Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Mitkä on shadow kulmat? Mukana myös alennuskoodi ja arvonta!

Tässä sitä ollaan taas hankkimassa helpotusta arkeen. Niinkuin varmaan oote  jo huomannut että tykkään kokeilla kaikkea mikä mahdollisesti helpottaa mun aamuja. Mulle tehtiin jo muutama vuosi sitten varmaan ensimmäisten joukossa microblading kulmat. Kulmia tehdessä olin jo raskaana mitä en vielä silloin tiennyt. Niitä ei suositella raskaana oleville. Se saattaa esimerkiksi aiheuttaa värin pigmenttimuutoksia.  Väri tarttui hieman epätasaisesti ihoon ja kului osittain pois. Kulmathan ei ole ikuiset vaan niiden kesto riippuu ihotyypistä ja   kuinka syvälle ne on tehty. Kulmien kesto on noin 1-3 vuotta. Mulle on tehty nyt kulmat ensimäisen kerran ja siihen vahvistus ja sitten niitä vuosi sen jälkeen vahvistettiin kolmannen kerran.

Microblading kulmien laitto sattui mua aivan törkeästi (ei siis satu kaikki) ja mietin että sitä en vaan enää kestä. Mun iho on myös aika herkkä ja sellainen jatkuva hinkutus ei ole miellyttävää. Tykkään vahvoista kulmista. Mun omat kulmat on lähes värittömät ja meikkaan ne joka aamu. Meidän kosmetologi Miia Ring-Sjöblom kävi hetki sitten uuden koulutuksen, missä tehdään ”kevyttatuointi” koneella pigmentointeja. Halusin heti testata tämän ja saada piiloon vanhoja viivoja mitkä paistoi kulmien välistä. Tässä tärkeintä on suunnittelu missä yhdessä tekijän kanssa suunnitellaan muoto kulmiin. Kulmat mitataan että niistä tulee symmetriset. Mun kulmat toteutettiin niin että vanhat jäävät kokonaan peittoon.

Tässä ei käytetä ollenkaan puudutusta ja olin valmiiksi jo kauhuissani että se sattuu kuitenkin. No onneksi jopa minä kestin laiton sillä se ei sattunut ollenkaan. Mulla ei ole tatuointia enkä osaa verrata miltä se tuntuu, mutta välillä olisin jopa voinut nukahtaa laiton aikana. Tämä on uusi shadow tekniikka ja samalla tekniikalla voi tehdä myös eyelinereitä. Miian töitä löydät Studio Smån ig tilitlä, sekä #miiabrows. Mulle tehtiin nyt aika tummat (halusin itse) ja vahvat kulmat että saadaan vanha peittoon. Shadow tekniikalla kulmista tulee pehmeät kuten jo yläreunasta voi nähdä. Käsittely uusitaan kuukauden päästä.

Jo nyt jälki miellyttää omaa silmää ja oon todella tyytyväinen. Harmikseni meidän Miia on liikkeesäni (Primessä) töissä enää tämän kuun loppuun ja siirtyy  sen jälkeen Studio Småhon. Miian töitä löydät Studio Smån ig tililtä, sekä #miiabrows. Jos haluat varata Miialle aikaa näihin kulmiin ( hinta normaalisti 390€ joka sisältää yhden vahvistuksen) mainitsemalla Umpun blogi saat palvelun hintaan 250€! Tarjous voimassa helmikuun ajan ja silloin Miia onkin jo uudessa paikassa Småssa! Aikaa voit varata Tästä!

Kuvat on otettu heti käsittelyn jälkeen. Niihin muodostuu aluksi rupi, mikä kuluu pikkuhiljaa pois. Kulmat ovat kuitenkin salonkikelpoiset oikeastaan heti. Kulmabisnes on nyt aika villinä ja tuntuu, että niitä tehdään joka paikassa. Nään paljon ihmisiä, joidenka mikroblading kulmat ei ole onnistuneet ja viivat ovat todella selkeästi näkyvissä. Jos tässä käsittelyssä painaa liian vähän kulmiin ei jää juuri mitään. Nopea kuluminen  voi myös johtua ihotyypistä. Jos taas viivat ovat paksuja ja selkeitä on siinä painettu ihoon liian lujaa.

Jos sinulle on tehty eponnistuneet kulmat on esimerkiksi tämä shadow tekniikka hyvä siihen. Koloja saa paikattua ja viivoja häivytettyä. Tämän voi siis tehdä mikroblandingin päälle. En kuitenkaan sano, että Mikroblading on huono vaihtoehto ja voin suositella myös siinä palvelussa Miiaa. Hän tekee todella kauniita ja luonnollisia kulmia.  Omat kulmani tulevat haalistumaan tästä kähes 50% ja teemme vahvistuksen noin kuukauden päästä. Vasta kun kulmat on vahvistettu ja viimeinen rupi on lähtenyt näkee lopputuloksen kunnolla.

Tässä on allekain ennen ja jälkeen kuva. Varsinkin jälkeen kuvasta huomaa kuinka mun omat kulmat on todella vaaleat ja jos olisin ollut fiksu olisin värjännyt ne ennen käsittelyä. Tulen varmasti tulevaisuudessa ottamaan myös eyelinerit silmiin. Niitä ei voi tehdä samaan aikaa ripsin kanssa, jotenka tässä hieman odotellaan sopivaa ajankohtaa.

Laitan vielä kuvia sitten kun kulmat on kokonaan tehty ja valmiit. Toivon, että vanhat viivat peittyvät alle ja kulmista tulee tasaisemmat ja särmämmät. Olen jo ollut ja tulen jatkossakin olemaan Studio smån asiakas. Käyn sielä myös laittamassa ripsiä. Pähkäilen edelleen kynsien kanssa, koska työni värjää aina kynteni ruskeaksi ja ne ovat epäsiistin, mutta katsotaan. Shadow tekniikalla tulee lopputuloksesta hieman meikatumpi jälki, kun microblanding kulmista. Värejä on valittavina useita vaihtoehtoja ja niitä voi sekoittaa keskenään. Aikaa laittoon menee noin 3 tuntia. Vahvistus on hieman nopeampi.

Nyt jos haluat kulmat kuntoon kannattaa varata aika Miialle! Saan myös teidän iloksi arpoa yhdet kulmat, jotenka kommettia vaan alle ja uudet kulmat voi olla sinun. Arvonta suoritetaan 29.1.2018 (palkinnon arvo 390e).

Lue edellinen postaus: Lisääntyminen on luonnollinen asia

Ja nyt jos koskaan kannattaa suunnata Biancaneven* sivuille. Koodilla UMPPUTAMMI* saat kaikista tuotteista, myös jo alennetuista -20%. (Ei koske erikoistuotteita kuten tiimitakkeja). Biancaneven vaatteet on Suomessa valmistettu ja on erittäin laadukkaita materialeiltaan. Itse en käytä muita, koska haluan että niissä värit ja muoto säilyy pesuista huolimatta. Ne ei nukkaannu ja näyttävät aina kuin usilta. Shoppaileen TÄÄLTÄ*

-Umppu

Kommentit (411)

 1. Eeva-Maria

  Ois kätevät ja helpottais arkee kummasti. Kyllästyny piirtään kulmat joka aamu. Ite en pysty kulmia ees kestovärjään ja vaalea kun oon, niin kulmat on täysin värittömät.

  • Erja lehtonen

   Olin just tänään miian asiakas teki ihanat eyelinerit .olisi ihanaa jos saisi vielä Miian tekemät kulmat😊

 2. MK

  Hyvältä näyttää ja tasaisemmat kuin aiemmat ☀

 3. Sari

  Kuinka tuohon kulmien arvontaan voi osallistua?
  Kommenttia tähän?
  Tyhmä kyselee😊

  • primebody

   juuri näin 🙂

 4. Henna

  Mä oon himoinnut microblaiding kulmia niin kauan, mut empä oo menny koska pelkäsin ettei niistä tuu hyvät 😀 Ja sitku olisin ehkä just rohkaistunu ja tutkinu asiaa riittävästi, että löytyy varmasti osaava tekijä niin tulinkin raskaaks 😀 Nytkun raskauden tuotos on onnellisesti saatettu pinnasänkyyn tuhisemaan ni ehkä tässä olis mun kulmakarvaratkaisu 🙂

 5. Kati

  Oon jo pitkään haaveillut kulmien laitosta ja tää kuullostaa kyllä hyvältä. 😍

 6. Eeppa

  Noi pelastais kyllä paljon ja oon jo pitkään harkinnu microblading kulmia, kun onnettomuuden takia kulma katkeaa keskeltä ja sen peittäminen päivittäin on ärsyttävän työlästä. Mukana siis!

 7. Henna P

  Voi apua kun haluaisin!!! Kolme lasta, kiire aamut ja liikun paljon niin nää helpottaisi arkea. Kiitos myös blogista!!!

 8. Henna

  oi että, ehdottomasti mukana arvonnassa!!!

 9. Jaana

  Vaikuttaa ihan mahtavalta tekniikalta 😍😍 Ehdottomasti siis mukana arvonnassa 😊💕

 10. Ansku84

  Mukana!!! 😊 👌

 11. Saija

  Vau, Onpas hyvännäköiset kulmat! 🙂 En ollenkaan pistäisi pahakseni, jos omanikin näyttäisi tuolta. Nimittäin omistan melko vaaleat kulmakarvat ja jokakerta meikatessa saa ihmetellä kuinka niistä saisi edes jotenkin symmetriset.

 12. Julia

  Mukana😍

 13. Emma Korpinen

  Oispa ihanaa helpotusta arkeen, kun äitiysloman jälkeen paluu takasin töihin!

 14. Elena

  Mukana arvonnassa 😍😍

 15. Sanna

  Mukana! Oon haaveillu näistä jo pitkään.

 16. Emilia

  Mulla on pari vuotta vanhat kestopigmentoinnit ja nyt olisi aika tehdä uusiksi. Miian tekemät shadow kulmat on todella siistit ja olisi huippua saada omat 🙂 @emppuilkka

 17. Janita Suomi

  Olisin ihana voittaa tuollaiset kulmat😍

 18. Iida

  Mielettömän hienot kulmat! Mukana arvonnassa!

 19. Niina

  Mukana! 🙂

 20. Sinit

  Wau, olisi niin kivat☺️mukana arvonnassa! ☺️

 21. Janina

  Aivan ihanat! 😍

 22. Jonna

  Kelpais mulle ja helpottais omaa arkea huomattavasti. Meikkaan aikalailla joka päivä,töihin varsinkin. Ja yksi haastavin vaihe on kulmien meikkaus. Tuntuu että joka päivä ne tulee tahtomatta meikattua aina ihan erilaisiksi. Ja niiden meikkaamiseen menee se suurin aika.

 23. Tipsu

  Hienot kulmat! Arvonnassa mukana.

 24. Minni

  Mukana arvonnassa!

 25. Lottam

  Mukana! Tämä palkinto olisi tosi osuva! Pitkään olen miettinyt kulmien laittamista ja juuri päätin, että nyt kevään aikana etsin hyvän tekijän ja varaan ajan.

 26. Nepukka

  Hienot on!😊 Osallistun arvontaan!

 27. Elisa

  Mukana arvonnassa! 🙂

 28. Eea

  Mikä vaan mikä helpottaisi aamuja, olisi tervetullutta!!

 29. Nanni

  Vau! Upeat kulmat! Kelpaisi samanmoiset 👌 Mukana arvonnassa.

 30. Anna Rrahmani

  Olisi ihanaa saada uudet kulmat.Olen kotona kaksosten kanssa ja pyöritän suurperhettä.Aikaa ei ole meikkaamiselle ja haluisin kuitenkin näyttää kauniilta.En ole koskaan käynyt missään hoidoissa tai edes kampaajalla.Tykkään laittautua,mutta se tuntuu turhalta kotona kun minut näkee useimmiten vaan lapset.Uudet kulmat helpottaisi arkea ja piristäisivät varmasti väsyneitä kasvojani.Nim.Valvonut viimeiset 2 vuotta.

 31. Johanna

  Ymmärrän täysin tahtosi hakea helpotusta arkeen ja etenkin niihin aamuihin, panostamalla itseensä jottei ihmistenilmoilla tarvitse juosta ”äitilookissa” joka on harvinaisen tuttu ilmiö itselleni. Näin kahden lapsen äitinä, kun nuorin on 6 viikkoa ja esikoinen uhmainen 2.5v niin kaipaa kovasti jeesiä itsensä ylläpitämiseen sillä myös kotona tahdon näyttää freesille 🙂 joka vaikuttaa huomattavasti myös sisäisesti omaan oloon

 32. Saara

  OIspa ihanat, mukana! 🙂

 33. Pihla

  Tulipa ihanat! Itselläkin haaveena uudet kulmat 😍

 34. Tiia

  Mukana arvonnassa!

 35. Veera

  Mukana arvonnassa:) tulisi tarpeeseen, jotta munkin kulmista saataisiin näyttävät!

 36. Johanna

  Mukana arvonnassa! 🙂

 37. Milla

  Laitetut kulmat olisi niin ihanat, olen itse liian laiska ja kiireinen niitä aamuisin laittamaan. Eli tulisi kyllä tarpeeseen 🙂

 38. Erika

  Ehottomasti mukana arvonnassa 🙋‍♀️

 39. HeidiS

  Mukana! Tää olis mahtavaa, koska mulla on tosi harvat kulmat kilpirauhasen vajaatoiminnan takia…

 40. Marjo

  Olis kyllä kätevä omiin kulmiini sillä omaan toisistaan kaukana olevat kulmat niin nyt joudun niitä jo piirtäen jatkamaan eteenpäin 😂

 41. Essi-Maria

  Kotiäitinä mukana ehdottomasti! Omat kulmat on niin niin ohkaset ettei joka kerta edes erota ja piirtää en todellakaan osaa joten tässähän ois mun pelastus niin kiireisiin aamuihin kun ohuisiin kulmiin 👌😁 Harmi vaan että mulla on aina niin huono arpaonni 🤔😶

 42. Minna

  Mukana kulmien arvonnassa! Helpottais arkea ihan super paljon. Olis ainaki kulmat kuosissa.

 43. Mari

  Siis nää olis niin tän kotiäidin pelastus!😍 tuntuu ettei koskaan jaksa meikata ja sen kerran kun meikkaan niin kulmienkin tekemiseen menee eniten aikaa🙄

 44. Suviii

  Helpotusta kahden lapsen äidille!😍

 45. Kati

  Mukana arvonnassa 😍

 46. Karita

  Mukana ollaan! Lyhyen hiusmallin takia iskee aina 5v-poikakriisi, kun pesee meikit pois. Laitetuista kulmista sais helpotusta meikittömiin päiviin. 🙂

 47. Mari Pirhonen

  Miekin mukana arvonnassa. Tollaset olis kiva helpotus elämään mutta en oikein raaski panostaa rahallisesti kun neljän lapsen äitinä rahanmenoa on muutenkin ihan riittävästi ja joka kk menee jo ripsihuoltoon rahaa.
  -m-

 48. Noora Hannula

  Kuulostaa hyvältä! Eli ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

 49. Eveliina

  Mukana!

 50. Riina

  Olisipa kyllä kiireen äidin arkeen ihana helpotus! Mukana siis arvonnassa 😊

 51. Jenni

  Mukana!😊

 52. RS

  Hienot on kulmat🙂 -mukana arvonnassa

 53. Jonna

  Mukaan arvontaan. Antaisin tämän lahjaksi siskolleni!

 54. Anni

  Mukana arvonnassa! ☺

 55. Suvi

  Tää on mun päivien pelastus❤️
  Kiireinen uusioperhe arki lapsiakin vaihdellen , yhteensä 6😅 Meikkaus vie muutenkin hektisestä aamusta liian ison ajan, joten tällä sitä aikaa saatais lisää.
  Muutenkin kauniin ja luonnollisen näköiset kulmat👌🏻

 56. Tytti Parkkima

  On kyllä hienot kulmat, hienoin jälki jota nähnyt. Itselläni on kulmat vahvistettu vuosi sitten ja jälki on nyt jo epätasainen. Uudet kulmat toisi helpotusta arkeen 😘

 57. Jenny

  Täälä toinen vaalea kulmanen ja aamu kiireinen. Mulla samantyylinen tilanne kun sulla. Toukokuussa tulee vuosi täyteen microblend kulmien laitosta, viivat jo haalistuneet ja koloja löytyy..

 58. Tanya

  Tasaista jälkeä! Nimim vaaleita aukkoja microblading kulmissani.. 🙄

 59. Mira

  Mielelläni helpittaisin omaakin arkea tommosilla kulmilla. Ehdottomasti mukana arvonnassa😊👌.

 60. Elina

  Ehdottomasti mukana! 😊

 61. Aino

  Omat kulmat on niin vaaleat, että oon mikrobladingissa pelännyt juuri vahvana näkyviä viivoja. Tämä tekniikka vois sen sijaan sopia itellekin! 🙂

 62. SannaK

  Kohta 1-vuotiaan pojan äitinä nämä kulmat ois arkiaamujen pelastus! ✌😊

 63. Katariina

  Hyvältä näyttää!! Tällä tekniikalla lopputulos on paljon pehmeämpi joten sopisi loistavasti myös minulle! Tykkään meikata ja koen että olen siinä ihan hyväkin PAITSI kulmakarvat ovat aina olleet kompastuskivi! En vaan osaa piirtää nit symmetriseksi ja kauniiksi joten tämä olisi aivan loistava juttu!! Aina olisi kulmat nättinä!!!

 64. Jenni

  Tuollaista voisinkin kokeilla. Olisi aamujen helpotus. 😉

 65. Niina

  Olen tällaisista kulmista jo pitkään haaveillut, mutta opiskelijana budjetti ei anna millään periksi!

 66. EV

  Mukana ollaan!

 67. Maria

  Tulisi kyllä kulmat tarpeeseen. Oon arkena niin laiska aamuisin meikkaamaan, mutta olisi kiva kuitenkin näyttää huolitellulta, niin tämä olisi tosi hyvä.

 68. Saija Äikäs

  Mukana arvonnassa ☺️ Itse olen surkimus kulmieni kanssa 😣 tämä olisi suuri helpotus!

 69. Elina

  Olen jo pitkään himoinnut kestopigmentoituja kulmia, mutta en ole raaskinut koskaan niitä laittaa ja olen lisäksi pelännyt niiden epäonnistumista. Tämä uusi tekniikka kuitenkin kiinnostaa ja haluaisin mielelläni tuollaiset kulmat 😊

 70. Janna

  Mukana! 🙂

 71. Anna

  Vähän epäilen….mutta mielelläni kokeilisin 🙂

 72. Outi Paappanen

  Mukana kanssa!

 73. Nelli

  Ois todella ihanaa saada uudet kunnon ja kauniit kulmat. Sinun kulmista tuli todella nätit.
  Itse n.vuos sit laitoin microbladingit ja toinen aivan piloilla eikä toinenkaan ollut sellainen kuin piti. Vielä ennen laittoa sanoin (piiitkän pohdinnan jälkeen) että tuleehan varmasti sellaiset kun pyysin ja kuvaa näytin kun olen tarkka kulmistani, nii kovin vannoitti että hyvät tulee ja kulmat olivatkin kaikkea muuta..

  • Nella

   Mukana arvonnassa ☺️ Minulla on todella vaaleat kulmakarvat. Oikeastaan niitä ei erota ollenkaan.Olen todella huono tekemään itselleni kulmia. En ole koskaan oppinut niitä tekemään samanlaisiksi ja hyvännäköisiksi. Minulle on tehty microblading kulmat. Olen menossa kolmatta kertaa tekemään niitä kulmia. Väri ei vaan jostain syystä pysy hyvännäköisenä ja haallistuu aika äkkiä. Olen todella pettynyt näihin tuloksiin. Olen jo kohta kolmekymppinen eikä minulla ole koskaan ollut hienoja kulmakarvoja. En sanoisi että tämän on arjen pelastus vaan joka päivän pelastus. Kun en osaa itse niitä itselleni tehdä lainkaan. Olisin niin onnellinen kun tämän arvonnan voittaisin.

 74. Janina

  Mukana arvonnassa! 😍

  • Marjo kuusela

   Itsellä on microblandingit laitettu ,mut olisi kiva kokeilla shadow kulmia

 75. Jatta

  Mukana arvonnassa! Mun kulmille ei ole koskaan tehty mitään sen suurempia juttuja. Nää olis aivan mahtavat!Helpottais elämää ja oman pärstän katsomista peilistä😅

 76. Hanna

  Ehdottomasti mukana!🙂

 77. Mira kuirinlahti

  Mukana arvonnassa 😍

 78. Karita

  Wow omaan myös suomalaiset lähes valkoiset kulmat. Värjään kahden viikon välein ja vielä meikkaan joka aamu. Työskentelen uimahallissa ja siellä jo jossain nää olis ihan parhaat aina freesin näköinen. Haluisin kyllä kovasti.

 79. Tuuli Parviainen

  Ai että, mikä ihana arjen helpotus😄 mukana!

 80. Dana

  Todella mukana kilpailussa! 😍 Olen kotiäitinä ihanan Martta tyttöni kanssa enkä valita mistään koska tää on musta huikean tärkeetä ettö saa olla pienen kanssa kotona. Mutta itseensä ei ole varaa laittaa ainakaan samallatavalla kuin ennen. Paljosta on joutunut tinkimään.
  Oon pitkään haaveillut kulmista koska niiden pigmentointi helpottais arkea ja ennenkaikkea näyttäis itse freshiltä ja siistiltä allthetime👌🏻

 81. Nipsu

  Upeat! Mukana ollaan 🙂

 82. Maria

  Mukana! Kolmen alle 5veen kanssa ei ole aikaa itse piirrellä kulmia..

 83. Moona

  Mukana! Mulla kans epöonnistuneet microblading kulmat… On pitänyt niin monesti mennä korjauttaan mutta aina tullut ne rahat käytettyä lapsiin tai eläimiin.

 84. Riina

  Puoliksi töissä käyvän kotiäidin unelma 😍olen aivan surkea kulmien laittaja ja kireessä vielä surkeampi. Olisi hienoa saada kulmiin ryhtiä ja muotoa, ilman hankalaa aamusähellystä. 😅

 85. Katariina

  Aahhh! Uudet kulmat olis just buenot. 👌 Hyvältä näyttää lopputulos. Tämän kirjoituksen myötä rohkaistuisin ottamaan vaikka nämä shadowkulmat. 😊

 86. Leila

  Ihana arvonta, osallistun ehdottomasti!
  Kulmasi näyttää hyvältä, omatkin pitäis saada kyllä kuntoon 🙂

 87. Mamma -96

  Arvonnassa mukana😍
  Näin pienen lapsen äitinä on huomannu että ei taho olla aikaa laittaa itteensä nätiks.
  Mulla on ollu aikeissa mennä laittaa kulmat kuntoon mutta en ole ikinä saanut aikaiseksi ja en ole löytänyt mistään suht hyvään hintaan. Tätä shadow tekniikkaa olis hirmu kiva päästä kokeileen mutta tiedän että mulla ei ikinä tulis olemaan ylimääräistä rahaa siihen ( ehkä sitten 18 vuoden päästä kun neiti lentää pesästä ) 😂😂

 88. Heidi

  Ehdottomasti mukana! Omat kulmat on hieman eri paria, mikä tekee niiden laittamisesta aamuisin todella raivostuttavaa 😀

 89. Satu

  Helpottaisi omaa arkea kun joka aamu pitää piirtää kulmat. Omat kulmakarvat kasvavat uuno turhapuromaisesti lyhyenä 🙁

 90. Janet kuusisto

  Hyvältä näyttää, nämä olisi aika huikeat itselle, säästyisi joka päiväiseltä meikkaamiselta useat minuutit ja olisi kauniit 🙂

 91. Tanja

  Näihin albiino kulmiin olis hieno saada väriä! Joten mukana ollaan! 🙂

 92. Niina

  Nää kulmat olis niin ihanat😍😍 helpottas arkee aivan hurjasti.

 93. Mira

  Nämä kulmat voisivat olla mielenkiintoiset kokeilla😊 Mutta kokeillaan ensin arvontaa..

 94. Milja

  Tulis tarpeeseen! Ripsistä luopumisen jälkeen tulee nykyisin harvoin meikattua joten olis kiva kun kulmat olis ees kunnossa 🙂

 95. MiiaR

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! ☺

 96. Anu

  Olis varmaa kätevät! Messissä siis 🙋

 97. Annu

  Itsellä kans ihan värittömät, hailakat kulmat ja teininä vielä meni nyppimään ne piloille, eli vie aikaa jokainen aamu kanssa piirrellä kulmat paikoilleen. Helpottais kummasti tuollaiset kestokulmat elämää❤️

 98. Niina

  Hei kulmat näyttää upeilta. Mukana arvonnassa.😊 Shadow tekniikka kiinnostaa ehdottomasti!✌ Microblading ei millään meinaa pysyä kulmissa ja koloja siellä täällä😏 Kolmen alle kouluikäisen lapsen äitinä kulmat olisi suuri helpotus!

 99. Emmi

  Ois ihana saada kulmat kuntoon ja helpotusta arkiaamuihin,aina kestää ikuisuus laittamisessa ja siltikin hyvin usein on eriparia😄

 100. Annu

  Osallistun arvontaan! Pitkään halunnut jotain näihin kulmiin, joita ilman meikkiä ei juuri ole!

 101. Kaisa

  Minulla on vanhat kestopigmennoinnit melkein kokonaan lähtenyt ja kulmakarvattomana joudun joka ikinen aamu piirtämään kulmakarvat. Olisi ihana saada uudet kauniit kulmat 🙂

 102. Henna

  Upeat! Ehdottomasti mukana arvonnassa! Helpottaisi kovasti myös tämän mamman arkea 🙂

 103. Salli

  Olispas hienot. Ei oleikinä ollut.

 104. Marianne

  Vautsi vau! Mahtavaa jälkeä. ☺️
  Itsellä kestopigmentointi ollut 2 vuotta, joten todella kaipasi lärvi päivitystä 😂😂

 105. Sandels

  Ehdottomasti tulis tarpeeseen, omat karvat olemattomat ja vaaleat. Näistä haaveillut jo pitkään, mutta ei ole opiskelijan budjetti antanut myöden! Toivottavasti onni suosii. 🙂

 106. Janika

  Mukana arvonnassa! Vanhat microblading-kulmat ovat jo kuluneet enkä niihin täysin tyytyväinen ole muutenkaan, joten tämä tulisi tarpeeseen! 🙂

 107. Fia

  Ehdottomasti mukana arvonnassa😍

  Yh-äiti ja ura, en tiedä mitään parempaa kun helpot aamut ja jos siihen on olemassa helpotusta niin tämäkin pitää kokeilla😅🤷‍♀️ Rakastan blogiasia ylikaiken, kiitos kun kirjotat arjesta sen oikeilla nimillä❤️

 108. Noora

  Voi ihana lopputulos! Itsellä vaaleat olemattomat kulmat ja vasta viime vuosina olen oppinut niitä hitusen piirtämään ja huomannut, että kuinka vaikeaa se on kun karvat ovat vaaleat ( ainakin siis itselle). Opiskelija budjetilla kun elelen niin ei ole riittänyt varat siksi osallistuminen arvontaan :).

 109. Maikku

  Mukana!!!🤩

 110. Taija Kumpulainen

  Mukana arvonnassa! Helpottais arkee super paljon! Ei tarvis aamusin lasten odottaa niin kauaa äitiä pois vessasta😂

 111. Laura

  Tois kyllä itsellekkin helpotusta arkeen 🙂

 112. Annika/ Karkkipurkki

  Kuulostaa ja näyttää tosi hyvälle! Mukana arvonnassa 🙂

 113. Tiina

  Olen ehdottomasti mukana kulmien arvonnassa! Yh äitinä jää aikaa meikkaamiseen aivan liian vähän ja suurin työ onkin saada kulmat kauniiksi!

 114. Suvi

  Ihanat kulmat! Oon niin onneton edes piirtämään kulmia, et toi olis ihan pelastus!

 115. Alice

  Itsekkin tykkään tummista kulmista. Tähän asti on tehty vain kulmien värjäystä ja muotoilua. Minun kulmakarvat näyttävät joskus olevan eri tasossa, sen takia epäilen minkälainen vahvemmasta käsittelystä tulisi…

 116. Ripsu

  Tosi kiva arvonta 🙂 Treenaan aamulla ja illalla enkä jaksa tuossa välissä meikata kuin ripset, kulmien meikkaus vie niin paljon aikaa, että sen olen jättänyt pois. Omat kulmani ovat tosi vaaleat, joten noilla kulmilla saisi varmasti hyvin ryhtiä kasvoille eikä tarvitsisi itse yrittää aina tehdä kulmista symmetrisiä.

 117. Heini

  Wau, näyttää tosi hienoille 😍

 118. Fanni kaplas

  Ihanat kulmat! Helpottais mullakin aamuja paljon kun tommoset sais ja kohottais itsetuntoa kauheesti! Voi vitsit..😍

 119. emmi

  miulle kulmakarvattomalle kiitos!! 😍 nuo siun omat näyttää ihan super kivoille ☺️

 120. Janita

  Minulla myös jo vanhat microbladingit tarvis vahvistusta.

 121. Sini Säteri

  Kyllä helpottaisi elämää huomattavasti ja kohottaisi itsetuntoa, kun saisi kunnon kulmakarvat. Itselläni on kulmat, joissa ei ole kunnolla häntää ja ne tuottavat kyllä harmaita hiuksia päivittäin. Opiskelijabudjetilla ei ole varaa tällaiseen ylellisyyteen, joten voitto olisi täydellistä! 😊

 122. Jatta

  Mukana arvonnassa! 🙏🏻 Niin onneton itse tekemään kulmia, joten tuo olisi pelastus arkeen ja juhlaa! 💁🏻‍♀️

 123. Laura

  Upeat kulmat on! Mullakin epäonnistuneet/kuluneet kulmat, kun laitettiin kerran vain kun olin raskaana. Nyt onkin ongelmalliset, kun väriä vain sielä täälä.. mukana arvonnassa siis!

 124. Meiju Aaltonen

  Omat kulmat ilman kestovärjäystä ovat todella vaaleat eikä näy mihinkään. Olen jo pitkään miettinyt microblading-kulmia. Nämä shadow-tekniikalla tehdyt kulmat kuulostavat myös hyvältä, joten mukana arvonnassa 😍

 125. Susu

  Omat kulmat on kyllä ihan olemattomat enkä kovin usein jaksaa niitä värjäillä tai hoitaa. Nämä kuulostavat juuri niin ihanilta ja huolettomilta arjen helpottajilta joita kaipaan.

 126. Anu

  Tulipa hyvännäköiset kulmat tuolla tekniikalla! Ehdottomasti mukana arvonnassa! 👐

 127. Petra

  ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

 128. Maiju

  Niin ihanat! Kolmen lapsen Kotimamma haluaa uudet kulmat!

 129. Eerika Kyllönen

  Mukana 😉

 130. MiiaEM

  Oi nämä olisi ihanat, mulla on niin vaaleat ja harvat omat kulmat, välillä niin kyllästynyt piirtämiseen, tämä olisi helpotus kolme lapsen äidin arkeen😍 rahaa ei ole niin paljon ylimääräistä että voisi kulmat saada helpommiksi😩

 131. Katja leimuvirta

  Olisi ihan mahtava apu kotiäidin,yrittäjän ja urheilijan arkeeni! Minulla on vanhat pigmentoinnit jotka joka aamu meikillä peitän. Nuukana en kuitenkaan viitsi mennä kulmia ottamaan,kotiäidin kukkarossa on niin monta reikää välillä. 😊

 132. Tiia

  Aivan ihanat kulmat, ihastuin täysin noihin sinun kulmiisi! Helpottaisi varmasti myös omaa elämää kolmen pienenlapsen äitinä. Olisi aina valmiuksia ”nätti” ainakin kulmien osalta.

 133. Minda

  Mukana arvonnassa!! Helpottaisi tämän omaishoitaja äidin arkea.

 134. Milla

  Vaaleana naisena kulmien pigmentointi helpottaisi aamuja kovasti! Itse en myöskään aina saa niitä symmetrisiksi millään, joten ammattilaisen kanssa suunnitellut kulmat olisivat ihan super!

 135. HeidiÄ

  Näyttää kyllä todella hyviltä ja siisteiltä😊 mukana arvonnassa!!

 136. Ritu

  Näyttää super mageilta! Täällä kosmari opiskelija huutelee ja haaveilee kulmista ❣️ Ei oo opiskelijan rahapussi vielä tarpeeks pullea

 137. Meri

  Olispa mahtavaa voittaa uudet kulmat ☺🙌

 138. Jenni

  Oispa kätevät! 😍 Sulla on ihana blogi!

 139. Essi

  Hyvältä näyttää 👌🏻

 140. Marianne

  Mukana todellakin 😍 Valmistun ensihoitajan ammattiin parin kuukauden päästä ja silloin päättyy 16 vuoden yhtäjaksoinen opiskeluputki! 🎉 Olisi kiva palkita itsensä tällä tavalla, varsinkin kun haaveillut jo pitkään näistä ☺
  Ps. Blogisi on aivan super! Aiheet ajankohtaisia ja tärkeitä. Ja on hauska huomata miten paljon asiat puhututtaa. Mutta hyvä kun uskallat sanoa oman mielipiteen ääneen! 👌😊

 141. Karoliina

  Ehdottomasti 4 lapsen äippänä tois helpotusta aamuihin. Onko nämä kuinka pysyvät.? Jääkö siis ikuisesti joku värjäytymä vähä niinku tatskassa? Osallistun! Vaaleatukkaisena täytyis vain olla rutkasti vaaleemmat 🙂

 142. Teija

  Mulle mulle mulle! 😄
  Näyttää tosi hyvälle Umppu!

 143. Mari

  Urheilen paljon ja teen vuorotyötä, johon kuuluuu aikaisia aamuherätyksiä ja yövalvomista, joten shadow-kulmat olisi melkoinen pelastus:) Vielä kun omistan käytännössä värittömät kulmat.

 144. Emilia

  Mukana arvonnassa! 😻😻

 145. Jultsi

  Voi olis niin ihana voittaa! 🙂 4 lapsen äitinä olis ihana piristys arkeen<3 ja näin kotiäitinä ei varaa tälläsiin oo!

 146. Ida M.

  Mä en saanu aikaseks ottaa microblandingkulmia, nyt vois kokeilla tälläsii! 😊

 147. Jenni

  Omat kulmat ovat niin vaaleat että jokapäivä on ne meikattava.. olisi suuri helpotus arkeen ja myös juhlaan saada kunnon kulmat, kun ripsienpidennykset jo on. Kulmien laittoon menee kauheasti aikaa ja silti aina tuntuu että ne ovat täysin erilaiset ja harvoin niitä saa heti niin, että olisin tyytyväinen…

 148. Sussu

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Äitiysloman loputtua syksyllä koittaa töihinpaluu. Työmatkani on piiiitkä, joten olisi toivottavaa, että pääsen aamuisin lähtemään kotoa melkein peiliin katsomatta. Nämä kulmat nopeuttaisivat todella paljon kotoa lähtöä ja siten vauvani päiväkotipäivät lyhentyisivät hieman ☺

 149. Laura

  Oon pitkään haaveillut kulmista,mutta se on vain jäänyt mietintä asteelle. Itselläni on ihan vaaleat ja näkymättömät kulmat,joten aina kulmien ”piirtäminen” ainoa vaihtoehto. Olisin ikionnellinen jos arpaonni suosisi kerrankin.😍☝️

 150. Dina

  Oi että, mukana ollaan arvonnassa 😊👌
  Oon itse tavattoman huono aamuisin laittamaan kulmia ja ripsetkin pelastan pidennyksillä, meillä lapsen kanssa kun nää aamut muistuttaa enemmän survival camppiä niin aikaa ei kovasti peilille jää. 🙂

 151. idaelisa

  Mukana kisassa! Mulla on reilu 3v vanhat karvatekniikalla tehdyt kestopigmentoinnit ja ne on jo 85% haalistunut pois, enää pienenpieni häivähdys jäljellä. Just eilen puhuin että pitäis taas saada kulmat kuntoon 😊

 152. Alisa

  Mukana arvonnassa😍

 153. Henna Sahimäki

  Kulmat olis helpotus ja pelastus. Omat on niin hennot ja vaaleat sekä värjään ne nykyisellään itse. Lapsiperheen arki on hektistä eikä aina jaksais pitkäkestoista naaman värkkäämistä niin pieniapu olisi hyvä. Olen aiemmin miettinyt kulmien laittoa mutta on vaan jäänyt harkinta asteelle.

 154. Jenna

  Mukana! 🙂

 155. Kirsi

  Mukana arvonnassa ja jos onni osuu kohdalle niin lahjoitan voiton ystävälleni. 🙂

 156. Anu

  Hyviltä näyttävät. Mukana arvonnassa.

 157. jenni

  Mukana ku peräpukama 🙂

 158. Oona

  Olisipa ihanat! Olisi tämäkin kahden lapsen äiti edes hitusen verran ryhdikkämmän ja siistimmän näköinen. Piristäisi myös tätä pikkulapsiarkea kummasti. 👍😀

 159. Tuula Kiviharju

  Niin mukana🤪

 160. Elina

  Olis kyllä ihan mahtava palkinto helpottamaan kiireisiä aamuja.

 161. JV

  Aivan huikea arvonta, mukana mukana!!

 162. Iris

  Mukana arvonnassa! 🙂

 163. Emmi

  Oioi tälle väsyneen näköselle äidille kyllä kelpais tuommoset kulmat 😍 hyvältä näyttää!

 164. Elsa

  Oi, mukana mukana!! Opiskelijan varoilla ei valitettavasti paljon kulmia tai ripsiä laiteta 🎀

 165. Jenna

  Olisipa ihanat helpottamaan vähäistä laittautumista vauva ja taapero-arjessa.. 🙂

 166. Mirka halttunen

  Mukana arvonnassa 👍😊 Ja kiitos Umppu hyvästä blogista 👌

 167. Paula

  Itsellä on microbladingn kulmien kanssa sama juttu, että ovat jo kulahtaneet ja epätasaiset. Haluaisin kokeilla seuraavaksi tätä tekniikkaa ja noi sun kulmat näyttää tosi hyvältä, niin seuraavaksi tällaiset siis! 😊

 168. Laura

  Tuoreena äitinä olen huomannut ettei aikaa meikkaamiselle aina jää, joten jos edes kulmat olis valmiina niin helpottais tuhannesti! 💞

 169. Maria V

  Perhana miten hyvä parannus aikaisempaan. Itselläni on myös microblading ja on aika uusia setti. Tämä kirjoitus tuli kuin tilauksesta, ehdottomasti kokeilun arvoinen tekniikan vaihto. Kulmakäsittely on kyllä jäänyt mun freesaukseen pysyvästi. Upeat kulmat sulla jo nyt, halua ehdottomasti päästä noin taitavan Miian asiakkaaksi! Kiitos Umppu, kun testaat rohkeasti ja jaat kokemukset.

 170. Janette Jantola

  Mukana arvonnassa, kauniit kulmat ❤️

 171. Emmi

  Mukana arvonnassa!

 172. Anu

  Tää ois jokaisen aamun meikkaushetken pelastus! Kulmakarvani ovat luonnostaan miltei näkymättömät enkä saa niitä itse nätisti meikattua. Sattuispa arpaonni kohdalleni!!

 173. Anni

  Mukana! 🙂

 174. Tanja

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!😍

 175. Annina Salonen

  Säännöllisesti kulmien värjäävälle tää ois mahtava helpotus arkeen! Ja näin tulevana mammana (la1.2) ois ainakin kulmat laitettuna jos ei koko naama aina ihan tällingissä olisi 😀

 176. Sanna

  Todellaki mukana ! Mulla on tosi vaaleet kulmat ja koska fiksuna teininä nypin mun ”yhdistyneet kulmakarvat” joita siis ei todellakaan edes ollut niin tää tulis enemmän kun tarpeeseen!

 177. Kati

  Mukana arvonnassa!
  Helpottaisi hirmuisesti elämää, kun ei tarvisi näitä lähes värittömiä albiino-kulmakarvoja meikkailla ja värjäillä jatkuvasti 😀 Mikroblading ja ripsien otto on tässä muutenkin käynyt mielessä, kun nyt äippälomien jälkeen pitäisi palata töihin 🙂

 178. Tanja

  Todella hyvännäköiset ja helpottaisivat kummasti omaakin aamuja 2 pienen lapsen kanssa 😄eikä näin opiskelijan budjetilla ole kauheasti ylimääräistä rahaa🤔

 179. Veronika

  Mä niin tarvisin nämä. Ei ole mitään kulmia omasta takaa eikä oikeen aikaa ja jaksamista meikata joka ikinen aamu. Olen raskaana, mutta kohta toinen poika syntyy, niin tässä olisi minulle mitä parhain lahja!☺😍

 180. Emmi

  Tosi nätit kulmat!😍

 181. Mariem

  Vau, näyttääpä hyvältä. Kuulostaa aivan kokeilun arvoiselta. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 182. Jenna

  Oon haaveillu kulmista jo jonkin aikaa, joten ois kyllä huippu palkinto jos kohdalle osuisi. Aamut on meillä kiireisiä, varsinkin jos kyseessä aamuvuoro ja omat kulmat on niin vaaleat, ettei niitä edes ilman meikkiä erota, joten tulis tarpeeseen! 😊🙌🏼

 183. MarjutElisabet

  Ehdottomasti mukana! Oon niin pitkään haaveillu siisteistä kulmista, omani kun on eriparia 😏

 184. Laura H

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! ❤

 185. mjai

  Mukana!

 186. Katja

  Vautsi vau! Vaalealle tämä toimisi 👌🏻✨😍

 187. Janina

  Jos jonkun arvonnan haluan voittaa niin tämän! Tosi upeat kulmat!

 188. Emma

  On kyllä paljon paremman näköiset kun microbladingit 😍👍

 189. Unnah

  Oh! Kyllä kelpaisi tänne! Nimimerkillä itse joka aamu joudun kulmat piirtämään, koska lapsena käristänyt kynttilälällä omat kulmat!😄

 190. Sara Riita

  Mukana 🙂

 191. Kristiina

  Nää olis just mulle! 😍
  Arjen uuvuttamalle kalman kalpealle, raskaana olevalle, super hankalan ekaluokkalaisen äidille! Arki on yhtä tahtojen taistelua ja helpottaisi kiireisiä aamuja! Omat kulmat ovat todella harvat ja valkoistakin vaaleammat. Nää olis ihanat 🤗

 192. Emma

  Tuli tosi hyvät kulmat! 😍 Olispa ihana päästä korjauttamaan omat liian ohuet microblading-kulmat👍

 193. Iida-Mari

  Oon miettinyt pitkään kulmien laittoa.Helpottaisi aamuja kyllä huomattavasti😂

 194. Mariia

  Ihanat! Helpottaisi todella paljon hektistä arkea! 🙂

 195. Eveliina

  Mulla tehty reilu vuosi sitten mikroblading kulmat ja vahvistusta ja uutta ilmettä kaipais 😍👌

 196. Tanja

  Täällä yksi kulmakarvaton, joka haaveillut jo pitkään, että saisi microbladingin tai vastaavan! 🙂

 197. Mk

  Helpottaisi arkea. Kulmat on itselleni ainakin tosi tärkeet, kun omat on ihan valkoset. Vaikka ei meikkaisi muuten, niin kulmissa on kiva olla väriä. Muuttaa ilmettä niin paljon.

 198. Senja

  Mulle tehtiin vuosi sitten microblading kulmat ja ne kaipais parannusta. Mutta se sattunut niin mielettömästi ettei mitään järkeä. Tää sopis sen vuoksi paremmin kun hyvin. Toivotaan että arpaonni suosii 🙂

 199. Arvontaanosallistujaneiti

  OLisi ihana saada nuo kulmat! Olen mukana arvonnassa 😍

 200. Janiina

  Ystävälleni ❤️Joka on mun tuki ja turva. Hän on pitkään puhunut uusista kulmista, on siis pitkään toivonut näitä. Olisi hieno yllätys ja kiitos hänelle 😍kun hän on aina mua varten ja valmis tekemään kaikkensa, tsemppaa ja potkii eteenpäin kun sairastan vakavasti 😣

 201. Nina

  Mukana arvonnassa. Helpottaisi kyllä todella paljon laittautumista, kun ei tarvis noita kulmia piirrellä. Eikä kyllä aina kerkeäkkään, kun tuo 6kk ikäinen neiti kaipaa äitiään.

 202. Sara

  Mukana kulma arvonnassa 🙂 täydelliset ;)!

 203. Veera

  Todellakin mukana,wau minkä näköset! Olis ihan huippu juttu voittaa itse 🙂

 204. mari

  Kulma-arvontaan osallistun!

 205. Mia

  Ehdottomasti mukana! Lähes kulmakarvaton oon… tuli nuoruudessa nypittyä kulmat piloille ja nyt joutuu meikkaamaan kulmat näkyviin joka päivä.

 206. Katja KOo

  Uuu, mä niin haluisin kunnon kulmat!

 207. MT

  Hep, hep! Todellakin mukana!

 208. Miia

  Kyllä kelpaisi tuollaiset täydelliset kulmat myös mulle 😍

 209. Inka-Juulia Sulkio

  Mukana 🤗🤗🤗

 210. Tiia U.

  Mukana arvonnassa! 🙌🏻 Olis ihana saada tollaset kulmat 😌 kauan jo niistä haaveillu ja helpottais arkea huomattavasti!

 211. Sanna Kuisma

  Olen himoinnut microblading kulmia, mutta imetän, joten sanottiin ettei suositella (niin kuin kirjoititkin niin väri ei välttämättä tartu niin hyvin). Voiko nämä kulmat laittaa vaikka imettää? 😍

  • primebody

   Ei suositella

 212. Siru

  Tuollaiset kulmat olis ihanat saada. 😍

 213. Teija Vilkkilä

  Mukana arvonnassa! Opiskelijan budjetti ei anna myöten, muuten mulla jo olisi. Mul on lähes olemattomat, läpinäkyvät kulmat, kyllä ois ihana vähän helpottaa aamuja!

 214. Roosa

  Olen hetken miettinyt ottavani microbladingin kulmat, mutta inhoan kipua tosin mitä ei kauneuden eteen tekisi tämä voisi olla parempi vaihtoehto ja helpottaisi aikasia aamu herätyksiä varmasti.

 215. Jonna

  Mukana arvonnassa.

  T. Yksi joka ei vaan osaa!

 216. Jenni

  Mukana ehdottomasti!! 😊

 217. Janita

  Mukana😊

 218. Inka

  Todellakin haluaisin voittaa kulmat😍😍

 219. Neea

  Mukana! Kulmien laitosta haaveillut jo pitkään, mutta en ole vielä uskaltanut. Omat kulmani ovat hyvin vaaleat ja olemattomat.

 220. Mira

  Täällä Turussa nostetaan käsi ylös arvonnalle! 🖒💪

 221. Marika

  Mulana👌

 222. Sani Lönn

  Mukana! 😀

 223. Mari

  Uuh, mukana arvonnassa! Olisi mahtava saada kulmakarvat.

 224. Janni

  Tosi kiva lopputulos! Helpottais omaa taistelua kulmien kanssa ja tietysti nopeuttais meikkaamista 🙂

 225. Suski

  Kuulun siihen ikäluokkaan jotka teininä ihannoi ja nyppi kulmansa viivoiksi.. no sitähän ne sitten nykyäänkin on..
  Nämä pelastais yhden teini hölmöilyn 😀

 226. Anu Kämppi

  Oi voi.. Minun piti saada kulmat joululahjaksi… Mutta niin vaan kuviot muuttuivat ja niille rahoille tuli muuta käyttöä. Eli mukana😍

 227. Virpi Heikkilä

  Kauniit kulmat! Ehdottomasti mukana.

 228. Katri

  Mukana! Uimaopettajalle nämä ois kyllä aikamoinen pelastus. 😊

 229. Hennak

  Haluan😍

 230. Kaisa

  Vautsi! Todellakin mukana kisassa. 😍Äippälomalaisena ei aina meikkaamaan ehdi ja jaksa ni noilla sais vähän freeshimmän ilmeen myös niille päiville! 😅😇

 231. Marleen

  Mukana, paljon kivemmat ku microbladingit joita en onneksi kerennyt ottamaan, nää ois kivemmat. Oon nyppinyt hienot kulmani teininä piloille.. 🤔

 232. Emilia Wathen

  Todellakin mukana😊

 233. Heini

  Omat microblading kulmat kaipaisivat kipeästi parannusta. Omat kulmiani ovat niin vaaleat, että ilman väriä näytän haamulta.

 234. Emmi

  Oi niin mukana tässä arvonnassa!😍 Itellä tosi vaaleat ja molemmat erimuotoiset kulmat tällä hetkellä. Oon tosi huono (laiska😄) meikkaamaan, että tästä olisi apua arkeen todella paljon! Tällä hetkellä ei ole varaa itse näitä kustantaa, mutta ihailen aina muiden kuvia kauniista kulmista!

 235. Jutta

  Upeat! Itse tykkään myös vahvoista kulmista! kävinkin jo laittamassa microblading-kulmat, mutta vahvistuksenkaan jälkeen ne eivät mielestäni olleet tarpeeksi tummat ja vahvat, sillä heti niiden parannuttua löysin itseni meikkaamasta niitä. Tää näyttäis täydelliseltä ratkaisulta!

 236. Jonna

  Täällä kans yks kiireinen Kampaaja joka tarvis helpotusta meikkaamisen kanssa! 🙂 Nää kulmat ois niin mahtavat!

 237. Tuuli Marttila-Tornio

  Mukana!

 238. Maria vilen

  Mukana, tähän pienten lapsen arkeen olis helpotus. Töihin paluukin reilu 1kk päästä niin aamut olis nopeempia 🙄😊

 239. Merja

  Helpottais kummasti arkea. Mulla on luonnostaan aika tummat kulmat, mut tahtoisin niihin vähän täyttöä. Ei tarvis enää kynällä väritellä hailupaikkoja ☺

 240. Jokisenellu

  Kauheen luonnottomat, mutta sopinee sun tyyliin.

  Tää menee nyt ihan ohi aiheen, mutta oikoluetutatko sun tekstejä koskaan? Joka kerta löytyy pieniä virheitä ja tekstin rytmitys on ajoittain puutteellista.

  Tämä siis rakentavana kritiikkinä. 🙂

  • primebody

   Lueppa pari postausta taaksepäin 😉

 241. JJ

  Mukana arvonnassa :)!

 242. Siiri

  Arvonnassa mukana!!❤️

 243. Nina Rastas

  Olisi ihana saada tälläiset helpottamaan kiireisiä aamuja! Ehdottomasti mukana!

 244. Riina Septiawan

  Kelpais! Mukana ollaan 😍

 245. Emilia Nieminen

  Nää olis kyllä tän 4 lapsen opiskelevan äidin aamujen pelastus👍

 246. Malviina

  Ihanat kulmat! Kahden pienen lapsen äitinä en useinkaan jaksa meikata aamuisin, joten kulmat toisivat ”ilmettä” kasvoihin.

 247. Sari

  Mulla on niin vitivaaleat kulmat, joten helpottais kummasti arkea😉toivottasti arpaonni suosii.

 248. Heini

  Mukana arvonnassa 🙂

 249. Viivi

  Mukana 😂Kyllä kelpais! Ite en osaa kunnon kulmia tehdä ja aina jompi kumpi kulmista on erilainen kun toinen.. 😁😁

 250. Jonna

  Täällä kanssa pitäisi kevään aikana joko käydä vahvistuttamassa vanhat microbladingit tai kokeilla jotain uutta joten ehdottomasti mukana ollaan! 😊👍

 251. Maija

  Upeeta jälkee! Mukana!
  Silmän rajaukset ois kans haavelistalla 😊

 252. Mimu

  Mukana! 😍

 253. Sonja

  Mukana 🤗

 254. ReK

  Osallistun, vaikka asunkin aika kaukana 😀

 255. Riikka M

  Mukana arvonnassa🙂 Nyt kun ”kulmabuumi” tosiaan on kuumimmillaan, on itsekin tullut mietittyä kulmien laitattamista. Tosi hyvännäköistä jälkeä. Itsellä on tummat kulmat, mutta aika harvat..

 256. HannaU

  Kulmat, ja ne ikuiset ongelmat.. kelpais tuo käsittely! Upeet.

 257. Tiitu

  Onpa nätit kulmat!

 258. Anu

  Kauniit kulmat olisi tämän väsyneen kotiäidin pelastus 😊

 259. Elina

  mukana!

 260. Jenni

  Oi, nää ois kyllä huippu pelastus päiviin, ilman joka aamuista laittoa kulmiani ei näy ollenkaan..

 261. Jenni H.

  Tää olis ihan mieletön juttu vauva-arjen aamuja helpottamaan. Ehdottomasti mukana.

 262. Heidi

  Hienot on! Huolisin omien haalistuneiden microblading kulmien päälle 👍

 263. Omppu

  Olisi aivan ihana saada aamuihin helpotusta!! Olen niin huono herääjä, työt ja pojan hoito vie voimat, ja jotain pitäisi kai välissä harrastaakkin. Olisi kiva että peilistä katsoisi joku aamu edes hiukan hehkeämpi ilmestys.

 264. Heidi

  Mukana! 🙂

 265. Malla Pärssinen

  Mukana! <3

 266. JV

  Ehdottomasti mukana arvonnassa 👌

 267. Heidi

  Vitsi et ois ihanat! Oon aina haaveillu tommosista 🙂

 268. Salajo

  Eriparikulmien omistaja olisi enemmän kuin iloinen voittaessaan uudet kulmat! 🙂

 269. Anna Koo

  Oi kun ne on kauniit❣️
  Tämä olis huippupalkinto ja helpottaisi arkeamme ,koska kulmani ovat hiukan eritasossa🤨

 270. Mira Lehti

  Tahtoo kans, mukana siis.

 271. Essi Nurminen

  Ihana muutos! Mulla omat kulmat on ihan eri tasolla toisiinsa nähden ja niiden kanssa tapellessa menee niin paljon aikaa ja vaivaa että arvonnan voitosta olisi paljon hyötyä😍

 272. Jonna

  Niin mukana! Noin vuosi sitten tehtiin kulmat shadow-tekniikalla, mutta niistä ei ole juuri mitään jäljellä. Uudet olisivat kovin toivotut, helpottaisi elämää kun ei tarvitsisi piirrellä päivittäin kulmia, kun niitä ei itsellä ole 😊

 273. Eve

  Mukana arvonnassa 😍 otin vajaa vuosi sitten kestopigmentoinnit kulmiin, mutta en ole tyytyväinen lopputulokseen joten olisi mahtavaa päästä korjaamaan kulmani! 😊

 274. Tiina

  TODELLA upeaa jälkeä. Vaatii taiteelista lahjakkuutta hahmottaa kasvojen piirteet ja saada kulmat näyttämään luonnollisilta. Mukana arvonnassa, kun opiskelijana ei muuten ole varaa panostaa tähän arjen ylellisyyteen 🙂

 275. Sarianna

  Nämä helpottaisivat varmasti arkea, hyvältä näyttävät! 😊👌🏻 Eli mukana arvonnassa!

 276. Johanna

  Määki haluan 🖤🙌
  Tulis tarpeeseen kun omat on niin onnettomat 🙈

 277. Linda

  Synttärit juuri arvontapäivänä ja tämä olisi mitä ihanin lahja! Kahden lapsen äitinä ja kolmivuorotyötä tekevänä nämä pelastais mun päivät 😍

 278. anuh

  Messissä tämäkin – mun vanhat kulmat on suunnilleen 8 vuotta vanhat, ja sen ovat valitettavasti näköisetkin 😀

 279. Miia

  Täsmälleen sama kokemus microbladingistä – sattuu pirusti ja mullakin paranee epätasaiseksi. Opiskelijabudjetti + albiinokulmat luonnostaan = NIIN mukana arvonnassa 😂

 280. Jensku

  Just mietin, että noi tarviin! Niin mukana arvonnassa!

 281. Ida

  Oi! Tää olis ihan täydellinen palkinto rankan syksyn päätteeksi ja alkavan uuden vuoden kunniaksi. I’m in! 👌

 282. Sanna Myllykangas

  Täällä myös yksi haamukulmakarvat omaava! 😀 monet vuodet olen mietiskellyt kulmiin pigmentointia, juuri tämän helppouden takia, mutten ole uskaltanut, jossei kulmat istukaan naamavärkkiiini.. Muutaman kerran olen ollut meikissä ja joka kerta tuntunut ettei nämä meikatut kulmat tunnu omilta. Noi sun kulmat on kyl wau

 283. Jenna

  Täällä kans yks kolmen lapsen äiti kaipais helpotusta arkeen. Töihin paluun jälkeen arki on hirmusta härdellii ja viidenkin minuutin helpotus aamuissa olis, kun lotto voitto.😊 Se, että saa nää kaikki kolme ulostautumaan ovesta vaatii aika monta viittä minuuttia ja paljon äitin hermoja. Kulmia oon monesti harkinnut, mut vielä en oo raaskinu noin suurta summaa laittaa.

 284. Tarja Moyal

  Ihanat kulmat. Juuri tuollaiset haluaisin.

 285. Salla

  Täydellinen muuros kulmiin. Tänä olisi kyllä minun silmää hivelevä tekniikka 😍 Eli tällä sepustuksella todellakin mukana arvonnassa! 😻

 286. Heini S

  Helpottais meikkaamista sekä olisi huolitellun näköinen.

 287. Maarit

  Wau! Aivan upeat kulmat! 😍 Ehdottomasti mukana arvonnassa 💕💕

 288. Tytti

  Hyvän näköise kulmat. Nämä olis niin täydelliset hektiseen elämään. Mukana arvonnassa kyllä😊

 289. Heidi

  Oiii, ehdottomasti mukana 😍

 290. Elina

  Mukana arvonnassa😊

 291. Maija

  Kulmat on mun murheenkryyni! Ei ikinä hyvät ja turhauttaa! Tää olisi oiva lahja itselleni, oisin tyytyväinen kerrankin 🙂

 292. Niina j

  Aivan tosi onnistuneet kulmat, Vau! Omani ovat totaalisen kauheat js olemattomat, tämän olisi niin lottovoitto, kärsinyt epämääräisistä kulmista koko ikäni

 293. Ulla

  Olis kyllä aika siistit, en osaa laittaa kulmia ja aamuisin on aina kiire… Mukana siis.

 294. Jenni

  Mukana! 🤗

 295. Marru

  Mukana!

 296. Jonna

  Vau, hyvältä näyttää ja kuulostaa. Innolla odotan miltä lopputulos tulee näyttämään. Itselläni myös kulmat ikuinen murheenkryyni, kun olen muutenkin niin laiska laittamaan itseäni 😀

 297. Elina

  Mukana! Nämä olisi kyllä arkiaamujen pelastus 🙂

 298. Minna

  Mukana arvonnassa 😍

 299. Ulla

  Mukana arvonnassa!

 300. Anne L.

  Olis ihan huippu juttu nämä!
  Pienten lasten kotona ollessa meikkaus usein jää ja olis kiva näyttää kotonakin freesiltä 🙂

 301. Karoliina

  On kyllä hyvää ja tarkkaa jälkeä!😊 kyllä kauniit kulmakarvat ovat tärkeät, niihin helposti kiinnittää ensimmäisenä kasvoissa huomion. itsellä haaveissa myös laitattaa kulmat, mutta juuri kun olin menossa niin tulinkin raskaaksi, jolloin ei suositella ottamaan. Kyllä helpottaisi kiireisenä pienen lapsen äitinä kun ei joka aamu tarvitsisi itsekkään piirtää kehyksiä kasvoille ja näyttäisi aina vähän pirteämmälle herätessä!😂😍 Nyt kun olen uskaltanut aloittaa
  uudelleen kunnon kuntosaliharjoittelun niin inhottavaa kun hien mukana valuu sitten kulmakarvat mukana😏

 302. Heidi

  Oooo, mä niin tahtoisin voittaa tän 😍

 303. Elina

  Huippua! Aamujen pelastus!

 304. Mirva Saari

  Oi kyllä, olis ihana saada kulmat 😍

 305. Noora Hallikainen

  Harvoin jaksan osallistua mihinkään kilpailuihin mutta tämän palkinnon perässä voisin tulla Lappeenrannasta asti 🙂

 306. Ronja

  Mukana!

 307. Heidi salo

  Mukana!😍

 308. Sallamari

  Mukaan arvontaan 😊

 309. Laretzi

  Enpä ole kulmiani jaksanyt oikein koskaan laittaa, mutta nyt olen katsellut muiden laitettuja kulmia ja itsekin innostunut siitä miten esim kulmien laittamisella voi kohentaa omaa ilmettään ja helpottaa arkea. Joten olisi todella mahtavaa päästä laitattamaan kulmat uuteen uskoon 😍

 310. Sari

  Helpottais arkea kummasti😍

 311. Amanda S

  Tänne kyllä kelpais kulmat! 😊

 312. Anu Barrow

  Kyllä on särmät kulmat👍
  Arvonnassa mukana!

 313. Henessa

  Ihanat😍 Minäkin haluan💗

 314. Jonna

  Ois kyllä kivat kun koti äitinä ei juuri jää aikaa itsensä ehostukseen. Ja ikinä ei saa ite tehtyä kulmista ja hyvän näkösiä ja samanlaisia. Van mennään tukka nutturalla eteenpäin. Joten osallistun mielelläni arvontaan 😂

 315. Sanna

  Uh miten hyvältä näyttää! Olen kärsinyt kulmattomuudesta pitkään ja karvaa kasvaa kaikkialle muualle paitsi kulmiin! Tätä voittoa voisi verrata lottovoittoon joten mukana!

 316. Eve

  Upeat kulmat! Mukana arvonnassa

 317. Kahden apinan äiti

  Pyöritään yksin arkea kahden alle kouluikäisen kanssa joten voin sanoa että aika on kortilla!

  Päivä alkaa sillä että löysennän valmiiksi hermojani ja aloitan aamupalan teon, ihan vaan todetakseni että tänä(kin) aamuna kumpikin haluaa eri aamupalaa.. Toinen kaurapuuroa ja toinen riisi puuroa, samalla kun puurot keittyy niin kippaan kahvin kuppiin.

  Hitaan puuron mutustelun jälkeen on aika kiireen vilkkaan pukea päiväkotivaatteet mitkä olen edellisenä iltana laittanut sohvalle – kuinka ollakaan, nuorimmainen uhmakas lapsoseni vastustaa kovasti allekirjoittaneen valitsemia vaatteita. Siispä juoksu jalkaa vaatehuoneelle jossa ihmetellään hetki kaikkia henkarissa roikkuvia röyhelöitä ja kun sieltä vihdoin valikoituu mieluinen, ja suuntaamme olohuoneeseen niin huomaan että vanhempi apinani on saanut päälleen vain sukat. Siis vain sukat. Voi luoja! Ja sitten alkaa se esikoisen hoputtaminen samalla kun kuopus istuu sohvalle ja rääkäsee ”äiti lue!”. Hetken kättä väännettyä hän vie voiton ja äiti pukee.

  Tulee aika kun ulkovaatteet pitää pukea – ulos menisivät mieluusti sandaalit jalassa, kumpikin. Mutta jääräpäinen äiti on toista mieltä ja maailmansodan loputtua voin vaan todeta että kummallakin on ulkotamineet päällä kun itse olen vielä yöppäreissä.

  Niinpä kaapista otetaan se mitä käteen tarttuu, sen suuremmin katsomatta että mikä sopii mihinkin! Kunhan on vaatteet päällä ettei naapuri säikähdä vastaan kävelevää puska_zombieta.

  Rappuun juostaan aikamoisella norsulauman voimalla kunnes huomaan rapusta ulos päästessä että kuopus on jättäytynyt jälkeen – hän on prinsessa ja hän ei jaksa kävellä. Eipä tietenkään.

  Niinpä neiti uhkamas tapaus kainaloon, juoksuakilpailua esikoisen kanssa jotta keretään bussiin! Matkaa säesti tuttu aamu biisi ”äitiiiii mä en jaksa juosta” – laulu jonka sanat muistan jo ulkoa.

  Kerättiin bussiin ja minäekaminäeka – mantran jälkeen jokainen löytää mieluisan paikkansa bussista, ja allekirjoittanut ottaa henkireikänsä eli puhelimen käteen ja kurkistaa kameran avulla naamaa ihan vain todetakseen että olisi syytä tehdä zombiefacelle jotain.

  Sellaiset aamut meillä! Joten kiitos, osallistun mielelläni arvontaan ja matkaan mahdollisen voiton osuttua kohdalle vaikka kävellen lunastamaan arpajaisvoittoani. Koska kävely pienentäisi sitä aikaa mitä saan viettää ihan itsekseni❤

  PS. Se kahvi jäi sinne kuppiin ja on todennäköisesti kylmää kun kotiin päästään..

 318. Mira

  Voi aaaaapua kyllä tarvisin ❤ niin paljon koloja omissa, ja jatkuva kolmivuorotyö ja siitä pihallaolo haittaa merkittävällä tavalla kauneudenhoitoa, että tulisi enemmän kuin tarpeeseen tämä voitto!!!

 319. Lisbet

  Ihanat, niin mukana arvonnassa! 👍🙂

 320. Lotta

  Mulle! Tää parantais niiiin mun elämänlaatua helpottamalla arkea 🌸💗😍

 321. Mirva

  Oi miten ihanat! 😍

 322. Jenni

  Ehdottomasti mukana. Nämä tulisi kyllä tarpeeseen itselläkin vaaleat kulmakarvat ja kulmat ovat vielä eriparia niin että joutuu aina niitä itse korjailemaan

 323. Jaana

  Helpottais kyllä arkee huomattavasti, omat kulmat on tosi vaaleat ja paksut..

 324. Heidi

  Mukana! 😊

 325. Hanna-Mari

  Mukana 🙂 Itsellä on kolmisen vuotta sitten tehdyt pigmentoinnit (ne kaikkien kauhut: aika ohuet ja punertavat) ja olisi ihana saada ne kuntoon.

 326. Heidi Tarkkanen

  Mä niin tarvitsisin nää! Oon palaamassa töihin ensi viikolla ja poika lähtee hoitoon nii nää kyllä helpottais meidän aamuja varmasti 😍😍 peukut pystyyn että arpaonni suosis 👍

 327. Jaana

  Mukana 😍👍🏻

 328. Julia Böök-Ojala

  Oispa ihana arki aamujen pelastus!

 329. jokuva

  Oot ihailtava. Pyörität yritystä ja perhettä, kirjoitat ajankohtaisista puheenaiheista rohkeasti ja kerkeät panostaa itseesi. Jaksaispa itsekkin.

 330. Marja

  Toisivat kyllä hyvin helpotusta pienen lapsen äidille😍 Mukana arvonnassa!

 331. Soile

  Upean näköiset kulmat👍
  Tahtois samanmoiset kiireistä arkea helpottamaan😊 mitä kolmen aktiivisesti harrastavan lapsen arjen pyörittämiaessä yksin kyllä riittää😅

 332. Heidi

  Oi voi tää helpottaisi elämää ihanasti. Kun on vauvan kanssa kotona niin ei aina pysty panostaan itseensä ihan niin kuin ennen. Uusilla kulmilla fteesiytyis tämäkin tuore mutsi. 😊

 333. Sara

  VAu! Mukana arvonnassa! Olisi mahtavaa😍

 334. Minna

  Mun olemattomiin kulmien pelastus olisi😍

 335. Henttu

  Oi olisi hieno saada nuo kulmat!

 336. Satu Säilä

  Aamujen helpotus on aina tervetullutta! Mukana arvonnassa 🙂

 337. Heidi Rantala

  tämä microblading niin pelastaisi mun harvat ja pitkät kulmakarvat, jotka joutuu joka aamu piirtää 🙂
  Joten siis mukana!!

 338. Jarna

  Mukana arvonnassa 😍😍😍

 339. Mari

  Mukana ehdottomasti! 👌

 340. NOORA I.

  Olen haavelluit tällaisista jo jonkin aikaa. Helpottaisi meikkaamista kummasti, sillä kulmien meikkaamisessa menee usein hermo kun ei saa kulmistaan itse symmetrisiä😁 Opiskelijabudjetilla ei myöskään ole varaa itse maksaa tästä luksuksesta, joten olisin ikionnellinen voitosta!

 341. Pirita Niskala

  Miia on paras 🙂

 342. Suvi

  Aamuisin aina kiire ja kulmien meikkaus onnistuu aina vähän niin ja näin. Tällaisista olen haaveillut!

 343. Carita Kahila

  Kahden pikkulapsen kanssa olis ihanaa kun sais helpotusta aamuihin eikä näyttäis aina niin väsyneeltä vaan enemmän huolitellulta. 🙂

 344. Saija

  Oi vitsi, tarvisin niin nää😍

 345. Katja

  Mukana, ku pukama!
  Vaaleakulmakarvaisena joudun maalaamaan kulmat joka aamu. Kulmat on mulle tärkein osa meikkiä, niitä en jätä meikkaamatta, vaikken muuta ehtisi tehdä. Lasten kanssa tulee muutenkin aina aamulla kiire, joten tää palkinto pelastais mun arjen ja järjen!

 346. Tanja Korpilauri

  Haluaisin kauniit kulmat,koska en osaa niitä kunnolla itse piirtää. Kotiäitinä kaksospoikien kanssa ei jaksa/kerkeä aina meikata, nämä kulmat kulmat olisi aikas 👌🏻

 347. Jenny

  Noi kulmat on niin upeet! Mukana arvonnassa! 😍

 348. Sini

  Tosi hyvä näköset kulmat! Helpottais omaakin arkea hirmuisesti ku en mikään ahkerin aamuihminen oo ja kun silmät ristissä aamusin meikkaan kulmia ni päivittäin erilaiset 😀

 349. Iinanen

  Voi kumpa itselleni kunnon särmät kulmat saisin niitä älysti rakastaisin. 😊

 350. elisa

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂 Omat kulmakarvani olen nyppinyt teinivuosina lähes olemattomiksi ja niiden kasvu on edelleenkin kovin epätasaista. Mikroblading kulmista olen haaveillut jo kauan, mutta ainakaan vielä kukaan Pohjois-Karjalan tekijöistä ei ole vakuuttanut minua niin, että kulmat olisin uskaltanut ottaa. Mielelläni matkaisin täydellisten kulmien takia jo kauemmaisikin. 😍

 351. V

  Voi nämä tulisi todella tarpeeseen ja näyttää tosi hyvältä! 🙂

 352. Sanna

  Mukana😊

 353. Miila

  Oi nämä olisivat ihanat! Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

 354. Maarit sorrela

  Tuollaiset kulmat olisi kuin unelmat kun säästäisi aikaa tosi paljon aamuisin:)

 355. Ansku

  Hyvältä näyttää! 👌 Kauniit kulmat ovat kasvojen a ja o, joten kelpais itsellenikin tuollaiset kulmat 😊

 356. Johanna Heikkilä

  Mukana arvonnassa!

 357. Kulmaton-Hanna

  Oih tuollaiset kulmat kyllä pelastaisivat tämän äidin kulmaongelmat. Nyt taaperon kanssa touhutessa ja kulmat kulmakynällä piirtäen, ovat kulmat vauhdin hurmassa välillä levinneet ihan otsaan asti .. ja onneksi kerran kerkesin kauppaankin asti otsamaalaus hienosti otsallani ennen kuin vihannesosaston peilistä näin lärvini. Ei voinut muuta kuin nauraa 😀

 358. Tintti

  Mukana arvonnassa! 🙂

 359. Camilla Mattila

  Arvonnassa mukana👌 Korostaisi kasvoja ja helppouttahan kulmat toisi😊

 360. Hanna

  Mukana arvonnassa! 😊

 361. Taija

  Kyllä kelpais! Itselle tehty microbladingilla kulmat viime kesänä, ja lopputulos ei ole ollut kovin kestävä…johtuuko sitten ihotyypistäni vai mistä, mene ja tiedä. Mutta tällä uudella tekniikalla olisi mielenkiintoista kokeilla että olisiko se itselle parempi!

 362. Kaisa Niemi

  Olen itsekin harkinnut että kulmat olisi kiva saada kun omani ovat niin vaaleat ja olemattomat. Ja kiitokset sinulle kun toit esiin tällaisenkin mahdollisuuden! Pitää pohtia ottaako nämä vai microt 🙂

  http://www.liksomkajsa.blogspot.com

 363. Kadrie

  Ehdottomasti mukana arvonnassa.

 364. Minna

  Mukana arvonnassa!! 😍

 365. Salla

  mukana arvonnassa! helpottaisi sikana jo valmiiksi kiireistä arkea 🙂

 366. Jutta

  Mukana ehdottomasti😍

 367. Aleksandra Uusitalo

  Mukana arvonnassa 😍

 368. Vilma

  Tulos kyllä niin tarpeeseen arkea helpottamaan!😍

 369. Emmi Rantanen

  Oi oi oi!! Tää ois niiiiin ihana juttu ja huikee synttärilahja, ku juhlin synttärei vika päivä tammikuuta!! 👌 Ilman kulmakarvoja toistaseks vielä 😉 Siis juttuhan on se, et mää oon joskus nuorena ja tyhmänä ni ajanu ja nyppiny kulmani siihe pisteesee, että nehän ei sillai normaalisti kasva enää ku iha sellasena ohuena. Joten oon joutunu piirtämää ne sellase reilu viistoist vuotta😂😂✌ Ja nyt alkas olee tunnit täynnä sitä piirtämist!! Oon jo jonku aikaa sivust seurannu mite nää tekniikat kehittyy ja ihaillen kattellu mite upeita kasvojen kehystäjiä nää taitavat ammattilaiset tekee. Oon kartottanu kotikaupunkini kauneushoitoloita, jotka esim. microblading tekniikalla niitä kulmia ihmisille loihtii. Ja tullu siihe tuloksee, et tänä vuonna meitsillä on kulmakarvat! ✌😂 Mutta kulmakarvakassaan on kilahtanu sen verran vähä viel killinkejä ja odottavan aika on pitkä tälläsel kaikkinytäkkiähetihetihetimulle-tyypille, et tää ois niiiiin parasta mitä vois kohdal osuu! Olisipa arpaonni kerrankin suosiollinen mun kohdalla ja tää sais kulmat kuntoo ja pääsis samalla ekan kerran kunnolla tutustuu Tampereeseen oikein kunnolla!

  P.S. Oot iha huikee tyyppi näin mitä oon kuvan saanu somesta👌 Ja kiitos niistä niin monista maittavista nauruista, mitä oon saanu insta storya kattellessa!! 😘😘👌✌ Unohtamatta ajankohtasia, asiapitosia ja ihanan rehellisiä blogipostauksia!

  Kevätterveisin, Emmi Rantanen

 370. Karoliina Janczak

  Nämä olis niin ihanat ja helpottaisi arkea niin paljon! 🤗Haaveillut niin kauan kunnon kulmista. Olisi mielettömän huippua voittaa!

 371. Sanna

  Mukana! Tän voitto olisi huippujuttu! 🙂

 372. Moona

  Mulle 😊

 373. Jenni

  Oon miettinyt pitkään näillä eri tekniikoilla toteutettavia kulmia. Tämä kyseinen voisi sopia itselleni, kun olen niin kipu herkkä, ettei microblading taida soveltua itselle, mutta nämä shadow kulmat kyllä kiinnostaa 🤗

 374. Heidi!

  Ehdottomasti mukana! tää olis niin mulle!

 375. Virve

  Oooo mahtava kilpailu! Valmiit kulmat olisivat loistava apu kiireiseen arkeen ja nämä sun kulmat on hyvännäköiset. Mukana kilpailussa!

 376. Johanna

  Itselläni tehty pari vuotta sitten microblanding tekniikalla kulmat. Eivät alunperinkään olleet kovin onnistuneet ja joudun joka ikinen aamu niitä korjailemaan meikillä. Olisi ihanaa voittaa oikeasti ammattilaisen tekemät kulmat, jotka varmasti olisivat onnistuneet ja oikeasti helpottaisi niitä arkiaamujen meikkaus rutiineja.

 377. TiinaE

  Mukana arvonnassa! Itselläni microbladinin tulos kehnohko, tällä tekniikalla saisi upeat ja näyttävät kulmat.

 378. ninna

  en ole koskaan panostanut kunnolla kulmiin joten ehdottomasti mukana tämä olisi niin nappi minulle

 379. camilla

  Olemattomat kulmani kaipaisivat kohennusta. Mukana arvonnassa.

 380. Riikka

  Arvonnassa mukana 🙂

 381. Sari Hyttinen

  Mukana! =)

 382. Jonna

  Nämä kulmat kelpais ☺️

 383. Carita

  Mukana 👌

 384. Jonna

  Ojjoi kun saisi uudet kulmat 🙌🏻 Mulla pilalle mennyt pigmentointi nyt ja jos rahatilanne antais myöden niin uudet kulmat ois ihan mahtava saada 🖤

 385. Jemina Salonen

  Vaikuttaa mahtavalta tekniikalta 😍 Ehdottomasti mukana arvonnassa 😍

 386. Pie

  Mukana arvonnassa 🙂

 387. Piia

  Mukana ehdottomasti 4 lapsen yh äitinä rahat on tiukilla, haaveissa on ollut pienimmän lapsen syntymän jälkeen saada jotain piristystä omaan naamaan 🙂
  2 pojista on ADHD lapsia ja jaloissani vessassa roikkuu aina 8kk tyttö
  Ei aamusin ihan hirveen paljon aikaa jää naaman laittamiseen 😱
  Nää olisi niin mun elämän pelastus😍

 388. Tuuli

  Mukana arvonnassa 😊 kovasti helpottaisi omaa tukea 😅

 389. Janica

  Tommoset olis kyllä näppärät! Vihaan kulmien meikkaamista 🤦‍♀️

 390. Sannamari

  Ooh, olisi ihana voittaa nämä! Harkinnassa ollut, mutta vielä toistaiseksi kustannussyistä jäänyt tekemättä. Urheillessa hikoan niin paljon ettei kulmissa pysy mikään väri, helpottaisi siis kovasti!

 391. Heidi

  Mukana ☺️❤️

 392. ona

  Ihanin arvonta ikinä! Niin siistit kulmat. Todella hyvin onnistuneet. Itselläni on tosi hennot kulmat.

 393. Jenni

  Mukana 🙂

 394. Regina

  Osallistun!

 395. Susa

  Mukana 😍 haaveillut jo pitkään kulmista

 396. Emma

  Mukana!

 397. Sanni L

  Mukana!

 398. Janica

  Kestokulmat helpottaisi elämää niin paljon!

 399. Janika

  Mukana arvonnassa! Helpottais arkea niin paljon!

 400. Hanna

  Voi niin mukana, helpottaisi arkea huomattavasti 🙂

 401. Kirsi R

  Mukana

 402. Saana

  Kuulostaa upealta! Minulla ei ole käytännössä ollenkaan kulmakarvoja, syytä siihen en tiedä, mutta vuosien varrella ne ovat harventuneet lähes olemattomiin. Olisi mahtava päästä kokeilemaan tuota uutta tekniikkaa 🙂

 403. Minttumaaria

  Niin hienot, mukana <3

 404. Jenni

  oon ihmetellyt omalla kampaajalla käydessä että miks hänellä on aina ruskeat kynnet, mistä aineesta Johtuu ? ☺️

  • primebody

   Hiusväri tarttuu kynsiin kiinni vaikka käyttäisit hanskoja 🙂 Ne on kamalat ne ruskeat kynnet 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *