Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Eikö kiharat pysy koskaan? Ghd setin arvonta!

Varsinkin nyt juhla-aikana kampauksia tehdään todella paljon. On pikkujouluja ja erilaisia pippaloita minne usein halutaan mennä laittautuneena. Suuri ongelma naisilla on usein hiukset. Jos juhlia on joka viikonloppu ja osalla jopa arkena niin aina ei välttämättä ehdi kampaajalle. Multa kysytään lähes päivittäin kiharoista. Mitenkä ne teen ja mitenkä ne saa kestämään. Varmaan monella on ”sama ongelma”. Kihara pysyy maksimissaan tunnin jonka jälkeen se suoristuu.

Tärkeintä kiharoiden laittamisessa on tuotteet. Ilman niitä hiukset eivät pysy. Kun halutaan kestävät kiharat aloitetaan valmistelu jo hiustenpesu vaiheessa. Hiuksia ei kannata pestä siloittavilla tuotteilla. Suosittelen volume tuotteita. Myöskään hiusöljyä ei kannata laittaa kiharoiden alle, koska sillä on siloittava vaikutus ja liiallisesta käytöstä hiuksissa oleva kihara latistuu nopeammin.

Pesun jälkeen hiuksiin suosittelen volume vaahtoa kauttaaltaan tai esimerkiksi tyvelle volume suihketta ja pituuksiin voimakasta tukea antavaa kampausnestettä. Hiukset kannattaa föönata kuiviksi, koska silloin hius irtoaa päänahasta ja pysyy kuohkeamapana pidempään. Jonkun mielestä kihara tarttuu paremmin likaiseen hiukseen, mutta itse en sitä allekirjoita. Myös likaista hiusta käsitellessä hiuksista tulee usein läpi epämiellyttävä tuoksu. Käyn itse aina tyven läpi tyviraudalla, millä saa lisää volyymia ja kestoa kampaukselle.

Kiharoita voi tehdä lähes millä tahansa. Vanhanliiton kikka on tehdä sormikiharoita, mutta niiden kannattaa antaa olla melkein yön yli. Itse käytän kiharoita tehdessä lähes aina joko Ghd:n suosirtusrautaa (millä en osaa kihartaa omia hiuksiani) tai sitten Ghd:n curve rautaa. Välillä olen myös käyttänyt todella ohutta tikkua, jos haluan oikein sähäkät kiharat.

Kiharoita tehdessä kannattaa muistaa, että hiukset hieman lyhenee. Nyky trendeissä käytetään todella paljon lainemaista kiharaa, mikä on naisellinen ja huoliteltu. Jos haluaa hiuksiin lainemaisen kiharan tulee hiukset kihartaa kaikki samaan suuntaan.

Esimerkiksi näissä kuvissa tekemääni kiharaan, multa meni noin 5min aikaa. Toki jos hiuksissa on pidennyksiä tai ne ovat todella paksut pitää varata aikaa hieman enemmän. Kiharani on tehty Ghd:n kapeammalla curvella. Paksumpi curve rauta sopii hieman pidempään hiukseen.

Kun aloitan kiharoiden teon suikutan vielä jokaiseen osioon erikseen pitoa antavaa kampausnestettä. Kieputan hiukset raudan ympärille ja annan vaikuttaa 10 sekuntia. Puran osion varovasti ja annan sen aina jäähtyä. Kiharan voi myös vielä kieputtaa ja kiinnittää pinnillä jäähtymään.  Pitää muistaa, että lämmin hius ei vastaanota uutta muotoa. Hiuksen pitää olla aina jäähtynyt. Kun kiharat on ”valmiit” niin ainakin itse kampaan ne aina auki. Joko harvapiikkisellä kammalla, sormin tai luonnonharjasharjalla. Lopuksi laitan kevyttä lakka tai sitten en laita lakkaa lainkaan. Tässä myös tapahtuu usein se suurin virhe. Ei mitään tuotetta pohjalle ja päälle kilo mega strong lakkaa. Hiuslakka saattaa jopa latistaa kauniin kiharan. Se ei myöskään tee sitä viimeistä silausta, jos hiukset on niin tärkätty ettei ne liiku.

– aloita jo hiuksia pestessä oikeilla tuotteilla

– älä käytä hiusöljyä

– tärkeimmät tuotteet on pohjatuotteet: vaahto/voimakkaan tuen antava kampausneste

– föönaa hiukset kuiviksi ja kohota tyvi tyviraudalla

– suihkuta osio kerrallaan pitoa antavaa lämpösuojaa ja aloita kihartaminen niskasta.

– muista antaa hiuksen aina jäähtyä

-lopuksi viimeistele hiukset

Toivottavasti tästä oli apua edes jollekkin. Meiltä Primestä saa sekä Contour tyvirautoja (145€) että curve kihartimia (189€). Olen vannonut Ghd:n rautojen nimeen niin kauan kun niitä on ollut markkinoilla. Parempia ei ole maailmassa. Kannattaa panostaa laatuun, koska turha ostaa 3 huonoa kiharrinta jos voit saada kerralla kunnollisen, joka kestää. Ghd:radiossa on sisään rakennettu mikrokompressori mikä tarkastaa useita kertoja sekunnissa  raudan lämpötilan jolloinka se on jatkuvasti sama. Hius vaatii aika voimakkaammin lämmön saavuttaakseen kestävän muodon. Raudat missä voi itse säädellä lämpötilaa ei palvele miedolla lämmöllä ketään. Kampaus ei kestä. Mulla on asiakkaita kenellä on Ghd rauta jo yli kymmenen vuotta vanha ja toimii edelleen. Toki niihin on vuosien varrella tullut muutoksia, kuten universaljännite ja torkku toiminta.

Näin joulun kunniaksi haluan arpoa teidän lukijoiden kesken yhden Curve&Contour setin. Kommentoi alle ja rautasetti voi olla sinun. Kannattaa myös laittaa meidän Kampaamon insta seurantaan, sillä jatkossa päivitämme enemmän tekniikkaan liittyviä kuvia ja postauksia. @primehairandbeautydesign (Palkinnon arvo 334€). Palkinto arvotaan 17.12.2017.

Lue edellinen postaus: Mitä jos joulna ei halua?

-Umppu

Kommentit (1124)

 1. Netta

  Ehdottomasti mukana! Vielä en ole oppinut saamaan piikki suoraan ja pitkään hiukseeni nättejä kiharoita!

  • Janika Talvitie

   EhdottomaSti mukana,suokkari vetelee viimeisiään,joten uusi olisi ostettavissa.

  • Jutta Laurila

   Ehdottomasti mukana 😊✌️

  • Oona

   Mukana, ei ole ghd:n voittanutta!!

  • Sari jussila

   Ehdottomasti mukana. Olis täydellinen setti 🙏😍

  • Santtu

   Mukana

  • SuviNissinen

   Mukana arvonnassa. Tulisi niin tarpeeseen . Mulla käytössä vanhat ”vehkeet” uusista haaveilen, budjetti EI vaan salli

  • Nicole

   Mukana✌🏻

  • Henna

   Ehdottomasti mukana arvonnassa, jo vuosia olen vannonut ghd:n raudan nimeen ja kiharrin olisi myös kova sana 🙂

  • Sanna Toljamo

   Tämä setti tulisi tarpeeseen minulle ja tyttärelleni!! <3 Mukana, ehdottomasti!!

  • Marika Ryhänen

   Otsikon takia, jäin lukemaan juttua, koska nimenomaan koskaan ei kiharat pysy. Hyvä juttu kaiken kaikkiaan. Jään seuraamaan juttuja ne 😊 Rautasetistä olisi kovasti iloa 😊

  • Meri-Tuuli

   Mukana 😍 omat laitteet rupee olemaan jo melkein 10 vuotta vanhoja!

  • Mari

   Miten tää voikin olla vuodesta toiseen yhtä suuri mysteeri… GHD on jäänyt haaveeksi, ehkä nyt olis aika toteuttaa se ja vihdoin viimeistellä upeasti värjätyt hiukset laittamalla ne aamulla asiaankuuluvasti.

  • Janette

   Mukana!

  • Nita Kortelainen

   Ghd on kyllä 💯💯💯 jokainen nainen tarvii omansa!

  • Katariina

   Mukana! Ihanaa olis saada ❤

  • Tintsa

   Voi jukra, tämän mä haluisin! Koko syksyn oon himoinnut ghd:n rautoja, mutta ei oikein budjetti anna periksi 🙁 Ois niin ihana joululahja!

  • Aili H.

   Kiitos kilpailusta ja inspiroivasta jutusta! Olen mielelläni mukana upean setin arvonnassa.

  • Pauii

   Mukana! Koskaan en ole oppinut kiharoita omaan päähäni tekemään, ehkä vika on ollut laitteessa? Ghd:llä tuskin menisi kovin pahasti metsään 🙂

  • Satu

   Mukana!!
   laadukas rauta olisi tarpeen😍

  • Anu

   Todellakin mukana💞

  • Noora Rajaniemi

   Tottakai mukana. Itselläni kohta 10v vanha pinkki GHD rauta käytössä, oli aikanaan joku lokakuun rintasyöpäkamppistuote, ja halusin tukea hyvää asiaa. Merkkiä en vaihda ikinä.

 2. Tiia

  Ehdottomasti mukana kisassa! 🙌🏻 Ghd:N suoristusrauta ollut käytössä 7vuotta ja muuhun en vaihda!

 3. Heidi

  Ehdottomasti mukana!

 4. Julia

  Mukana!!!😍

 5. heli

  Hienot kiharat 😊 mukana arvonnassa.

 6. Jenna

  Mukana! Itsellä aina ongelmana ns. liukkaat hiukset joissa ei koskaan kiharat pysy kovin kauvaa muuta kuin puikkokihartimella! 😶

 7. Tanja

  Hei, ihan mahtava arvonta. Mukana!! 🙂

 8. Kia

  Oon aina haaveillut ghd tuotteista mut jotenkin en raaski niitä ostaa. Oon ihminen joka sit sillon harvoin kun tulee sellaisia tilaisuuksia et hiukset pitäisi laittaa niin meen suosista aina kampaajalle 😀

 9. Beada

  Wautsiwou, ehdottomasti mukana!! 🙂

 10. Hanna

  Wau! Mukana!

 11. Laura

  Niin mukana! Setillä olisi käyttöä!

  • Reija Lähde

   Todellakin mukana! Entiset raudat alkaa vedellä viimeisiä joten tarpeen tulisi laadukkaat ja uudet!

 12. Sanna

  Ehdottomasti mukana arvonnassa🤗

 13. Janni

  Ghd-suoristusraudan omaavana ehdottomasti haluaisin myös nämä!

 14. Emma

  Arvonnassa mukana! 😊

 15. Janni

  Ehdottomasti olis kiva saada nämä!

 16. Johanna

  Monen vuoden projekti pitkäthiukset nyt vihdoin valmiit. Hiukseni ansaitsisi hyvät laitteet ❤️

 17. Anu

  Mukana! 😊

 18. Karoliina Saarinen

  Tämä ois täydellinen joululahja itselle! Mukana arvonnassa.

 19. Ilona

  Mukana! Edellisen kerran onkin tullut kiharrettua joskus kauan sitten ennen vauvan syntymää. Ja tukka olikin samantien suora kun astuin ovesta ulos. Kunnon välineillä kelpaisi kihartaa

 20. Sanna

  Vau! Kiitos vinkeistä ja mukana arvonnassa, raudat tulisivat tarpeeseen, jostai kumman syystä ei ole tullut ostettua itselle mitään pitkään aikaan, vaan kaikki ylimääräinen raha on laitettu vanhan kansakoulumme remonttiin, olisi ihana lähteä vähä tuulettamaan päätään ja laittaa hyvillä raudoilla hiukset kuntoon. 🙏

 21. Milla

  Niin mukana arvonnassa! 👋

 22. rriina

  Mukana ehdottomasti! Itselläni on pitkät ja paksut hiukset, ja niiden kuosiin saaminen on haasteellista. Täytyy myöntää, ettei itselläni riitä kyllä kärsivällisyys. Kerran sain itselleni tehtyä kalanruotoletin youtuben avulla, mutta tuskahiki oli päällä sen jälkeen. Rispect kyllä teille kampaajille, olette taitatavia!

  Mukavaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi!

 23. Henna

  Mukana 😍!

 24. SallaM

  Kiitos vinkeistä! Mukana arvonnassa. 🙂

 25. Laura

  Arvonnassa mukana 🙂

 26. Niina rantakangas

  Mukana tulis niin tarpeeseen 😍

 27. Sanna

  Mukana! Kiharat eivät oikein pysy jos niitä edes saa tehtyä 😀

 28. A

  Mukana ihanassa arvonnassa!

 29. Minna

  Kiitos näistä vinkeistä!

 30. Eeva

  Mukana arvonnassa. 🙂

 31. Noora T

  Mukana!

 32. Tiina

  Mukana

 33. Nina

  Mukana! Aina laitan muut etusijalle niin tämän pitäisin itsekkäästi itselläni, luxusta arkeen. Mun ikivanha hiuksia polttava tyvirauta joutaisi jo muutenkin roskapönttöön. Ghd suoristin löytyy ja olisi mukavaa saada täydennystä sarjaan sekä hiukset ruotuun kunnollisilla laitteilla.

 34. Salla

  Minulla on pitkät hiukset. Kiharran ja suorista niitä usein eli mukana 🙂

 35. Sanna

  Tulisi niin tarpeeseen 😊 eli mukana ehdottomasti 😊

 36. Leena

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Itse olen näköjään tehnyt kiharoiden laitossa enemmän asioita väärin kuin oikein..Mukana arvonnassa ehdottomasti 😊

 37. Iida

  Mukana arvonnassa. 😊

 38. Susanna

  Ihan parasta! Mukana arvonnassa 😊

 39. Tia

  Ooo!!! Mukana todellakin!

 40. Henna

  Mukana. 😊

 41. Hottentotti

  Ihan huippu arvonta! Tämmöselle tumpelolle just oikeat tuotteet 👍

 42. Norppa

  Löytää tukalle tämä olisi pelastus paketti! 😍

  • Norppa

   Lättänä tukalle siis 😌

 43. Iida

  Mukana! 😊

  • Johanna V.

   Kiitos vinkeistä, ilmankos ei aina onnistu kikkurat itsellä 😊 Etenkin jos yrittää lämmintä kohtaa uudelleen.. no nyt sekin selvisi.. Mukana siis ❤️

 44. Nea

  Mulla on todella lasinen hius, mutta sitä on paaaaaljon:-D En oo koskaan omistanut kunnollista kiharrinta, ja suoristusraudatkin on olleet just näitä ”halpa – pakko ostaa” versioita. Äidilläni on ghd:n suoristusrauta ollut 7 vuotta ja se on täysin moitteeton! Olenkin pitkään haaveillut että itsekin sellaisen hankin, niin johan rupea tukka kähärtymään ja oikenemaan!:-)

 45. Sini

  Mukana arvonnassa!:)

 46. Helinä

  minäminäminä! mä niiin toivon tätä itselleni joululahjaksi😍 tarve ois kyllä iso, juuri hajosi ikivanha kiharrin.

 47. Emmi

  Mukana! 😉👌

 48. Iida

  Ehdottomasti mukana!

 49. Riikka

  Mukana arvonnassa 😊 ja olis paljon käyttöä 😍

 50. Miia

  Tää olis huikee setti.

 51. Elina

  Mukana! 🙂

 52. Maija

  Kiitos vinkeistä! Mukana arvonnassa 🙂

 53. Elise Kiiskinen

  Wau! Mukana😊

 54. Anne

  Mukana ollaan ehdottomasti!! 🙂

  • Jasmine Ojala

   Kiitos vinkeistä, ehkä ensi kerralla onnistun itse 🙂
   Mukana myös arvonnassa!

 55. Anna

  Mukana arvonnassa! 😊

 56. Elisa

  Tää pelastais päivät! Mukana ollaan 🙂

 57. Sini

  Mukana! 🙂

 58. Tiina A

  Mukana!

 59. Janika

  Voi olisi hienoa voittaa nämä! Viime suoristusrauta ja kiharrin vuodelta 2009. Saisi laitettua vihdoin tukkaa kunnolla ❤

 60. Meeri Angeria

  Mukana! ✌🏻

 61. Emmi

  Mukana!

 62. Mipa

  Oi toi paketti olisi ihan unelma. Todellakin mukana arvonnassa 🙂

 63. Matrsa

  Mukana, joululahja itselle 🙂

 64. Janna

  Mukana! 🙂

 65. Karita

  Itse omistan ghd.n suoristajan joka on kyllä maailman paras, mutta en myöskään osaa sillä tehdä kiharoita tää setti ois vaan niin paras. Nyt kun omissa hiuksissa on jo pituutta että sais hyvät laineet.

 66. Aliisa

  Mukana! 👀👀

 67. Brianna

  Oi tämä on kiva! mukana ✌️

 68. Viivi Metsälä

  Oijoij mukana!😍

 69. Ode

  Mukana 🙂

 70. Jatta

  Kolmen tytön äitinä olen ehdottomasti mukana arvonnassa. Hiusten laittoa riittää😂
  Ja olen juuri se joka ostaa monta huonoa kiharrinta halvalla😉

 71. sussu

  Ihanat kiharat! Oispa joskus itselläkin 🙂 niin mukana arvonnassa!

 72. Jessica Harju

  Voi ei, niin mukana! Molemmat on ostoslistalla ollut pitkään, mutta lapsiperheessä ja varsinkin vielä hetken kotihoidontuella, on noita muitakin rahareikiä joihin sijottaa! Mun kiharat kestää just sen puol tuntia ja sit ne on veks..

 73. Heini Nyykooli

  Mukana arvonnassa!😊

 74. Kateriina

  No todellakin mukana. 1v lapseni myötä hiukset suoristuivat ja muuttuivat liukkaiksi. Hormonit…? Ja kihara ja kuohkeus tipotiessään. Identiteettikriisi heh.

 75. Elisa

  Mukana arvonnassa! GHD on ihan paras >3

 76. Henna-Mari Hoppari

  Tämä tulis tarpeeseen! 😊

 77. Inga

  Mukana! Viimeksi en raaskinut ostaa kuin kämäsen liian pienen kihartimen, lopputuloksena pelle Hermanni kiharat 🙈🤪 nyt jos vaikka saisi asiallisen kihartimen niin ei tartte ylimääräisiä hiustenpesuja tukkakriisin keskellä 🤣

 78. AnuEmilia

  Tämä olisi täydellinen joululahja 😍

 79. Veera

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Minulla on kaksi tytärtä jotka tykkäävät hiusten kihartamisesta, joten hyville välineille olisi tarvetta 😊

 80. Jenni

  Mukana! 😊

 81. Mari

  Mukana!

 82. Airi

  Mukana arvonnassa

 83. Taina

  Kiitos vinkeistä:) Ehdottomasti mukana!

 84. Miia

  Mukana arvonnassa 😊 mä niiin tartteisin uuden ghd raudan kun entinen lakkasi toimimasta 10vuoden käytön jälkeen 😬

 85. Jenna Laihanen

  Mukana! 😊

 86. Nea Salonen

  Tämä olis täydellinen lahja itselle❣️
  Mutta luulen silti että tämä menisi vähävaraiselle ystävälleni jolla ei olisi ikinä varaa ostaa näin hienoja hiustuotteita. Käyttöä kuitenkin kihartimella löytyy päivittäin. Luulen että tämä tekisi hänet enemmän kuin onnelliseksi❤️ Mukana arvonnassa siis ollaan!

 87. Laura

  Ooii tämän arvonnan palkinto olisi niiiin mieluinen 😍 Rakastan kiharoita hiuksissani mutten ole vielä koskaan kokeillut näitä paljon hypetettyjä ghd-rautoja. Joten olen todellakin mukana tässä arvonnassa!

 88. Nea Salonen

  Tämä olis täydellinen lahja itselle❣️
  Mutta luulen silti että tämä menisi vähävaraiselle ystävälleni jolla ei olisi ikinä varaa ostaa näin hienoja hiustuotteita. Käyttöä kuitenkin kihartimella löytyy päivittäin. Luulen että tämä tekisi hänet enemmän kuin onnelliseksi❤️ Mukana arvonnassa siis ollaan!

 89. Tarja P.

  Vau, ehdottomasti mukana arvonnassa. Ja kiitos kiharrus vinkeistä. Ehkäpä näillä onnistuu ensi kerralla paremmin.

 90. Jonna

  Mukana! 🙂

 91. Tiia

  Uijui, todellakin arvonnassa mukana! 🙂

 92. Laura

  Oii tämän arvonnan palkinto olisi niin mieluinen 😍 En ole koskaan päässyt kokeilemaan näitä paljon kehuttuja ghd-rautoja vaikka tykkään kyllä kihartaa hiukseni usein. Olisi mahtavaa voittaa, joten olen todellakin mukana tässä arvonnassa!

 93. Saana

  Mukana! Mä siis TARVIN ehdottomasti tommosen!

 94. Niina

  Tämäkin lättänätukka on mukana!
  Piti niin ostaa itselle joululahjaksi kiharrin ja hiustenkuivain veronpalautuksilla mutta ylläripylläri ne rahat kuluikin lapsiin ja yllättäviin menoihin… viimeksi olen kihartimen omistanut noin 10 vuotta sitten 😀

 95. Tanja pauliina

  Mukana. Minulla on sellanen todella pitkä ja paksu tukka, jota ei ole värjätty. Niin kiharoiden pysyminen on ikuinen ongelma! Tykkäisin kuitenkin tehdä laineet joka päivä.

 96. Jenni Koivula

  Niin mukana! Kolmen pienen lapsen äiti kaipaa juuri tällasta pientä arjen luksusta kun aina ei todellakaan ole hiukset mintissä 😅 Oikeet ja laadukkaat välineet helpottaa huomattavasti tässäkin asiassa! 👌

 97. Sandels

  Mukana! Tälläiseen pitkään, paksuun ja luonnonkiharaan tukkaan GHD toimisi takuulla!

 98. Petra Marjamäki

  Ghd aina ja iankaikkisesti, kiitos❣️🤗✔️🙋🏼

 99. Maarit

  Mukana, tanssitytön äidille olisi ehdoton työväline!

 100. Sini

  Mukana! Olisipa ihana päästä kihartamaan hiuksia. 🤗

 101. Minna harju

  Mukana!

 102. Elina Vihersalo

  Wow mukana ! 😍

 103. Salla

  Oih mikä palkinto! Sormet ristissä mukana!! <3

 104. Virpi Tornberg

  Jes, kiitos hyvistä ohjeista! 👍🏻😊 Mukana arvonnassa!

 105. leena ankkuri

  Mukana!

 106. Janika

  Itse kans ghd fani, perus rauta vain löytyy ja kelpaisi toisenlaisetkin raudat! Mukana siis 😊

 107. Heidi.H

  Oi mikä arvonta, todellakin mukana!😍

 108. Jennan

  Vautsi mikä palkinto!! Ehdottomasti mukana!

 109. Kiia

  Mukana, tulisi todellakin tarpeeseen😍

 110. Siru

  Mukana arvonnassa!
  Tarpeeseen tulisi tämä rauta. ❤️
  Kiitos erittäin hyvistä vinkeistä kiharan tekoon, lli todella hyödyllinen postaus!

 111. Essi

  Kylläkylläkyllä! Mukana ehdottomasti!

 112. Annareetta Rautiainen

  Oi tää setti olis niin hyvä! Kiireisenä kahden vilkkaan pojan äitinä oikeilla välineillä kiharoitten tekeminen kävisin varmasti sukkelaan.

 113. Sonja T

  Mukana! Yksi ghd rauta löytyy mutta ei näistä mikään 🙂

 114. Johannamariiia

  Ilman muuta mukana! 🙂

 115. Mira komeri

  Tämä olisi täydellinen lahja itselleni… haaveillut aina noista tuotteista😍😍

 116. Susanna

  OI, mukana!!

 117. Anna

  Mukana! Tää ois ihan paras juttu, oma 30v lahjaksi saatu ghd vetelee viimeisiään

 118. airaammaaria

  Mukana! Tulisi todella tarpeeseen.

 119. Anni

  Ehdottomasti mukana arvonnassa.:)

 120. Miia

  Mukana! 😍 Mitä kampausnestettä suosittelisit kiharan alle? 😊

 121. Hanna

  Mukana😊

 122. nah

  Mukana 🙂

 123. Lyyli

  Tää ois huippu! 😍

 124. Pauliina

  😍

 125. Mira Vaihi

  Mukana! 🙂 Ihana joululahja tällä kertaa itselle 😀

 126. Ellis

  Mukana! Tulisi tarpeeseen

 127. Henttu

  Niin mukana!

 128. Kati

  Mukana arvonnassa 🙂

 129. Niina

  Mukana! Mulla lässähtää kiharat heti ja on muisto vain ennen kuin ehdin edes pihalle 😀

 130. Jenny

  Mukana! Rakastan kiharia, mutta ärsyttävintä on jos ne eivät pysy kauniina koko päivää. Olisin niin uuden raudan tarpeessa ja varmasti pääsisi kovaan käyttöön!😍

 131. HeidiÄ

  Wau! Siskolla on upeat paksut pitkät hiukset, joten hänelle menisi pukinkonttiin. Muutti juuri ensimmäiseen ”omaan” kotiin joten ylimääräistä rahaa ei ole, ja tiedän ettei kunnon välineitä. Tykkää kovasti kyllä laitella hiuksiaan letein ym. Eli todellakin mukana:)

 132. Hanna-Riikka

  Ehdottomasti mukana😍

 133. Krista

  Mukana! 🙂

 134. Henna

  Mukana! 😇♥️🎄

 135. Emma

  Ehdottomasti mukana 😍

 136. Mari

  Mukana arvonnassa! Tulisi niin tarpeeseen 😊

 137. Niina

  Kiitos hyvistä vinkeistä! 🤗 Ehdottomasti mukana arvonnassa 😍

 138. Sari

  Mukana!

 139. Tiina

  Huikea arvonta 😊

 140. Katariina

  Mukana. Ghd on paras rauta, itselläkin ollut käytössä useita vuosia.

 141. Elina

  Mukana! Tämä olis täydellinen lahja ystävälleni 🙂

 142. Hillla

  Mukana ollaan. 🙂

 143. Sari

  Mukana! 🙂

 144. Heidi

  Mukana! Tämä olisi oiva arvontavoitto – toivossa eläen huonosta arpaonnesta huolimatta. 🙂 Hyvää joulunaikaa!

 145. Meri

  Mukana kisassa 🤗 tällä hetkellä ei ole mitään millä hiuksia laittaa yksi suoristin ja senkin jo niin vanha ettei sillä mitään tee joten tulisi käyttöön.

 146. Tiia

  Mukana!

 147. Jaana

  MUKANA 🙂

 148. Anna-Kaisa

  Mukana arvonnassa 😊

 149. Jaana

  Mainiot vinkit!Mukana arvonnassa

 150. Eve V

  Aaaaw olisi ihan täydellinen mulle 😍 Mukana siis 🙋🏻

 151. Tytti

  Mukana 😍

 152. Terttu

  Mukana! Mulla oli just pikkujoulut ja tein todella huonolla menestyksellä itselleni kiharat… kollegat kysyi että oonko suoristanu hiukset 😀 Tunnistan muutaman amatöörin mokan, jonka tein tosta sun listalta… 😉

 153. Marika

  Mun luonnonkihara karva RAKASTAISI uutta rautaa ❤️

 154. Emilia

  Ihana arvonta! 😍

 155. Johanna

  Mukana arvonnassa😊

 156. Tytti

  Mukana 🙂

 157. Sara-Sofia

  Mukana😍

 158. Salli

  Mukaan hienoon arvontaan kyllä.olisi käyttöä meillä . Tytöt aina laittaa hiuksiaan.

  • kaisa

   Mukana arvonnassa!

 159. Kristiina

  Oiii, toi ois aivan mahtava paketti! Niiin mukana ❤️

 160. Jaana Rannila

  Mukana hep!😊

 161. Mervi

  Mukana! Täällä yks lättätukka ilmoittautuu. Äitiysloman aikana pituutta hiuksiin tuli mukavasti ja nyt enää tarvis saada se näyttämään edes jotenkin freesiltä. Uskon, että näillä tuotteilla ja ohjeilla saan tän asian kuntoon.

 162. Mona

  mukana! tää olis kyllä niin huippu!

 163. Teija

  Kyllä tulisi jokapäiväiseen käyttöön

 164. Laura Santala

  Mukana! Tämä olisi kiireisen äidin pelastus 😊

 165. Siiri Kiviharju

  Just eilen ihailin Instassa sun kiharoita. Itse olen jämähtänyt ilmakihartimeen, sillä saa kauniit laineet aikaan, mutta ne eivät kyllä pysy yön yli. 😀 Osallistun arvontaan, ihanaa joulun odotusta! 🙂

 166. Ansku

  Oi että, tällä setillä ja näillä ohjeilla kiharat olis varmasti 😍👌 Mukana siis!

 167. Sini

  Ooh ehdottomasti mukana! 😍

 168. Auli

  Mukana arvonnassa 🙂

 169. kiia salovaara

  mukana! hiusalaopiskelijalle kelpaisi💖

 170. Amanda

  Mukana!🤩

 171. Sanna

  Mukana! Pienen vauvan kanssa kotona ollessa ei tule laittauduttua kuin erittäin harvoin, joten nämä raudat olisi ihana voittaa ja rueta panostamaan vähän enemmän!

 172. HeidiT

  Just valittelin kaverille että oispa kiva kun joskus pysys kiharat juhlissa, tuntuuvat ainaan lätistyvän 😂 kunnon rauta auttas paljonki varmasti! Mukana arvonnassa 😍

 173. Kristiinak

  Mukana! Oon jo pitkään etsinyt rautaa, jonka saada kunnon kestävät kiharat. Niin ja hetki sitten edellinen rautani oli jäähtymässä lattialla(!!!) niin mies astui sen päälle. Meni muuten ihan tuhanteen osaan 😓.

 174. Sara

  Ehdottomasti mukana, niin pitkään halunnut kyseisen raudan <3 :)!!!

  • Jenni

   Mukana kilpailussa. Tulevien kaksosten äitinä olisi kiva saada kiharrin, jonka käyttöön ei mene puolta päivää! 😀

 175. Jenni Mustonen

  Hyvää Joulun odotusta perheellesi ja mie osallistun arvontaan mukkaan🤶😊.

 176. Suvi Kalliomäki

  Mukana! Kiharoiden tekeminen on aina yhtä taistelua.. 😅

 177. Emma Lampinen

  Mukana! 🙋🏼

 178. Susanna

  Mukana arvonnassa 🙂 laadukas kiharrin ollut jo pidempään hankintalistalla.

 179. Nita lepisto

  Mukana, tää olisi ihan a setti ❤

 180. Tanja

  Mukana ollaan! 🙂

 181. Kaisa

  Mukana arvonnassa!

 182. Päivi

  GHD on joululahjalistalla, joten ehdottomasti mukana arvonnassa.

 183. Teija

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. 😍 Tykkään laittaa toisten hiuksia ja monesti on tyttöjen illassa tullut kiharoita tehtyä,olisi kiva yllättää ystäväni ensikeralla uudella kihartimella.

 184. Krista A

  Mukana! Mulla on pitkä ja paksu tukka, missä tuntuu ettei koskaan kiharat kestä tuntia pidempään. Kahden pienen lapsen äitinä usein tulee lapsille ostettua vain kaikkea, muttei raaski omiin juttuihin panostaa. Tää ois niin ihana voittaa! 🙂

 185. Tirpula

  Tuo volyymirauta olis aika huippis!

 186. Kristiina

  Oiii, täydellinen paketti! Niiin mukana ❤️

 187. Elina

  Meilläon tulossa just vklpna ystävän häät ja yrittänyt googletella miten saan hyvät kiharat ja sellaiset että ne pysyy! Olen aina aatellut että vika on varmaan paksuissa hiuksissani mutta olen tehnyt kaikki juuri päinvastoin mitkä ohjeet nyt annoin. Tuli ohjeet niin tarpeeseen! Tähän mennessä olen suoristusraudalla aina kikkaillut kiharat joten kiharrin tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Kahden lapsen äitiltä olisi kiva joskus laittaa ihan kunnon kiharat ja lähteä iltaa miehen kanssa viettämään. 😍

 188. Ella

  Olisipa kiva joululahja itselle! 🙂

 189. Eve

  Tuota ghd.n curvea olen himoinnut pitkään, toivottavasti joulupukki kuulisi toiveen!

 190. Kira lamminen

  Mukana 😍👌 itselleni just sopiva joululahja olisi🤗

 191. Mira

  Mukana!😍 Jos noilla sais kiharrettuu hiuksii, kun tällä hetkel millään omalla välineellä ei saa🙁 Ongelmana on myös se et, jos saan kiharrettuu ja meen ulos nii melkee heti ne suoristuu😬

 192. Anniina

  Hyvän kuuloiset vinkit ja teidän instassa näkee niin hienoja kampauksia. Olis mahtavaa voittaa setti ja päästä harjoittelemaan omaan hiukseen! Olis paras joululahja kyllä väistämättä!!

 193. Kaisa

  Mukana!

 194. Jenna Uotila

  Kiitos taas hyvistä neuvoista, ei malttaisi odottaa että ehtiikokeilla 😍

 195. Annastiina

  Ehdottomasti mukana!

 196. Saana

  Mukana! 😍

 197. Johanna

  Tämän postauksen myötä haluan ehdottomasti jouludinnerille kokeilla hiusten kihartamista ainaisen suoristamisen sijaan.

 198. Mira

  Tietysti mukana arvonnassa! Mikä olisikaan parempi lahja tälle harvahiuksiselle 😉😊

 199. Heidi

  Voi että mie tarttisin!🙏

 200. Teija

  Ehdottomasti mukana🤗

 201. Mt

  Ehdottomasti mukana!
  Persaukisena, opiskelevana suurperheen äitinä ei ole ollut varaa ostaa kun halpa rimpula marketista. Jolla ei kyllä oikein mitään tee…
  Tämä olisi ihan täydellinen yhteinen lahja meidän possen naisväelle!

 202. Emma

  Mukana! Pitkään kunnollisesta raudasta haaveillut mutta koskaan ei raski kuitenkaan ostaa…

 203. Emilia

  Ehdottomasti mukana! Mulla kun kiharat ei millään meinaa pysyä, raivostuttavaa!

  Onko tuotteiden välillä paljon eroa? Ajattelen esim. markettivaahto vs. merkkilaatuinen? Itse kun olen kokeillut tuotteita laidasta laitaan, mutta ero niiden välillä onkin sitten ollut lähinnä tuoksu 😀

 204. Tupu Tuominen

  Mää niin oon mukana! ♥️♥️♥️😍😍😍

 205. riikka

  Vau! Mukana arvonnassa! 🙂

 206. Anniina

  Mukana! 🙂

 207. Nunnuka

  Kuullut pelkkää hyvää näiatä ghd:n raudoista mutta vielä ei ole opiskelijabudjettiin tämä sopinut. Mukana arvonnassa!😍👏

 208. Misise

  Tälle lättätukalle ja 8v. vanhalle suoristusraudalle tämä olisi pelastus 😍

 209. Annika

  Jospa näiden vinkkien ja toivottavasti myös rautojen avulla oppisin viimeinkin tekemään kauniit kiharat. 😊

 210. Jenna

  Mukana! 🙂 kiharoiden pysyminen on kyllä todellinen haaste näissä hiuksissa ja olisi helpotus kun edes joskus hiukset pysyisivät pidempään nätisti. Nämä tuotteet vaikuttaa niiiin hyvältä!

 211. Jenni

  Ehdottomasti mukana! 🙂 itsellä paksu pitkä tukka ja tuntuu ettei millään saa kiharaa pysymään. Ehkä näillä vinkeillä ja mahdollisesti tuolla setillä homma onnistuisi 😉

 212. Tiia

  Mukana! 😍

 213. Katri

  mukana 💞 hyviä vinkkejä ja ihanat kiharat!

 214. Janina Maunuksela

  Todellakin mukana 😍

 215. ANni

  Mukana 🙋🏼

 216. Tiia

  Mukana!
  Kymmenen vuotta ollut jo ghd ja nyt alan pelkäämään, että ei kauaa enää kestä!
  Se on siis ihan pakollinen tähän luonnonkiharaan höhhökasaan.

 217. Johanna

  Kiitos vinkeistä!. Ainaki itsellä löytyi tuosta jo yksi ”virhe” mitä olen kiharoita tehdessä tehnyt, eli hiusöljyn käyttö . Selvisi siis syy, miksi mun tukka ei kiharru kunnolla. Onko antaa vielä vinkki siihen että jos hius on todellä pörröinen, niin kannattaako suosia hoitavampaa poispestävää hoitoainetta, vaiko jotain hiuksiin jätettävää? Kun tuossa oli että ei silottavia pesutuotteita, niin millainen hoitsikka olisi siis paras? Tai voiko siis jätettäviä ylipäätään käyttää jos kiharat haluaa tehdä? Tuo curve olis niin täydellinen varuste, kerran kaverilta kokeillut ja oli ihan huippu, ja yllättävän helppo käyttää! Mukana arvonnassa 🙂

 218. Sanna

  mukana kisassa jos vaikka oppisi tekemään itselle kiharoita

 219. Minna

  Mukana 😊

 220. Sanni

  Postauksestasi sain paljon jo hyviä vinkkejä miten saan kiharat pysymään. Vielä kun saisi kunnon raudat millä tehdä kiharoita 😍

 221. Meeri

  Todellakin mukana. Olisi tarpeellinen setti 🤗

 222. Jaana

  Ooh! Mukana ehdottomasti! Ps. Upeita kuvia sinusta! 😍👍🏼

 223. Satu

  Mukana ehdottomasti. 😊 Ghd rauta on huippu, mutta sama vika etten itselle saa tehtyä sillä kiharoita.

 224. SArppa

  Mukana helpottamassa joulupukin työtä

 225. Vilma

  Mukana🙌🏼

 226. Maaria

  Mukana! 🤗 Huikea arvonta!

 227. Pauliina P

  Mukana arvonnassa. Itse omistan ohuet, lasimaiset hiukset, kiharoiden tekeminen ja pysyminen ollut yhtä hampaiden kiristelyä kunnes löysin sopivat tuotteet hiuksille, että kiharat pysyy paremmin, no mitä meni sitten kiharrin tekemään, sanoi itsensä irti, siitä asti menty tukka ponnarilla, argh 😀

 228. Tiia

  Ehdottomasti mukana

 229. Meri Larivuo

  Täällä yksi mama jolla tukkaa enemmän kun laki sallii! Paksu ja pitkä. Ja manasin juuri viime viikonloppuna että ei tätä tukkaa voi kauniille kiharalle itse saada. Ehkä näillä vinkeillä ja kun raudat laadukkaat niin toivoa voisi jopa olla! 😀

 230. viivu

  oijoi, mukana arvonnassa! 🙂

 231. Tiina Kinnunen

  Minulla on luonnonkihara hius ja luulisi että siihen on helppo saada tehtyä pysyviä kiharoita. Mutta ei todellakaan, tuntuu että en millään saa kauniita laineita pysymään niissä. Ehkä vika on tosiaan ollut väärissä tuotteissa.
  Joten ehdottomasti mukana kisassa😊

 232. Mirja Väätänen

  Mukana arvonnassa 😊

 233. Saija

  Oi, että! Tuo tulisi kyllä tarpeeseen! Ehdottomasti olen mukana arvonnassa, vaikken mitään koskaan voitakaan….

 234. Anna

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 235. Nina Turunen

  Tälläinen palkinto olisi kyllä todella paikallaan 😍

 236. Marika

  Ehdottomasti mukana! Oli kyllä hyviä vinkkejä ja itse ainakin monesti pessyt juuri silottavilla tuotteita, ei ihme kun ei kiharat ole pysyneet… 😀

 237. Essi

  Mukana 👍

 238. Veera H

  Mukana arvonnassa! Tulis kyllä niin tarpeeseen, en nimittäin omista mitään hiusten suoristus/ kiharruslaitetta. Mukavaa joulua!

 239. AnuV

  Tulis tarpeeseen, ollut jo pitkään haaveena opetella tekemään tollasta omaan tukkaan! Muutenkin todella tyylikäs setti 👌

 240. Marjo

  Mukana!

 241. Emmi

  On kyllä mukava arvonta, mukana siis 😍Tulisi itselleni joululahjaksi 🎁

 242. henriikkav

  OI vitsi! Mun hiustenmuotoiluvälineet vaatisi todellakin päivitystä, joten mukana ehdottomasti!

 243. Henna

  Oijoioi mikä arvonta!😍 todellakin mukana. Itselläni erittäin karhea ja pörröinen tukka ja ghd-rauta on ainoa, jolla saan hiukseni taltutettua! Ollut käytössä jo vuosia ja edelleen toimii! Tämä olis kyllä kiva erittäin kiva joululahja😊

 244. Seidi

  Mukana!! 🙂

 245. Jennaa

  Ehdottomasti mukana! Vanha suoristusrauta vetelee viimisiään, joten uudelle olisi todella tarve. 😊❤

 246. Zenobia

  Kiitos vinkeistä! Ehkä kokeilen tehdä Jouluksi laineita.

 247. Jenni rosimo

  Mukana ! 😍 ja hyvää joulun aikaa !

 248. Iida

  Yes please mulle tollanen😍eli mukana ollaan arvonnassa.
  P.S Hyvää Joulua ❤

 249. Marika

  Mukana!

 250. Laura Kattelus

  Aina omistanut halvat ja huonot raudat, ois kiva panostaa laatuun!

  • Laura Kattelus

   eli mukana arvonnassa!

 251. Maiju H.

  Mukana! Minun itsepäiset hiukset kihartuu silloin ku niiden pitäisi olla suorina ja suoristuu kun oon kiharrettu! Tulisi tarpeeseen!

 252. Ellen

  Mukana! GHD on ehdottomasti paras! Mulla on se rauta ollut kohta vuoden Ja en kyllä vaihtais pois!<3

 253. Tiia

  Mukana😍

 254. Sanna

  Ikuisuushaave on ollut ghd! Voi kumpa arpaonni suosisi.

 255. Sanna

  Kiitos hyvistä ohjeista! Mukana arvonnassa😃

 256. JohannaH

  Ilman muuta mukana arvonnassa. Itselläni niin vanha suoristusrauta, olemassaan neliskanttinen, jolla ei voi edes kiharoita. Siihen maailman aikaan suoristusraudalla suoristettiin hiuksia ;D niin, että todellakin toivoisin voittoa arvonnassa.

 257. Sanni

  Tosi hyvä kirjoitus! Ja todellakin olen mukana arvonnassa! 😁

 258. Jenni

  Ehdottomasti mukana.. Osuispa onni kohdalle ei oo ollu koskaan rahaa ostaa noin hyvää ja kallista rautaa 😊

 259. Heidi

  Voi kuinka tämä olisi mieluinen palkinto! Itsellä on todella paksu, ja luonnonkihara karhea leijonan harja. En saa kunnolla tehtyä nykyisillä hiusvälineillä mitään, kun kestää ikuisuus tätä reuhkaa esim kihartaa, kestää ikä ja terveys ja perse hiessä, ei mukavaa! Olisi ihana saada kunnon välineet niin varmasti olisi mieluisampaakin tukan laitto.

 260. Maria

  Mukana! Olispa kiva voittaa kunnon vehkeet tukan laittoon 🙂

 261. Elina

  Mukana 🙂

 262. Sanni p

  Mukana arvonnassa!

 263. Camilla

  Vauu, upeet! Oon niin onneton hiustenlaitossa ja vielä onnettomammat vehkeet. Mukana arvonnassa!

 264. Mia Laakso

  Ghd:t on parasta! Hyvä kirjoitus, mukana arvonnassa 🙂 mukavaa joulun odotusta!

 265. MiiaR

  Todellakin mukana! 😍

 266. joosuva

  Tulisi kyllä tarpeeseen, jospa onnistuisin tuolla laittamaan hienot kiharat kun muuten vähän rähmäkäpälä niiden kanssa! 😀

 267. Anni

  Mukana! 🙂 Pitkä, painava, paksu ja karhea hius… kiharat ei meinaa pysyä sitten millään.

 268. Alina

  Oi mikä arvonta! 😍 Ja superhyviä vinkkejä kiharoiden tekoon, kiitos! ☺️

 269. Miims

  Ehdottomasti mukana!! Vihdoin on vähän enemmän aikaa huolehtia myös itsestä kun viimeiset kaks vuotta on mennyt lapsesta huolehtiessa ja oma laittautuminen on jäänyt todella vähälle.
  Suoristusraudalla olen tehnyt joskus kiharoita, toinen puoli onnistuu mutta toisesta tulee aina jotenkin huono. Kaiken huipuksi koira söi johdon paremmasta suoristimesta!! Onneks on sentään halppisversio jäljellä 😀

 270. Heli

  Mukana 😍

 271. Linnea

  Todellakin mukana!😍

 272. Iina

  Kyllä! Mukana ollaan!🙋‍♀️ Olen aina haaveillut ghd:n raudasta, mutta en ole raaskinut sellaista vielä hankkia. Vuoden vaihteessa palaan takaisin koulun penkille mammalomalta, joten kutrit olisi kiva saada jälleen ruotuun😄

 273. Riina

  Mukana!

 274. Ilona

  Mukana 😊

 275. Bettina

  Mukana arvonnassa!! 🙂

 276. Caro

  Mukana 😊 Pitkään jo halunnut ghd:n raudan 😍

 277. Alina

  Mukana!

 278. Iita

  Osallistun!

 279. Milla

  Mukana ✌️

 280. Maria

  Nuo tulisivat kyllä niin tarpeeseen. Todellakin mukana arvonnassa.

 281. Nelli

  Ihanaa! ❤️ Ehdottomasti mukana 😊👍

 282. Eerika

  Mukana!

 283. Tilde

  Ehdottomasti mukana! Ghd suoristusrauta palvellut nyt 8 vuotta ja merkkiä en vaihda 🙂

 284. Milla Lähteenmäki

  Hyvä postaus ja mukana arvonnassa! 😍

 285. Iina

  Wouu!! 😊 Mukana!

  • Iina

   Miks tämä karkasi ennen aikojaan… 😯

 286. Heli

  Kiitos vinkeistä ja mukavaa joulunodotusta! 🙂 Mukana arvonnassa 🙂

 287. Nea

  Mukana ku peräpukama!

 288. Iina

  Wouu!! 😊 Mukana! T. Räjähtäny mama

 289. Vivian Silvan

  Ehdottomasti mukana!😍

 290. Njumi

  Oiii! Olen kuullut merkistä kaikkea hyvää, mutta en ole vielä testannut. Tulisi kyllä tarpeeseen.😍

 291. Heli

  Mukana!

 292. Kati

  Ehdottomasti mukana!😀

 293. Pinja

  Mukana☺️ Nuo päihittäs varmaan tämänki paksun tukan 👱🏻‍♀️

 294. Maria Nissinen

  Mukana! 😊 kotimamman tukka kipeästi kaipaa pelastusta ja ghdn nimeen minäkin vannon 😍

 295. Ilona Rosenberg

  Mukana❤️

 296. Salla

  Mukana 😍

 297. Anu

  Kiitos hyvistä vinkeistä kihartamisesta. Itselläni on hyvin ohut ja lasimainen hius, joka tahtoo suoristua hyvin nopeasti. Vasta vähän aikaa sitten olen saanut tehtyä edes muutaman tunnin ajan pysyvää kiharaa. Kiharrinpuikko tosin vetelee viimeisiään, joten olisi aivan huippua jos voitto sattuisi kohalleni! 😄

 298. Simpukka

  Mukana :). Oma suoristusrauta alkaa vedellä viimesiään…

 299. Outi

  Mukana! 😍 Mun rautakokoelmat on kaikki ostettu perus marketeista.. Hinta-laatusuhde on huono.

 300. Johanna

  Oi että mikä arvonta, todellakin mukana! Tää olisi mahtava joululahja teini-ikäiselle tyttärelleni joka suoristaa hiuksiaan päivittäin ikivanhalla Braunin raudalla, ja minulle taas tuo kiharrin tulisi enemmän kuin tarpeeseen 🙂

 301. Milja

  Ehdottomasti mukana 😍

 302. Veera

  Mukana!😊

 303. Janica

  Mukana😍

 304. Anna

  Mukana. Itse olen saanut hyvin kiharat pysymään niin, että juhlia edeltävänä iltana käyn suihkussa ja annan hiusten kuivaa kokonaan ennen nukkumaanmenoa. Seuraavana päivänä kiharran ilman mitään aineita tavallisella Remingtonin suoristusraudalla ja lopuksi laitan Tresemmen hiuskiinnettä. Kiharat pysyvät samanlaisina koko illan. Yleensä olen vielä seuraavana päivänä pitänyt hiuksia ponnarilla ja edelleen kiharat ovat pysyneet hyvinä ja olen saanut sitten seuraavallekin päivälle nätin ”kampauksen”. Siitäkö lie johtuu, että hiukseni ovat hyvässä kunnossa luonnostaan kun en turhia aineita käytä.

 305. Sofia

  Mukana!

 306. Emma Suomela

  Olen saanut ghd:n siskolta joululahjaksi monen monta vuotta sitten ja on kyllä ihan paras👌 Sisko tätä aina välillä lainaakin ja itsellä on ollut ajatuksena antaa hänelle lahjaksi oma. Aina niitä kaihoisasti katselen mutta kauppaan on jäänyt 😯
  Nyt olisi maailman parhaan siskoni hetki saada oma rauta ❤

 307. Sanna P.

  Mukana ehdottomasti 🙂

 308. Erika

  Voi tää ois aivan ihana! Enemmän kun tarpeeseen<3

 309. Pauliinariikka

  Aivan mahtava kilpailu ennen joulua!😍 rakastan hiusten laittamista juhliin mennessä ja uusi kiharrin olisi todellakin enemmän kuin tervetullut!

 310. Hanna

  Mukana ! Kiitos hyvistä vinkeistä 🙂 mukavaa joulun odotusta! 🙂

 311. Pinja

  Mukana!😊

 312. Aino

  Ei vitsit mikä palkinto 😍 Todellakin mukana!! 🙏🏻 Haaveissa Ghd laitteet ollu niin pitkään..

  Ja kiitos hyvistä vinkeistä, menee heti testaukseen 😀 Kuulun juuri tohon luokkaan – ei mitään aineita pohjalle ja kilo lakkaa päälle. Sen jälkeen menee hiukset kiinni kun kiharat pilalla 😅

 313. Hilda

  Uu, mukana! En saa ikinä kiharoita pysymään, joten kunnon kiharrusvälineille olisi käyttöä ;D

 314. Sussu

  Mukana! Mulla juuri tuo ongelma, etteivät kiharat pysy, mutta taitanee johtua omista virheistä! 😀

 315. idaelisa

  Mukana! Mä tden kiharat yleensä suoristusraudalla, senin alkaa olla jo kohta 7 vuotta vanha eikä oikein meinaa enää palvella parhaalla tavalla 😀

 316. Kreetta Aho

  Ehdottomasti mukana!❤🙏🏻

 317. emmi

  mukana 😍

 318. Tanni

  Omat GHD:n suoristusrautani ovat kestäneet jo yli 5 vuotta. Parhaita rautoja, mitä koskaan olen kokeillut. Siksi minua kiinnostaakin juuri esimerkiksi Curve-kiharrin. Olisipa ihana saada se omaksi!

 319. johanna

  Olis niin huippu,tulis todella tarpeeseen 😍

 320. Tintti

  Ehdottomasti mukana! Upeat kiharat!

 321. saana

  Mukana! <3

 322. Sanna

  Mukana👌

 323. Eveliina

  Ehdottomasti mukana! 😍 Kauan aikaa oon haaveillut ghd-laitteista, mutta opiskelijabudjetti ei anna myöden.. Olisi siis aivan mahtava palkinto!!☺️

 324. Henna-Maria

  Oi oi mukana!!!! 😍😍😍😍

 325. Jonna

  Mukana! Todella hyvät ja tarpeelliset ohjeet, kiitos!!

 326. Irma

  Ehdottomasti oon mukana! Itselläni pitkät ja paksut hiukset ja tuo GHD rauta tulisi todella tarpeseen <3

 327. Janni. H

  Voi vitsi. Olisi ihana voittaa tämä setti😍. Ghd suoristusrauta on itselleni paras pitkiin hiuksiini.

 328. Heidi1

  Mä tarttisin just tän! ikinä en oo raaskinut ostaa ja aina ostanut just jonkun halvan! nyt mulle tää!

 329. Annina

  Mukana!

 330. Tiia

  Minä myös kisassa mukana!
  Yritän kihartaa vanhalla suoristusraudalla pitkiä suht paksuja hiuksiani, aikaa menee noin tunti enkä ole kuitenkaan tyytyväinen lopputulokseen.

 331. Kati

  Olen kuullut näistä niin paljon hyvää.. Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle. 🙂

 332. Jenna

  Kiitos vinkeistä! Uusi rauta tulisi tarpeeseen, tällä hetkellä käytössä tokmannin 7 v vanha rauta 😀

 333. Maisa

  Mukana! Itselläni on ollut could9:n rauta jo 6 vuotta, mikä ilmeisesti on ghd:n tekijöiden toinen merkki. En siis enää suostu ostamaan halpisrautoja tuon nykyisen pamahtaessa, vaan aion jatkossakin panostaa ehdottomasti laatuun 🙂

 334. Riikka

  Tulis kyllä tarpeeseen! 😊

 335. Nora

  Mukana!!!

 336. Karoliina

  Mahti postaus ja olen mukana arvonnassa! 😍

 337. Janette

  Mukana 😊

 338. Nina

  Mukana. Olisi ihanaa jos kunnon raudalla saisi vihdoin päivän kestävät kiharat. 😊

 339. Jenna

  Mukana!! Tyvirauta olisi ihan ehdoton mun lättänään ja liukkaaseen, suoraan hiukseen eikä kiharrintakin haluaisin kokeilla, saisi vanha puikkokiharrin lähteä kiertoon.😍

 340. Marika

  Mukana! 🙂
  Itsellä pitkät hiukset ja juuri tuo ongelma ettei kiharat tahdo pysyä, suoristusrauhalla en osaa itselle tehdä laineita. Itsellä samanmerkkinen suoristusrauta ollut jo vuosia ja on ihan huippu. Mukavaa joulun odotusta koko perheelle!

 341. Heini

  Mukana! Jospa nyt 27-vuotiaana oppisi tekemään nätit kiharat helposti. 😊

 342. Jaaana

  Ihan huippuarvonta! ❤😍 En ole päässyt vielä testaamaan Ghd:n rautoja, mutta voijjuku miten hyvältä vaikuttaa 😍

  Ehdottomasti siis mukana 😊

 343. Sofi

  Ai vitsi, ihanaa! Mukana ollaan.

 344. Krista

  Kiitos vinkeistä! Ehdottomasti mukana arvonnassa.

 345. Elina

  Rakastan ghd: n suoristusrautaani, joten olisi ihana kasvattaa tuoteperhettä uusilla jäsenillä 😍

 346. Marika

  Nykyinen suoristusrauta on niin susi, että ihan itkettää. Oon joskus kaihoten selaillut GHD:n tuotteita, kun niitä kovasti moni kehuu. Näillä sais varmasti superhyvät kiharat ja kunnon kohotuksen!

 347. Sari Moilanen

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Todellakin mukana kisassa😀

 348. Kaisa Raatesalmi

  Mukana! Rölli tarvii apua aamuihin!!😄😍

 349. Anna

  Mukana!

 350. Annu

  Ihana huippu rauta!

 351. Jenny

  Mukana ehdottomasti. Olisi mahtava saada kunnon välineet hiustenlaittoon.

 352. Mari

  Olisipa mahtava palkinto, ehdottomasti mukana 🙂

 353. Elina

  MUKANA!😍

 354. Fanni

  Mukana! T. Lättätukka

 355. Kira

  Pitkään jo haaveillut omasta kunnollisesta kihartimesta. Mukana arvonnassa!

 356. erika

  Mukana!

 357. HANNA

  Ehdottomasti mukana😍

 358. Kipinä

  Aivan huippu olis miun tyttärelle. Noh. Ehkä voisin minäkin lainata.

 359. Pirkko

  Todellakin mukana😊

 360. Annne

  Mukanamukanamukana! <3

 361. Sonja

  Mukana😍

 362. Anuh

  Mukana

 363. Maimu

  Ihanaa!! Tämän kun voittaisi 😍😍

 364. Pinja

  Oi kyllä, mukana! Edellinen alkaa taas kerran olla jo vaihtoa vailla 😔 Rajut ja huonokuntoiset luonnonkiharat omaavana, joita vihaa yli kaiken, saisi olla laitteet olla myös hyviä ja kestäviä! Olisi kerrankin arvokkaampi rauta, jonka en usko repivän hiuksia yhtä paljon kun halppisversioiden. Toivotaan arpaonnen suosivan kerrankin😊

  • Pinja

   Omat luonnonkiharat kun ei kelpaa minulle vaan joka kerta täytyy kihartaa itse 😁 kauniita kiharia odotellessa 😍

 365. noora

  mukana !😍

 366. Merete

  Mukana!! 🙂

 367. Noora

  Mukana 😍

 368. Anna

  Aivan mahtava palkinto! Nyt sormet ristiin että arpaonni osuu kohdalle.
  Mukavaa joulua teidän perheelle.

 369. Liina

  Mukana😊

 370. Outi

  Mukana!

 371. Laura

  Huikee palkinto tässä kilpailussa! Pakko osallistua vaikka kokemuksesta voin sanoa etten yleensä voita mitään 😀 Jakaisin voiton siskoni kanssa, eli hän saisi lainata rautaa tarvittaessa <3

 372. Laura

  Mukana. Tämä ois kyllä ehdottomasti paras joululahja mitä voisin kuvitella!!

 373. Noora

  Mukana arvonnassa!

 374. Emilia

  Mukana 🙂

 375. Miia

  Mukana!! 🤗 kauan olen nyt hiuksia kasvattanut ja olisi mahtavaa saada kunnon välineet millä tehdä kiharat.

 376. Kirsi P.

  Olispa ihana joululahja 😍 mukana !

 377. Niina Inkinen

  Huh mikä arvonta! Olen todellakin mukana!😍❤️🙏🏽

 378. Jenni

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olispa huippua voittaa kerranki jotain. 😊

 379. Minja Greijer

  Kropan ja mielen uupumisen myötä menetin paljon myös hiuksiani, tätä rajua karvanlähtöä jatkui liki 2 vuotta. Vaan nyt tilanne on viimeinkin rauhoittunut kropan toiminnan tasaantuessa muutoinkin, uutta hiusta pukkaa ympäri päätä eikä harjatessa tarvitse olla kyynel silmässä ja pelätä tulevansa kaljuksi. Hiukset ovat aina olleet mulle kuin kruunu. Viime viikolla uskalsin jo kihartaakin varoen. Tosin kiharrintikkuni alkaa näyttämään väsähtämisen merkkejä, joten uusi muotoiluväline tulisi tarpeeseen nyt kun uskaltaa pään pehkoa jo käsitelläkin.♡

 380. Emilia

  Ehdottomasti mukana! 😍

 381. Mirja

  Mukana!!😊😊😊

 382. Jaana

  Mukana!!

 383. mariem

  Ihana arvonta, pitäisi kyllä panostaa ja hankkia GHD:n rauta 🙂

 384. Maria

  Mukana! Kaikki perheen naiset tarvitsisivat pitkille hiuksille uuden kihartimen!

 385. Ida

  Olisi aivan mahtavaa voittaa nämä tuotteet. Itselläni on päätä myötäilevät, liukkaat ja suorat hiukset, joten raudoista olisi paljon apua!

 386. Anne Hakanen

  Mukana! GHD rauta ainoa oikea. Ollut vuosia

 387. Sari

  Mukana arvonnassa😍😍

 388. Salla

  Mukana ollaan!
  🙂

 389. Jaana koistinen

  Mukana arvonnassa

 390. Jensu

  Mukana. En ole raaskinut vielä omaa ghd:tä ostaa vaills pelkkiä kehuja olen kuullut.

 391. Sofia

  Mukana arvonnassa!😊😊

 392. Sanni

  Mukana! Ihan ehdottomasti 🙂

 393. Riitta Keränen

  Omistan myös vuosia vanhan Ghd:n, enkä voisi tyytyväisempi olla. Päivitetty versio olisi huippu kiva juttu!

 394. Siljam

  Kiitos paljon neuvoista! Mun huonolla raudalla ei vaa enää taida onnistua ku vetelee viimesiä ni toi rauta olis aivan varmasti huippu hyvä 😊

 395. Päivänsäde

  Mä oon varmaan tehny kaikki mahdolliset virheet kun oon yrittäny saada kiharoita tukkaan 🙂 Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

 396. Marjukka

  Mukana 🙂 Kiharat on ehdottomasti yks lemppari hiustyyli itselläni.

 397. Katia

  Mulla on kaks vasenta kättä ja molemmissa vielä peukalot keskellä kämmentä. Jospa tällä setillä onnistuis 🤔

 398. Annemari

  Ehdottomasti mukana. Edellinen rauta on jo 8 vuotta palvellut, kunto jo hieman hiipunut joten vanha rauta pääsisi viettämään eläkepäiviä 😌

 399. Inkeri

  Mukana!

 400. Ulla

  Mahtava palkinto! Mukana arvonnassa 😊

 401. Edith

  Ois aivan parasta voittaa ois kyllä joulun paras joululahja itselläni ei ole mitään hius kihartimia tai suoristimia tai mitään niin oli aivan mahtava juttu voittaa😍!

 402. Mirja

  Täällä yksi, jolla ei kiharat pysy, eli ehdottomasti mukana! 🙂

 403. Hilma

  Ehdottomasti mukana. Tuollaista tarvitsisin kipeästi😛

 404. Jenna Tuominen

  Im in!!!😍

 405. Anni

  Täsä mä oon mukana!!

 406. Iia

  Mukana😍 Toimisiko myös pitkiin ja paksuihin hiuksiin – monet monet raudat olen testannut ja pettynyt…

 407. Maiju

  Mukana arvonnassa! Mulla paljon ohutta hiusta ja kiharat saatikka laineet ei pysy milläään.

 408. Sofia K.

  Mukana!

 409. Sirkkuli

  Mukana 🙂

 410. Lilian

  Mukana! 🙂

 411. Anne

  Mukana👌🏻

 412. Anu

  Mukana.😊

 413. Henna

  Mukana😍

 414. Anni

  Tämä tulisi tarpeeseen! 😍

 415. Katariina

  EI, kiharat ei pysy koskaan! Nämä välineet tarvitsisin ehdottomasti apuun.

 416. Senni Hirvelä

  Mukana!!!! 🤗🤗🤗

 417. Milla

  Todellakin arvonnassa mukana! Omat laitteet tarviikin jo päivitystä ja haluaisin kokeilla ghd:n tehoa omaan hiuslaatuun.

 418. Paula

  Voi kun oppisin kihartamaan hiukseni!

 419. MUK

  Arvonnassa mukana!!

 420. Veera Heikkilä

  Mukana! 🙂

 421. Johanna

  Mukana! Erityisesti lohdutti kommnettisi, että et osaa omia hiuksia kihartaa suoristusraudalla. Kerran yritin juhliin kiharoita. Puolitoista tunita meni, ja sain aikaiseksi hiiltyneet korvalehdet 🙂

 422. Susanna L

  Ihanat kiharat! Mukana arvonnassa.
  Mukavaa joulua!

 423. Jenni

  Ihana arvonta, mukana 😍

 424. Lotta

  Ehdottomasti mukaan! En omista mitään kunnon välineitä ja hiustenlaitto on ollut vähän niin ja näin. Tahdon voittaa 😊

 425. Minna

  Ehdottomasti mukana! 🙂

 426. MR

  Mukana! Hiuksia tulee kiharrettua usein, olisi helpompaa hyvillä välineillä 🙂

 427. Paula

  Hellurei.. kiitos hyvistä vinkeistä ja ohjeista. Ghd lämpösuoja muotoilu suihke on jo valmiina odottamassa kaapissa ja toki siihen sopiva hius viimeistely suihke.
  Nyt on kipaistava vielä tarkistamaan onko oikea shampoo käytössä jotta kiharat pysyy..ja pysyy…
  Enää puuttuu kunnon kihararauta.
  Voittoa odotellessa.

 428. Miia

  Mukana ehdottomasti! Tällä hetkellä kihartelen 24€:n suoristusraudalla, kiharoita tulee muttei se helppoa ole..

 429. JULia

  Ihanin joululahja itselle tai siskolle!!

 430. Emilia

  Mukana🙌😇

 431. carppu

  Mukana! 🙂 Vanha rauta veteleekin vimosiaan. Oon vähän skeptinen noiden rautojen kanssa niin ois melko mahtavuutta päästä testaamaan, tulisi käyttöön.

 432. Tiia

  Ehdottomasti mukana! Se olisi ensimmäinen oma ghd 🧡

 433. Eeva

  Mukana!

 434. Vikki

  Mukana!
  Kiitos hyvistä vinkeistä kiharoiden tekoon, ne tuli tarpeeseen! 🙂

 435. Anniiina

  Loistava palkinto! Ehdottomasti mukana 🙂 Oma suoristusrautani sanoikin itsensä irti viime viikonloppuna joten uusi tulisi todella tarpeeseen..

 436. Maisa

  Kiitos vinkeistä! Mukaan hienoon arvontaan!

 437. Sarkku

  MUKANA!!!

 438. Ella

  Mahtava postaus jälleen! Kiitos kiharavinkeistä! 🙂 Arvonnassa myös ehdottomasti mukana.

 439. Siri

  Ehdottomasti mukana! 🙂

 440. Sari

  Kiitos mukana!

 441. Eeva

  Hyviä vinkkejä. Mukana!

 442. Anna S.

  Mukana! Ihana mahdollisuus! 😍❤

 443. Hanna

  Ihan ehdottomasti ollaan mukana, ois kiva saada kunnon välineetkotio joilla voi laittaa hiuksia

 444. Marjo

  Mukana. Nykyinen suoristusrauta vetää niiin viimesiään!

 445. Heidi

  Mukana! Vanhat raudat alkaa olla tiensäpäässä.

 446. Melina

  Mukana 🙂

 447. Heidi Mussaari

  Mukana.oispa kiva kun ois kunnon laitteet!👌🏼

 448. HeidiS

  Tämä surkea hiustenlaittaja osallistuu arvontaan! Ja kiitos vinkeistä, ne on tarpeen 🙂

 449. Heidi Körkkö Os Keränen

  Mukana arvonnassa.

 450. Mari

  Mukana arvonnassa 😍 omat raudat vetelee viimeisiään niin oisikin aika hankkia uudet 🙌🏻

 451. Hanna V

  Ehottomasti mukana

 452. Vilma

  Mukana ehdottomasti 🙋Uusilla välineillä homman sais toimimaan.

 453. Nenne

  Kelpaisi!

 454. Memmu

  Mukana!

 455. Neea Huttunen

  Mukana😍

 456. Heini

  Mukana arvonnassa! Oon kokenut sun tekemät kiharat; nopeat tehdä ja kestävät. Josko tämän paketin avulla minäkin innostuisin kiharoiden tekoon.

 457. Vilma

  Mukana!

 458. aija

  voi ei ois niin ihana saada kunnon vehkeet 😍 ehdottomasti mukana!

 459. Anna

  Mukana arvonnassa!

 460. Eija

  Ehdottomasti mukana! Itsellä pitkästä aikaa yli olkapään olevat hiukset, tasapitkät, jotka ovat lähes aina kiinni (auki ainoastaan nukkuessa ja illanvietossa, joissa kaveri laittaa nätiksi). Kuten arvata saattaa omat laitteet uupuu, ja kiharrustaidot melko amatöörin. Olisi ihanaa oppia kihartamaan ja laittautumaan itse, ei tarvitsisi olla nolona pyytämässä apua. Lettejä olen opetellut tekemään ja nyt jo heräsi ideoita miten tekisin kihara&lettiyhdistelmiä 🙂

 461. Aija

  Mukana😍

 462. Kaisa

  Peukut pystyyn, tukka kiharalle ja baanalle. Siinä väsynykki mamma sais uuen ilmeen, ku GHD:tä käyttäis ja puhun siis itestäni 😄

 463. Tessa

  Mukana!
  Vasta viime vuosina olen alkanut kiinittämään enemmän huomiota hiuksiini. Sitä ennen värjäily oli viikottaista värien vaihtoa,koska tyytymättömyys omiin hiuksiin ja kaikkeen itsessäsi oli hukassa.
  Nyt kasvatan hiuksia hitaasti mutta varmasti,saan niihin pienet letit jotka epätoivosesti pinneillä solmin kiinni.
  Lopputulos on kuitenkin ihana 😀
  En ole vuosiin käyttänyt lakkaa tms niin nyt hiusten kasvaessa olisi ihana alkaa kihartaa ja laittelee.

 464. Annika

  mukana arvonnassa 🙂

 465. Jenni

  Jee, tää oli hyvä kirjoitus! Ensi kerralla kun teen kiharat, testaan sun ohjeita. Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

 466. Jenniina

  Niin mukana.

 467. Maija

  Ai että tää ois hieno, nykynen suoristusrauta on Briteistä ostettu vanha köppänä jolla tekee varmaan enemmän tuhoa kun siistiä kiharaa..

 468. Nina

  Mukana! Jos vihdoin mullekin kestävät kiharat 🙂

 469. Elina

  Mukana!

 470. Matilde

  Mukana arvonnassa!

 471. Oona

  Kiitos kiharavinkeistä! Ehdottomasti mukana arvonnassa! 😍😍

 472. Juulia

  Ehdottomasti mukana, upea palkinto!

 473. Emmi H

  Mukana!!

 474. Sanna Pellinen

  Edottomasti mukana!

 475. Nekkutyttoe

  Mukana! Itsellänihän on käytössä 10 vuotta vanha halpisrauta… Ja ei sillä kyllä kummoista jälkeä enää saa 😂

 476. Hanna järvinen

  Mukana! GHD suoristusraudan omistan. Aivan paras. Kiharrinta ei vielä löydy.

 477. Salla Palo

  Todellakin mukana arvonnassa 😍👍

 478. Iida

  Mukana! 😊

 479. Mipzu

  Tykkäisin loivasti kiharista hiuksista. Jos tukka sattuu aamulla olemaan hyvin, niin sitä iloa kestää puolisen tuntia. Sitten kiharat on muisto vaan.

 480. Marra

  Kiitos hienosta arvonnasta ja mukavaa joulun odotusta!

 481. Sanna

  Mukana. Jos omissa liukkaissa ja hyvin suorissa hiuksissa vielä koko illan pysyis kiharat ni olis hienoa.

 482. Krista

  Mahtava arvonta, mukana! 🙂

 483. Linda

  Mukana myös!

 484. Heidi Jääskeläinen

  Arvonnassa mukana. Kotona on vain suoristusrauta, kihartimelle ois myös käyttöä.

 485. Päivi

  Voi kun ois mahtava setti! Tää voittaa kyllä mennen tullen kaikenmaaiman kinkkuarvonnat😃

 486. Enja

  Ehdottomasti mukana!

 487. Laura

  Ghd❤ unelma rauta, mut ei tällähetkellä oo varaa hankki ks. Rautaa. Ja surkealla raudalla menee nii pitkään et ratkaisu on, aina ponnari. Eli mukana.

 488. Tanja

  Ehdottomasti mukana 🙂

 489. Hanna-Maija

  Olisipa ihana voittaa

 490. Henna

  Edellinen kiharrin irtisanoi itsensä irti juuri hetki sitten, joten uusi olisi enemmän kuin täydellinen joululahja itselle 🙂

 491. Elina

  Mukana arvonnassa! 🙂

  taikawiitta@gmail.com

 492. Laura

  Tästä oli totisesti apua. Mulla on niin sileät hiukset vaikka ei käyttäisikään mitään silottavaa ainetta, hiuksissani kun ei perus ponnarikaan meinaa pysyä. 👍 Kiharoita tekisin mielelläni jos olisi kunnolliset välineet millä tehdä nopeasti 😊👍

 493. Kati

  Kiitos vinkeistä ja olisipa aivan upea muotoilusetti tuo arvonnassa oleva :O

 494. Jasmin

  Mukana!😍😍😍

 495. Satu

  Ehdottomasti mukana arvonnassa

 496. Jenni Koo

  Mulla on GHD:n suoristusrauta ja se on ainakin ihan paras!

 497. Jenny

  Mukana! Tämä olisi niin ihana saada itselleni joululahjaksi 🙂

 498. Sanna Ylimys

  Kuulostaa niin ihanan helpolta.. 🙊 Mielelläni kokeilisin, joten mukana arvonnassa, kiitos!

 499. Marja

  Mukana! Tässä ois kyllä ihana joululahja mun kulahtaneille hiuksille! 🙂

 500. Tiia

  Mukana! 😍

 501. Soude

  Pitkän ja perinteisen suomalaisen hennon ohuen hiuskuontalon omaava ilmoittautuu mukaan arvontaan!

 502. Eeva

  Kiitos hyvistä vinkeistä, menevät kyllä käyttöön heti! 🙂

 503. Anna

  Mukana!

 504. Tiia

  Yes please! 🙏 tuo olisi kyllä niin ihana saada itselle😍

 505. Pampula

  Mukana:-) Opiskelijabudjetilla voi vain haaveilla kyseisestä raudasta. Kestävien kiharoiden tekeminen on työn ja tuskan takana.

 506. Jonna

  Todellakin mukana! Tulisi kyllä niin tarpeeseen 🙂

 507. Piia

  Mukana arvonnassa! Vihdoin omat hiukset niin pitkät että mukava laittaa eli laitteet tulisi kovaan käyttöön. Nuilla kelpaa myös kiharrella ystävien hiuksia😊👌p

 508. Marika

  Mukana! Ois huippu kokeilla kunnon rautaa pitkään ja paksuun tukkaani.

 509. Tiia Salomaa

  Mukana arvonnassa! ☺

 510. Terhi

  Mukana!

 511. Saara

  Niin mukana arvonnassa! Oon haaveillut ghd:stä vaikka kuinka kauan!

 512. Anni

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kiharrinta en ole koskaan omistanut ja suoristusraudalla en ole koskaan oppinut tekemään kiharoita. Hiukset ovat aina joko nutturalla tai poninhännällä suorien ohuiden ja liukkauden hiusteni vuoksi. Pari kertaa oon tehnyt sormikiharat ja ne on kovin aikaa vievät, mutta kivasti ilmettä muuttava look 🙂

 513. Meri

  Mukana (:

 514. Katri Sirviö

  Mukana, ihan huippu arvonta!

 515. Karita

  Ehdottomasti mukana 😍

 516. elina

  Vau, mukana ehdottomasti!

 517. Laura

  Mukana ku peräpukama! Ghd on ollut mietinnässä jo pitkään. Aina ollut piikkisuora ”jeesustukka” ja kiharat kestäneet tosiaan sen tunnin korkeintaan. Kiitokset vinkeistä siis! 🙂

 518. Riikka

  Itsellä viime aikoina herännyt suurempia mielenkiinto hiusten laittoon! Olin nenä juuri tuo ”ei pohja-aineita ja päälle kilo lakkaa”-tyyppi, mutta nykyään on pari luottotuotetta, joiden avulla ei lakkaa tarvita! Teen kiharainen cloud9- raudalla, joka yhtä hintansa väärti kuin GHD! Tyvirauta ja kiharainen puuttuu repertuaarista, joten mukana tässä 🙂

  • Riikka

   Ja parit tupot sieltä; ”suurempi” ja ”nenä” = ennen 🙈

 519. Liisa

  Mukana! GHD on kyllä ykkönen!

 520. Anna

  Olisipa ihana saada nämä itselle, vielä en ole ghd:n rautoja kokeillut 🙂 Mukana arvonnassa!

 521. Jenni

  Mukana ehdottomasti 😍

 522. LauraRo

  Todellakin mukana! Opiskelijana olen vatuloinut pienen ikuisuuden tuota kunnollisen raudan hankintaa, ja se taitaa olla edessä joka tapauksessa jos ei onni potkaise. Kiitos ihanasta blogista! 🙂

 523. Anni

  Mukana!! 🙂

 524. Terhi

  Näillä ohjeilla ei muuta kuin reenaamaan

 525. mmeija

  Mukana! 😍

 526. Elina

  Mukana ehdottamasti! 🙂

 527. Ninna

  Mukana! Ihanat kiharat

 528. Jonna Kämäräinen

  Mukana!! 😍😍😍

 529. katariina

  tää ois parasta mitä voi toivoa 😍

 530. Tiina Luukila

  ghd on paras! 😊 Mukana siis arvonnassa.

 531. Heinikki

  Oi tää setti ois ihan unelma 😍 just vasta löysin sun blogin ja saat musta kyllä seuraajan!

 532. Sanna Klemetti

  Mukana 😍

 533. Jatta

  Oi.. Tulisi niin tarpeeseen, koska molemmat raudat ovat hankintalistalla ja ghd merkkiin en nyt juuri pysty panostamaan vaikka kuinka haluaisinkin… Mukana siis! 🙂

 534. Jenna Pitkänen

  Mukana!!!😍

 535. VilmaK

  Voih, jos jossain niin tässä haluaisin voittaa! Tänään tuli paiskortua vanhaa rautaa ympäri kylppäriä…

 536. Heinik

  Mukana! 🙂

 537. Maria.h

  Mukana 🙂

 538. Sonja

  Mukana arvonnassa!