukahvista paljonko siinä on kaloreita, rasvaa, hiilareita, protskuu jne yhdessä kupissa? Mitä muuten oot ollu mieltä kahvista?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *