Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Mitä tapahtui mun pömppömahalle?

Muistatteko kun kirjoitin hetki sitten siitä, kuinka vatsani on aina turvoksissa? Lue postaus TÄÄLTÄ 

Tässä on taas menty siitä hetkestä tovi eteenpäin. Sain paljon yhteydenottoja asiaan liittyen ja moni kärsi samoista ongelmista. Olen sen jälkeen toki käynyt säännöölisesti Fustrassa ja treenannut niitä syviä lihaksia, mutta juuri mitään muuta en ole muuttanut. Ainut minkä muutoksen olen tehnyt on se, että aloin syömään säännööllisesti maitohappobakteereita. Tämä oli ainakin  mulle tarpeeksi sopiva ja helppo asia kokeilla (sain tuotteet testaukseen), koska siinä ei menetä mitään. Yksi pilleri pureskellaan aamulla ja se on siinä. Asia ei paljon helpommaksi voi mennä. En ainakaan nyt keksi muuta muutosta, mitä olisi tapahtunut, mutta hassua kuinka ihminen voi tulla onnelliseksi litteästä ja kivuttomasta vatsasta.

Vaikka kaikki saa pukeutua kuinka haluaa, niin ainakin itselläni on vaatteita valittaessa pieni itsekritikki. En viitsi änkeä liian pieniä housuja jalkaa, niin että löysä vatsa tursuaa ja vetää siihen päälle kireää paitaa päälle. Olo on silloin epämukava ja ainakin omasta mielestä epäesteettinen. Mulla on ollut kohta viikon farkut jalassa, mitä oon vältellyt viimeiset vuodet, koska vatsa on aina turvoksissa (ja kipeä). Farkut on aina ollut kuitenkin ne mun lempi housut, mutta  olen vain ajatellut mielessäni, että ne ei ole tarkoitettu minulle enää. Nyt voin käyttää niitä aina silloin, kun haluan.

Fuko Tabs All-In-One on mansikanmakuinen vahva maitohappobakteeri- ja D3-vitamiinivalmiste. Fuko Tabs All-In-One sisältää kahta maailman tutkituinta probioottia, Lactobacillus rhamnosus GG- ja Bifidobacterium lactis -bakteerikantoja, jotka yhdessä tehostavat toistensa vaikutusta ja joilla on tutkitusti hyödyllisiä terveysvaikutuksia.Fuko Tabs All-In-One sisältää 9 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria ja miljardi Bifidobacterium lactis -maitohappobakteeria sekä 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia.

Tästä on hyvä jatkaa ja se antaa itselle ihan uskottoman paljon lisää toivoa raskauksista palautumiseen. Mää jaksan painottaa sitä, että älkää kiirehtikö synnytyksen jälkeen palautumisessa. Se keho ottaa aina sen oman aikansa ja meillä ei ole mikään kiire tässä valmiissa maailmassa. Mun omakohtaista kokemusta kahdesta raskaudesta lyhyellä aikavälillä on se, että todella varovasti saa aloittaa kaiken.  Muistattehan postaukseni. Raskauksien runnoma keho 

Sielä oli linkki, mistä voi ilmoittautua juuri äideille suunnatulle verkkovalmennuskurssille:

Tiesittekö, että on olemassa äideille suunnattu 5:n viikon mittainen verkkovalmennuskurssi? Kurssi on suunnattu pääasiallisesti 0-12 kk sitten synnyttäneille naisille, mutta jos et ole koskaan treenannut synnytyksen jälkeen tai kaipaat aktivaatiota lantiopohjaan, on kurssi todella hyvä myös sinulle!

Kurssilla opit esimerkiksi:Miten testata oma vatsalihasten erkauma. Kuinka saada tuntuma lantionpohjan lihaksiin.Miten palautat voiman keskivartaloon.Millaisia liikkeitä voit turvallisesti tehdä. Miten rentoutat epäergonomisista imetysasennoista kärsivää niska-hartiaseutua. Millaisilla, yksinkertaisilla päivittäisillä harjoituksilla (2-3 min) ylläpidät liikkuvan ja kauniin kehon. Miten lantionpohjan lihakset ja seksi liittyvät toisiinsa

Kurssin osallistujat saavat helpot harjoitusohjeet jokaiselle arkipäivälle sähköpostiin. Kurssilla keskitytään mm. lantion-pohjan lihasten ja syvien vatsalihasten vahvistamiseen, mutta liikettä tulee koko keholle. Kurssilla edetään pikkuhiljaa, sillä keskivartalon kuntouttaminen raskauden ja synnytyksen rasituksista vaatii aikaa ja pitkäjänteistä työtä.

Lisäksi osallistujat pääsevät kurssilaisten omaan keskusteluryhmään ja saavat mahdollisuuden esittää kysymyksiä raskaus- ja äitiysliikuntaan erikoistuneelle valmentajalle. 

Vaikka monesti on kiire, aika, jaksaminen ja yksinkertaisesti raha saattavat olla hyvinkin tiukalla, eivät lapsi eikä äiti kumpikaan voita mitään, jos äiti on kivulloinen ja lopen uupunut.Jos vatsalihakset eivät ole kunnossa, keskivartalon tuki on heikkoa, mikä altistaa selkävaivojen lisäksi mm. virtsan- ja ulosteenpidätysongelmille ja kohdun- ja emättimen laskeumille. Vatsalihakset pitävät myös sisäelimet oikeilla paikoillaan. Vaikka nämä asiat eivät tuntuisi ajankohtaisilta nyt, ne voivat olla sitä tulevaisuudessa. Lisäksi sen merkitys, että keho tuntuu omalta ja olo siten itsevarmalta, on hyvin suuri naisen elämässä. Keskivartalon lihakset ovat myös ns. ryhtilihaksia, eli saavat aikaan kauniin ryhdin ja ylläpitävät kontrollia monissa arjen tilanteissa. Siksi on äärimmäisen tärkeää huolehtia keskivartalon lihaskunnosta.

Parhaiten hoidat myös lapsiasi siten, että pidät huolta itsestäsi ja olet iloinen, tasapainoinen, fyysisesti ja henkisesti hyvinvoiva äiti ja vanhempi. Tällöin jaksat vastata myös lapsesi tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.Äitikurssilta keskivartalonsa kuntouttamiseen avun on saanut jo yli 1000 naista ja lähes 100% suosittelee kurssia myös ystävilleen.

Blogin kautta tilatessasi kurssin hinta on 79e, mikä on teille jees, koska kurssin hinta nousee sitä mukaan kun kurssi lähenee. Kurssin järjestää Hyvinvointi studio Lupaus, joka on erikoistunut meihin äiteihin <3. Vaikka itse olen jo 3 lasta synnyttänyt, niin siltikään en vielä tiedä kaikkea raskaudesta palautumista ja haluan tehdä sen oikein sen vuoksi ettei minulle jää mitään elinikäistä vaivaa, kuten esimerkiksi virtsankarkailu. Voit ilmoittautua kurssille TÄÄLTÄ* 

Naiset ei varmaan koskaan ole tyytyväisiä omaan kehoonsa, mutta kaikki mikä sitä edesauttaa on tietenkin plussaa. Tärkeintä on kuitenkin se oman mielen hyvinvointi, minkä kanssa pitää usein tehdä töitä kaikista eniten. On tärkeää osata kantaa oma kehonsa arvokkaasti on se sitten kokoa xs tai xl. Ylipaino on meillä täällä myös aika suuri ongelma ja voin väittää, että kenelläkään on tuskin hyvä olla kymmenien liikakilojen kanssa. En suosittele silti mitään pussikeittodieettejä kenellekkään vaan niitä omien elämäntapojen muutoksia. Moni on jopa sanonut, että kun luki konmari kirjan ja pääsi eroon turhasta tavarasta, niin siinä samalla meni koko elämä ja elämäntavat uusiksi. Erilaisia keinoja on oman elämän hallintaan ja on hyvä löytää se itselle sopiva tapa ja sellainen, mikä on mieluisa. Jos johonkin itsensä pakottaa niin usein lopputuloskin on sen mukainen..

Kaikkien asioiden ei tarvitse muuttua kerralla, vaan usein pikkuhiljaa tapahtuvat muutokset siirtyvät pysyvimmiksi elämäntavoiksi.

Minulla on ilo arpoa kolme Maitohappobakteeri tuotepakettia teidän lukijoiden kanssa. Kirjoita kommenttikentään mukana arvonnassa (omalla s-postilla). Arvonta päättyy 31.8.2017

Lue edellinen postaus: Kuinka pyörii 5:hengen talous

-Umppu

Kommentit (481)

 1. Saara

  Arvonnassa mukana!

 2. Anu

  Mukana arvonnassa

 3. Laura

  Arvonnassa mukana

 4. Mirka

  Arvonnassa mukana!

 5. Salla

  Mukana arvonnassa! 🙂

 6. Sara

  Mukana arvonnassa! 🙂

 7. Sanna

  Mukana arvonnassa!

 8. Heli

  Mukana

 9. Jenny

  Mukana arvonnassa!! 🙂

  • Ullrika

   Mukana arvonnassa

 10. Emma

  Mukana arvonnassa! 🙂

 11. Jonna

  Mukana

 12. Heidi Sundström

  Mukana arvonnassa 😊

 13. Ansku

  Mukana arvonnassa:)

 14. Jonna

  Mukana arvonnassa!

 15. Minna

  Mukana arvonnassa!

 16. Henna

  Mukana! 🙂

 17. Minna K.

  Mukana arvonnassa!

 18. Ems

  Mukana! 🙂

 19. Niina

  Mukana arvonnassa! 🙂🙂

 20. Minttumaaria

  Mukana arvonnassa <3

 21. Heini

  Mukana arvonnassa

 22. Hanna

  Mukana arvonnassa

 23. Mira

  Mukana arvonnassa! Hienpa kuulla, että ”pelkästään” maitohappobakteereilla voi saada reistaavan vatsan kuntoon.

 24. Piia

  Mukana arvonnassa 🙂

 25. Laura M.

  Mukana!

 26. Katri

  Mukana arvonnassa 😊

 27. Riina

  Mukana arvonnassa

 28. Jenna

  Mukana arvonnassa 😊

 29. Sanna

  Mukana arvonnassa!

  Ja voi vitsi mikä muutos! Turvonneen ja vaivaisen mahan kanssa on niin järkyttävä elää, että ihana kun oot löytäny avun 🙂

 30. Jenni

  Mukana arvonnassa 🙂

 31. Heini

  Mukana arvonnassa

 32. Terhi

  Mukana ehdottomasti! 🙂

 33. SoileKoo

  Mukana arvonnassa 🙂

 34. Krista

  Mukana arvonnassa

 35. Emppu

  Mukana:)

 36. Suvi

  Pömppömaha mukana arvonnassa!

 37. Erika

  Mukana! 🙂

 38. Meeri

  Mukana arvonnassa!

 39. Ida

  Mukana arvonnassa! 😊

 40. Hensku

  Olen ollut kävelevä kaasupallo synnytyksestä lähtien ja nyt alkoi uusi elämä! Nämä olis mahtava apu hyvään oloon 🙂 Löysitkö näitä jostain luontaistuotekaupasta vai tilattu? Pitääpä alkaa googlettaan….!

  • Hensku

   Mukana arvonnassa siis!

  • krista

   Mukana arvonnassa

 41. Jonna

  Mukana arvonnassa

 42. Niia

  Mukana arvonnassa. 🙂

 43. Sanna

  Mukana arvonnassa 🙌🙌 tulis tarpeeseen

 44. Riikka

  Mukana

 45. Miia

  Mukana!😊

 46. Pikkumyyx

  Mulla on pitkään ollut turvotusta ja epämiellyttävää kipuilua mahassa, enkä ole tajunnutkaan kokeilla maitohappobakteereita! Mukana kisassa!

 47. Piskuinen myy

  Mukana arvonnassa

 48. Sofia

  Mukana arvonnassa

 49. Tiia Perhonen

  En oo ikinä aatellu että maitohapot vois auttaa turvotuksessa😮 Menee testiin heti!
  Arvonnassa mukana. 😊

 50. Turvotus kiusana

  Mukana arvonnassa

 51. Salla

  Mukana arvonnassa. 🙂

 52. Äkäinen äiti

  Arvonnassa mukana

 53. Sarianna

  Mukana

 54. Mariam

  Mukana

 55. limppu

  Mukana kisassa! 🙂

 56. Minna

  Mukana arvonnassa!

 57. Sini

  Mukana arvonnassa!🤗

 58. Mariem

  Mukana arvonnassa! Näytät upealta Umppu 🙂

 59. Anna

  Mukana arvonnassa

 60. Susanna

  Mukana arvonnassa

 61. Vilma

  Mukana:)))

 62. Ss

  mukana arvonnassa

 63. Jenni

  Mukana arvonnassa 🙂

 64. Eeva

  Mukana arvonnassa

 65. Kali

  Mukana arvonnassa 😊

 66. Heini

  Mukana arvonnassa! 🙂

 67. S.H.

  vau! Mukana!

 68. Henna

  Mukana arvonnassa ☺

 69. Henni

  Mukana arvonnassa! 😊

 70. Emmi

  Mukana arvonnassa!

 71. JenniK

  Mukana! Olisi mahtava päästä testaamaan omaan pömppövatsaan 🙂

 72. Anu

  Mukana arvonnassa

 73. Jenni

  Voi, että kylläpä on tehnyt ihmeitä. 😍 mukana arvonnassa. Jos nappais omalle kohdallle niin hyvä, jos ei niin täytyy itte hankkia jostain.

 74. Satu

  Mukana ehottomasti!

 75. Anna

  Mukana arvonnassa.

 76. Merja

  Mukana arvonnassa… aivan saman suuntaisista oireista kärsin!

 77. Roosa

  Mukana arvonnassa 😊

 78. Sonja

  Jatkuvasta turvotuksesta kärsivä äiti arvonnassa mukana! 😊

 79. Tanja

  Mukana arvonnassa! 🙂

 80. pinja

  Mukana😊

 81. Anu

  Mukana arvonnassa! 😍

 82. Sari

  Mukana arvonnassa myöskin!

 83. toffeetiikeri

  Mukana arvonnassa 🙂

 84. Essi TIkka

  mukana !’

 85. Eve

  Mukana arvonnassa

 86. maikki

  Mukana!! 🙂

 87. Jenni

  Mukana arvonnassa!

 88. Sari

  Mukana arvonnassa

 89. Hv76

  Hep, mukana!

 90. Kirsi

  Mukana arvonnassa

 91. Katja

  Mukana arvonnassa

 92. Anu

  Mukana arvonnassa!

 93. Enja

  Mukana!🤗

 94. Tiia

  Mukana arvonnassa!

 95. Sanni

  Mukana arvonnassa

 96. Sini

  Mukana arvonnassa!

 97. Iida

  Mukana 😇

 98. Jonna

  Mukana arvonnassa!

 99. Iida

  Mukana arvonnassa 🍁

 100. Marisa

  Mukana!

 101. Sini

  Täällä myös yksi turvotuksesta kärsivä, kurjaa kun täytyy valita vaatteet sen mukaan. Mä niin ymmärrän sua! Mielelläni kokeilisin saisinko itsellekin näistä apua, mukana siis😊

 102. Heidi

  Mukana

 103. Päivi

  Mukana arvonnassa!

 104. Sonja

  Mukana arvonnassa! 😊

 105. Kaisa

  Mukana arvonnassa!

 106. Milja

  Mukana arvonnassa.

  Ihan huikee muutos! 🙂

 107. Jaaana

  Mukana arvonnassa! 💕

 108. Nina

  Mukana arvonnassa 🙂

 109. Roosa M

  Mukana arvonnassa 🙂

 110. Nuppu

  Mukana arvonnassa.

 111. Eeva

  Mukana arvonnassa 🙂

 112. Marjaana Sulin

  Mukana

 113. Riikka

  Mä ja mun vauvojen jälkeinen pömppis ollaan niin mukana arvonnassa 😘

 114. Yohanna

  Mukana arvonassa!

 115. Laura

  Mukana arvonnassa 🙂

 116. Kaisa

  Mukana!

 117. Maisa G

  Mukana arvonnassa.

 118. Tanja

  Mukana

 119. Jenna

  Mukana arvonnassa! Saatoin muuten just kokea kunnon ahaa-elämyksen tätä postausta lukiessani!!!!!

 120. HannaP

  Tämäkin vatsavaivainen pömppis mukana arvonnassa 🙂

 121. Hanna Syrjänen

  Ehdottomasti arvonnassa mukana. Minulla on pienet lapset (4 kk ja 2 v) ja voin niin samaistua kirjoituksiisi.

 122. Laura

  Mukana arvonnassa 🙂

 123. Hannaelisabeth

  Mukana arvonnassa!

 124. Inka

  Mukana arvonnassa 🙂

 125. Terhi

  Hyvältä näytät 🙂
  Mulla jäi vatsakivut, kun jätin lihan ruokavaliosta. En enää tee liharuokia kotona, mut en ole ehdoton tässäkään…

  Ehdottomasti samaa mieltä, että raskauden jälkeen ei saa kiirehtiä palautumisen kanssa. Kaikki ei palaudu parissa kuukaudessa, todellakaan 😀
  Itsekin varasin fyssarin ja keskitytään syviin lihaksiin (toisesta raskaudesta 5kk aikaa). Eiköhän se tästä pikkuhiljaa parane.

  Kivaa viikkoa sulle, sulla on hyviä kirjotuksia! 🙂

  Mukana arvonnassa!

 126. Petra

  Mukana arvonnassa.

 127. Ann-Mari

  Mukana arvonnassa! 😊

 128. Oona

  Mukana arvonnassa!

 129. Katarina

  Mukana arvonnassa 😊

 130. Kati

  Näytätpä upealta!
  Mukana arvonnassa! 👍🏻😊

 131. Tia Sikanen

  10kk pojan äiti, ehdottomasti mukana!!

 132. Johanna

  Mukana arvonnassa

 133. Emmi

  Mukana arvonnassa 😍

 134. Tiina

  Arvonnassa mukana 😍

 135. Miia

  Mukana arvonnassa😊

 136. Henna

  Mukana arvonnassa

 137. Terhi

  Mukana arvonnassa! 💖

 138. Johanna

  Mukana 🙂

 139. Heidi

  mukana arvonnassa! 🙂

 140. minna

  mukana arvonnassa

 141. Jenni

  Mukana arvonnassa:-)

 142. MRMR

  Mukana arvonnassa 🙂

 143. Laura

  Mukana 🙂

 144. Liisa

  Mukana arvonnassa!

 145. Minna

  Mukana arvonnassa

 146. Tia

  Mukana arvonnassa!

 147. Julia

  Mukana 😊

 148. Susan

  Mukana arvonnassa 🙂

 149. Saara

  mukana arvonnassa 🙂

 150. Jeri

  Mukana arvonnassa! Itse oon kärsinyt myös turvonneesta mahasta ja lisäksi muista mahakivuista..ite oon saanu ruokavalion avulla paljon paremmaksi, vaikkakin maitohappobakteerit eivät varmaan ois pahitteeks:)

 151. Emmi Heikola

  No kelpais! Osallistun arvontaan

 152. Memmu

  Minäkin mukana!

 153. Jenna

  Mukana arvonnassa. 😊

 154. Voivity

  Mukana arvonnassa 🙂

 155. Sara

  Mukana arvonnassa

 156. Minna

  Mukana arvonnassa 😊

 157. Veera

  Mukana arvonnassa! 🙂

 158. Minski

  Mukana arvonnassa!!

 159. Jenni

  Mukana arvonnassa 🙂 kokeilun arvoinen vinkki! Terveisin, turvoksista aamusta iltaan.

 160. Th

  Mukana arvonnassa.

 161. Hansu

  Mukana

 162. Jasmis

  Ibd ja turvotus vaivaa 🙁 ilolla mukana arvonnassa!

 163. Saija Mäkelä

  Mukana arvonnassa 😊

 164. Janette

  Mukana arvonnassa!

 165. Noora

  Mukana arvonnassa! 😊

 166. Jenna

  Hep! Mukana arvonnassa😊 Olisi tarpeen!

 167. ANi

  Mukana!

 168. Alexandra

  Mukana arvonmassa 😊

 169. Susanna

  Mukana arvonnassa

 170. Marjo

  Mukana arvonnassa

 171. Maria

  Mukana arvonnassa

 172. Kaisa

  Mukana arvonnassa 🙂

 173. Hann

  Mukana arvonnassa myös.

 174. Tiina

  Mukana arvonnassa

 175. Mirva

  Mukana arvonnassa

 176. Katri

  Mukana arvonnassa

 177. Nina

  Mukana arvonnassa!

 178. taika

  Mukana arvonnassa!

 179. Suvi T.

  Mukana arvonnassa!

 180. Tipsu

  Mukana arvonnassa!

 181. Anna

  Mukana arvonnassa! 🙂

 182. Ansi

  Mykana arvonnassa.

 183. Sanna

  Mukana arvonnassa

 184. henriikkav

  Todellakin mukana! Mulla on kans varmaan jotain häikkää suoliston kanssa, koska näytän samalta kuin sä ennen-kuvassa. Ainut vaan, ettei mulla ole ikinä ollut yhtään raskautta takana! Uskomaton kyllä toi sun muutos, wau!

 185. Marja

  Mukana arvonnassa

 186. Tanja

  Mukana 🙂

 187. Tina

  Mukana arvonnassa!

 188. Anne K

  Mukana! Pakko päästä kokeileen 🙂

 189. ninni

  mukana arvonnassa

 190. Senja

  Mukana arvonnassa 🙂

 191. Tanja

  Mukana arvonnassa! Nimimerkillä aina maha turvoksissa, syö mitä tahansa 😀

 192. Marjo

  Mukana arvonnassa ❤️

 193. Janita Friman

  Mukana arvonnassa

 194. Annika

  mukana arvonnassa

 195. Sandra

  Oi, niin mukana arvonnassa! 🙋🏻

 196. Iida

  Mukana arvonnassa!

 197. Anne

  Mukana arvonnassa! 🙂

 198. Sirppu

  Mukana arvonnassa, samankaltaisina oireita itellä :/.

 199. Ellu

  Mukana arvonnassa! 😊

 200. Kati Mikkonen

  Täällä myös yksi pömppömaha mukana arvonnassa!

 201. e

  Mukana arvonnassa 🙂

 202. HannaK

  Mukana arvonnassa. 😊

 203. Anna

  Mukana arvonnassa 😊😊😊

 204. Satuj

  Mukana arvonnassa 🙂

 205. Marjo

  Arvonnassa mukana 💜

 206. Juttayy

  Mukana arvonnassa

 207. Mirkku

  Mukana 🙂

 208. Johanna

  Mukana arvonnassa!

 209. Enni

  Mukana arvonnassa 💪

 210. Isa

  Mukana!

 211. Jensu

  Mukana arvonnassa.

 212. Linda

  Mukana arvonnassa! 🙂

 213. Sari

  Mukana arvonnasa!

 214. Riina

  Mukana arvonnassa

 215. Ida

  Mukana arvonnassa 🙂

 216. Elsi

  Mukana

 217. Laura

  Mukana😊

 218. airaammaaria

  Mukana! 🙂

 219. Tiia

  mukana!

 220. Jenna

  Mukana arvonnassa.

 221. Taika Koponen

  Mukana arvonnassa😊👍🏻

 222. Karolina

  Mukana arvonnassa!

 223. Pauliina

  Moi Umppu. Oot söpö.!
  Mukana arvonnassa 🙂

 224. Minna

  Mukana arvonnassa!!

 225. Essi

  Mukana arvonnassa!

 226. Iida Kivistö

  Mukana arvonnassa 👍

 227. Anna

  Minäkin mukana arvonnassa!

 228. Henna Jyrkinen

  Mukana arvonnassa ehdottomasti! Kohta olis kreikkaan lähtökin niin sielläkin niitä tartteis syödä, joten tulis tarpeeseen muutenkin! 🙂 nimim. Turvonnut äiti

 229. JAnet kuusisto

  Mukana arvonnassa

 230. Ulla

  Mukana arvonnassa!

 231. Riikka

  Mukana!

 232. Sande

  Mukana!

 233. Katja

  Mukana arvonnassa

 234. Jenu

  Mukana arvonnassa! 🙂

 235. Ulla

  Mukana arvonnassa !

 236. Jenni

  Mukana arvonnassa

 237. Caro

  Mukana arvonnassa!

 238. Nina N

  Mukana arvonnassa … pitää kyllä tota merkkiä kokeilla .. oon vaan syöny Relaa

 239. Aino Patjas

  Mukana arvonnassa!

 240. Annika

  Mukana arvonnassa

 241. Heta

  Mukana arvonnassa!

 242. Marru

  Huikea muutos! Itsellä turvottelu vähentynyt hiilareiden jättämisen myötä.

 243. Krista

  Mukana ☺

 244. MAarit

  Mukana arvonnassa!

 245. Satu

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Itse olen kanssa kärsinyt vatsan turvotuksesta, kipuiluista, ja äkillisestä ripulista ruokailun jälkeen. Ikinä ei tiedä mistä maha voi mennä sekaisin. Todella inhottavaa, ja rajoittaa syömistä esim juhlissa, matkoilla tai ennen treeniä. Täytyykin kokeilla maitohappobakteereita. Oispa ihanaa, jos sais avun näin pienellä jutulla. 😊

 246. Anile

  Mukana arvonnassa

 247. Sanna

  Ehdottomasti mukana!!

 248. Kaisu

  Mukana arvonnassa!

 249. Pinja

  Mukana arvonnassa 🙂

 250. Tiia

  Mukana!

 251. Anni S

  Mukana arvonnassa!

 252. Janina

  Mukana arvonnassa, vuoden taistellut reistaavan vatsan kanssa.

 253. Marika

  Mukana

 254. Tiina

  Mukana 😊

 255. Tipe

  Mukana arvonnassa !

 256. Stina

  Mukana arvonnassa!

 257. Heidi

  Mukana

 258. Minna

  Mukana arvonnassa ehdottomasti!

 259. Laura k

  Jee kerranki oikeesti hyvä arvonta,

  Mukana arvonnassa! 🙂

 260. Heidi

  Mukana ehdottomasti 🙂

 261. Veera

  Mukana arvonnassa

 262. Annika

  Mukana arvonnassa

 263. Maiju

  Mukana arvonnassa!

 264. Minna

  Mukana arvonnassa!

 265. Sanna

  Mukana arvonnassa👍

 266. Saara

  Mukana arvonnassa 🙂

 267. KaroliinaKoo

  Mukana arvonnassa.

 268. Sanni

  Mukana arvonnassa!

 269. Jenni Jii

  Mukana arvonnassa! 😊

 270. Kirsi

  Mukana arvonnassa

 271. Katja

  Mukana arvonnassa

 272. Pipa

  Mukana 🙂
  Itsekin turpoavasta (ja oikuttelevasta) mahasta kärsivä.

 273. Pia

  Mukana arvonnassa! Jospa omakin pömppis joskus häviäisi 🙂

 274. Tiina

  Mukana arvonnassa.

 275. Heidi

  Mukana arvonnassa!

 276. Noora

  Mukana

 277. Päivänsäde

  Mukana arvonnassa 🙂

 278. Hanna

  Mukana arvonnassa😊

 279. Pauliina

  Mukana arvonnassa 🙂

 280. Hanna

  Mukana arvonnassa 🙂

 281. j

  Mukana arvonnassa 🙂

 282. Lilian

  IBS-potilas mukana arvonnassa!

 283. Resus

  Mukana arvonnassa!

 284. Allu

  Mielenkiintoista! Olisipa hauska testata miten vaikuttaisi omaan vatsaan. Mukana arvonnassa siis!

 285. Jenni

  Mukana

 286. ÄkäinenTäti

  Mukana 🤗

 287. Mia

  Mukana arvonnassa

 288. Kaisa

  Mukana arvonnassa.

 289. Janni

  Mukana arvonnassa!

 290. Anna Fast

  Mukana arvonnassa

 291. Tiina

  Mukana arvonnassa!

 292. Nanni

  Mukana arvonnassa 🙂

 293. Annu

  Mukana arvonnassa

 294. Ninni

  Mukana arvonnassa!

 295. Taina

  Mukana

 296. Suvi

  Mukana arvonnassa.

 297. Veera

  Mukana arvonnassa!

 298. Maarit sorrela

  Mukana 🙂

 299. Julia

  Mukana arvonnassa! 🙂

 300. Sonja

  Mukana arvonnasda

 301. Emmi

  Mukana arvonnassa <3

 302. Mari

  Mukana arvonnassa! 👌

 303. Nelli

  Mukana!

 304. Mari

  Mukana arvonnassa! 👌

 305. Linda

  Mukana 😃

 306. Sannis83

  Mukana arvonnassa!

 307. Sanna

  Mukana arvonnassa 😊

 308. Heidi

  Mukana arvonnassa!

 309. Heli

  Mukana arvonnassa

 310. Henna

  Mukana arvonnassa

 311. Hilde

  Mukana arvonnassa!

 312. Annie

  Mukana arvonnassa 🙂

 313. Jenni

  Arvonnassa mukana

 314. Henna

  Oon mukana

 315. Lotta

  Mukana arvonnassa.

 316. Minskuliina

  mukana arvonnassa 🙂

 317. Leena Katajisto

  Mukana arvonnassa 😊

 318. Maiju

  Mukana arvonnassa!

 319. Iida

  Mukana arvonnassa!

 320. Johanna

  Mukana arvonnassa!

 321. Ida-Maria

  Mukana!

 322. HannaK.

  Mukana arvonnassa 🙂

 323. Sanna

  Mukana arvonnassa! 😊

 324. Elina

  Mukana arvonnassa

 325. Saara

  Huikee muutos Umppu! Mukana arvonnassa 😊

 326. Kati

  Mukana arvonnassa!

 327. embbu

  Kuulostaa hyvältä

 328. Heidi

  Mukana arvonnassa!

 329. Johanna

  Mukana!

 330. Pälvi

  Mukana arvonnassa!
  Ja aivan todella mahtava muutos!!

 331. Emmiina

  Mukana :p

 332. Mmaikki_

  Mukana arvonnassa! 😊

 333. Miims

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

 334. Minna

  Mukana

 335. Katriina

  Mukana arvonnassa

 336. Emali

  Voi vitsit, todellakin mukana arvonassa! 🙂

 337. Niina

  Mukana👌

 338. Jeanette

  Mukana arvonnassa 🙂

 339. Milla

  Mukana arvonnassa!!

 340. Jennikki

  Mukana arvonnassa 😊

 341. Jemppu

  Mukana arvonnassa!

 342. M

  Mukana arvonnassa! 🙂

 343. Essi

  Mukana!

 344. Ammi

  Mukana arvonnassa !

 345. Riikka

  Mukana arvonnassa

 346. Ellu

  Mukana arvonnassa 😄

 347. Saana

  Ehdottomasti mukana arvonnassa ❤

 348. HennaS

  Mukana arvonnassa!

 349. Maria

  Mukana arvonnassa!

 350. Mami90

  Mukana arvonnassa

 351. Camilla

  Mukana arvonnassa!

 352. Maika

  Mukana 🙂

 353. Maarit koverola

  Mukana arvonnasss

 354. Mari

  Mukana arvonnassa 😊

 355. Tainaelina

  Mukana arvonnassa!

 356. Evaleena Vuorenmaa

  Mukana arvonnassa 🙂

 357. Emilia

  Mukana 🙂

 358. Kati

  Mukana arvonnassa

 359. Anne Sutinen

  Mukana arvonnassa😊

 360. Henna

  Mukana arvonnassa!

 361. Heidi

  Mukana arvonnassa 👍

 362. Maria

  Mukana arvonnassa!

 363. Katri Jylhä

  Mukana 🙃

 364. Katri Jylhä

  Mukana arvonnassa.

 365. Laura

  Mukana arvonnassa.

 366. Cindy

  Mukana arvonnassa

 367. Salla

  Mukana! 🙂

 368. Standard goods

  Mukana!

 369. Senja

  Mukana arvonnassa

 370. Marianne

  Mukana arvonnassa 😍

 371. Petra

  Ehdottomasti mukana ☺️

 372. Anna

  Mukana arvonnassa!

 373. Julia

  Mukana 😍

 374. Anni

  Mukana arvonnassa!

 375. Jussi

  Hei! mukana arvonnassa

 376. Memmu

  Mukana arvonnassa 🌷🙏

 377. Kirsi

  Mukana arvonnassa.

 378. Anna

  Mukana arvonnassa!

 379. Maarit

  Mukana! 🙂

 380. Nina

  mukana arvonnassa

 381. Veera

  Arvonnassa mukana 😊

 382. Sini

  Mukana arvonnassa!

 383. Julle

  Mukana arvonnassa

 384. Ella

  Mukana arvonnassa

 385. Paula

  mukana arvonnassa! 🙂

 386. Lotta

  Mulle tulisi tarrpeen 🙂

 387. Mannu

  Mukana arvonnassa.

 388. Taru

  Mukana arvonnassa

 389. Niina Marttinen

  Mukana arvonnassa

 390. Lauraem

  Mukana arvonnassa 🙂

 391. Maikki

  Mukana arvonnassa 🙂

 392. Maria

  Mukana arvonnassa! 🙂

 393. LAURA M

  Mukana arvonnassa!

 394. Jonna

  Mukana arvonnassa!

 395. Justina

  Mukana arvonnassa

 396. Eve

  Mukana arvonnassa.

 397. Kristiina

  Mukana wuhuu

 398. Maija H.

  Mukana arvonnassa

 399. mari

  mukana arvonnassa

 400. Hanne

  Arvonnassa mukana!

 401. Krista

  Mukana arvonnassa

 402. Hannele

  Mukana arvonnassa.

 403. Kirsi

  Mukana! 😊

 404. Krista

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! ☺️

 405. Jasmina

  Mukana arvonnassa! 🙂

 406. Oona

  Osallistun arvontaan!🍀🌱

 407. Anni

  Ehdottomasti mukana arvonnassa

 408. Hanna

  Mukana arvonnassa!

 409. helinä

  Mukana arvonnassa

 410. Sylvi

  Mukana arvonnassa.

 411. Mire

  Mukana arvonnassa!

 412. janika

  Mukana arvonnassa! 😍

 413. Näppi

  Mhb:t on käytössä säännöllisesti, joten ei haittaa jos välillä saisi ilmaiseksi ne. Eli arvonnassa mukana!

 414. Marjut

  Mukana arvonnassa!

 415. Kirsi

  Minäkin mukana arvonnassa! Itsellä kohta 10kk tyttö ja vatsaa turvottaa ihan tosissaan. Pitääpä myös tutustua tuohon kurssiin ennenkuin selkä tosissaan sanoo naps!

 416. Smettis

  Mukana arvonnassa 🙂

 417. Piia

  mukana arvonnassa

 418. Noora

  Mukana arvonnassa 😊

 419. Meri

  Mukana arvonnassa!:)

 420. Eekku

  Arvonnassa mukana!:)

 421. Karkki

  Mukana arvonnassa

 422. Niina

  Mukana arvonnassa!! 😊

 423. Hanna

  Mukana arvonnassa!

 424. Tiina

  Mukana

 425. juulim

  Määkin vielä mukana arvonnassa.
  Kiitos hyvästä kirjoituksesta.

 426. Laura

  Mukana arvonnassa

 427. OONA

  MUKANA

 428. Maiju

  Mukana arvonnassa 🙂

 429. Tupu

  Mukana arvonnassa 🙂

 430. Maria

  Mukana arvonnassa.

 431. Hanna-Mari

  Mukana 🙂

 432. Marianne

  Mukana arvonnassa!

 433. Tytsy

  Mukana!

 434. -Hannis–

  Mukana arvonnassa!

 435. Tuulia

  Mukana 😀

 436. Riina

  Mukana arvonnassa!

 437. Paula

  Mukana 🤗

 438. Mari Kokko

  Mukana arvonnassa 🙂

 439. Heidi

  Mukana arvonnassa.

 440. Sanna

  Mukana ! 🙂

 441. Liia

  Mukana arvonnassa!

 442. ansku

  Mukana arvonnassa!

 443. Salli

  Mukana arvonnassa

 444. Niina

  Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

 445. Mari

  Mukana arvonnassa

 446. Tarja

  Mukana arvonnassa!

 447. Jenni

  Mukana arvonnassa!

 448. Linda Lieskorpi

  Mukana

 449. Jenni

  Mukana arvonnassa

 450. Sanna A.

  Mukana arvonnassa 🙂

 451. Hanna

  Arvonnassa mukana!

 452. Kati K

  Mukana😊

 453. Heli

  Mukana arvonnassa 😊

 454. Andi

  Mukana arvonnassa!

 455. jenny

  mukana

 456. helena

  Mukana arvonnassa 🙂

 457. Satu

  Mukana arvonnassa

 458. Ulla Marjoniemi

  Mukana arvonnassa!

 459. Ulla

  Hei! Minäkin osallistun, ite oon myös havainnu maitohappobakteerit hyväksi omiin turvotuksiin ja suolistovaivoihin. Nyt huomasin että kaapista taas loppu:)

 460. Satu

  mukana arvonnassa

 461. Jasmi Ilanen

  Mukana!

 462. Jenna

  Mukana arvonnassa!

 463. Aino

  Mukana arvonnassa.

 464. Juuli

  Mukana!

 465. lilli

  Mukanan!

 466. Iida

  Mukana arvonnassa🙂

 467. Marjut

  Mukana☺

 468. Satu

  Mukana arvonnassa!

 469. Sara

  Mukana arvonnassa

 470. Anna

  Mukana😊

 471. sarita

  Mukana arvonnassa🤗

 472. Suvi

  Mukana🙂

 473. emmalik

  Mukana arvonnassa.

 474. oona

  mukana arvonnassa

 475. Miia

  Mukana;)

 476. Kip

  Mukana, juuri pitänyt ostaa maitohappoja!

 477. Kaisa Hollanti

  Mukana arvonnassa!😊

 478. Heidi

  Mukana!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *