Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Liikunnallinen loma

Kaupallinen yhteistyö: Multi-tabs

Olimme perheen kanssa Kreikassa viikon ja vaikka osa meni ihan lomailuun, niin liikunta oli yksi asia mihinkä panostettiin koko perheen voimin. Hotelilla oli kaksi suurta tenniskenttää ja päätimme testata lähes koko perheelle uuta lajia. Itse työntelin pienempiä rattaissa ja hain palloja, kun pojat pelasi. Sain toki kokeilla itsekin kyseistä lajia, jota oikein innostuin. Tennistä pelatessa tulee ihan huomaamatta liikuttua ja juostua kokoajan ja siinä saa kivasti hien pintaan. Se ei tuntunut millään tapaa väkinäiseltä ja varmasti tämä laji tulee ainakin jossain määrin jäämään meidän perheen yhteisiin harrastuksiin. Lajina se ei todellakaan ollut niin helppo miltä se näyttää katsojan silmissä.

Oli aivan eri fiilis herätä aamulla rauhassa hitaasti ja alkaa miettimään päivän kuvioita, kun taas kotioloissa ensimäisenä ajatus on usein niissä asioissa, mitkä on vain tehtävä. Oltiin usein jo heti aamiaisen jälkeen koko perheen voimin liikkumassa tai uimassa.

Keho käynnistyy päivään aivan erilailla liikunnan ansiosta. Mulla onkin jo ollut hetken henkilökohtaisena tavoitteena myös se hieman unohtunut oma hyvinvointi ja lomalla se meni aimo harppauksen eteenpäin. Me aloitettiin jokainen aamu Multi-tabs vitamiineilla, mistä sai myös hyvin energiaa päivään. Tuntuu, että moni asia kulkee käsi kädessä. Kun liikkuu saa energiaa, mutta myös sitä silloin tarvitseekin enemmän. Liikunnan jälkeen tulee taas hyväolo, mikä edesauttaa terveellisen ruokailun halukkuutta. Kun taas syö terveellisesti sekä säännöllisesti on energian saanti päivässä rytmitettyä, mikä taas vaikuttaa esimerkiksi ainakin itsellä hyvän unen saantiin.

Kun aamupäivä tuli touhuttua erilaisissa aktiviteeteissä oli perheen pienempien päiväuniaika. Meillä oli takapihalla oma allas, mikä mahdollisti meille vanhemmille pienen rentoutumishetken. Muutaman päivänä nukuin myös itse päiväunet lasten kanssa, että jaksoi taas painaa koko iltapäivän ja illan touhussa mukana. Vaikka hotellissamme oli todella upea kuntosali, niin koin että en tarvinnu mitään sellaista, koska kokoajan tuli muutenkin oltua liikkeessä. Väsymyksestä jo pitkään kärsineenä on ollut vaikeaa ja jopa stressaavaa kantaa ajatusta että ”on pakko liikkua”. Onhan sitä liikuntaa monenlaista ja ihan lapsien kanssa touhuaminen on ainakin mulle liikuntaa. Multi-tabs Sport on loistava monivitamiini ja kivennäisainelisä aktiiviliikkujalle. Hien mukana saattaa kehota poistua vitamiineja ja varsinkin helteellä jokainen varmasti jossainmäärin hikoilee. Multi-tabs Sportissa on magnesiumia, sekä runsaasti b-vitamiinia. Se vähentää uupumista ja väsymystä sekä edesauttaa lihasten normaalia toimintaa.

Huomaan, että auringolla on todella suuri merkitys omaan jaksamiseeni ja sitä sai onneksi nauttia koko viikon ja Suomeen palatessa upeat ilmat jatkuivat. Olen kohta kuukauden käyttänyt säännöllisesti Multi-tabs -vitamiinilisiä ja huomaan eron. Mieli on virkeämpi ja fiilis on energisempi. Olen myös hieman panostanut omaan ravintoon ja nyt kun kesä on täällä niin ruoanlaitto on paljon miellekkämpää, kun sen voi pitkälti tehdä myös ulkona. Kesällä tankkaan päivittäin kasan erilaisia marjoja ja vihanneksia saa tuoreina torilta. Mikä sen parempaa.

Päätin että en anna enää väsymykselle valtaa ja koitan tehdä niitä oikeita parempi valintoja. Kolmen lapsen äiti on väkisinkin välillä vähän väsynyt, mutta se pahin uupumus on nyt kadonnut ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Lue edellinen postaus: Onko häpeällistä myöntää käyvänsä terapiassa

-Umppu

Kommentit (2)

  1. Samppaliini

    Jasså, vai vitamiineja. Hoh hoijakkaa…!

  2. Turhaan sitä salailen.. – Prime life by Umppu

    […] Liikunnallinen loma […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *