Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Mikä sua vituttaa?????

Arki, dieetti ja näin se homma taas menee eteenpäin. Paljon on hommia ja vähän on aikaa, mutta mikään ei ole mahdotonta. Laji on armoton ja mitä hoikemmaksi meet sitä suuremmin rasva korostuu ja nyt on pakko saada kuntoa vielä kireämmäksi Expon lavalle. Sehän olikin alunperin mun tavoite, että karsin sielä, mutta se karsinta peruttiin kokonaan. Viikonlopun tankkauksen jälkeen mun suussa oli aamulla kilo paskaa. Se tankkauspäivän jälkeinen talma, mikä ei lähde edes hammaspesulla, vaikka sen suorittais useampaan kertaan. 

IMG_9082 IMG_9083

Mullahan alkoi muuten rinta kesiin samoin selkä päivää ennen kisoja ja näyttää tällähetkellä euroopankartalta 🙂 Mua kirjaimellisesti vitutti aamulla ja en edes tiedä mikä. Ehkä olisin tarvinnut vielä yhden lepopäivän, mutta lenkkarit jalkaan ja lenkille. Sitä kun viimeviikolla hoki itselleen et enää viikko kisoihin niin vaatii ainakin mulla hetken ladata fiilis jälleen vielä 3 viikkoa aivoihin. Kun pääsin töihin mua edelleen vitutti ja en tiennyt sitten mikä. Olin merkannut kalenteriin keskelle päivään jalkatreenin ja päättin antaa itse vitutukselle kyytiä. Tein kovan treenin ja niin kovilla painoilla kun lähti. Prässiin tuikkasin enkat, sillä en oo sellasilla painoilla tehnyt koskaan. Ajattelin samalla, että turha sun on ämmä siinä porata ei se rasva ilman kipua lähde. Annoin kaikkeni itsestäni ja olin tyytyväinen.

IMG_9088 IMG_9091 IMG_9092

Tässä on kisoista muutamia vertailu kuvia. Se mikä on hauska huomata on kuinka kilpailujen lavan takana oleva kangas muuttaa bikinien värin. Noi mun biksut näyttää ihan karseilta ketsupeilta, vaikka on luonnossa niin kirkaat, että näkö lähtee. Toivottavasti Expossa on vanha sininen tausta niin kilpailijat näyttää freesimmiltä. Mua ärsytti joku lukijan kommentti mun eilisessä tekstissä sponsoroinnista ja haluankin hieman selventää asiaa. En todellakaan missään vaiheessa valittanut siitä, että minulla ei ole vaan lähinnä tarkoitin ihmisiä kenelle ne on tuotu nokan eteen ja ei osaa niitä arvostaa. Sponsorointi on tässä lajissa nyt joku ”the ting”, mitä en ymmärrä. On se vaan niin coolia … Otetaan nyt esimerkkinä vaikka joku lisäravinne firma, mikä syytää sulle laatikko tolkulla palautusjuomaa, vitamiineja ja kaikenmoista lisäravinnetta. Kun saat paketn laitat kuvan faceen kiitos lisäravinteista….. Kattava tuotepaketti voi olla satojen eurojen arvoinen ja käytännössä se tarkoittaa sitä että sponsoroitavan on ”tehtävä” sen edestä työtä mainostaakseen firmaa, että hyöty on molemminpuoleinen. Olet firman yksi kasvoista ja edustat sitä aina. MYÖS OFFILLA.

IMG_9089 IMG_9090 IMG_9094

Aina ei siis ole kyse menestyksestä vaan on myös oltava jotain annettavaa takaisinpäin. Sponsorointi ei myöskään tarkoita sitä, että firman on itse tehtävä vielä lisäksi se ”mainostus”/työ saadakseen kyseisen ihmisen avulla tuotteensa näkyville vaan se on sen sponsoroitavan tehtävä. Ei myöskään riitä nykypäivänä lause, mulla on blogi vaan blogissa on oltava myös niitä lukijoita ja niitä pitää olla monia tuhansia päivässä…. 

IMG_9095 IMG_9096 IMG_9097 IMG_9098 IMG_9100

Mulle ei todellakaan riitä toi kunto, missä olin karsinnoissa, sillä en ollut siihen täysin tyytyväinen. Töitä on tehtävä ja paljon ja rasvaa on vielä poltettava, sillä nään ihan paljain silmin, että sitä vielä on. Nyt otetaan uus tappomoodi päälle ja tiristellään löysät pois 🙂 Hyvää Maanantaita kaikille tasapuolisesti 🙂

-Umppu

Kommentit (3)

 1. Päivi

  Onneksi mä en ole ainut jota vituttaa välillä niin ettei veri kierrä, enkä välttämättä edes tiedä että mikä 😀 ? Tänään myös täällä samanmoisilla fiiliksillä.

 2. Voihan biksu sentään… | Fit you too!

  […] sitten se maine ja mammona. Lisään perään vielä hymiön. Justiinsa luin Umpun blogista näistä sponssiasioista ja kyllähän se niin on, että varsinkin nyt kun joka toinen likka meinaa […]

 3. Gregory Smith

  I love your blog

  I have read this article and enjoyed it

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *