Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Perheen hyvinvointi on tärkeää

Kaupallinen yhteistyö: Multi-tabs

Kun elämässä jotain haluan saavuttaa, olen ollut aina valmis tekemään lähestulkoon mitä vaan unelmieni eteen. Tällä hetkellä ei itselläni ei ole ollut sen kummempia tavoitteita, kun saada enemmän aikaa itselle ja panostaa omaan hyvinvointiin, sekä tietenkin perheen hyvinvointiin. Olen järjestänyt itselleni aikaa nukkua ja vaikka yöt ovat välillä edelleenkin (lasten valvomisten takia) muutaman tunnin mittaisia, niin nukun päivällä niin paljon kun mahdollista. Kun nukkuu enemmän, on sitä energiaakin ihan toisella tapaa käytettävissä. Ruokailuni on edelleen hieman retuperällä ja valehtelisin jos väittäisin saavani kaiken välttämättömän ja tarvitsemani ruoasta. Olemme satunnaisesti perheessämme käyttäneet erilaisia vitamiineja lisänä ja tukemassa normaalia syömistä, koska pidän sitä hyvin tärkeänä asiana. Lapset syö meillä kotona tavallista kotiruokaa ja ovat isänsä tapaan hieman ronkeleita kaiken vihreän suhteen, jotenka siinä on jo tarpeeksi hyvä syy käyttää vitamiineja.

Varmaan jokainen tietää, että yksi avain terveelliseen elämään on terveellinen ruokailu ja säännöllinen monipuolinen ravinnon saanti. Mitä puhtaampaa ruoka on sen parempaa. Näillä valvomisilla on välillä haastavaa pitää terveellisestä ruokavaliosta kiinni, mutta siihen kuitenkin pyrin kokoajan.

Usein aamuisin juon pelkkää kahvia herätäkseni taas uuteen päivään. Nyt kahvin lisäksi koitan myös syödä jotain ja lisäksi otan monivitamiinin. Ainakin itse koen saavani sillä paljonkin hyviä vaikutuksia. Tavoitteena kokoajan on liikkua enemmän ja voida paremmin.

Mun aamut menee usein siihen, että laitan kaikille aamupalat valmiiksi ja pakkailen tavaroita kasaan. Huolehdin että kaikilla on tarpeelliset tavarat mukana, mutta itsestäni en juurikaan ole välittänyt. Nyt päätin että aloitan jokaisena aamun huolehtimalla niin itsestäni, kuin perheen muiden jäsenien vitamiineista. Vitamiineista ja kivennäisaineista on todettu jo kauan aikaa sitten olevan hyötyä terveydelle. Keho ei voi itsessään tuottaa kaikkia vitamiineja ja kivennäisaineita ja siksi ne on saatava joko ravinnosta tai käyttämällä ravinto/vitaminilisiä. Ylipäänsä on tärkeää saada kaikki kehosi tarvitsemat ravintoaineet, että se voi hyvin ja optimaalisesti. Pidän myös jatkossa huolen että lapsilla on aina vitamiinit käytössä.

Meillä varsinkin Vili (8.v) tuntuu olevan aamusta iltaan liikkeessä. Nyt kaverit on niin tärkeitä, että niiden kanssa touhutaan aamusta iltaa ja ei oikein meinata malttaa pysähtyä edes syömään. Meillä esikoinen on myös aika ronkeli ruoan suhteen ja pidän todella tärkeänä kasvavan lapsen kehityksen kannalta vitamiinien saantia.

Lapsilla on käytössä Multi-tabs Mini. Siitä löytyy lapsen tarvitsemat vitamiinit ja kivennäisaineet ja D-vitamiini mikä on hyväksi lapsen luuston normaaliin kasvuun ja kehitykseen. Tabletissa on 12 tarpeellista vitamiinia ja 6 kivennäisainetta.

Hektinen arki vie energiaa ja pienten lasten vanhemmat tuntuu olevan aina väsyneitä. Huomaan, että oma vastustuskyky on tällä hetkellä aika heikko. Kun ei ole aikaa levätä niin taudit jyllää jatkuvasti ja kun tunnet olevasi taas terve, niin samalla aina jokin pöpö iskee. Ulkona alkaa olemaan jo kauniita ilmoja ja tästä pikkuhiljaa saa siirtyä sisätiloista pihalle nauttimaan raikasta ilmaa. Siinä samalla touhutessa saa mukavasti liikuntaa, mikä taas antaa lisää energiaa. Otimme Juuson kanssa käyttöön miehille ja naisille suunnatut vitamiini ja kivennäisaine valmisteet sekä sport valmisteen. Niinä päivinä kun liikumme käytämme Womanin/Manin sijaan Multi-tabs Sportia. Meillä on nyt poikkeuksellisesti perheen kanssa yhdessä enemmän aikaa, kun ollaan lomalla jotenka aktivisuus tulee taas kuvioihin. Matkoilla liikumme paljon. Päivisin tulee uitua ja iltaisella käveltyä usein useita kilometrejä.

Vitamiinit on meillä mukana tuomassa energiaa lisää elämään ja perheen äitinä tietenkin toivon, että meillä olisi kaikilla super hyvä vastustuskyky. Usein kun yksi lapsi on kipeä kiertää se tauti kaikilla ja sitten lopuksi meillä vanhemmilla. Tässä siis ollaan taas yhdellä tapaa valmistautumassa helpompaan, energisempään ja terveellisempään arkeen liikuntaa unohtamatta.

Lue edellinen postaus: Tiedätkö mitä lapsesi touhuaa?

-Umppu

Kommentit (2)

  1. Westend Mum

    Joinain päivinä muuten huomaa selkeästi, kuinka vitamiini antaa lisää energiaa – tai vastaavasti voimat vähenevät, jos ne jää syömättä.
    http://westendmum.fi

  2. Pilasiko lapset vartaloni? – Prime life by Umppu

    […] Perheen hyvinvointi on tärkeää […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *