Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Mainoksen uhri

Mää oon ollut jo pitkään vailla kunnon paistinpannua/ja ja kattiloita. Liikun yleensä talvet julkisilla ja en jaksa bussilla raahata koskaan paljoa tavaraa mukana, joten rakastan siis nettishoppailua. Määhän sitten sorruin oikein urakalla, kun tilasin Ellokselta härkäsen kattila/pannu sarjan, jonka tajusin vasta sen saavuttua olevan TV-shop kamaa. No se mikä tässä setissä on super hyvää, ei tarvitse ollenkaan rasvaa ja sen voi vaan huuhdella. Oikeesti se toimii ja pannut on super hyviä.

Oon kerran tilannu tv-shopista sen Toby silityskoneen, kun mua ärsytti kun Juuso pyysi mun silittään sen paitoja a,ei vois vähempää kiinnosta b,en osaa d, ne oli silti rypyssä. Täräytin sen helvetinkoneen pöydälle ja kirjoitin lapun silitä ite se on nyt helppoa:). Todellisuudessa Toby räki tulikuumaa vettä käyttäjän päälle ja oli muutenkin mukavuustasolla erittäin surkea käyttää.

Mää pongasin tän netistä tänään ja uuuulalaa mikä muutos. Kuvassa on siis Nikola Weiterova, joka on aiemminkin blogissa viuhahtanut, mutta tuhkanvaalealla tukalla. Mää kyllä tykkään tästä ja joskus se tyylin/lookin vaihto on paikallaan. Nyt pitää jo tosiaan alkaa miettiin kaikkea kisa hommia, koska sinne on aikaa se 5 viikkoa,,,,,,, kai :). Meillä PRIMESSÄ Miia tekee muuten sokerointeja ja nykyään myös niitä Brasseja, eli saa koko kehon sileeks:). Karvoja ei tarvitse sen kummemmin kasvattaa, eli muutaman millin pituinen karva lähtee ihan helpolla. Mää ajattelin että jos minäkin nyt sitten menisin tuota kokeilemaan 🙂 Voin laittaa ennen ja jälkeen kuvat hahahahaha. NOT

Tänään oon vaan ottanut rennosti. Pieni pyörähdys töissä ja kun palasin kotiin, oli mulle suloinen vastaanotto. Mun mihet kuorsas sylikkääin <3 Tähän päivään mahtui myös kyläilyä ystäväpariskunnan luona, juuri remontoidussa asunnossa ja ihanan Roomeo koiran silittelyä. Kohta laitetaan taas pannu kuumaks ja kokkaillaan huomiset sapuskat ja rentoudutaan saunassa.

Tiistai onkin vapaapäivä ja silloin pääsen taas LPG hoitoon hoitola Preventioon Anun käsittelyyn.

Tässä on hieman tietoa selluliitista Prevention sivuilta. Mulle on tehty koekaniinina tätä hoitoa takareisiin ja se tehdään vielä 4 kertaa. Anu tarkkailee tuloksia 🙂 Nauttikkaa sunnuntaista <3 Umppu

GALVAANINEN SÄHKÖ VERSUS SELLULIITTI


Monien mielestä ikääntyminen on havaittavissa nimenomaan kasvojen ihosta, mutta myös vartalon iho voi saada ihmisen vaikuttamaan ikäistään vanhemmalta. Epäesteettiset rasvakertymät ja selluliitti tekevät vartalosta helposti vanhemman oloisen.

Syyt selluliitin muodostumiseen ovat moninaiset ja prosessi on
monimutkainen, eikä sitä edes täysin ymmärretä. Selluliittia on yritetty määritellä monin tavoin – usein virheellisesti – ilman että selitys olisi pätevä. Selluliitti on termi,
jota käytetään kuvaamaan näkyvää fyysistä muutosta, joka esiintyy usein naisilla mutta miehillä vain harvoin. Tyypillistä sille on epätasainen iho ja lisääntyneet rasvakertymät. Noin 80–90 %:lla naisista joko jo on tai tulee olemaan selluliittia.

Jotta ymmärtäisi, mitä selluliitti on, pitää ensin ymmärtää rasva- ja sidekudosten fysiologiaa. Selluliitin muodostuminen on monimutkainen tapahtuma, johon liittyy rasvakudoksen leviäminen joillain ihoalueilla.
Yksi syy selluliitin muodostumiseen on hiussuonien verenkierron heikentyminen, mikä hidastaa rasva-aineenvaihduntaa ja aiheuttaa usein soluvälinesteen määrän lisääntymistä. Näin selluliitti tulee näkyviin rasvamäärän kasvaessa ja iho muuttuu kuoppaiseksi.

Selluliitti johtuu lähinnä siitä, että osa lähempänä pintaa olevasta sekä syvemmällä sijaitsevasta rasvasta työntyy dermikseen eli verinahkaan. Toinen syy selluliitin muodostumiseen on sidekudoksen löystyminen. Kollagenaasin (= kollageenia pilkkova entsyymi) heikentämä sidekudoskalvo ei pysty enää rakenteellisesti pitämään sisällään rasvamäärää, joten rasva alkaa työntyä kohti ihon pintaa ja aiheuttaa samalla iholle muhkuraisen ulkonäön. Kun rasvamassa siirtyy ylöspäin, rasvakerrokseen vapautuu tilaa, jolloin sen rasvasolut laajenevat maksimikokoonsa. Rasvasolut tuottavat estrogeeniä, joka aktivoi fibroblastit lisäämään kollagenaasi-tuotantoa. Näin noidankehä on valmis.

Kyse ei ole pelkästään monimutkaisesta prosessista vaan rasva ja selluliitti ovat myös hankalasti hoidettava kosmeettinen ongelma. Mutta kun iholle levitettäviin tuotteisiin yhdistetään teknologia, joka edesauttaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon, voidaan paremmin vaikuttaa ihon ulkonäköön. Lisäksi on tarpeen tutkia ja
valikoida huolellisesti aineosat, jotta löydettäisiin ne, jotka vaikuttavat sekä ikääntymisen ulkoisiin merkkeihin että alkulähteisiin. Vain tällaisten aineosien avulla voidaan lisätä lopputuotteen kokonaistehokkuutta.

GALVAANINEN TEKNOLOGIA

Kun kyseessä on vaikeasti hoidettava kosmeettinen ongelma kuten selluliitti, tuotteen imeyttämisen tehostaminen parantaa lopputulosta. Galvaanista virtaa on käytetty jo kauan edesauttamaan asianmukaisesti kehitettyjen kosmeettisten tuotteiden aktiiviaineiden imeytymistä ihoon.

Suuremman kosmeettisen hyödyn aikaansaamiseksi voidaan käyttää joko perinteistä vakiotasavirtaa tai sitten – nykyisin myös – sykkivää sähkövirtaa. Virtaa johdetaan niille kehon alueille, joissa herkimmin esiintyy rasvaa ja selluliittia.

Vakio galvaaninen virta säädetään halutulle voimakkuudelle, joka pysyy samana koko hoidon ajan. Sykkivä galvaaninen virta puolestaan vaihtelee kahden voimakkuuden välillä napaisuuden pysyessä samana. Sykkivä galvaaninen virta ei sinänsä paranna samanapaisten aineosien imeytymistä verrattuna vakioon galvaaniseen virtaan
jolla on sama tehollisarvo.
Fyysinen värähtely saa aikaan fyysisen ärsykkeen verisuonten sisäkalvossa, mikä puolestaan käynnistää typpioksidi- (NO) tuotannon. Typpioksidi laajentaa verisuonia, jolloin veren- ja nestekierto paranevat.

Parantuneen nestekierron ansiosta ravintoaineet kulkeutuvat paremmin elimistöön ja kuona-aineet poistuvat tehokkaammin ihon soluista.Kuluttajan havaitsemia kosmeettisia tuloksia voidaan näin ollen parantaa sellaisten iholle levitettävien tuotteiden avulla, jotka voidaan imeyttää galvaanisen virran avulla

(Yhteenveto kolmannen osapuolen ammattiarviosta, joka on tehty hyvän kliinisen tutkimustavan ja vakioitujen toimintaohjeiden mukaisesti )

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *