Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Jos haluat kysyä jotain niin nyt on jo kiire.

Kiitos suuresta määrästä palautetta, josta suurinosa oli asiallisia, rakentavia ja positiivisia. Toki joukkoon mahtuu muutama pommi, mutta onhan täällä tilaa. Haluan kuitenkin vielä sanoa, että mulla ei ole syytä olla kateellinen kenellekkään enkä myöskään ole katkera. Moni joka ei muuten lue blogiani tekee päätelmän yhden tekstin perusteella, mikä on huvittavaa. Katkeroituminen, vihaaminen ja kateellisuus on todella kuluttavi asioita ja mulla ei niihin vaan oo aikaa mun elämässä. Kirjoitan paljon erilaisista asioita ja välillä hyvinkin provosoivasti, mutta älkää antako sen häiritä. Edellinen postaus luettiin useita kymmeniätuhansia kertoja, joten ne ketkä sanovat, että tämän aihe ei kiinnosta ketään niin kyllä se vaan näköjään kiinnostaa.

IMG_1726

Menen tänään Poselandin vieraaksi ja jos jollain on jotain kysyttävää minulta, mitä olet aina halunnut kysyä niin laittakaa Poselandin sivuille kysymyksiä. Haastattelijana toimii vanha tiimi kaverini Alona Malonen.

IMG_1733

Pääsiäinen on nyt pidennetty viikonloppu ja aion ottaa sen aikalailla levon kannalla. Tänään ei ole oikein mitään ohjelmassa, lukuunottamatta illan viereita. Huomenna startataan nokka kohti Ähtäriä ja heittäydytään ihan villeiks ja ollaan Hotelli Mesikämmenessä yötä 🙂 Mennään moikkaamaan mun pappaa siskojeni perheiden kanssa eli lapsia ja lepoa tiedossa. Hotellissa on pienmuotoinen ”kylpylä, mutta en tiedä saanko enään mitään asua päälleni, että voisin sinne mennä 🙂

IMG_1741

Moroccanoilin sarja täydentyy udella Smooth tuoteperheellä ja mikä parasta tämä tuoteperhe on suunniteltu myös pidennyksille. Saatavilla on shampoo, hoito ja siloittava muotoiluvoide. Tuote on tulossa pian markkinoille.

IMG_1682

Vaikka juuri mitään vauvajuttuja en ole ostanut niin viimeviikolla postista tupsahti äitiyspakkaus ja sain kamalan kasan tyttöjenvaatteita yhdeltä tutulta <3 Kiitos niistä. Äitiyspakkaus on erittäin kattava ja sielä on todella paljon tavaraa. Ihan vastasyntyneelle ei juuri ole vaatteita, mutta siitä ylöspäin löytyykin vaikka mitä. Se kuka kehtaa valittaa, että joku on ruman värinen niin voi pitää mölyt mahassa. On hienoa, että meillä on tälläinen systeemi,  johon on jokaisella oikeus. Olen ainakin itse ihan super kiitollinen, sillä muuta en valtiolta koskaan mitään  saakkaan.

83963983f1a47f96c0fbef7ab400575e ffd1f881d8b43f5b41074e742a7976ef

Lasten.fi sivustolla on nyt sitteri/säkkituolit huikeaan kamppanja hintaan. Muutamalla tutulla on ollut tämä ja he ovat ainakin tykänneet kovasti. Näitä pääset katselemaan TÄÄLTÄ 

457292599d8cf2f062623c33ad906304 b43f9c0679920cd49fdf60a73077cf01

Näitä on saatavilla erilaisissa kuoseissa ja kuvassa oleva tuolia pääset katsomaan TÄÄLTÄ Hinta on normaalisti 134,90 ja nyt saatavilla vain 99e. Lisäksi yli 80e tilauksissa postikulut on 0euroa, joten jos olet miettinyt tämän ostoa niin tartu tilaisuuteen.

2969e68806154f46ae85a615ad8be471

Meillä on vielä Vilin vanha Baby Björnin sitteri olemassa ja aion ehdottomasti käyttää sitä. Tämä on kyllä hintansa väärti ja on ollut varmaan jo 6:lla lapsella Vilin jälkeen. Tässä sitterissä on helppo antaa ensimäisiä kiinteitä ruokia ja sen saa niin pieneen tilaan, että se mahtuu vaikka sohvan alle ja on helppo ottaa mukaan. Käy katsomassa tuolia TÄÄLTÄ  Tämä on ollut meidän perheen ehdottomasti yksi parhaista ja kestävimmistä ostoksista.

Moni asia on mennyt huimasti eteenpäni muutamassa vuodessa, mutta edelleen koitan olla ostamatta mitään turhuuksia. Eilen mulla oli neuvola, missä oli perus sydämmensykkeet, verikoe, pissanäyte ja kaikki oli ihan normaaleita. Ei edes mun painon noususta sanottu mitään. Nyt alankin käymään säännöllisesti Maijulla hieromassa jalkoja, koska tämän viikon hieronnan jälkeen tuntui, että ne olisivat leijuneet. Kamalat neste turvotukset seisomatyöstä, jotka on edes jotenkin saatava liikkeele, kun liikunta täysin nou nou.

IMG_1747

Mää näytän kuulemma kotona tolta kun makaan sohvalla hahahahha 🙂

-Mukavaa pääsiäistä kaikille <3

-Umppu

Kommentit (4)

 1. v

  Jos saa kysyä, niin miksi et voi harrastaa liikuntaa raskaana?

  • primebody

   Ihan vain siis sen vuoksi, että mua alkaa supistelemaan niin paljon ja jopa nopa kävely saa olon tukalaksi. Ei ole siis mitään muuta syytä, muutakun että se on vain mahdotonta 🙁

 2. vieras

  Moikka,
  ei liity ihan ehkä tähän ja en ole varma oletko mahdollisesti jo blogissasi aihetta pohtinut.. Mutta kiinnostaisi tietää, että onko neuvolassa tai lääkärissä puhuttu nyt raskauden aikana noiden sun silikonien vaikutuksesta imettämiseen ym? Pystytkö imettämään, vaikuttaako maidon nousuun, onko jotain riskejä sulle tai vauvalle?

  Ei ole tarkoitus siis mitenkään kritisoida, voihan olla että noista ei vaikutusta lainkaan. Olisi mielenkiintoista vaan tietää ja tietysti tulevaisuudessahan se kai vasta nähdään, millaisia komplikaatioita aiheutuu kun nykyiset fitness-mimmit alkaa saamaan perheenlisäystä.

  Kaikkea hyvää kevääseen ja kiitokset rohkeista kannanotoista blogissa 🙂

  • primebody

   Ne ei vaikuta millään tavalla. Imblantti on kiinteä, eikä siitä valu tai irtoa mitään. vaikka sen yli ajaisi rekalla sen muoto vaan muuttuu, mutta se säilyy yhtenä kappaleena. Sillä ei ole mitään vaikutusta myöskään maidontuotantoon/nousuun tai riskejä mun vauvalle.

   On eri asia, jos esimerkiksi on irroitettu nänni tms ja rinnan ihoa on poistettu tai jotain vastaavaa, mutta näitä kannattaa kysyä sitten ihan alan ammattilaiselta.

   Ja pakko kyllä sano, että kyllä niitä on paljon muillakin kuin fitness-mimmeillä, sillä sehän on nykyään jo ”normaalia” käydä rajan takana.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *