Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Hello my name is Anonyymi

Tsiisus sain  monta ihmistä raivon partaalle :).  Blogia lukee päivittäin n. 4000 henkeä ja tänään lukijoita oli 10 000. Huhuh. Nyt oon saanut miettiä kisoja jo päivän ja alan oleen taas ehkä ihan normi Umppu. Pari sanaa siitä arvostelusta. On hieman eri asia arvostella jos ja kun itse seison sielä lineupissa, kun joku lajissa koskaan kilpaillut.  on todellakin helppo sanoa katsomosta mielipide, kun taasen seisoa sielä lavalla. Myönsin tappioni ja olin hiton pettynyt ja todellakin saan olla. Kisojen jälkeen haetaan aina ”selityksiä” ja syitä ja niitähän kuulukin hakea ja pohtia, sillä jos niitä ei olisi niin silloin olisi aina kultamitalli kaulassa. Totta hitossa pitää miettiä miksi joku asia ei toiminut ja miksi sitä miksi tätä. Sanoin että kisassa oli todellakin kovempia tyttöjä, kuin minä ja kuntoni ei riittänyt kärkeen. Olisin näkemäni perusteella ansainnut kuitenkin paikan finaalissa, mutta näin kävi.

Mun vatsa oli aamulla todella hyvässä kunnossa, mutta muutenkin kehoni kerää nestettä päivän mittaan ja ”löystyy” siihen on TODELLAKIN keksittävä joku keino ja muutenkin alkaa miettimään hiukan tarkemmin niitä just nimeomaan mulle sopivia juttuja ja keskittyä niihin heikkoihin kohtiin. Mun etuasento on aina kisoissa ihan karsee ja se on todellakin muutettava kokonaan ihan toisenlaiseksi.

Täytyy myös ottaa huomioon, että olen synnyttänyt ja vatsan  nahka on löysempää, jolloin kunnon näköjään suomessa on oltava ylikireä ja mulla superkireä. Mää oon aina sanonut sen olevan mun heikkous, enkä oo sitä koskaan kiletänyt. Kaikki hommat on mietittävä ajan kanssa läpi. Mulla on omat suunnitelmat ja kuviot mitä alan nyt miettimään oikein urakalla. Nyt on aika kääntää tappio voitoksi ja mennä niiden Anonyymien yläpuolelle :). Koitan aina olla positiivinen, mutta edellinen teksti oli kaukana siitä toki jokaisella myös mulla on oikeus olla huonolla tuulella. Kisa oli mun osalta täys floppi, jollaista en aio enää koskaan käydä läpi. Nyt on todellakin käännettävä uusi sivu ja otettava ihan uudet hommat käyttöön. 

Kommentit (9)

 1. Anonymous

  Minusta tuolla aiemmassa postauksessa oli suurin osa kommenteista ihan asiallisia eikä siellä sua mitenkään mollattu. 🙂 Jos tuonne lavalle nousee niin se taitaa olla itsestään selvää, että arvostelua tulee, kun arvostelusta koko lajissa taitaa olla kyse. Uskon, että muillakin kuin tuomaristolla on oikeus mielipiteensä esittää. Ei tietenkään kritiikki varmaan hyvältä tunnu, mutta ei sekään nyt toimisi jos kaikki vaan koittaisi sua miellyttää.Ja tämän kommentin ei todellakaan ole tarkoitus olla mikään vihamielinen kommentti. Mutta ihmisiä me anonyymitkin ollaan.Muksaa kevään jatkoa ja tsemppiä uusiin tuuliin. 🙂

 2. Ulla-Riitta Koskinen

  En väitä etteikö ihimisillä ole oikeutta kommentteihin, mutta kirjoitan blogia johon kerron omia ajatuksiani, omia tunteitani niin hyviä kuin huonoja. Kaikki jotka sitä lukee tietää, että olen Ulla-Riitta Koskinen, sillä kerron asiat omalla nimellä. Olen edelleen asioista samaa mieltä kun eilen, tai toissapäivänä. Mää oon henkilökohtaisesti sitä mieltä, että on reilua vaikka onkin anonyymi kirjoittaa siihen oma nimi, sillä silloin seisot itsekkin sanojesi takana ja oot rehellinen. En vaan itse edes kehtaisi jättää minnekkään kommenttia, mihin en kirjoittaisi omaa nimeä perään, tai ylipäänsä kommentoida.

 3. Anonymous

  Oma henkilökohtainen mielipiteeni rankasta julkisesta arvostelusta,ottakaa huomioon ett Suomessa ei tästä lajista saa edes rahaa, eikä useammalla kilpailijalla ole resursseja jalostaa itseään samalla tasolla kuin ulkomailla esim. JenkeissäOn aivan brutaalia alkaa vertailemaan Suomessa kisaavia sellaisiin, joilla on kaikki resurssit huippusuoritukseentai ylipäätänsä odottaa ns. täydellistä jälkeäJoku roti siinä arvostelussakin..pitää osata suhteuttaaja tämä siis tarkoitettu kaikille kotiarvostelijoille siellä

 4. Jasmin Ollikainen

  Tsemppiä ja voimia jatkoon!!! Rehellisyys maan perii, you know. 😉

 5. Anonymous

  Hei taas,Olen yksi eilisen kommentoijista – se joka sanoi, ettei oikein ymmärrä fitnessurheilun pointtia.Minä en edelleenkään ota minkään valtakunnan kantaa kisakuntoosi fitneksen näkökulmasta, koska en siitä mitään tiedä.Mutta naisena naiselle haluan kuitenkin sanoa, että olet ilmiömäisessä kunnossa ja upea.Sinulla on elämässä varmasti yhtä paljon ”hässäkkää” kuin kaikilla meillä muillakin ja elämän peruspalikat lienevät kuitenkin kunnossa. Muista tämä. Edelleen tsemppiä jatkoon, mitä tahansa se tarkoittaakin!

 6. Anonymous

  Hyvä kirjoitus! -Sandra

 7. Anonymous

  En ole fitneskilpailija enkä tiedä lajin vaatimuksista mitään. Mielestä olit/olet hyvässä kunnossa ja olet tehnyt kovaa työtä.Kyseessä on kuitenkin arvostelulaji ja siitä tiedän henkilökohtaisesti aika paljon. Vaikka itsestä tuntuu, että on treenannut ja prepannut itsensä huippukuntoon ja ”esitys” tai ”esiintyminen” meni hyvin, ei voi koskaan tietää mikä miellyttää tuomareiden silmää.Olen itsekin omassa lajissani (taitoluistelu) kokenut mielestä useasti vääryyttä. Esitys meni hyvin, ei virheitä jne. siltikin en ole sijoittunut.Tuomaritkin ovat vain ihmisiä ja vaikka heidän tulisi olla jäävejä, on heilläkin ennakkoasenteita ja suosikkeja.Harvoin arvostelulajeissa pääseen kirkkaimpaan kärkee nopeesti tai ihan puskista uutena tulokkaana. (EN TARKOITA, ETTÄ SINÄ OLISIT NYT TULLUT PUSKISTA) Makuasioista on vaikea kiisteellä…Toivottavasti kuitenkin jatkat lajin parissa ja better luck next time. Mielestäni edellinen postauksesi oli ihan asiallinen. Mielestäni on mysö ihan mahtavaa ja ihailtavaa kuinka yhdistät harrastuksesi, avioliittosi, yrityksesi ja perheesi.Kunnioitan kovasti!Tsemppiä jatkoon!!Terveisin,Emilia Vallinen

 8. Jansku

  Oon seuraillut sun blogii joka ikinen päivä. Se ettet menestynyt kisoissa oli itellekki shokki. WTF?? Mikä duuni takana!Tää kertoo mulle, ettei fitness vois koskaan olla mun lajini. Annat sille kaikkesi, mutta miten käsittelet tällaset pettymykset?! Mun pää ei sitä kestäs. Oon haaveillu välillä lavoille, mutta en taitas kestää sitä arvostelua. Varsinkaan sillon kun on lähtenyt voittamaan!! Tiiäkkö mitä? Paskan vitut siitä idiootti tuomarista joka ei susta diggaa. Uskomatonta. Ja älä vaan lopeta blogia, älä vaan!!! Mä haluan kuulla susta edelleen joka päivä. Mites nyt edetään? Kerro sun suunnitelmista, kerro miten syöt offilla!Tsemiä, sä oot rautaa!!!

 9. Anonymous

  Minkälaista palautetta sait valmentajilta?-Mona

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *