Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Nordic Fitness expo 2013

No niin. Nyt on taas aivot mukana touhussa. Ruokaa on kirjaimellisesti mätetty oikein urakalla. Mulla oli tänään sovittu uusinta käsittely Diamond Clinicillä Halosen Mirjan Vastaanotolla mun vatsan alueen hoitoon. Jo kerran jälkeen huomasin suuren muutoksen ja nyt voinkin sitten raportoida miten toisen käsittelyn jälkeen on. Diamond Clinic sijaitsee aivan Tampereen keskustassa ja sinne on helppo mennä. Tässä myös syyskuun tarjous

1167177_191733971007796_2020571648_o 554588_145797368934790_2055145853_n

Huomenna on paluu arkeen ja luvassa onkin päivän täydeltä kauniita naisia, sillä kuvaamme FASTIN sponsori urheilijoita. Tykkään näistä päivistä todella, sillä suurinosa malleista on tuttuja ja samalla on aina hauska vaihtaa kuulumisia. Olilla on ilmeisesti taas joku villi visio ja Mike Siren kuvaa. Huomenna siitä siten lisää.

IMG_9365 IMG_9366 IMG_7386 IMG_7388

Kisoista: Lauantaina oli ammattilaisten kilpailut, jossa mukana oli tietenkin mun oma suosikki Heidi Sorsa. Tein Heidille Lauantaina kisameikin hotelilla, jota vielä iltapäivästä vähän fiksailtiin. Itse en ollut pro-kisoja kattomassa, koska ajattelin, että mulle ei niin se istuminen tee hyvää ennen omia kisoja ja muutenkin halusin vaan lepäillä. Heidi oli upea lavalla ja todella loisti. Moni sanoikin, että Heidiä ei ole nähty koskaan ennen noin hyvässä kunnossa.

IMG_7349 IMG_7352

Mun can i thake photo with you meni vähän reisille, kun ne ammattilaiset ei tietenkään ollut la messuilla, kun niillä oli oma kisa ja mulla oli su oma.  Olisin niin halunnut kuvan sen ison-mustan kanssa, koska ihan oikeesti mää olin verrattavissa sen käteen. Mutta näinhän mää ihanan aina kauniin Jannin ja siinä vaihdettiinkin muutama sana ja meidän määnkiinit  Jaanin ja Joonaksen (josta puuttuu the Leivo). Teamille tuli sitten kolmoisvoitto tästä sarjasta. 

IMG_9396 IMG_7377 IMG_7379 IMG_7380 IMG_7382

Tottakai mää kävin ihanan Elinan luona Biancaneven osastolla. Nyt on siis mallisto virallisesti myynnissä ja saatavilla liikkeestä. Lisäks mun ihanat tuki ja turva, jotka elää niin hengessä mukana my bff, jonka kanssa vedetäänkin tua Las Vegasissa tää kisakausi oikein kunnolla pulkkaan 🙂 ei enään kauaa.

800_4042 800_4046 800_4048 800_4051 800_4064 800_4083 800_4086 800_4087 800_4098 800_4099

Edelleen haluan kertoa kaikille, että olin erittäin tyytyväinen omaan sijoitukseeni joka oli siis 8:s. Tässä on hieman esimakua ei paikalla olijoille meidän alku lineupista

IMG_9428

Alappa sitten siitä laittaan tyttöjä järjestykseen. Ei todellakaan ole helppo homma ja se että linjaus on edelleen hieman epäselvä niin hommaa on vaan entistä vaikeampaa. myöskin se että kaikki seisoo eri asennoissa eripäin yms. Kaikilla on varmaan aina jotkut omat suosikit ja niin oli myös mulla. Nanna Koivisto, Riina Saastamoinen, Nina Suomi olivat mun mielestä niin kauniita ja olisivat ehdottomasti kuulunut mun ”kärkeen”. Lotta Jänne oli myös kaunis ja sijoittuikin sijalle 2. Ja olihan sielä paljon muitakin kauniita likkoja sitä en voi kiletää.

IMG_9358 IMG_9378 Vielä sellainen pikku sananen bikinifitneksestä mun omin silmin. Lajihan on siitä että siinä voi koska tahansa pärjätä periaatteessa kuka vaan. Kukaan ei tiedä sun tarinaa, eikä taustaa. Voin rehellisesti väittää, että oon ollut yks niistä kilpailijoista ketkä on ihan oikeesti jotunut tekeen iha älyttömän duunin saadakseni itteni tohon kuntoon. Sitten on osa jotka ei edes diettaa ja salillakin käydän vähän heilumassa. Pakko sanoo, että totta helvetissä se tuntuu epäreilulta, mutta se on pelin henki. Millään muulla ei ole merkitystä kun sillä muutamalla minuutilla sielä lavalla. Ketään ei oikeesti kiinnosta se sun tarina ja kuinka vaikeeta on ollut tai onko sun koira tai mummo kuollut. Toisaalta se on karua ja raakaa.  Mun asenne on muutenkin muuttunut kilpailua kohti, koska todellakin kuka vaan voi voittaa, siksi päätinkin nyt kilpailla itseäni vastaan. Tavallaan palaute on hyvästä ja sitä on hyvä saada, mutta kuinka realistista se on? Jos mulle esim sanotaan, että tarviit lisää olkapäitä ja kilpailuissa kuitenkin on kärkisijoilla kauniita laihoja tyttöjä niin mihinkä niitä olkapäitä tarvitaan?  Mulle on sanottu aina et lisää lihasta ja nyt kun sitä on esim selkään pari pientä pattia tullut niin ne oli tavallaan ihan merkityksettömiä??Samoin kun esim Jenkeissä bikini tytöt on todella alakerta painotteisia niin täällä Suomessa ei ole sitäkään linjaa. Karsinnoissa tuntui olevan kireempi linja ja nyt sm-kisassa pehmeämpi. Mulle on aina sanottu löysästä kunnosta ja nyt kiristettiin eikä sekään ”ollut hyvä”. Tottakai rakenne on todella merkittävä ja samoin kasvot ja niinkuin aiemmin sanoin söpöys oli nyt se juttu. Tää oli sen mun maximi mihin tällä treeni määrällä yms pystyin pääsemään. Ja se mikä täytyy kaikkien kilpailijoiden ottaa huomioon on että taso kovenee kokoajan ja niillä vanhoilla meriteillä ei o enään mitään jakoo.

Vaikka kuka ”musclefoorumin” peppukostaja sanois ihan mitä tahansa niin hyviä likkoja sielä on lava täynnä. Mua ottaa välillä päähän ne lajin dissaajat ja arvostelijat ketkä ei osaa kun haukkua. Laji on edelleen uusi suomessa ja meillä on ne kahdet kilpailut vuodessa. Meitä on turha verrata niihin ammattilaisiin, sillä ollan vielä ihan raakileita niihin verrattuna. Suurinosa tekee sitä työkseensä ja terveyden uhalla. Musta on myös hienoa, vaikka kaikki muistaa mun entisen (bikinifitness vihan) suhtautumisen, että lavalle on tunkua. Silloin saadaan oikein kunnon kisa.Ja se mitä pitää hehkuttaa, niin lavan takana on oikein hyvä henki. Kaikki on mukavia toisilleen. Osaa arvostaa sitä omaa sijaa 8:n aivan eri tavalla. Määhän oon useesti heitäänyt läpällä, että siirryn suoraan kehonrakennukseen. Sielä on niin vähän osallistujia niin voisin sitten ”leijua” että oon sm-kolmonen 😉 Olisinkin sielä varmasti kisan huvittavin ja karmein näky mitä sielä on ollut koko kehonrakennus historiassa, mutta mun pointtini oli, että kaikki on suhteellista. On todella eri fiilis selvittää tie eliminaatiosta esim finaaliin ja vielä niin, että lavalla on kaikki hyviä, kun käydä kisa muutaman kilpailijan kesken. 

IMG_9398 IMG_9399 IMG_7392 IMG_7395

Tietty mulla on mukana mun super huippu huoltaja, jolla ei sitten hermot petä. Mulla tais pari tourettee irrota silloin lauantai iltana 🙂 Kyllä on pakko sanoo, että Juusosta on ollut ihan mieletön apu mulle ja tuki tässä projektissa. Vielä on tosin Mansen kisa Launtaina Hullussa porossa, eli sinne vaan kaikki. Hyvä mieli hyvä fiilis ja uusia kuvioita tiedossa, ehkä uutta valmentajaakin pikkuhiljaa. Tästä on hyvä porskuttaa eteenpäin <3 Odotan tulevaa ja niitä hiton kovi treenejä, missä ennätykset paukkuu. Lihatalkoot here i come 🙂 Mulla onkin tässä muutama juttu vireillä, mitä en vielä paljastakkaan… Suunitelmat on tehty niin apinon, kun treenin suhteen eteenpäin. Oon yleensä aika nopee liikkeissäni 🙂

-Umppu

Kommentit (11)

 1. Maiju

  Hyvä Umppu!!!!! En olis voinu olla enempää samaa mieltä sun kanssa!!!!! Ja musta sä näytit aivan järjettömän hyvälle sunnuntaina ja olisit ehdottomasti kuulunut finaaliin. Ugh, olen puhunut.

 2. Lukija vaan

  Olit kyllä oikein mahtavassa tikissä, onnittelut siitä! Look sinulla oli mielestäni vähän suttuinen, tai etenkin väri on sinulla ollut ennen paremman värinen, tai sitten kuvat ym vääristää.. Myös tukassa vähemmän voisi olla enemmän? Näytät kuitenkin erittäin hyvältä ja ihanalta etenkin kuvissa joita ei ole otettu lavalla, jotenkin rennommalta (mikä nyt on ehkä ihan luonnollista:)

  Onnea kuitenkin uusiin haasteisiin!!

  • primebody

   Lavakuvissa värit muuttuu totaalisesti ja varsinkin kun strasseja on paljon.

 3. Oona

  Mua kiinnostas nähä sun preesens videolla? Osaatko kertoo mistä löytys? 🙂 koitin ettii mut ei osunu silmään. Hiton kova kunto, ei voi muuta sanoo!

  • primebody

   Laitoin johonkin kommenttiin linkin mut pistän illalla uudestaan 🙂

 4. Mimmi

  Asiasta kukkaruukkuun, tuleeko takaposea tehdessä hymyiltyä vai voiko siinä lepuuttaa naamalihaksia? :p

  • primebody

   mää ainakin auon suuta ettei kramppaa 🙂

 5. Katja

  Mä istuinkin noiden sun ihanien ystävien vieressä ja rohkaistuin sitten ensikertalaisena vähän itsekin kannustamaan! Olit kyllä upea ja sulla oli ihanimman väriset biksut!
  Kovin ihmetytti tämän kertainen tuomarilinja, niin laihaa linjaa vedettiin, että vähän katsojaakin hirvitti. Miksi ei voi etsiä samaa linjaa kuin kansainvälisestikin mennään?

  • primebody

   Niin no tää on siitä ihmeellinen laji että koskaan ei voi tietää mitä heataan sehän tässä vähän kyrpiikin 🙂

  • Katja

   Eikä kilpailijat voi treenata tavoitteellisesti, kun ei tiedä mitä haetaan seuraavassa kilpailussa. Jos Anna voittaa yhtenä vuonna ja seuraavana vuonna palkitaankin lihakseton laiha, niin miten kukaan tietää, että mihin suuntaan pitää treenata.

  • primebody

   Niinpä. Tää on aika hämmentävää

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *