Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Kauneuskilpailua ja uudistusta

Perjantaina olin myöhään töissä ja kotiin tultuani mulla olikin ehkä nauruntäyteisen työpäivän jälkeen lisä energiaa ja päätin laittaa mun ”toimiston uuteen uskoon. Jenkki loman jälkeen oon vaan kasannut tavaroita huoneeseen ja jopa hävettää myöntää, että se näytti tältä.

IMG_0712

Mulla on siis meidän alakerrassa oma pikku huone, mikä on kirjaimellisesti täynnä kaikkee tyttö kamaa, koska täällä on kivesvalta ja Juusolla on ehdoton ei kaikkeen pinkkiin 🙂 Vaihdoin järjestystä, laitoin uudet verhot ja raahasin yhden tuolin lisää. Nyt huone pursuaa tyttöenergiaa ja mahdun sinne jopa itse hahha.

IMG_0716 IMG_0719 IMG_0720

Lauantaina oli tärkeä päivä, koska minä ja Eveliina PRIMESTÄ lähdettiin jo aamulla kohti Tampereen messukeskusta, sillä luvassa oli Xtreme car show ja car babe kilpailu. Messuille meillä oli oma osasto, jossa saimme tehdä tyttöjen kampaukset ja mukana oli myös meikkaja ElinaK, joka huolehti avustajansa kanssa tyttöjen meikeistä.

IMG_0805 IMG_0779 IMG_0759 IMG_0780 IMG_0813 IMG_0823

Suurinosa tytöistä oli ensikertalaisia lavalla ja siihen nähden suoriutui erittäin hyvin. Perjantaina tytöt ovat opetteleet lava jutut kuntoon. Kilpailusta vastaa Sparkling promotion, jonka kanssa myös PRIME tekee yhteistyötä. Kun tytöt oltiin saatu valmiiksi oli mun ja Even aika kierrellä messuilla. 

IMG_0734 IMG_0740 IMG_0741

Oli meinaan jos jonkin näköistä tuuningia. GTi tyttöö ei musta saa kirveelläkään, koska enemmin mua henkilökohtaisesti hävettäis ajaa noin huomioo herättävällä autolla 🙂

IMG_0786

Tää oli musta kaiken huippu 🙂 Pinkki bemari, millä oli vielä kaiken lisäks ripset 🙂 Arvosta, että joku jaksaa nähdä vaivaa autonsa suhteen, mutta niinkuin jo aiemmin sanoin ei mun juttu.

Kolmen maissa alkoi itse Car babe kilpailu, jossa minulla oli kunnia olla tuomaristossa. Se mihin kiinnitin erityistä huomioo oli lavakarisma ja tietenkin vartalo. Kilpailussa oli paljon kovempi taso mtä osasin odottaa. Tytöillä oli kolme asu kierrosta. Kilpailuun henkeen edustava shortsi/korsetti, bikini ja pikkumusta. Oltiin aika yksimieleisiä tuomariston kanssa ja kolmen kärki varmistui nopeasti.

IMG_0806 IMG_0809 IMG_0810 IMG_0825

Voittajaksi sijoittui Raumalainen Marina Heikinniemi, toiseksi sijoittui Jannike Kaitajärvi ja kolmanneksi Elina Marttila. Viime vuoden voittaja oli tämän vuoden hallitseva Miss Suomi Lotta Hintsa, eli taso on jo silloin ollut kova. Nyt kun kauneuskilpailuja on paljon niin osa niistä nostaa hyvällä tasollaan kilpailua arvokkaammaksi, kun taas osa jää kokonaan unholaan. Paljon on tytöillä jo nuorena hinkua päästä kauneuskilpailuihin.

Xtreme carshown jälkeen painelin tuhatta ja sataa takaisin töihin, koska olin jo MYÖHÄSSÄ. Olin sopinut Team Minettien kanssa, joita PRIME sponsoroi suunnitella tytöille viikonpäästä alkavalle väline kaudelle kisalookin. Kyseessähän on siis voimistelu joukkue, mikä on aivan niin Suomen, kuin maailman kärkeä. Olen itse valmentanut rytmisen kilpavoimustelun puolella osaa tytöistä  useamman vuoden, silloin kun he ovat olleet pieniä ja mulle ne on edelleen pikkutyttöjä. On ollut aivan mahtava seurata heidän menestystä ja kehitystä.

IMG_0822

Tälläisen sain aikaan. Toki kuvasta ei näy todellakaan ihan koko totuutta, mutta tytöt olivat tyytyväisiä lopputulokseen.

Nopea kaupassa käynti ennen kotiin paluuta perksules kun nappas. Siwa arpa joita oon aina haukkunut huijaukseksi niin osu ja uppos. Voi sitä näköjään tulla onnelliseksi pienistäkin asioista hahahahaha

IMG_0818

Ilalla kotiin päästyäni lösähdin sovalle. Korkkarit kokopäivän jalassa ja se tunne kun ne saa pois <3 Vili oli taas täynnä energiaa ja se yritti piristää väsynyttä äitiä tempuillaan

IMG_0816

Yks asia mikä on lyhyen ajan sisällä herättänyt mussa todella ristiriitaisia  tunteita on osa lajiemme kilpailijoista. Esiinnytään sosiaalisessa mediassa niin au naturellina eat clean, eat healty ja totuus on aivan muuta. Mää oon ollut ehkä vähän tyhmä ja sinisilmäinen asian suhteen, mutta puskaradio on laulanut ja totuuksia tullut ilmi. Todella moni käyttää niitä kiellettyjä aineita päästäkseen parempaan kuntoon ja leikkii niin terveydellään, sekä omalla hengellä. Musta se on kirjaimellisesti valehtelua esittää olevansa puhdas pulmunen ja selittää kuinka kaikki on mahdollista, usko tavoittesiin voit tulla tämän näköiseksi, jos sitä ei ole saavutettu juurikin sillä eat clean meiningillä. Moni tekee myös menestyksensä eteen jos jonkin näköistä vilppiä ja on valmis tekmään pokaalin eteen ihan mitä vaan. Arvosta ihmisiä, jotka on kovalla työllä ansainnut menestyksensä, eikä mennyt sieltä mistä aita on matalin tai piikittämällä itseensä. Lähinnä puhun nyt naisista, koska tämä asia on hyvinkin yleistä jopa täällä Suomessa. Tuntuuko se menestys sitten hyvältä silloin? Musta ei olisi itsesä kyllä siihen, että olisin tuola takapuoli pystyssä korkeimpien sijoitusten toivossa 🙂 Kyllä se totuus vaan tulee jossain vaiheessa AINA ilmi. 

IMG_0820

Tänään olis tarkoitus vielä hilpaista Ikeaan hakemaan uutta mattoa ja viettää perhepäivää. Paistettiin just lettuja Vilin kanssa johon päälle laitettiin mitäs muutakaan kuin jäätelöö. 

Sitten infoa fitness illoista. Eli pidän niitä Tammikuussa. Riippuen kuinka paljon on kiinnostuneita tulemaan, mutta ainakin 5.1 su ja 12.1 su. Mahdollisesti vielä 19.1 su. Kellon aika on 12-> luulen, että siinä menee noin kolme tuntia. Hinta on 70e (mikä sisältää kurssimaterialit ja muutaman tuotteen) Ilmoittautumiset voi laittaa mulle s-postilla mihin tulee laittaa päivämäärä milloin haluaa tulla, oma nimi kokonaisuudessaan, s-posti ja puhelin numero. Jos on kysyttävää niin laittakaa samaan mailiin :) Ilmoitus on sitova :) Mukaan ei tarvitse ottaa mitään. Kivasti on tullut jo osallistujia, mutta vielä mahtuu mukaan

Ihanaa Sunnutaita kaikille ja  muistakaa hymyillä

-Umppu

Kommentit (4)

 1. Manu

  Täh, uskomatonta, et naisetkin vajoaa noin alas, että käyttävät kiellettyjä aineita!!! Saavat sitten olla lavalla minuutin, kuvan body-lehteen ja sitten ketään ei ne olkapäät ja perskannikat kiinnosta. Järkyttävää, toivottavasti jäävät kiinni!

  • primebody

   🙂

 2. Marianne

  Hyvä kun kerrot ettei ne tulokset tosiaan taikaiskusta ilmesty, kyllähän näitä blogeja on tullut luettua ja ihmetyttää kuinka helposti se haba ym. ilmestyy

  • primebody

   niinpä ja sitten siitä ollaan vielä niin ylpeitä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *