Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Isomaha, vesinokkaeläin, hiusalan mullistaja ja granny

Jokainen aamu kun herään mietin, että kohta se alkaa…….. nimittäin äitiysloma. Niin salakavalan pelottava aika, mistä ei vielä tiedä mitä se tuo tullessaan. Se voi olla rauhallisia aamuja kahvikupposen kanssa tai se voi olla itkevä vauva aamusta iltaan. Olen kuitenkin henkisesti varautunut pahimpaan ja toivonkin, että tuleva on vaan voittammista päivittäin.

IMG_1533

Sorruin ostamaan nämä ihanuudet vauvalle <3 Elloksen kanssa yhteistyössä, minulla on ilo tarjoita teille myös mahtavia  pääsiäisalennuksia. Nettikaupaan pääset TÄÄLTÄ Alennukset saat koodilla 315712

10,- alennusta* kun tilaat vähintään 50 eurolla
20,- alennusta* kun tilaat vähintään 100 eurolla
30,- alennusta* kun tilaat vähintään 150 eurolla

*Tarjousehdot:Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 10,- alennus edellyttää vähintään 50 euron tilausta, 20,- alennus vähintän 100 euron tilausta ja 30,- alennus vähintään 150 euron tilausta. Alennus lasketaan 180 euron tilaukseen asti.Alennus on voimassa 6.4.2015 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin.

IMG_1556

Raskaus on kuitenkin mennyt nopeasti, vaikka tylsää se onkin ollut. Rakastan niitä pikku söpöläisiä, mutta raskauta en. Vaaka näyttää tällähetkellä 72kg ja olo on kuin muumilla. Mulla on ollut jo monta vuotta mielesä nimi tyttölapselle, jo kauan ennen kun Juuso oli edes kuvioissa tai lapsien tekeminen ylipäänsä ajankohtaista. Itse ajattelen kuitenkin, että vauva on nähtävä ennenkuin sille antaa nimen ketä se muistuttaa. Oon maiskutellut sitä pitkään ja tullut päätökseen, että aika näyttää.

IMG_1554

Pidän lapsilla perinteisistä nimistä, mutta ne ei ole kuitenkaan se mun juttu. Haluan myös, että etunimi sopii meidän todella tavallisen sukunimen (Koskinen) kanssa. Vaikka kuinka ihana olisi liittää nimeen omien mummojen nimet niin jätän Elman ja Raakelin pois 🙂 Odottavan aika on kuitenkin pitkä, mutta onneksi katkaisemassa on se Toukokuun viikon loma. Olen itsekseni naureskellut kuinka olen kuvitellut etelän helteessä lyllertävän, kun täälläkin se on hieman vaivalloista. Ajattelin myös hankkia reissuun sellaisen jätti uimarenkaan ja koloon saan näppärästi sujautettua mun mahani ja voin kellutella altaalla ja ottaa myös selkään aurinkoa 🙂 🙂

Tein itselleni maailman rumimman, mutta pehmeimmän hankinnan ja ei meinaan koske enään jalkoja. Suosittelen ehdottomasti seisomatyötä tekeville ostamaan työkengät, mihin en ole itse ennen uskonut. Nämä ihanat vesinokkaeläintämuistuttavat, viimeiset seksuaalisuudenrippeet karkoittavat, avantouimarin ja mummojen rakastamat Crocsit 🙂 Tervetuloa elämääni. Nämä ovat lastenmallistosta, kun aikuisten koko 35 oli aivan liian iso ja lonksu jalassa. Päivän näitä pitäneenä voin kehua nämä kammotukset maasta taivaaseen, mutta samaan hengenvetoon odotan ilmoja, että saan maximekon päälleni 🙂

IMG_1564

Töissä tehtiin pientä viilausta pesupaikan luo. Rakastan suunnittelua, muta toteutukseen tarvitsen Koskista ja tälläkertaa myös iskää. Ihan pienillä jutilla saa paljon ilmettä. mun visio oli, että kun asiakas astuu liikkeeseen valloittaa kaunis lamppu silmät ja se toistuu peilinkautta. Miehethän ei tätä mun visioo heti ymmärtänyt ja peilikin jouduttiin kiinnittämään muutamaan kertaan. Maali takaseinään maksoi 45e, peili KodinYkkösestä 79e, Lamppu oli 179e (mistä sai alennusta 54e) Eli koko homan hinnaksi tuli 249e.

IMG_1498
ennen
IMG_1544
jälkeen

IMG_1547

Hiusasioista vielä sen verran, että markkinoille on tullut mullistava keksintö, mikä saattaa tehdä mahdotomasta mahdolisen. Täysin uusi teknologia mahdollistaa yhdellä värjäyskerralla uskomattomia lopputuloksia tummasta vaaleaan niinkun hyvänä esimerkkinä Kim Kardashian.

IMG_1578

Id hairilta tulee markkinoille Toukokuussa Niophlex.  Tämä on uusi kampaamokäsittelyt mulistava tuoteperhe,. Suojaava ja hoitava tehoyhdiste kaikkiin kemiallisiin käsittelyihin. Uusi palvelu kampaamoissa keväällä 2015. Suojaa vaurioilta kemiallisten käsittelyjen aikana. Hoitaa, vahvistaa ja sulkee hiuksen pintaa. Voiko enempää enään pyytää? Aivan mahtavaa, että alamme kehittyy ja koska ihmisillä on ajatusmaailma tässä nopeassa maailmassa, mulle tänne kaikki heti nyt tai oikeastaan mielummin eilen, niin me emme eneään tarvitse niitä puolenvuoden pitkiä vaalennusprosesseja. Kerron tästä tuotteesta lissä, kun saan sen testiin.

IMG_1558
Google kuvahaku
IMG_1583
google kuvahaku

Uusin ja kuumin hiusten trendiväri on ehdottomasti Granny. Tässä yhdistyy tumma tyvialue hyvinkin tuhkaiseen latvaan. Kun tämäntyylistä värjäystä lähdetään tekemään pohja ei saa olla piirun vertaa kellertävä tai värjäys ei tule onnistumaan. Parhaimman tuloksen saa täysi vaalennettuun hiukseen. Must have soon as…………….

Kevään odotusta -Umppu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *