Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Mansen mestari 2012

Nyt se kauan unelmoitu VOITTO tuli ja kyllä tuntui vaan niin pirun hyvältä. Oli muutenkin vaihtelun vuoksi hauska käydä erilainen kisa läpi. Taas tuli todettua, että sitä kisakokemusta saa vain kilpailemalla. Nytkin kokopäivä meni ihan leppoisasti, mutta kun kävelimme pukutilasta lavan taakse nousi jännitys nollasta sataan muutamassa sekuntissa.

Nyt on kilpailukausi tältä vuodelta ohi ja tässä koreilee saldo. Suuret kiitokset kuuluu Valmentajilleni Minnalle ja Kimmolle. Muutenkin haluan kiittää projektissa mukana olleita ja mun huippu kannustusjoukkoja, jotka on matkanneet mun kilpailuissa mukana. Arvostan sitä suuresti.

<3
BFF

Jatkan blogin kirjoitusta, mutta en vielä ala hypettään valmistaumista sm 2013 kilpailuihin. Kirjoittelen enemmän erilaisista treeneistä ja ruoka jutuista ja koitan saada ihmisiä kannustettua terveellisemmän elämän saloihin:) 

Tässä vähän kuvia kisoista
Uskokaa tai älkää Janika on mua puolet nuorempi 🙂 Mutta määhän oon vaan hyvin säilynyt :)Janika on hyvä malli niille tuleville ”siideripiss… että voi sen nuoruuden näinkin viettää. Nyt on mullakin aikaa ottaa todellakin vähän iisimmin. Treenaus jatkuu todellakin, mutta aerobinen treeni siirtyy vähän vähemmälle ja teen sitä hieman eri muodoissa. Kohtahan pääsee jo lumitöihinkin. 
Tänään vietän oikein herkkujen-herkkupäivän ja ja aion vaan löffiä kokopäivän tekemättä yhtään mitään. Joskun näinkin.

-Umppu

Kommentit (12)

 1. Chiina

  jeeeeeeeeeee hyvä Umppu!!!!!

 2. Anonymous

  Onneksi olkoon nättimys! 🙂

 3. Anonymous

  Siis oliko teitä kisaamassa vain kaksi? Bikinissä…

 4. Ulla-Riitta Koskinen

  Joo ei sielä naisissa mitään tunkua ollut 🙂 Mainitsin asiasta kyllä jossain postauksessa

 5. Anonymous

  Janita hyvässä lihassa. Muista osallistujista jäävä näky on joko humoristinen tai plastinen. Ps. Nettisivun taustakuvasta näkee niiiiin selkeästi että sitä on editoitu.

 6. Anonymous

  kyllä se pitkän naisen fysiikka (eli ton toisen) vain on kaunis ja oikea noihin kisoihin. Outoa että ette olleet eri sarjoissa!

 7. Ulla-Riitta Koskinen

  Anonyymi: lue mun uus postaus, jos löydät itsesi tekstistä :)Musta jokainen Manse kisaaja oli omalla tavallaan sankari, koska jaksoi vielä viikon sm kisojen jälkeen jatkaa hommaa :)Ja hei ÄLÄ hyvä, että huomasit että niitä on ”editoitu” …… hölmö

 8. Ulla-Riitta Koskinen

  Bikini sarjassa meitä oli 2 joten olisi ollut enemmän kuin typerää kilpailla eri sarjoissa. Kannattaa seurata kansainvälistä tasoa bikinissä, missä kilpailijat ei ole laihoja vaan sporttisia ja omaa pyöreät lihakset. Eikä heillä ole selkeää lihas erottuvuutta

 9. Anonymous

  Pakko kommentoida tähän että olen jonkin verran blogiasi seurannut ja todennut, että olet kyllä sitkeä likka! Kaikenlaista peetä tosiaan ihmisiltä sataa niskaan ja tosiaan jopa tuntemattomilta, hienoa jos sen pystyy jotenkin ohittamaan. Itsetuntoa se kyllä vaatii 🙂 JOtkut ihmiset on niiin käsittämättömiä käytöksessään et ei oikeesti tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa… Oon itse suunnitellut bf kisaamista jossain vaiheessa ja välillä sitä miettii, että onko tässä vähän pimee kun sitä myöten itsensä laittaa vapaaehtoisesti ns. kaikkien arvosteltavaksi. Joku kumma siinä vaan on, (ehkä lähinnä itselle näyttämisen halu?) mikä saa puskemaan eteenpäin kohti omia tavoitteita. Onnittelut hienosta syksystä ja yhden projektin loppuun viemisestä! Antaa ihmisten jauhaa, oma on häpeänsä jos ei oo käytöstapoja. Ehkä se on turha ruveta edes joihinkin kommentteihin vastaamaan, ei ne vaan tajuu :)- Salla

 10. Anonymous

  Juu luin tuon uuden kommenttisi. Se että ei pidä tuota lavalla olevaa plastista näkyä kauniina EI ole NEGA ihmisen asennetta. Se on vain tuon kyseisen ihmisen mielipide. Tekoripset, silikonirinnat ja hiuslisäkkeet ovat ilmeisestikkin tärkeä osa lajia, niiden yleisyydestä päätellen. Janita on ollut järkevä, kun on jättänyt tuota puolta vähemmälle. Näyttää paremmalta ja varmasti lihasten näkyvyys ja tiukkuus tulevat esiin yhtä hyvin. Pidän erikoisena että editoit kuviasi blogissa. Jos elämäntapasi todella tuo mielestäsi huippukropan, niin näytä rehellisesti se kroppa. Vai onko niin että kuvaeditoinnin, tekoripsien/kynsien ja silikonirintojen alta paljastuisikin se sama lihava tyttö, jota joskus inhosit.Tää kaikki feikkiys saa epäilemään aitoutta. Se on niin monta kertaa nähty, että vähän kun pintaa raapaisee, niin alta paljastuu jotain ihan muuta.

 11. Ulla-Riitta Koskinen

  En viitsisi sanoa tuohon yhtään mitään, mutta sanon kuitenkin . Eikö siinä yhdessä leffassakin sanota että sisäinen kauneus on rumien ihmisten puhetta 🙂 Kuka oikeesti luulee että vedän ton näköisenä aamusta iltaan? Kuvat mitä itse otan ei ole käsiteltyjä ne mitkä on studiossa otettu on käsiteltyjä! Mitä sitten? Nykypäivänä kaikki mainos, lehti televisio yms kuvat käsitellään tavalla tai toisella.Se että ihmiset, jotka ei tunne lajia, tiedä sen arvostelu periaatteita tai mitä lajissa haetaan kannattaa asiaa tutkia, ennen kuin lähtee arvostelemaan.Se on helppoa nimettömänä kirjoittaa mielipide sellaisia suomalaiset juuri on. Rehellisesti sanottuna, jos joku koittaa sillä mua tahallisesti loukata niin valitettavasti ei siinä onnistu.

 12. Pipari Piparinen

  Onnea, näytät todella hyvältä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *