Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Hikoilua ja puuskutusta

Taasen tuli aamu aloitettua pyöräilyn parissa. 45min meni, että humpsahti ja mää olin aivan märkä. On vähän alkuviikon ollut puolikuntoinen olo ja varmaan se kaikki tuli nyt hikenä pihalle. Tänään oli töissä taas niin hulvaton meno, eli jos sanonta nauru pidentää ikää niin elän varmaan tuhat vuotiaaksi.

Tänään jatkuu siivous/järjestely projekti. Miten sitä tavaraa kertyykin niin paljon. Juuso sai asennettua molempiin vessoihin föönin pidikkeet, eli vähemmän johtoja kaapissa sotkussa. Ja Nellihän tietää, että mun johdot menee solmuun vaikken edes ”koske” niihin. Tulikin mieleen yksi tapaus, kun rakas aviomieheni oli kesällä menossa työpaikan juhliin. Olin ostanut sille sellaset valkoiset narupohja kesäkengät, jotka hän fiksuna poikana pesi……….. Miehen logiikalla Koskinen laittaa mun föönin kenkään, että se kuivuis ja menee SUIHKUUN. Palohälyytin huutaa hoosiannaa ja Koskinen munasillaan tulee katsomaan tilannetta. Hänen 15e kengät oli kuivat, mutta mun 200e fööni oli pilalla….. Mää en oo vaan koskaan pääsyt hänen pään sisälle, enkä tiedä että edes haluaisiko. Vastaus oli, että onneks ei sattunu mitään……. just

Huomenna mun penkkiin istuu Suvi Iso-Kuusela, jolle tuunataan MM-kisatukka. Supsukalla on siis koitos parin viikon päästä, jonne munkin alunperin piti lähtee, mutta tosiaan oltiin liian myöhässä lentojen suhteen ja matka olis tullut ihan älyttömän hintaseks. Suvihan on vielä Junior ikäinen ja kyseessä onkin siis Junnu-mm kisat. Ei mitään paineita, mutta nyt tai ei koskaan. Se, että mulla on ollut kisojen jälkeen vaikka mitä ja oon saanut tehdä, myös paljon asioita, mistä Suvi voi vaan unelmoida. Oon niin ylpee hänestä ja toivon niin menestystä. Supsukka on painanut ittensä niin likoon tässä projektissa ja hinkannut aeroobista, joten unelmakunto olisi täysin mahdollista näissä kisoissa.
Suvi saa myös vähän hemmottelua meidän teamin pikkujoulissa, koska teen sille demo-meikin ja kampauksen, eli ei tarvii kun istua ja nauttia. Tosiaan Lauantaina on myös Wolffin pikkujoulut, jonne siirrymme sitten PRIMELTÄ. 
Tulikin tässä mieleen, että moni fitness urheilija käy sokeroinnissa ennen kisoja ja nyt meilläkin on Miia kuka niitä tekee. Ite oon aina vedelly höylällä, mutta seuraavalla kerralla ajattelin ehdottomasti kokeilla Miian karvan kiskontaa.
www.primebeauty.fi/
Tänään saapui, myös mun ekat joululahjat postissa. Harrastan netti joulu shoppailua, koska haluan välttää jouluruuhkia ja en jaksa kaupungilla kannella tavaroita. Paketti tuli ärrälle ja IHME täällä on ollut joku fucking sähkökatkos ja niitä paketteja ei saa sieltä pihalle…. No huomenna uus yritys.
-Umppu

Kommentit (2)

  1. Anonymous

    herkutteletko ikinä mitenkään? onko sulla viikossa herkkupäiviä? vedätkö sillon kaikkee mitä napa vetää vai kiinnitätkö silloinkin huomiota ruokaasi? usein sanotaan että herkuttelu nopeentaa aineenvaihduntaa, mutta ilmeisesti kisoihin mennessä ei enää buustata viikkoja ennen lavalle menoo? kumpi susta on parempi, useasti viikossa vähän vai kerran viikossa kunnolla? ois mielenkiintosta lukee sun ruokapäiväkirjaa! mitä syöt yleensä aterioiden välillä, kun syöt välipalaa? monen aikaan syöt illasta kunnon ruuan ja mitä syöt ennen nukkumaanmenoa? olet inspiraationi, toivottavasti en väsyttäny sua kysymyksillä! keep up the good work 🙂

  2. Ulla-Riitta Koskinen

    Kerran viikossa:) joo ei ennen kisoja 🙂 jos dieetti on edennyt hyvin niin sit saa ns tankkauspäivän ja ei niitä montaa oo ennen kisoja:) mun välipalat on buddingia, Maitorahkaa tai raejuustoo joskus protskujuoma.Pääsääntöisesti syön lihaa kalaa kanaa, riisiä baraattia ja salaattia

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *