Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Kun tavoite on liian lähellä ei uskalla edes unelmoida

Tän päivän  kuvauksien jälkeen tuli sellainen olo, että nyt on vielä kamalasti hommaa tehtävänä….. onko vai oonko taas aivan sokeutunut itselleni. Lajin haastavuus on myös siinä, että olet omasta kunnosta miljoona kertaa päivässä erimieltä . No aeroobinen on keksitty ja sitä on vielä monta tuntia jäljellä ennen H-hetkeä. Vietän tänään viimeistä päivää alle 30-vuotiaana, mikä on jotenkin erilaista kuin kaikki aiemmat synttärit. Käytännössä se tarkoittaa, että oon elänyt elämästäni 1/3. Aion siis elää yli 90 vuotiaaksi :). Täytyy sanoo että oon enemmän kuin tyytyväinen ensimäiseen kappaleeseen.

Ulla-Riitta Koskinen kuvaus: Mikko Karekivi

Oon kokenut elämässäni jo nyt niin paljon, että mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaankaan. Olen monessa asiassa lähellä tavoitteitani ja jopa niin lähellä, että en edes uskalla unelmoida niistä. Pitkän ”kaikki menee päin persiitä” vaiheen jälkeen on aina hieman varpaillaan ja miettii onks tää nyt varmasti totta. Sanoinkin, että tämä tulee olemaan mun vuosi ja aion pitää siitä kiinni kynsin ja hampain.  Tunne vahvistuu kokoajan ja fiilis on kokoajan onnellinen ja mahtava.  I LOVE MY LIFE. Nyt on aika kääntää sivua ja astua virallisesti ”keski-ikäisen elämään”. Uskokaa tai älkää oon nyt oikeesti aikuinen, vaikka vähän lapsenmielinen välillä 🙂

Ulla-Riitta Koskinen kuvaus: Mikko Karekivi vaatteet: Casall

On itsekkin hienoa huomata, että on jo aikuinen ja että on mennyt elämässä eteenpäin ja huomannut, että osa niistä jutuista mitkä oli ennen ”hienoo” ei oo enään vaan tilalle on tullut aivan uusia ja parempia juttuja. Aikansa kutakin. 

Osa lukijoista on kisaamassa, joko keväällä tai syksyllä ja niille moni asia on aivan uutta. Tässä on hieman ”K-18 matskua eli kuvien avulla voi havainnollista kuinka väri muuttaa kroppaa ja miten tehdään kisameikki ”umpun tyylillä. Kuvat on otettu kuvauksiin valmistauessa mihin tehdään yleensä kaikki samat ”rituaalit. Kuvassa on ennen ja jälkeen kuvat, jossa iholle on lisätty kerros JanTanaa.
Väreillä kikkaillaan ihon mukaan ja mitä useampi kerros, sitä tummempi lopputulos. JanTana on vesi altis, eli jos esim iholle roiskuu vettä menee väri pilalle. Tässä on myös meikkauksesta ja huomaa mun kiveksen kokoisista silmäpusseista, että dieetti on mennyt niinkuin pitää. Aluksi kasvoilla on pelkkä valokynä, mitä käytän aina kisameikissä tekemään kolmiulotteisuutta kasvoihin. En halua, että kisameikki näyttää siltä, että naama on likainen ja epäsiisti. Valokynän jälkeen levitän meikkivoiteen,joka saa olla todella tumma koko kasvoille.
Kun meikkivoide on levitetty, käyn koko kasvot läpi tummalla puuterilla tai aurinko puuterilla. Aloitan aina meikin kulmista, mutta kaikilla on tietty oma järjestys. Kulmat teen aina luomivärillä ja viistopäisellä kulmasiveltimellä. En koskaan kynällä, sillä mielestäni lopputulos on epäsiisti. Kulmien jälkeen lisään luomien sisäkulmaan ja kulmaluulle valkoista luomiväriä.

Otan pienen luomivärisiveltimen, minkä kastelen ja laitan siihen mustaa luomiväriä. Märkänä luomiväri tekee paljon mustemman lopputuloksen, eikä rapise pitkin naamaa. BTW näytämpäs kaameelta noissa kuvissa 🙂

Sitten uusi sivellin mihin taas mustaa ja ruskeaa sekaisin ja alkaa häivytys, eli pehmennetään märällä luomivärillä tehdyt voimakkaat rajat kuivalla ja lisätään luomiväriä, myös alaluomelle. Tässä vaiheessa laitan aina ripsarin ja rajaukset nestemäisellä rajauskynällä ylös. Poskiin valitsen aina kisameikkiin, tai kun iho on ruskettunut hyvin kirkkaan persikkaisen sävyn.

Sitten on irtoripsien vuoro. On tärkeää, että ripset on tuuheat, eikä pitkät. Liian pitkän ripset näyttää lavalla laiskansilmältä ja tekee lookista surullisen. Samoin jos reunalla on hirveän pitkiä ripsiä kannattaa ne leikata pois ja unohtaa haave kissansilmistä, koska lopputulos on kalansilmät 🙂

Kuvauksissa vierähti melkein kokopäivä ja kotiin päästyäni olin aivan poikki. Otin vielä kuitenkin pikku haasteen ja tein elämäni ensimäisen unelmatortun. Tuoksu oli ainakin henkeä salpaava ja toivottavasti myös maku 🙂

Ihanaa pääsisäistä ja muistakaa huomenna on aprillipäivä ja mun SYNTTÄRIT-

Ulla-Riitta Koskinen kuvaus: Mikko Karekivi

Kommentit (12)

 1. Elina

  Vitsi toi ”rusketus” kyllä tekee paljon! Kesää odotellessa…:) tsemppiä kisoihin!

  • Ulla-Riitta Koskinen

   Niin kyllä se ton haudankaivajan voittaa 🙂

 2. Anonymous

  Ihania kuvia. Varsinkin tuo eka ja toka, wau wau!Oho, ompas suuri ero kun on väriä ihossa! Tsemppiä kisoihin!! – Santtu

 3. Anonymous

  Ihana toi toka kuva!! :)-Omppu

 4. Anonymous

  Onnea paljon Umppu!! :)) Tsemppia kisoihin, olet mahtava!

 5. Anonymous

  Hyvää syntymäpäivää! -Ässä

 6. Anonymous

  Mahtavia kuvia! Paljon onnea ja ihanaa syntymäpäivää 30 -vuotiaalle 🙂

 7. Anonymous

  Tsemppiä kisaan ja onnea syntymäpäivän johdosta!:)T. Eve

 8. Katri Viirret

  Hyvää synttäriä ja tsemppiä kisoihin!

 9. Anonymous

  Ihanaa synttärii Umppu ja mahtavia kuvia!

 10. Anonymous

  Missä vaiheessa ennen kuvauksia sä tuon jantanan levität? Ja montako kerrosta yleensä laitat kuvauksiin. Itsellänäkin olisi kuvaukset tulossa ja pitäs tähä kalkkilaivan kapteeniin saada kyllä jotain väriä ja aattelin, että josko käyttäis tuota Jantanaa kun sitä vielä tuolla kaapissa ois.. Niin ja miten sulla onnistuu ettei se sotke vaatteita?

 11. Anonymous

  ootko kokeillut ksavoille kastanjavettä? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *