Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Mun uskollinen ystävä petti mut…..

Maanantai ja uus viikko. Tuntuu, että en enään edes tiedä mikä päivä on koska on niin paljon kaikkee touhua. Hyvä niin koska jos en suhaa tuli perseen alla niin lamaannun ihan täysin. Ihana aamu auringonpaisteessa. Helkama alle ja pöyräileen kaupunkiin. Matka senkun kevenee, kun sitä on jo muutama kerta tullut suhattua. Mua harmittaa mun Tuksun puolesta, koska se on nyt jäänyt niin vähälle huomiolle 🙂 Aamun treeni kulki hyvin olkapäiden merkeissä. Kävin tänään ekaa kertaa Fressillä treenamassa poseerauksia ja mulla oli ihan rikollinenolo  kun hiippailin tyhjään saliin, johon oon kylläkin saanut luvan mennä. Ainut mitkä jäi oli korkkarit, joka on ihan olennainen asia poseerauksessa.

IMG_8380 IMG_8390

Vielä kun tosta sen pari kiloo kiristelen niin se on siinä. Hyvä Umppu 🙂 Tänään tuli Biancanevestä tekstari, että mun bikinit on valmiit ja määhän ampaisin sinne heti, koska mulla oli just sopiva rako ja kyllä melkein tuli tippa linssiin. On ne niin hienot. Värin päätin itse, mutta Elina ehdotti koristeet ja ihan täys kymppi on siitä annettava. Paula olikin sitten saanut pari rösseliä kiinnitettäväks <3Jos voi aikuinen nainen olla jostain niin liekeissä niin se on kyllä timantit hahaha. Ehdottomasti Suomen parasta palvelua ja ammattitaitoisinta. Kiitokset BIANCANEVEN porukalle. Liikkeessä on muuenkin aina kiva asioida. Samalla ostin kisavärejä ja btw niitä ei oo enään paljoa jote hakekaa omanne pois asap. 

IMG_8392

No määhän varjelen aina mun bikineitä kuin aarteita, koska sivu osat on usein pelkää kristallia niitä ei saa musertaa, tai saa syyttää ihan itseään niiden hajoamisesta. Määhän sulloin mun biksut kovaan pahvilaatikkoon ja KABUM, mun uskolllinen ystäväni treenikassi vetäs viimeisen henkosen ja sanoi itsensä irti. No eihän siinä auta itku markkinoilla, kun kaivaa töistä jesaria ja vetää kassi kiinni hahahah. Mää oon jo aiemmin valittanut, kun mulla on liia pieni kassi, mutta nyt se tuli todistettua. No ei muutakun uutta hankkimaan. Pääasia, että bikinit säilyi ehjänä kotiin. 

Tällä viikolla onkin sitten PRIMEN kamppanja, missä voi voittaa meille 300e:n arvoisen lahjakortin. Bongaa PRIMEN kesäkissat festeiltä, kuvaa itsesi heidän kanssaan ja linkitä se joko meidän facesivuille tai instagramiin #primehairandbeautydesign niin olet mukana arvonnassa. Tytöt jakavat myös flyereitä ja luvassa on muutakin yllätyksiä

IMG_8393

Ja muistakaa myös FASTIN kilpailu, missä voi voittaa päivän enkelinä. Aivan mahtava juttu <3

1000390_352271788232557_451859166_n

Ohjeet löytyy FASTIN sivuilta. BTW noi uudet buddingit on hyviä ja nyt niitä alkaa jo saamaan pikkuhiljaa ihan normi kaupoista. Hyvä proteiini pitoinen välipala, jonka voi kantaa kassisssa mukana, ei härskiinny ja ainakin itse teen sen veteen näin dieetillä.

Nyt voin vaan sanoo, että elämä on ihanaa. Tänään kävin ystävän kanssa kahvilla ja siitä lähdin kotiinpäin koko matkan laulellen ja hymyillen. Niinkuin totesin jollekkin lukijalle tää on fitnestä parhaimmillaan. Kunto kohillaan, loma tulossa ja kaikki kisa jutut on jo hankittu, joten nyt ei voi kuin vain nauttia joka ikisestä hetkestä ilman stressiä.

Ja pitää vielä hehkuttaa yhtä juttua mistä oon ihan fileissä! Mää pääsen jumppaan <3 Piude, eli mulle puudeli, eli Piia Pajunen meidän fitness supermimmi kyseli multa jo aiemmin joskus taannoin, et tuu mun kaa jumppaan ja mua oikeesti harmitti aivan tajuttomasti, koska ei menny aikataulut yhteen, mutta lälällää tällä viikolla mun unelma toteutuu ja pääsen matolle. Te ette voi uskoo kuinka fileissä oon. Oon aina sanonut, että voimstelulla on mun sydämessä paikka nro1 ja kyllähän sitä on pakko päästä kokeileen osaaka vanha koira vielä uusia temppuja.

IMG_4103 IMG_4244 IMG_4245 IMG_4247

Toki pitää olla realistinen, sillä oon lopettanut voimistelun kun olin siinä lajissa huipulla 16 vuotiaana, eli 14 vuotta sitten! Toki voimistelun parissa on tullut touhuttua sen jälkeen, mutta hieman eri roolissa. Voinkin tässä just sopivasti ennen kisoja vähän ”revitellä” hahahaha. 

Tehkää niitä asioita mitkä tekee teidät onnellisiksi, lopettakaa valittaminen, olkaa uskollisia ystävillenne jotka ansaitsevat sen, katso pidemmälle kuin omaan napaan. Hyvät teot usein kantavat joskus hedelmää ja ystävällisyys on ihailtava asia ihmisessä <3 Peace Love 🙂

-Umppu

Kommentit (4)

 1. nasba

  Hyvältä näyttää, wau! Hienosti oot saanut kiristymään. Ei voi kuin ihailla periksiantomattomuutta. Mä välillä kuvittelen, että mulla on monta rautaa tulessa, mutta taitaa olla niin, että mulla on aika vähän juttuja kun sun juttuihin vertaa. 😀

  Hienoja muuten nuo jumppakuvat!

  • Skyie

   Onko noi sun säärystimet jotkin erikoisvalmisteiset? Mulla on Zero Pointit mut tommoset mitkä menis yli polven ja menis nilkan alle jättäen kuitenkin polven ja varpaat vapaaksi ois kans kivat. Koska noi ZP:t ei ehkä oo kuitenkaan niin kovin tyylikkäät 😀

  • primebody

   ei kyllä niitä saa ihan kaupoista ja käyppäs kurkkaan niiden omat nettisivut niin siellä on lisää infoo 🙂

  • primebody

   Hhaaa välillä on niin kiire etten pysy edes ite mukana 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *