Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Lajini Bikini fitness

Nathalia Melo

Tänään oli pitkään aikaan viikonloppu treeni. Oltiin Wolffilla 2xKoskinen+2xSorsa. Treenasin kädet ja rinnan. Nyt olo on terve saa taas painaa oikein kunnolla. Lisäksi treenasin keskivartaloa, hieman erilaiseen tyyliin kuin ennen. Tässä muutama kuva treeneistä (ja poskista). Alkaa oma painokin jo normalisoituun sen kisojen jälkeisen 56kg…..aamulla oli 52.6. Turvotus on myös laantumassa ja pikkuhiljaa alkaa muistuttaan ihmistä. Pahimmat nesteet on poissa, vaikka sitäkin vielä on.

Ulla-Riitta Koskinen Heidi Sorsa

Vielä asia, koskien Pro Elite Teamin näyttöpäivää. Eli missään ”kunnossa ei tarvitse olla. Kannaattaa myös miettiä valmiikse ne omat tavoitteet, kysymykset,kilpailut yms.

Sitten aiheeseen bikini fitness. Mun on nyt vaan pakko avautua ja sanoa, että välillä menee hermot. Mää jo haistan ne 1000 bikinikilpailijaa salilla 🙂 On kivaa, että ihmisillä on treenauksessa tavoitteet. Kaikki eivät sitä vaan ymmärrä, että se vaatii omistaumista lajin pariin 24/7. Mut saa huonolle tuulelle ne ”beibet” ketkä kulkee huulikiilto mukana salilla ja ei oikeasti tee sielä mitään. Varsinkin monelle nuorelle on tullut kiinnostus nimenomaan bikini fitnekseen. Ei keskitytä ollenkaan siihen olennaiseen eli TREENAAMISEEN vaan mietitään et jes musta tulee julkkis, ihanaa mulla tulee oleen kaikkia kuvauksia, saan kynnet, ripset, pidennykset jne. Toki kaikki saa yrittää ja eikä siinä mitään. Mitäs sitten jos sielä kilpailuissa onkin viimeinen? Netissä sut haukutaan ja lytätään täysin! Siihenkin pitää valitettavasti valmistautua. Varsinkin moni nuori on tuskin teini-iässä niin vahva itsetunnoltaan, että kestää sen. Voin toki olla väärässä, mutta ainakaan itse en tuskin olisi siihen pystynyt. Se että se on ehkä ”hienoo selittää kavereille: et no en voi kun oon dieetillä ja treenaan fitness kisoihin….

Karu totuus: tämä on niin paljon muutakin kun maitorahkaa. Moni ei todellakaan tiedä sitä mitä ”kulissien takana tapahtuu” itse treenaan 4-6 kertaa viikossa, johon lisätään aeroobiset ja en todellakaan ole vielä siinä kunnossa, missä haluan olla. Moni ajattelee kisapäivää ”päivä prinsessana” teemalla, vaikka vaiettu karu totuus on että suolen tyhjennyksen jälkeen paskotaan kilpaa. Seisotaan alasti rivissä, kun levitetään rusketusta jne 🙂 Mielestäni laji ei edes sovi niille hienohelmoille, sillä joudut tekemään monta asiaa, mitä et edes haluaisi tehdä 🙂 Kaikki sen yhden viiden minuutin takia. Nyt kisoissa on ne 3 sarjaa ja keväällä uskon lavan olevan täynnä. Haluaisin nähdä sielä niitä ihmisiä, jotka haluavat kehittää vartaloaan ja on valmiita tekemään töitä sen eteen, en niitä kenen mielestä tää on hienoo, kun se on nyt muotia. Lavalle on turha mennä hakemaan ”kokemusta ja katu-uskottavuutta”, sillä tämä on kilpaurheilua ja sinne mennään kilpailemaan.

– Hyvää viikonloppua

Kommentit (15)

 1. Mariliisa Heininen

  Hajosin herneille… 😀 Puhut vähän, mutta niin asiaa! Tsemppiä treeneihin, ja tuleviin kisakoitoksiin! 🙂

 2. Anonymous

  Hyvä juttu!!

 3. Emilia

  Kiitos tästä. :)Itse olen myös ajatellut (ja toivonut) että siellä lavalla pärjäävät ne, jotka ovat tehneet töitä vartalonsa ja tietenkin myös esiintymisen eteen, eivätkä ne jotka haluavat vain tuoda itsensä julkisuuteen.

 4. Ulla-Riitta Koskinen

  Joo innolla odotan niitä osallistuja määriä 🙂

 5. Janika

  Juu, sama asia vähän ärsyttää, varsinkin just toi että siellä salillakin täytyy olla naama piukassa sitä meikkiä! Mun mielestä kun se on vaan noloa.. Salille ei mennä olemaan nättinä, vaan treenaamaan naama irvessä! 😉

 6. Linda

  Tosi hyvä teksti jälleen kerran ! 🙂 Oon täysin samaa mieltä sun kanssa noista ”bimboista” joita kiinnostaa vaan tuo bikinin (ja tietty muidenkin fitness lajien) kermakakku puoli, saadaan nätti rusketus, hiukset, biksut ym. Mutta siellä lavalla valitettavasti/onneksi näkyy sitten ketkä ei ole hommaan panostanut. Liikaa on lavoilla tyttöjä, jotka näyttää siltä että kishoihin on katottu kuukauden ajalta että syödään siististi ja sitten vaan kaikki krumeluurit päälle. Toivottavasti taso nousee kisa kisalta, onhan bikini kuitenkin niin uusi laji. Hirveesti tsemppiä sulle treeneihin ja kaikkeen 🙂 !

 7. Anonymous

  Eikös BB-Minna kisaa nyt keväällä bikinissä.. 🙂

 8. Ulla-Riitta Koskinen

  Joo 🙂 ilmeisesti just tollasia herkkuja

 9. Tiina

  ”suolen tyhjennyksen jälkeen paskotaan kilpaa” Hajosin niin pahasti, kiitos aamun nauruista 😀 😀 Karu totuus totta vieköön 🙂

 10. Skyie

  Hmmm, ite en oo mikään ”beibe” muutenkaan enkä kisoihin ole haaveillutkaan, mutta eikai sinne lavalle asti pääse jos ei jossain kuosissa ole? Sanotaan nyt että minä lähtisin sinne ihan taviksen näkösenä, eikö mua kukaan karsis (jo oman parhaani vuoksi) jo ennen sitä? Et sikäli ei tartte huolehtia näistä reikäpäistä, kyllä ne sieltä tippuu jo alkumetreillä. Vai onks tää niinku Idolseissa että ne huonotki otetaan mukaan ihan viihdearvon vuoksi 😀

 11. Ulla-Riitta Koskinen

  Kevään kisassa kaikki samalla lavalla! Siitä lähdetään karsiin!

 12. Ulla-Riitta Koskinen

  Joo kannattaa ilmoittautua! Voin myös välittää viestiä jos haluat esim mun s-postiin.Poistin vahingossa sun kommentin sori

 13. Anonymous

  Amen! Kyllä ne sitten oppii kantapään kauttaa kun tulee nolatuksi lavalla. Itse en ole koskaan kisannut enkä kisaa ensinnäkin siksi että olen mamari enkä uskalla ja toiseksi se etten ehdi tässä elämäntilanteessa kuin max.4 krt viikossa salille ja aerobista en ehdi yhtään, tiedän että mun rahkeet ei riittäs mutta kuten sanoit, monella on vaan tarve olla näytillä ja saada huomiota ja just sitä et voi leuhkia vaikka fb:ssä että kisaa bikini fitneksessa…kyllä ne jyvät karsiutuu akanoista ennemmin tai myöhemmin :)Laura

 14. Anonymous

  Löysin tämän äsken ja osuit kyllä niin oikeaan tuossa lopussa.Olen itsekin pienestä asti haaveillut fitness kilpailuista ja nyt on tullut bikini fitness niin vielä enemmän tullut intoa. Ja reenannut pienestä asti ja kyllä tiedän mitä tämä laji vaatii, mutta ajattelin vielä parivuotta eteenpäin katsoa miten käy, kun on enemmän ikääkin. Mutta niin pistää ärsyttämään toi et tullaan meikit päällä keimailemaan salille kun ite vetää niskalimassa punttia :D! ja sit hehkutetaan heti salin jälkeen kun oli niin rankka reeni.. loistava kirjoitus sulta!

 15. Anonymous

  no kyllähän ne jyvät akanoista varmasti erottuu. kuka tahansa voi haaveilla bikinifitnessistä, mutta erittäin harva koskaan pääsee lavalle asti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *