Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Bikinifitnestä parhaimmillaan

Arnold Classic pidettiin viikonloppuna ja olinhan taas äimän käkenä kun seurasin ammattilaiskilpailijoita, jotka on maailman kärkeä. Laji on arvostelu aji ja tietenkin kaikilla on omat mieltymyksensä ja mielipide miltä voittajan kuuluisi näyttää.

IMG_2941

Mun ikunen suosikki Nathalia Melo ei petä koskaan ja jos multa olis kysytty olisi hänen tietenkin kuulunut viedä voiton. Ehkä tässä kisassa kärsi liian ”kireällä” fysiikalla….. ken ties???

IMG_0034-kopio IMG_0027-kopio IMG_0026-kopio

Se mikä on pakko sanoa niin omasta mielestäni kärjessä oli ei ehkä ne mun omat suosikit. Olen aina ihaillut esimerkiksi suomen Annan upeaa X.mallia ja jopa luonnottoman kapeaa vyötäröä. Tuntuu, että nyt kärjessä oli kilpailujen ”raskaimmat” kilpailijat lihasmassaltaan ja omaa silmää se ei niin miellytä. Pidän bikinikilpailijoiden kuitenkin sirosta figuurista ja siitä, että vyötärö on todella kapea tai se on ainakin se mihin olen itse aina tähdännyt.  Rakannehan kaikilla on mikä on. En nyt voi verrata itseäni millään lailla noihin kilpailijoihin, koska tämä on todellakin maailman kärkeä ja itse olen vielä lapsen kengissä tässä hommassa. Muita mun suosikkeja on myös Justine Mundro joka jäi sijalle 10 ja Anna sijalle 11. Tossa porukassa sija kuin sija on jo voitto, mutta edelleen kärki on mun silmään liian raskasta ja keskivartalo menee jo Bodyfitnesin puolelle.

IMG_2951

Suomi on saanut toisen pro kipailijan nimittäin Sara Backin. Saralla on aivan mahtava fysiikka ja on kun syntynyt ammattilaislavalle. Super paljon onnea tulevaan ammattilais uraan Sara.

Mulla on itsellä elämässä jännittävät ajat ja suuret muutokse puhaltaa. Odotan vastauksia ja toivon niiden tuovan mulle uusia haasteita ja tasaisempaa tulevaisuutta. Nyt vaan kaikki peukut pystyyn, että käy hyvin 

-Umppu

Kommentit (3)

 1. MissEvilEve

  Itseäni kummastutti sijoitukset myös. Siellä kärkipäässä oli sellaisia tyttöjä joiden olisi ehdottomasti kuulunut sijoittua Annan jälkeen, ja muutenkin nuo linjaukset oli tosi sekavia. Nyt ei löytynyt sellaista selkeää linjaa mitä noudatetaan, ja itseäni ihmetyttää miten nuo koko ajan heittelee nuo arvostelukriteerit ihan häränpyllyä. Argh.

 2. Niinpä niin

  Ei se Annakaan mikään jumala ole. Meinaan, että valitettavasti ihan suomalaiseen tapaan pitkä selkä ja luhyet jalat, jonka kyllä lavallakin huomaa. Barbielook on myös jotenkin niin nähty, IMO. Ja se tökerö tatuointi, se iskee valitettavasti silmään.

  Nathalia Melonkin putoamisen kärjestä ymmärtää, masuhan sillä pullottaa kovastikin, mistä lienee johtuu. Ja se takamuskin on kokonaisuudessa hieman turhan dominoiva.

  Mulla kesti kauan syttyä Ashleylle, mutta mitä enemmän häntä näen sitä enemmän tykkään. Sellainen hyvin aikuisen ja tyylikkään näköinen stailaus, todella pieni ja litteä vyörärö, leveät muttei liian paksu hartialinja. Esiintyminen ei ihan ykkösluokkaa, mitä sitten taas Annalla ja Nathalialla löytyy.

  Mutta tuomarithan nämä asiat pääättää, me voidaan täältä vaan huudella 😀

  Umppua olis ihana nähdä taas lavalla!

  • primebody

   Niinhän se menee. Kyse tuola huipulla on suurimaksi osaksi omasta markkinoinnista ja kuka tuntee kenet. Tuntuu ehkä silti, että juurikin ne lyhyt jalkaiset ja pitkä selkäiset on kuitenkin enemmän niskanpäällä tässä lajissa, kuin pitkäjalkaiset. Osa pro kipailijoista on kasvoista niin leikeltyjä, että näyttävät melkein 40 vuotiailta mistä en itse niin pidä, mutta makuja on monia. Katsotaan koska sinne lavalle kampean saattaahan olla, että odotan sitä masters sarjaa +35.v niin tässähän on vielä hyvin aikaa 🙂 hahah

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *