Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

2 viikkoa

Eilinen päivä meni lomaa odotellessa. Aamu alkoi jo aikaisin lenkillä, treenillä, LPG:llä ja infrapunasunalla. Takki on tyhjä, mutta silti sitä energiaa vielä heruu jostain hevonkuusesta. Tänään oli Pro Elite Teamin teamipäivä vol 1, eli kevään kisailijat. Aamulla lähdin jo aikaisin ulos tekemään cardioo aivan mahtavaan auringon paisteeseen. Siinä vierähtikin tunti ja kotiin päästyä tein vielä nopean vatsa treenin. Aamupalat naamaan ja lounaskin ja siitä Wolffille teami kavereita tapaamaan. Minna jo eilen varoitteli, että pääsiäisen kunniaks laitetaan pupunkorvat, joita oon inhonnu siitälähtien kun ymmärsin mitkä on pupunkorvat. En vaan voi sille mitään mutta ne on musta mauttomuuden huippu ja ehkä sopis ”koko kansan Johannalle” keikka-asuks. Toinen on se kammottava ”hoitsuasu, josta on oikeesti seksikkyys kaukana varsinkin lähihoitaja bileissä 🙂 Komboon yhdistettynä vielä verkkosukkikset ja setti on valmis ja peli menetetty 🙂 No mitä sitä ei kavereiden takia uhrautuis tekemään……. Vain ja ainoastaan kuvaa varten 🙂

Suurinosa porukasta on tossa kuvassa paikalla. No mutta treenattiin yhdessä aeroobista treeniä, jossa hypittiin päästä pähän ja kulmasta kulmaan ja laudalle :). Hyvä erillainen treeni, johon loppuun vatsoja ja pakaraa. Poseerattiin myös yhdessä ja tsekattiin T-kävelyjä. Kyllä se on sellainen homma mitä on vaan treenattava. 

Alkaa tunnelma oleen jo vähän jännittynyt 🙂 Huomaa, että osalla porukasta on urheilu taustaa ja kilpailuja jo takana monta vuotta, kun taas osalle niin laji, kun kilpailut on kokonaan aivan uutta hommaa. Sen huomaa monestakin asiasta valmistautumisessa. Uskon, että varsinkin niistä lajeista missä esiinnytään on suuri hyöty lavakävelyyn ja sielä olemiseen. Vaikka sitä kuinka harjoittelee, niin usein se vähintään 30% katoaa sen sileän tien kun korkkari astuu lavalle. Mun on nyt vain keskityttävä omaan kisaan ja pyrkiä täydellisyyteen jokaisella alueella.

Tänään keskustiltiin myös siitä kuinka fitness ei saa olla kokoelämä, vaikka se tärkeetä onkin. Mulla ei oo ainakaan sitä ongelmaa, kun meille tuli siskon tytöt yökylään. Näköjään toi bikinifitness on periytynyt jo Vilille 🙂 Pitääkö alkaa huolestuun? On vaan ihana seurata lapsien touhuja ja miettiä mistä kaikki ideat kumpuaa ja kuinka huolentonta niiden elämä on :).

Sitten aivan huippu uutinen pygmit rules, eli jo kevään Fitness Classiciin tulee kansainväliset sarjat, eli alle 158cm 🙂 Kerrankin saan kilpailla ns ”omassa sarjassa mihin olen just oikean mittainen. En tiedä montako mun sarjassa tulee olemaan, kun alunperin alle 163cm sarjassa oli 21 kilpailijaa, joka nyt sitten jakaantuu 163-158 cm ja alle 158cm. Muutenkin on hyvä, että Suomessa mennään maailman sääntöjen mukaan niin kaikki on kaikille selvempää. Uskon, että samoin tulee käymään määnkiini sarjalle tämän vuoden jälkeen, eli siihen tulee pituusluokat varmaan jo ehkä ensi vuonna.

Tänään oli myös hauska tärmätä Wolffilla vanhaan ystävään Kivelän Maijaan, kuka on hallitseva suomen mestari bikinissä ja tulevaan vastustajaan Kitiin:) Terapeuttista jutella ja vaihtaa kuulumisia ja fiiliksiä tulevasta koitoksesta. Huomisen päivän aion leipoa synttäreihini kaikenmoista pullaa ja piirakkaa ja saas nähdä mitä tuleman pitää.

Hyvää pääsiäistä
-Umppu

Kommentit (7)

 1. Anonymous

  Mistä nuo sinun mustaharmaat treenihousut on ostettu? Tosi kivan näköiset ja onnea kisoihin!

 2. Ulla-Riitta Koskinen

  Ne on ginasta Teami housut 🙂 kiitti

 3. Anonymous

  Moi, muistan lukeneeni täältä, että Minna on sanonut, että realistinen lihaskasvu on noin 1kg vuodessa. Se kuulostaa tosi vähältä. Miten hän ”selittäisi” sen, että Sara on saanut 2kkssa 1,3kg lihasta? http://gousaragou.blogspot.com/2013/03/humpat-vaihdetaan-jumppaan.html#comment-form Kiinnostaa, koska itsellä ei ole mitään hajua näistä.

  • Ulla-Riitta Koskinen

   Mittaaja kannattaa olla aina sama, kellonaika sama,mielellään aamulla tyhjällä vatsalla , ei edellisenä päivänä rankkaa treeniä silloin tuloksia voi vertailla, muuten tulos voi olla todella epätarkka

 4. Jone

  ^^- Sara oli maininnut postauksessa,että oli eri laite jolla mittasi nyt ja edellisen kerran. Kannattaisi lukea postaukset ensin..

  • Ulla-Riitta Koskinen

   Mää luin ja selvisin asiaa jos tarkoitit ton mulle 🙂

 5. Jone

  en ku tuolle anonyymille 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *