Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

photoshooting and strawberry

Jaahas vika päivä lomaa ja on toisaalta ihana palata arkeen. Lomailu on kivaa, mutta kaipaan myös rutiinia ja mun asiakkaita ja tietenkin mun ihania työkavereita. Mun pöhö alkaa pikkuhiljaa laskeen ja hyvä niin 🙂 Aamulla lähdinkin poikeuksellisesti Näytäkyntesi kynsisalonkiin kynsihuoltoon. Katalla on mukava käydä, koska olemme molemmat yrittäjiä ja monissa asioissa ymmärämme toisiamme liiankin hyvin. Kaiken lisäks Kata on ihanan fiksu 🙂 Siitä painelinkin nopeasti käymään Biancanevessä, missä oli hirvee härdelli päällä. Viimeisiä ompelemuksia Elina sielä painoi hiki hatussa.

IMG_8926

Tänään olikin sitten kuvaukset luotto kuvaajan Mikko Karekiven ”studiolla”. Luvassa olikin hieman erilaisia kuvaus juttuja kuin aiemmin, sillä nyt oltiinkin valkokankaalla molemmat Koskiset. Olihan se nyt kummallista, mutta silti hauskaa. Tälläkertaa meni Juusolta pieru neitsyys, kun Mikko käski jännittää vtsat niin tulikin paukku hahahahaha. Otti tovin, että pääsin taas naama peruslukemille. Mikolla oli taas kaikkia uusia värkkejä ja laitteita, millä leikittiin ja en malta odottaa lopullisia otoksia. Käytiin myös ulkona kuvaamassa vanhassa ruosteisessa autossa ja voin sanoo, että kerrankin Suomen keli yllätti, että oli niin saakelin kuuma, että meikki melkein suli naamasta. 

IMG_8909 IMG_8920

Kuvausten jälkeen mun oli pakko ottaa kuva musta ja mansikasta, kun face on taas täynnä TÄNÄÄN TANKATAAN päivityksiä, niin pakkohan se munkin on jostain huumori repiä…… 

IMG_8923 IMG_8925

persus alkaa olemaan jo pyöreä ja jalkoihin on tullut vähän lisää muotoa, kunhan toi keskivartalo vielä palautuis entiseen niin hyvä. On oikeesti aika karsee tunne, kun oon ollut stressaamatta omasta kunnosta koko dieetin ja nyt viikkoa ennen lässähti päin näköö noita kiloja ja hirvee nestepöhö. Mää vielä odotan maltilla ja pitää keskustella Minnan kanssa tankkaanko ollenkaan vai mennäänkö näillä. Mun kroppa ei oo mikään tankkaus ystävällinen, eli paino nousee rutkasti ja en koe omalla kohdalla siinä hirveästi aineenvaihdunnallista hyötyä tai edes lihaspyöreyttä antavaa vaikutusta. Enemmin saan sillä aikaiseksi huonon olon ja pöhön. Nyt tällä dieetillä tankkaus tehtiin vain mun pyynnöstä ja siksi, koska tuntui, että kroppa sitä kaipas. Sain lisää energiaa. Toisilla tankkaus toimii hyvinkin buustaavana ja osa tekee sitä lähellä kisoja joka viikonloppu. Tankkauksiakin on erilaisa. Osalla se on puuroa, riisiä ns puhdasta hiilaria, kun taas osalla tankkaus voi sisältää ”mitä vaan”. Sitten on myös niitä cheat mealejä, mikä tarkoittaa esimerkiksi normaali dietillä yhtä vapaa valintaista ateriaa ja esim jälkkäriä, jonka jälkeen heti paluu ruotuun. Bikinissä tankkaus ei muutenkaan (ainakaan omalla kohdalla) ole ihan samanlainen, kun esim bodyfitneksessä tai siitä raskaammissa sarjoissa. Mun tankkaus on aina ollut aika minimaalista ja sitä on kestänyt yleensä ke-to. Lihasmassaa mulla ei niin paljon olis, että se mun keholle tekis jotain älytöntä muutosta ja näin muutaman kisan kisanneena, siitä on jopa ollut ehkä enemmän haittaa kuin hyötyä. Mutta nyt mennään päivä kerralla eteenpäin ja jos sitä huomenna uskaltaudun vaakalle tsekkamaan onko mun loma nestepatja lähtenyt. 

IMG_8896

Mää vielä odottelen, että mulla alkais menkat tälläviikolla, eikä kisojen jälkeen, koska tiedän että jos ne on lavalla päällä voin sanoa hyvästit vatsan kireydelle. Kaikilla on omat ongelmat ja mun yks vaivoista on juurikin ne. Keskivartalo kerää turvotusta AINA ja alavatsa pömpöttää ja siihen ei todellakaan anna yhtään armoa mun synnytyksessä revennet alavatsanlihakset. Tiedostan asian ja sille ei vaan mahda mitään. Silti mulle on erittäin tärkeää niiden olemassaolo, sillä se kertoo myös siitä, että kehoni toimii. Oon ennenkin puhunut asiasta ja mulle ei ole todellakaan yhdentekevää, jos kuukautiset jää pois. Se kertoo hormoonitoiminnan epätasapainosta ja kuitenkin varmasti haluan vielä lisää lapsia tulevaisuudessa. Nyt alan valmistatuun huomiseen työpäivään ja edessä onkin aikamoinen viikko. Aamu 9:stä ilta 8:aan ja Perjantaina lähdetäänkin sitten kohti Jyväskylää. 

-Umppu

Kommentit (5)

 1. Jna

  Hyvältä näyttää jalkaosasto!! Hei kerropa Umppu nyt että miten bikini ja body fitness kisaajat eroaa toisistaan. Siis tiiän eron kisalavalla mutta tavallaan ertä miten porukka päättää että kumpaan sarjaan tähtää yms. Miten treenit eroaa toisistaan ku eikös biksutki treenaa täysillä mutta kuitenki lihasmassa on paljon vähäisempää? Valaisetko vähän eroja? 🙂

 2. Nina N

  Moi!!! Tsemppiä kisaan ja tervetuloa Jyväskylään!!!
  Mihis aikaan rantaudut paikkakunnalle???

  • primebody

   ei oo vielä aikataulua lyöty lukkoon. Huomenna viä töitä ja sitten keskittyminen kisaan alkakoon

 3. hanna

  Wau! Näyttää pakarat kyllä pyöreiltä ja hiuksetki on nyt ihan yybermakeet!

  • Dylan

   1st – let’s be honest, I’m sure he’s not the first to do the play on words with the name… I don’t think it has aihnyntg to do with what culture he’s from… plus, he’s making a point of throwing one’s life away by doing criminal activity – if you’re caught more on the name pun then you’re missing the point. Yes, a different analogy could’ve been used – but was the one used really in such bad taste? I admit, instead of making fun of actions (which he has a choice over doing), it’s making fun of a name (which he most likely had no choice in – unless he had it legally changed somewhere along the line)… but still. 2nd – sadly, until cyber criminals start to get caught an punished more… I highly doubt things will change. It’s viewed as a risky job – but with a fairly low chance of getting caught and a lower chance of getting any type of punishment for your actions. Do I agree with the actions, no – but I get why plenty of people are willing to do it and aren’t scared off by thinking of the consequences too much just yet.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *