Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Mun elämästä ei puutu mitään

Tervetuloa lumiseen kaupunkiin Tampereelle. Mää niin nautin lumen antamasta valosta ja pakkasesta. Aamulla heräsin jo aikaisin ja lähdin tapani mukaan Wolffille. Tarpominen bussipysäkille oli lähdes mahdotonta, mutta silti nautin siitä.

Tein aamuun aeroobisen, koska menin vasta puol 10 töihin oli aikaa myös treeniin. Oon kyllä tän viikon treenailujen jälkeen kokovartalo kipsissä, kun kaikki lihakset on aivan sairaan kipeet, mutta mikäs sen parempaa? Tänään tein olkapäitä ja samanlailla pidempiä sarjoja kevyemmillä painoilla. Ens viikolla sitten räjähtää ja oikein kunnolla. Tässä on nyt ollu jos jonkinmoista stressiä, mikä näyttää olevan takanapäin. Sain yhden suuren asian pois sydämmeltä ja elämä hymyilee. Minnakin sano että oon vähän ailahdellut, mutta mieli on muuttunut painon mukaan hahahahaha. Töissä oli kauhee kiire ja siitä painelin suoraa ”kynsistini Katan uuden likkeen avajaisiin. Näytä kyntesi on nyt hämeenpuistossa, isommissa tiloissa ja lisäpalveluilla.
Avajaisissa oli myös meidän teamin Nuppu ja ehdittiin vaihtaan muutama sana. Oli varmaan ensimmäinen tilaisuun kun mää olin niin täysin alipukeutunut, että oikein hävetti…..Suoraan töistä ilman meikkiä ja kaikki muut oli iltapuvuissa, voi minua.
Eilen illalla makoilin piikkimatolla rentoutuen ja sen jälkeen venyteltiin koko perheen voimin. Vili näytti mallia miten mennään.

Kehonhuolto on yks tärkeimmistä asioista kaikenlaisessa kuntoilussa ja treenauksessa. Treeni, ruoka ja lepo kulkee kaikki käsi kädessä ja kaikkia on kunnioitettava. Käyn itse säännöllisesti LPG hoidossa, venyttelen ja käyn osteopaatilla. Toistaiseksi ei ole ollut mitään ongelmia, mutta näin vanhempana osaan kuunnella omaa kehoa. Muistan kun nuorempana olin treeneissä ja sanoin että vähän vihloo ponnistaessa hyppyihin. Kipu ei loppunut ja menin lääkäriin, josta tulin kipsin kanssa takaisin jalka oli murtunut…… Virheistä oppii.

Tänään meidän teami vahvistui yhdellä shortsi sarjan edustajalla. Lisää ukkoja tarkoittaa usein vähemmän ongelmia 🙂 Miehet on vähä sanaisia, mutta yleensä puhuvat asiaa. Tervetuloa Jaani joukkoomme ja mää saan hengenheimolaisen mun superfoodeihin, joille noi muut aina tuhahtelee.

 hahahaha. Sanoinkin tänään, että nyt pitäis olla kaikki vastoinkäymiset ohi ja tästä alkaa se mun ylämäki ja voin kertoo huipulla tuulee. Ajatukset alkaa olla kasassa tulevaa kautta varten ja kaikki työ yms, hommat alkaa rullaan omalla painolla. Töitä on tehty ja jos nyt sitä viettäis sitä tasaista elämää…….. En kyllä usko tohon itsekkään, koska mulla ei sellaista koskaan ole 🙂 Huomenna vielä töihin ja sitten viikonlopun viettoon. Ja ai niin Sunnutaina meen Nora Vuorion järjestämälle bikini leirille JEE, SIELLÄ NÄHDÄÄN Pusuja -Umppu

Kommentit (3)

  1. Anonymous

    mitkä ne sun valkoset salikengät oikein on? 🙂 tosi hienot, tykkään!

  2. Ulla-Riitta Koskinen

    Lonsdalet 🙂 tilasin englannista

  3. Anonymous

    Ei voi kuin vaan ihailla näitä sun kuvias! Ihan mahtava kroppa ja niin kauniit kasvot ja hiukset! Varsinkin ne kuvat missä sulla on violetit ja oranssit biksut. Varsinkin sun vatsasta oon niiiin kade, itselle kun on niin suuri ongelma toi vatsan seutu… Tuntuu, että vaikka mitä tekisi ja vaikka kuinka ’oikein’ pyrkii syömään, vatsa se vaan pömpöttää ja on turvoksissa. Muuten kyllä löytyy lihasta kropasta, eikä mitään ylimääräisiä löllöjä.Onneksi löysin jokunen aika sitten tän sun blogin, tosi mielenkiintoista lukea ja teksteistäsi tulee hyvälle mielelle ja saa motivaatiota. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *