Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Melanotan eli LAITON ”barbie”

Treeni kovenee, ruoka vähenee ja aivotoiminta hidastuu:) Niin se vaan menee. Hiilarit on aika minimissä ja sen huomaa töissä olevien post-it lappujen määrästä. Tänään oli vuorossa uus selkä treeni ja tietenki Wolffilla.

Casall

Siinä olis uutta treeni kamaa kaikki vaatteet Casalilta ja noi mun uudet kengät <3 in love. Kengät on siis tilattu Englannista ja oli peräti 29e pari. Lihas erottuvuutta on jo hieman havaittavissa ja siitä olen niin onnellinen. Kauaa ei enää kisoihin ole vaivaiset 5 viikkoa ja siitä on vielä yksi lomaa. Silloin treenaan kun hullu. Vuosi on tehty kisoja varten töitä ja sielä se tulos sitten punnitaan.

Sitten aiheeseen mikä puhuttaa mediassa eli surullisenkuuluisa MELANOTAN eli LAITON ”barbie-lääke”. Vaikka itse rakastan ja olen aina rakastanut ruskettunutta ihoa, mutta tää on hullua.  Ihoon neulalla pistettävä ruiske, joka on siis hormooni, joka vauhdittaa pigmenttisolujen toimintaa ja näin ollen tummentaa ihon sävyä. Ruotsissa tätä käyttää jo 15 vuotiaat teinitytöt, joiden vanhemmille homma on ihan OK. Sanon nyt vaan että mitä vittua? Kannattaa ehkä miettiä mitä kauneusihannetta itse ihannoi ja minkä esimerkin antaa lapsille (on ne sitten omia tai ei). Suosittelen edelleen Solglon itseruskettavaa spraytä, joka on maailman paras. Barbie lääkettä ei ole vielä tutkittu tarpeeksi, mutta tähän asti haittavaikutuksia on jo löydetty esim: pahoinvointi, verenpaineen nousu, psyykkiset oireet, mahdollisesti lisää pahanlaatuisen melanooman riskiä. Mielestäni jokaiselle sopii päivetys ja se tekee olemuksesta terveemmän ja pirteämmän näköisen, mutta rajansa kaikella. Älkää vaan kukaan oikeasti kokeilko tätä laitonta tavaraa vaikka sitä joku tarjoaisi. Aine myös kuuluu doping-aineisiin(kai 😉 )

Syökää terveellisesti ja treenatkaa niinkuin mäkin teen <3 -Umppu-

Kommentit (5)

 1. Anonymous

  Mistä noi ihanat vaatteet on? 🙂

 2. Ulla-Riitta Koskinen

  Casalin vaatteita voi ostaa Tamperelta esim koskarista intteristä 🙂

 3. Anonymous

  Ei kuulu doping aineisiin.

 4. Anonymous

  ”Ihon ruskettavasta vaikutuksesta tunnettu melanokortiini saattaa tuoda uuden avun sydän- ja verisuonisairauksien hoitoon. Petteri Rinteen tunnisti väitöstutkimuksessaan uuden merkittävän vaikutuksen melanokortiineille. Vaikuttaessaan paikallisesti verisuonistoon ne parantavat valtimoiden typpioksidin tuotantoa, millä on verisuoniterveyttä edistävä vaikutus.”http://domino.utu.fi/tiedotus/tiedotukset.nsf/61345dc704eae28ac22568bd00428706/8d4c3d18473ac19dc2257ae80046f90a?OpenDocumentMun mielestä kannattais odotella kiltisti lisää tietoa ennenku alkaa parjaamaan tota ja saarnaamaan että ”omg mitä viddua kantsis vähä kelaa omii kauneusihanteita!!1”

 5. Ulla-Riitta Koskinen

  Mun pointti oli että jos tätä käyttää vain rusketukseen ….. En lähtis kuuna päivänä pisteleen itteeni sen takia että olisin ruskee! Älä hermoo 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *