Pilkettä
Pilkettä

Shamppanjaa ja ei mitä tahansa makkaraa

Valmistuin nyt kevään lopuksi luonnontieteiden kandidaatiksi, ja eilen juhlistin sitä hieman isäni kanssa. Saavutuksen kunniaksi kohotettiin lasit shamppanjaa, ja menulta löytyi tosiaan sen lisäksi makkaraa. 😀

27skol3

Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikä tahansa makkara, vaan pienen yrittäjän Harjun makkaratehtaan seitsemän chilin raakamakkaraa. Harjun makkaratehdas on kuulemani mukaan kahden miehen helsinkiläinen yritys, jonka tuotevalikoimasta löytyy tämän lisäksi mm. luomukaritsan välimerellistä yrttimakkaraa sekä salvia-inkiväärimakkaraa – aika herkullisen kuulloisia! Tuotteiden saatavuus on ymmärrettävästi rajattu, mutta niitä myyvät ainakin Reinin liha, Kluuvin maatilatori ja Kampin maatilatori. Tempauksittain tuotteita tulee ilmeisesti myös muualle, kiinnostuneiden kannattaa seurata Harjun makkaratehtaan facebook-sivua. 😉

27skol2  27skolLisukesalaatissa oli ihanan runsaasti pinjansiemeniä!

Kommentit (2)

  1. Kannataako kutsua hankalia lapsia grillaamaan? | Pilkettä

    […] poikkeus. Kaivoin blogin syövereistä esiin viime kesäisen isän luona grillailun, ks. Shamppanjaa ja ei mitä tahansa makkaraa. Makkaraa, halloumia ja mozzarellasalaattia. Maissiakin oli, mutta ei se minulle maistunut […]

  2. Uusia tuulia ja tulevaisuus Turussa | Pilkettä

    […] Aiemmin aiheesta gradu ja valmistuminen: Graduseminaari – check! Serkun valmistujaiset Ystävät ovat ihania Shamppanjaa eikä mitä tahansa makkaraa […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *