Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Onko ripsiä pitävä nainen epä aito?

Katariina Orimus ja Anni Salo

Näiden kuvien ottamisesta on vierähtänyt hetki. Ne on Studio Smån avajaisista Kuvat on otettu hyvän ystäväni Katariina Orimuksen Tampereen Rautatienkadulla sijaitsevasta Studio Småsta. Me ollaan Katan kanssa vanhoja työkavereita Primestä ja ehkä joskus menneinä vuosina kulutettu muutaman kerran Onnelan tanssilattiaa.. tässä hieman historiaa mutta ei siitä sen enempää.

Nykyään ulkonäköpaineet on valtavat ja varsinkin siinä vaiheessa, jos itsetunto yhtään horjuu niin varmasti moni miettii.. riittänkö tälläisena. Kun tässä on ollut puhetta viime aikoina siitä, että lapset ei ole syy lihoa tai olla huolehtimasta itsestään niin palaan hieman aiheeseen. Mulla on aamuisin ihan muutama minuutti aikaa laittautua. Koitan kaikella mahdollisella tavalla saada siitä helpompaa ja nopeampaa. Usein vessassa on puoli perhettä ka samalla, kun koitat laittautua katsot ettei kukaan syö vessaharjaa tai tunge pönttöön sun tavaroita ja pidät toista lasta sylissä. Mun yksi asia mistä en luovu on volumeripset. Olen joskus aikoinani itsekin tehnyt ripsiä, mutta jätin sen homman jo muutama vuosi sitten pois. Mulla on ollut ripset siitä asti kun ne rantautui Suomeen, mutta valitettavasti allergisoiduin liimalle ja mun oli pakko olla ilman niitä.

Vuosia ihan rehellisesti kärvistelin, koska pienet lapset ja väsynyt naama ei ollut se kombo mitä halusin aamulla nähdä peilistä. Mulle huoliteltu olemus naisella tarkoittaa meikkiä. Tiedän että kaikille se ei sitä ole, mutta onneksi saamme olla erilaisia. Kun meillä oli pari vuotta sitten vesivahinko olimme evakossa Studio Loistossa, missä tutustuin Katiin. Ihailin jo silloin Katin tekemiä ripsiä, koska ne oli tummia ja tuuheita ja juuri sellaisia minkälaiset halusin itselleni. Päätin että jos nyt kerran vielä kokeilen ja sitten jos oireilen niin en ota niitä enää koskaan. Ja niin siinä sitten kävi, että mulle ei tullut mitään oireita. (En halua altistaa väkisin itseäni allergisoiville aineille). Onneksi nykyään on paljon erilaisia liimoja ja myös sellaisia, mitkä sopii meille herkkänahkaisille. Me jätettiin kokonaan geelilaput pois silmistä, mitkä tuntui aina hiertävän ja laitettiin vain teipit alaripsien suojaksi. Sain vihdoin ripset takaisin ja siitä asti olen  ollut Katin vaki asiakas. Kati työskentelee nyt Studio Småssa. Katille voit varata aikaa TÄÄLTÄ

Kati ihan muina floristeina pitää huolen myös Smån kukista.

Mulla oli odotusaikana myös ripsikato ja ne silmissä olevat omat ripset  oli vain jälki siitä entisestä. Nyt ne on kuitenkin nyt vahvistuneet ja niihin saa tehtyä sellaiset pidennykset kun haluan.  Siitä päästäänkin sitten otsikkoon: onko ripsiä pitävä nainen sitten jotenkin epäaito? Usein sanotaan että luonnollisuus kunniaan ja siinä samalla saatetaan heittää pienenä vitsinä ”on ripset, kynnet, pidennykset ja kaikkee”. Mun mielestä ripsipidennykset on ihania ja ne korostaa naisellisuutta. Tästäkin voi olla eri mieltä kanssani. Ripsi rintamalla on tapahtunut vuosien varrella paljon muutoksia. Ennen tehtiin vain klassisia pidennyksiä, missä yksi kuitu liimataan yhteen ripseen. Muistan itse, että liimat oli jotkut niin voimakkaan tuoksuisia, että se kirvely silmissä oli aivan sietämätöntä, mutta niin liimat, kun ripsitekniikat on kehittynyt hurjasti. Itse olen tykästynyt näihin volume ripsiin, koska ripsien kärki on jotenki pehmeämpi. Volumeripsissä yhteen ripsiin kiinnitetään useampi kuitu, jotka on laitettu viuhkamaiseen asetelmaan. Kun ripsiä hiljalleen tippuu ei näihin tule mitään lovia tai koloja  ja ne ovat salonkikelpoiset huoltoon mennessä. Itse käyn  kolmen viikon välein huollossa.

Mulla on tällä hetkellä IG:ssä menossa arvonta, missä voi voitta Katille fullsetin, joko klassisiin tai volumeripsiin. Arvon myös toisen setin täällä blogin puolelle, jotenka tuttuun tapaan kommenttia kehiin. arvonta suoritetaan maanantaina 22.1.2018. Kannattaa siis osallistua sekä ig:ssä ja täällä blogissa niin mahdollisuudet tuplaantuu. @studiosma löytyy myös ig:stä. 

Mun mielestä jokainen nainen saa laittautua ja pitää niitä kynsiä ja ripsiä jos huvittaa. Tärkeintä siinä on, että viihtyy niissä. En usko että on naista kuka ei haluaisi näyttää kauniilta. Eihän se toisen laittautuminen ole keneltäkään muulta pois. Studi Små on paikkana uusi, mutta sielä työskentelevillä on jo useiden vuosien kokemus alalta. Myös meidän kosmetologina toimiva Miia löytyy helmikuusta alkaen Studi Småsta. Tulemme tekemään jatkossa yhteistyötä näiden kahden liikkeen välillä. Jos siis haluat upeat ripset niin tämä on se paikka minne kannattaa suunnata!

Lue edellinen postaus: Kasvissyönti tuhoaa maapalloamme

tai:  Mahtavaa Päivi Räsänen

-Umppu

Kommentit (140)

 1. Noora

  Mukana! Ripset olis ihanat 🙂

 2. Elina

  mukana

 3. Johanna

  Ripset olis niin ihanat! 🙂

 4. karita

  Mukana! 🙂

 5. Saara

  Mukana! Olen pienen lapsen kanssa kotona, ripset kyllä piristäisi mun arkea! 😊

 6. Minttu

  Mukana 😍

 7. VirpiH

  Osallistu

 8. Malviina

  Mukana, pieni hemmottelu tulisi tarpeeseen! ❤️

 9. Maisa

  Kiinnostaisi kokeilla, vaikka vähän jännittääkin! 😊

 10. Lottam

  Tämä palkinto ois täydellinen! Itselläni myös ollut ripset aiemmin, nyt ollut taukoa reilu vuosi. Mutta kyllä tässä pikkulapsiarjessa ripset helpottaisivat laittautumista paljon!

 11. Mariina

  Mukana!😊

 12. Linda

  Mukana 😍

 13. Jojo

  Mä olen just tässä pähkäillyt tätä asiaa!! Kova hinku olisi piristää omaa fiilistä ja ulkonäköä ripsillä, mutta samalla mietin, leimataanko minut joksikin ihan bimboksi.. Ja nyt kun kirjoitan tätä, niin ymmärrän, ettei sillä, mitä muut ajattelee, ole minkään valtakunnan merkitystä! Mukana arvonnassa siis 🙂

 14. Laura

  Mukana!!

 15. Tipsu

  Noh täytyy sanoa, että aika kamaliakin ripsienpidennyksiä on näht mutta jokainen taaplaa tyylillään 🙂 Mukana arvonnassa! 🙂

 16. Johanna

  Mukana arvonnassa! 🙂

 17. Emma

  Ehdottomasti mukana, tämäkin väsynyt kotiäiti kaipaisi piristystä ilmeeseen! 🤗😍

 18. Suski

  Ripsiä tai kynsiä tai hiustenpidennyksiä tai rakennekynsiä käyttävä ihminen ei mielestäni ole mitenkään epäaito! Jokainen meistä ajattelee eri tavalla ja tykkää eri asioista. Ja mikään niistä ei ole väärä tapa. Kokeilin vuosia sitten ripsien pidennystä/tuuhennosta ja ne oli mielettömän hienot mutta kärsin myös allergisena siitä liimasta.. en ole niitä uskaltanut sen jälkeen kokeilla..

 19. Anni

  Mulla ripsistä ollut pitkään taukoa ja olen harkinnut nyt kans uudestaan. Eli ehdottomasti mukana arvonnassa. Ja hyvältä kuulostaa, et noi volyymit on paremman näköiset kun huolto lähestyy kun klassiset on joskus aika karseet🤨.

 20. Minna

  Mukana arvonnassa!
  Itseäni hirvittää välillä katsoa peiliin kun ei ole ehtiny edes hiuksia harjata tai naamaa sutia. Kaksi pientä lasta jaloissa ripsivärin laittaminen on sirkukseen oikeuttava akrobatiasuoritus! Pidennykset niin pelastais mum päivät, ja mies olis varmaan myös iloinen ;D

 21. Sanna

  Mukana! 😊

 22. LauraJ

  Mukana 😊 Olis mahtavaa saada kunnon räpsyttimet 😊

 23. Janna

  Mukana! Vuosi taukoa ripsistä alkaa jo riittään 😄

 24. Vilma

  Mukana!

 25. Eerika Kyllönen

  Mukana 😉

 26. Sanna

  Mukana ehdottomasti!

 27. Emmi

  Mukana! Ilman ripsiä ollut jo hetken ja pitänyt taukoa. Nyt rupeaa ripset olemaan siinä kuosissa, että saisin mageet volyymit!😍

 28. Elli

  Mukana! 🙂 Lasten kanssa ollaan reissua suunniteltu Tampereelle täältä pohjoisesta. Ihana olisi saada reissussa räpsyt kuntoon!

 29. Emmi Peltoniemi

  Mukana!!😍

 30. Iina

  Mukana 🙂

 31. Heidi.

  Mukana! Nyt onkin reilu vuosi jo ollut taukoa😊

 32. Emilia

  Mukana🙋

 33. Elsa

  Oi, mukana 🎀

 34. Johanna

  Mukana!

 35. Julia

  Mukana!😍

 36. Iida

  Mukana 😊

 37. Iina

  Mukana!

 38. Petra

  Mukana!

 39. Kata

  Mukana arvonnassa! Olen ollut 1,5 vuotta ilman ripsiä ja houkuttelisi ottaa takaisin. Pienen pojan äitinä laittautuminen on jäänyt vähemmälle.

 40. Annika

  Mukana ehdottomasti!

 41. Riina

  Mukana!😊

 42. Anni

  Mukana !

 43. Niina

  Mukana!! 😍 Kyllä ne ripset vaan helpottaa arkea kummasti, kun näyttää ihan ihmiseltä heti herätessään. 😁 Nykyään kun ei todellakaan jaksa meikata mihinkään leikkipuistoon lähtiessä.

 44. Sinik

  Kylläpäs ripset piristäisi myös tämän äidin välillä vähän väsynyttä ilmettä 🙂

 45. mariem

  Olisi ihana kokeilla ripsiä, herkät silmät on vaan aina saanu lykkäämään kokeilua 🙂

 46. Laura

  Ilman ripsiä en suostu olla. Helpottaa arkea tosi paljon ja en edes saisi ripsivärillä kunnolla näköä olemattomiin omiin ripsiini. Voin olla käymättä muissakin ”kauneusjutuissa”, mutta ripsistä en tingi. Volyymini on todella maltillisen pituiset ja minusta huolitellut, ei ole tullut edes mieleen että joku pitäisi bimbona näiden takia 😂 Ja jos pitää, niin ihan kaikessa rauhassa 😄 Jos arpaonni suosii minua, lahjoitan voiton piristykseksi ystävälle ❤️

 47. Malla

  Ripsipidennyksiä löytyy monenlaisia, mutta parhaimmillaan ne on niin ihania ja todellakin tekevät ulkonäöstä paljon freesimmän. Mun mielestä ne on etenkin pienten lasten äideille ihan ehdoton helpotus arkiaamuihin, kiireessäkin näyttää huolitellulta. Mulla on ollut aina välillä ripsipidennykset, mutta ongelmana on, ettei ne meinaa pysyä silmissä ja silmistä tulee punaiset helposti. Löysin ihanan ripsienlaittajan, mutta hän jäi äitiyslomalle ja nyt uusi laittaja hakusessa. Toivottavasti arpaonni suosii ja pääsen testaamaan, löytyisikö minulle uusi hyvien ripsien laittaja👍🏻

 48. Päivi

  Voi ripset olis ihanat kiireiselle opiskelevalle 3 lapsen äidille!

 49. Pauliinariikka

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!😍 Itselläni on muutaman kk ollut taukoa ripsistä ja ripsien takaisin ottaminen on ollut mielessä joka päivä. Helpottaa arkea älyttömästi!

 50. Olivia

  Mukana 😍

 51. Ulla

  Arvonnassa mukana! 😊

 52. Sandels

  Vau mitkä ripset! Itselläni oli kanssa aikanaan ripsenpidennykset kuuden vuoden ajan, mutta opiskelemaan jälleen siirtyessä piti niistä taloudellisista syistä luopua. Ikävä ripsiä on kova, ne todellakin tekevät ihmeitä!

 53. Lotta

  Mukanamukana! 🙂

 54. Heidi

  Mukana, en ole vielä koskaan päässyt testaamaan!

 55. Lotta

  Olen Umppu kanssasi ihan samoilla linjoilla tämän ripsipidennysasian suhteen! Yhdet tykkäävät laittaa kynsiä, toiset ripsiä, kolmannet hiuksia …ja neljäs ei kaipaa oman luonnollisen lookkinsa ehostamiseksi mitään edellä mainituista. Ja sekin on todella fine! Kuten sanoit, onneksi me kaikki saamme olla juuri sellaisia kuin olemme, eikä kaikkien tarvitse (eikä kuulu!) olla samasta muotista valmistettuja. ♥ Lähden ilomielin myös tähän arvontaan mukaan!

 56. Johanna

  Mukana!

 57. Maija

  Niin mukana! 😊

 58. Tiina

  Täällä ollaan mukana kuin peräpukama 😁 Oon ollut ilman räpsyjä (omia on jokunen jäljellä, onneksi) noin puoli vuotta. Ajattelin että josko nyt niistä jo luopuisin mm.säästääkseni. Juttu on niin, että mä olen maailman huonoin meikkaaja, en vain ole koskaan oikein siihen oppinut. Mun silmät on todella pienet ja syvällä kuopassaan. Silloin kun mulla oli räpsyt, tunsin heti aamusta kasvoni pestyäni jääkylmällä vedellä (mun joka aamuinen rituaali) olevani freesi ja valmis päivään. Nyt ole puolisen vuotta yrittänyt tottua tähän räpsyttömyyteen ja käyttänyt ripsiväriä, mutta kun ei niin ei. ”Sitä” freesiä oloa ei ole tullut ja siitä syystä päätin, että ennen helmikuun lopussa olevaa kaupunkilomaa, räpsyt tulee takaisin 😍

 59. Anni Eskola

  Naisellinen ulkonäkö on minulle tärkeää. Urheilen ja etenkin uin paljon. Uidessa näytän lähinnä kaljulta 12v pojalta kun olen niin vaalea että ripset ei totiseti näy 😀 olisi ihanaa saada kauniit ja naiselliset ripset! Joka myös helpottaisi ja nopeuttaisi omaa arkea.

 60. Mia

  Ehdottomasti mukana. Oken hoitoalaa opiskeleva 4kymppinen äiti ihminen, lisäksi teen keikkaa vanhusten hoidossa. Arki on hektistä, mutta silti haluan että oma ulkomuoto freesi. Pitkäaikaisena haaveena ollut ripset ja kulmat, jotka helpottaisi arjen kiireessä laittautumista.

 61. Heidi

  Mulla on ollut ripsiä aika on/off meiningillä. Edelliset kesti mulla vain 2vkoa kunnes olivat hävinneet pois, ei ole sen jälkeen tullut laitettua kun harmitti aikalailla.
  Ja Nyt kun on taas uusi pieni tässä sylitettävänä ja yöllä heräilemässä näiden muiden 5 lapsen lisäksi, niin itselle ne ripset on olleet se mikä saa näyttämään edes vähän fressiltä kun en jaksa meikkiä laittaa joka kauppa reissuun saati ripsaria sitä hitusta.
  Olisi kyllä taas aika!

 62. Mia

  Ihanat 👀👏 mukana 🙌

 63. Marika

  Mukana, klassiset ollut pitkään mut pis kiva kokeilla noita 😊. Helpottaa elämää niin paljon ja aamulla on ”silmät” päässä kun on ripset, itsellä ihan vaaleat ripset

 64. Heidi

  Ehdottamasti mukana😍 Vuoden ilman tuuheita ripsiä ja nyt olis ihana laittaa ne takasin.

 65. Noora R

  Haluun ripset! Oon nyt pitäny taukoo mut on tosi valju olo🙄

 66. Alisa

  Todella kauniit ripset ja ihanan tuuheat! Mukana arvonnassa kanssa, jospa minullekin saataisiin tuollaiset <3

 67. Anu

  Mukana! Aina halunnut kokeilla ripsiä mutten ole uskaltanut laitattaa. Toisen raskauden aikana ripset todellakin katosi johonkin ja se harmittaa. Olisi kiva näyttää vähän fressimmältä vaikka onki vauvan kanssa kotona! 🙂

 68. Maija

  Oooo. Mukana 😍

 69. Milla E

  Mää haluun kans ripset! 😍 kohta on kestorajaukset vahvistuksen jälkeen valmiit, jotenka ripset enää uupuu helpottaan superaikasia aamuja, eli mukana!

 70. HannaK.

  Mukana! Klassiset ripset mulla oli useammankin vuoden ja nyt olen kovasti kaipaillut niitä (tai volyymeja) takaisin.

 71. Erika

  Voi, kun olisikin upeaa saada kauniit ripset, ehkä ilme ei olisi sen jälkeen niin väsyneen näköinen 👍🏻😊

 72. Tiina

  Olis kiva ekaa kertaa elämässä kokeilla, ku on aamut lasten kanssa kyl niin kiireisiä!

 73. Eveliina

  Mukana 😍

 74. Krista

  Mukana ehdottomasti 😍Tulis nyt niin oikealla kohdin.

 75. Anniinaemilia

  Mukana!!

 76. Piia

  Mukana! Ennen lasta oli 1 kesän verran ripset (juurikin Katin laittamat) ja voi sitä helppouden määrää 🙂 Nyt lapsen kanssa on oma naama jääny vähän retuperälle joten olisi ihana helpottaa arkiaamujen kiirettä kun olisi ripset edes kunnossa.

 77. Henna

  Mukana ❤

 78. RS

  Mukana🤗

 79. Henna

  Mukana! 🙂

 80. Tuulia Näkki

  Itellä ollut kans muutamaan otteeseen ripset, mutta pientä allergiaa täälläkin, koska silmät aina vuotaneet tosi paljon ripsien kanssa…sormet ristissä täällä jos arpaonni suosisi, jos nämä sopisivat minullekin. Missään nimessä eivät tee ihmisestä epäaitoo! Tyylillä tehnyt ripset korostavat kantajansa silmiä ja tekevät niistä kauniit. Ehdottomasti mukana 🙂

 81. Pinja

  Oi mukana! Rakastan ripsiä yli kaiken ja olen monesti ne ottanutkin ja aina yhtä ihanat.

 82. Juuli

  Mukana arvonnassa😋

 83. Jenna

  Olen mukana!

 84. Niins

  Mä oon niiiiiin mukana!

 85. Sara perätalo

  Mukana!😍

 86. Sanna

  Riemulla mukaan arvontaan! Imettäessä sulkasato harvensi myös ripset, mutta nyt alkaa tuo hormoonihärdelli vähän rauhoittua… Olisi uusien räpsyjen aika! 😊

 87. Elina A

  Mukana 🙂

 88. Elina A

  Mukana! Oon miettinyt jo pitkään ripsien laittoa mutta hinta hieman kirpaisee. Olisi mukava kyllä kokeilla 🙂

 89. Carita

  Mukana arvonnassa 👍 työ estää laittamasta näitä ripsiä, mutta jos voitan niin olisipa ihana koittaa näitä kesäloman ajan ja näyttää jo herätessä hyvältä ripsien suhteen☺️

 90. RY

  Mukana!

 91. Inka koiranen

  Mukana😇

 92. Ulla

  Olisi kiva kokeilla, en ole uskaltanut ryhtyä ripsien fixsukseen, kun olen seurannut huonoja kokemuksia vierestä. Taitoa jos on, että vois luottaa niin mikä ettei…

 93. Tuija

  Helpottaisi kummasti arkea👍

 94. Ev

  Mukana ollaan!

 95. Sari

  Mukana 😊

 96. Maija

  Ripset olisi niin ihanat! Olen kerran kokeillut klassisia ja haaveillut vain volumeista, haluaisin niin kokeilla 😍

 97. Eve

  Hei, tää nyt ei liity aiheeseen, mut kun nuihin sun dubai-aiheisiin postauksii ei pysty kommentoimaan niin kysyn nyt täs yhteydes. Eli siis olittako jonkun matkanjärjestäjän kautta Abu dhabin reissulla vai mitä kautta varasitte matkan? Kiinnostaisi juuri joku sellainen hyvän suomalaisen oppaan vetämä reissu Abu dhabiin, kun oon kiinnostunu paikan historiasta, kulttuurista ja tavoista. Ja kun toi englanti ei oo mun vahvin osa-alue 😊 oon siis lähös Dubaihin, mut tarkoituksena ois käyä päiväreissu Abu dhabiin ja juurikin tonne moskeijaan jne 😊 kiitos jo etukäteen!

  • primebody

   Oltiin aurinkomatkojen kautta. Mutta opasta Kristiina Mäyrä tekee useille eri firmoille jotenka kannattaa kysä matkanjärjestäjältä kuka on oppaana. Häntä suosittelen ihan 10+

 98. Hanna

  Mukana arvonnassa 🙂

 99. Kati

  Arvonnassa mukana 🙂

 100. Tuuli

  Olisi kiva kokeilla, mulla ei oo ikinä ollu…

 101. Marja

  Mukana mukana! 🙂

 102. Laura

  Mukana arvonnassa 😎

 103. Titta

  Mukana arvonnassa! ✌ Pieni asia joka piristää mieltä. Mukava katsoa peilistä kun omat silmät pompsahtaa kauniisti esiin ripsien avulla.

 104. Katja

  Mukana 😊

 105. Maikki

  Mukana!

 106. Sanna Pellinen

  Mukana!

 107. Iina

  Mukana arvonnassa! ☺

 108. Inka

  Mukana 🎈

 109. Jenni

  Sun blogi on Umppu ihan best! Ja mukaan arvontaan tiätty🙂

 110. Noora

  Apua, mukana!! <3

 111. Ellen

  Mukana! Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan ripsienpidennyksiä.

 112. AnuEmilia

  Oi, ripset ois kyl tämänkin mamman arjen pelastus 😍

 113. Annika

  Tuo palkinto olisi ihana, ottaisin lomaripset. Volyymiripsiä en ole kokeillut, klassiset on ollut joskus pidemmän aikaa 😊

 114. Riikka

  Itsellä ollut pitkä tauko irtoripsistä ja jotenkin vaan niihin tulee aika-ajoin palattua arkiaamuja helpottamaan ja omaa ulkonäköä kohentamaan. 🙂 olis kyllä ihana voittaa räpsyttimet jotka näyttävät ammattitaitoisesti tehdyiltä ja super hyviltä! Olen siis tuplasti mukana arvonnassa!! 🙂

 115. Pilkuttaja

  Feikkiripset on varmaan ihan jees, jos sellaisista tykkää. Mutta jos kirjoittaa blogia, olisi hyvä edes jollain tavalla osata äidinkielen perusjutut. Yhdyssanat ja pilkutus voisivat olla hyviä kohteita aloittaa treenaaminen.

  • primebody

   Tähän en jaksa edes kommentoida…

 116. jenna

  mukana

 117. Veera

  Mukana! Helpottaisi klo 5 aamuherätyksiä 🙂

 118. Ellu

  Mukana. Luomuripsillä menty tähän asti, mutta voisihan sitä testata…

 119. Kati

  Oh, ihanaa! Tulis kyllä niin tarpeeseen.

  -Kati

 120. Pia Mikkonen

  Ripset todella helpottais arkea!

 121. Petra

  Voi kun peilistä katsoisi aamuisin pirteät ja töihin lähtövalmiit silmät! Volyymiripsistä haaveilee 3 lapsen kiireinen äiti…

 122. Sonja

  Mukana!

 123. Soile

  Ripset ois ehdottoman ihanat😍

 124. TV

  Mukana 🙂

 125. Susa

  Mukana! Olisi ihanaa pitistystä uudet ripset 😊

 126. Salla P

  Mukana! Tässä raskauden aikana myös tullut huomattua toi ripsikato! Ihan kalju olo ku jäljellä vaan tynkäripset 😳👎🏻

 127. Carita

  Mukana 👌😊

 128. Anni-Mari

  Oi ihanaa! Mukana arvonnassa 🙂

 129. Hanna

  Mukana! 🙂

 130. mari

  Mukana, olis kiva testata, kun koskaan ei tuollaisia ole ollut.

 131. Immi

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Muutamaan vuoteen ei ole ollut ripsiä, mutta ne on kyllä kätevät! Omani ovat ”vaaleanpunaiset ”, punapää kun olen. .

 132. Veera

  Ripset kelpais 🙂

 133. Assi

  Mukana! Olis ihana saada taas silmät näkyviin muutaman vuoden tauon jälkeen😊

 134. Salli

  Oi olispas kivat kokeilla ei ole ikinä ollut.

 135. Taru

  Mukana arvonnassa!

 136. Laurita

  Mukana arvonnassa! Olis lisää syitä tulla käymään Tampereella. Sisko asuu sielä myös. 🙂

 137. SenniSofia

  Ripset helpottaa kiireisiä aamuja! ei tarvii ees paljoo miettii muuta meikkii jos on ripset ja kulmat laitettuna. kutrit suoriks ja menoks👌😄 – eli mukana ollaa arvonnassa!

 138. Ulpu Aho

  Ehdottomasti mukana arvonnassa 💕

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *