Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Appelsiini ihon kirous

Mä oon kärsiny mun kropassa selluliittista oikeastaan koko mun elämän. Mun mielestä selluliitti on jotenkin tosi rumaa ihossa ja jos vaan jollain keinolla sitä ehkäistä, niin bring it on. Mun toisessa raskaudessa mun keho oli aivan tukossa ja kaikki tuntui sillon tosi vaikealta. Mä en pystynyt kunnolla käveleen, enkä syömään ja samalla vaan paino nousi. Mun jalat oli lonkasta nilkkaan asti täynnä selluliittia ja ne oli oikeesti tosi kipeet. Mä en nyt tarkota tässä mitään pinnallista asiaa, vaan sitä että selluliitti vaikeutti mun elämää. Kun kävin vaikka uimassa niin mun jalkoihin sattui ja nimenomaan siihen selluliittiin. Veden vastus teki kipeää. Tässä vaiheessa kyse ei ollut mitenkään ravinnosta tai muusta vaan uskon että suurin syy siihen oli raskaus ja erilaiset tukokset. Mä oon käynyt jo vuosia Petite Cabinetissa erilaisissa kauneushoidoissa. Me on tehty Tiian kanssa nyt todella säännöllisesti ja vähän ehkä kuuri luontoisena mun koko kehoon LPG hoitoa. Voit lukea myös edellisen postaukseni aiheeseen liittyen TÄSTÄ

LPG hoito ei ole ainoastaan ja vain selluliitin hoitoa. Sitä käytetään paljon esimerkiksi urheilussa palautumiseen. Laitteen erilaisilla voimakkuuksilla ja volyymilla pystyy vaikuttamaan hoidon tarkoitukseen. Tässä näette kuvassa lähtötilanteen, mistä kaikki on alkanut. Näiden mun jalkojen hoito on kestänyt aika kauan ja tuntuu välillä, että se on ollut ikuisuusprojekti, mutta vihdoin alkaa tulokset näkymään ja selvästi.

LPG hoito on ehdottomasti otettava sarja hoitona. Yksi hoitokerta harvoin tuota mitään tulosta. Myös silloin kun hoidon aloittaa pitää siinä käydä säännöllisesti lähes joka viikko. Mä oon aina ollut itse sitä mieltä, että jos mun kehossa joku asia vaivaa mua niin paljon, että se vaikuttaa mun elämän laatuun, niin olen valmis maksamaan sen asian pois saamisesta. Mulla oli vuosia, että en kehdannut käyttää esimerkiksi shortseja, koska näin vaan sen selluliitin.

Musta tuntuu että mun jalat näytti siltä kebab paikan kebablihalta, enkä tuntenut oloani missään tapauksessa mukavaksi.Musta tunti että jokainen vastaantulija tuijotti mun selluliittiä :).  Me ollaan nyt hoidettu näitä mun jalkoja ja ylipäätänsä koko kehoa jo ehkä kohta vuoden verran. Ollaan tehty intensiivisempiä  jaksoja, misä olen käynyt hoidossa kerran viikossa ja sitten ollaan tehty ylläpitävää hoitoa hieman harvemmin. Niin kun aiemmassa postauksessa sanoin, että en ole enään parikymppinen ja valitettavasti se iho vanhenee ja palautuminen on paljon hitaampaa.

Kun teen työkseni seisomatyötä, niin LPG on myös siihen todella hyvä hoitomuoto. LPG on tavallaan alipaineista hierontaa ja samalla kun saan selluliittia veks, niin jalkani palautuvat kovasta seisomisesta. Tänä tekee myös todella hyvää hartioille ja alleille. Mulla hoidossa käsitellään koko keho ja samalla se vaikuttaa ylipäätänsä mun yleiseen fiilikseen positiivisesti.

Lähtötilanne

Voin ihan rehellisesti sanoa, että jotkut asiat mun ulkonäössä on sellaisia mistä en pidä, kuten vaikka nämä jalat olivat. Kun viimeset kaksi lasta tein aika putkeen, ei se kroppa ollut palautunut vielä edellisestäkään raskaudesta uuden alkaessa. Valvotut yöt ja epäsäännöllisen ruokailut teki muutenkin ei niin hyvää ja siihen vielä kun lisää nämä kipeät selluliittiset jalat ja kamalat silmäpussit, niin olo ei ollut häävi. Mulla on ollut jo pari vuotta se päätös, että pikkuhiljaa ja pienillä asioilla kohti parempaa ja nyt vihdoin ne tulokset näkyy. Vaikka mulla tässä ei olekaan tavoitteena mikään bikinimallin ura, niin pakko myöntää että kyllä se oma fiilis on parempi kun keho alkaa olemaan palautunut hieman edes sitä entistä kroppaa muistuttavaksi.

Mun ei enää tarvi tunkea mun kehoa vaatteisiin tai miettiä minkälainen vaate peittää niitä epäkohtia, mistä en kehossani pidä. Vanhat farkut mahtuu jalkaan ja maha ei enää ole sellaista löysää pullataikinaa. Mää vihdoin tunnen jotain lihaksia jaloissani sen löysän selluliitin sijaan.  Muutokset ovat tapahtuneet pikkuhiljaa ja kärsivällisesti ja uskonkin että silloin ne on paljon pysyvämpää. Jos haluaa muutoksia ylipäänsä, niin ne kannattaa tehdä pienissä paloissa. Jos lähtee muuttamaan liian monta asiaa kerralla, niin harvoin niistä jää pysyviä tapoja.

Mulle yks suuri muutoksen tekijä oli se, että pääsin pois sokerikoukusta. Söin tosi paljon karkkia ja tuntu että välillä  väsyneenä elin sillä. Nyt se on mulla vaan herkkuna ja sitä riittää tosi pieni määrä, enkä ole siitä riippuvainen. Siitä eroon pääseminen vaati mun kohdalla ne katkeamattomat yöunet.

Tässä on jälkeen kuva, missä on huomattavissa todella suuri ero. Selluliittia on enää vain vähän polvien yläpuolella. Kesän pidin oikeastaan kokonaan taukoa LPG:stä ja nyt taas syksyllä jatkettiin. Mää pääsen taas pian aloittamaan myös fustran, jota onkin ollut jo todella ikävä. Mää oon ollut tähän hoitoon todella tyytyväinen ja jatkan sitä jatkossakin. Mulla alkaa olemaan ikää jo sen verran, että jos en nyt tee muutoksia ja hoida niitä itseäni ärsyttäviä ongelmakohtia, niin ne jää todennäköisesti pysyviksi.

Kommentit (10)

 1. Kati

  Vau! Hieno muutos ja asenne on kohillaan että pienin askelin edetään 🙂 tiiän tunteen siitä että periaatteessa kaikki kropassa on ookoo mut sit on vaan yksinkertaisesti se jokin mistä voi rehellisesti sanoa että se ärsyttää eikä oo sujut. Mulla toisen raskauden jälkeen levis lonkkaluut niin mainiosti et tuun varmaan aina näyttämään jenkkakahvaiselta 🙁 🙁 oon miettiny et miltei ainoa vaihtoehto on vaan vaihtaa housumallia astetta korkeempaan vyötäröön 😀

  1. primebody

   Mää tykkään ite käyttää niitä korkeavyötäröisiä on mukavat päällä

  2. Köyhä

   Kohtuu kalliit selluliitit.. vuoden lpg hoidot, huh huh.

   1. primebody

    Joku juo viinaa ja mää hoidan selluliittia 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *