Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Kun bloggaaja muuttuu

sisältää kaupallisia linkkejä*

Aloin kirjoittamaan blogia vuonna 2011. Silloin olin ja elin hyvinkin erilaista elämää kuin nyt. Olin hurahtanut fitnekseen ja se jos jokin toi elämääni mielestäni täydellisen sisällön. Mulla oli uusia ystäviä ja päivän kohokohta oli päästä salille treenaamaan. Sen parissa menikin sitten muutama vuosi. En ole silti koskaan mieltänyt blogiani mihinkään tiettyyn muottiin tai tiettyyn kategoriaan, koska kirjoitan paljon erilaisista aiheista. Mua kiinnostaa aina mediassa paukutetut aiheet ja välillä on kiva kirjoitella vaikka pyykinpesuaineesta.

Nyt mun elämä on aikalailla sitä tavallista ruuhkavuosi arkea ja se siltää paljon äitiyttä, kotia ja tietenkin töitä. Saan aina tasaisin väliajoin palautetta, kuinka blogini ei kuulu tänne ja et ole millään tapaa sopiva portaaliin. Se onkin aihe mistä haluan kirjoittaa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mun mielestä meillä täällä fitfashionilla on todella hyvä porukka bloggaamassa. Blogeja  myös tulee ja menee. Usein ihminen alkaa kirjoittamaan blogia silloin kun on todella innostunut jostain asiasta ja haluaa kertoa siitä muille. Suurin osa blogeista jää tähdenlennoiksi ja sen tunnistaa usein tekstin alusta: no niin pitkästä aikaa tässä kirjoittelen. Meitä aktiivisia bloggaajia on kuitenkin nykypäivänä kuitenkin paljon ja on mielestäni hienoa, että jokaiselle löytyy jotain luettavaa.

Kohta vaihtuu vuosi 2017 ja jos olen ihan rehellinen niin olisin aika järkyttynyt jos en olisi millään tapaa muuttunut tai liikkunut elämässäni eteenpäin. Varsinkin kun mennään siitä parikymppisestä siihen kolmeenkymppiin niin ainakin itse koen että ihmisillä sinä aikana tapahtuu paljon elämässä. On ihan normaalia saada lapsia, rakentaa talo ja alkaa kutomaan 🙂 niinkuin itse aloitin toissapäivänä.

Ainakin itse huomaan, että suurinosa pinnallisista ominaisuuksistani on mennyttä elämää ja arvostan nykyään ihan erilaisia asioita. Olen paljon itsevarmempi, eikä mun tarvitse miettiä mitä muut ajattelee musta. Omat mielipiteet vahvistuu ja kaikki on selkeämpää ajatuksissa  mitä elämältäni haluan. Musta tuntuu että olen jotenkin asettunut aloilleni enkä kaipaa kokoajan jotain uusia tuulia. Mun on hyvä näin.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tiedän, että meillä  tästä eteenpäin eletään perheenä elämää, missä lapset määrittelevät aikalailla kulkusuunnan. Mennään lasten ehdoilla kuintenkin niin että siinä omassakin elämässä säilyy jokin sisältö.  Mulla ei oo mitään fiiliksiä lähtee sen kummemmin bilettään, vaan nautin niistä viikonlopuista perheen kesken kun ei oo mitään kiirettä minnekkään.

Onko se siis lukijoita kohtaan väärin jos blogi elää kirjoittajansa mukaan, vai pitäisikö sitä väkisin tuottaa sisältöä mistä ei ole edes itse kiinnostunut. Mulla ainakin loppuisi blogin kirjoittaminen siihen. Meillähän täällä fitfashionilla on oikein vauva buumi meneillään ja ainakin itsestä tuntuu, että joka toinen on saanut hiljattain vauvan. Musta sekin on hieno asia. Me ollaan täällä suht saman ikäisiä ja se on elämän ihan luonnollista kiertokulkua.

Mulla on ainakin osa lukijoista, jotka on lukenut mun juttuja alusta asti. Haluaisinkin kysyyä miltä teistä on tuntunut kun blogin aiheet on muuttunut matkan varrella? Vai onko miltään ? Uskon, että osa mun lukijoistakin on muuttanut elämäänsä näinä vuosina. Edessä tulee varmasti olemaan paljon unettomia öitä ja vertaistuen hakemista tulevaisuudessa, mutta sellaista se arki joskus pienten lasten kanssa on ja siltä ei voi välttyä.

Haluan silti, että mulla on omat mahdollisuudet kaiken tämän perhe rumban lisäksi edetä uralla, kuitenkaan asettamatta sitä tällä hetkellä tärkeimmäksi asiaksi.

koe-kylpyla3_900px

Jos haluat pientä hemmottelua arjen keskelle niin kannattaa tarttua tähän tarjoukseen:

Flamingo Spa -liput kahdelle aikuisten Spa Kylpylään vain 39€ (arvo 78€)

 • Lahjakortti on voimassa 21.12.2016 asti
 • Ei käytettävissä lauantaisin
 • Ajanvarausta ei tarvita
 • 6.12.2016 Flamingo Spa on poikkeuksellisesti avoinna klo 10-18
 • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä
 • Voit ostaa 1 lahjakortin itsellesi ja useampia lahjaksi
 • Spa Kylpylän ikäraja 18 vuotta

Osta lahjakortti itsellesi TÄÄLTÄ Tarjous on voimassa vain tämän päivän 24.11.2016

-Umppu

Kommentit (7)

 1. K

  Minusta ainakin ihan normaalia, että blogin sisältökin muuttuu elämäntilanteiden mukaan. Ja ainakin itselläni mielenkiinto pysyy paremmin yllä, kun kirjoitat useammista aihealueista etkä jauha pelkkää treenijuttua, jos jotakuta ei tällaiset tekstit sulta kiinnosta niin miksi sitten ylipäänsä edes lukevat sun blogia? Ja eiköhän se portaali ihan itse näyttäis sulle ovea, jos et sen mielestä tänne kuuluisi.

  1. Jenni

   No kyllähän tämä blogi on rehellinen tarina ihmisen elämästä ja sen tuomasta muutoksista. Mietin monesti, kun lukijat kritisoivat ja kauhistelevat bloggaajien tekemisiä, että kuinkahan moni meistä todella uskaltaisi avata näin paljon omaa elämää ja ajatuksia. Tuskin kovin moni. Jos mietin itseäni viisi vuotta taaksepäin, niin aika monta juttua jättäisin kertomatta 🙂 Ja olen samaa mieltä, huolestuttavaa olisi se, jos eläisimme ikuisesti kuin 25-vuotiaat. Ja jos ei olisi ala- ja ylämäkiä, niin mikä se sellainen elämä olisi. Ja pakkohan näitä ei ole lukea, jos aihe ei kiinnosta.

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *