Rutakuten ja 6 pack abs-app

Viikko takana rutakutenia! Seuraamani Cecilia Folkesson julisti blogissaan Rutakutenin 14.1. Tarkoituksena on pistää vatsalihakset näkyvästi parempaan kuntoon 8 viikossa. Apuna käytetään 6 pack abs workout-appia.

Adrian James 5 Pack Abs Workout Lite

Olin juuri viime viikolla InBody-kehonkoostumusmittauksessa, mikä paljasti keskikropan lihaksistoni heikentyneen huolestutavasti. Uteliaana latasin appin. Siitä on olemassa ilmaisversio ja n. 80 senttiä maksava parempi versio. Latasin ilmaisversion ja innostuin heti tekemään päätöksen oman rutakutenin aloittamisesta. 😀 Kalliimmassa versiossa voi valita oman treenitason, ilmaisessa on vain aloittelijan ohjelma – saa nähdä mihin minä sillä pääsen vai pitääkö hankkia maksullinen versio. Jo ilmaisversio vaikutti kyllä laadukkaalta. App sisältää harjoitteita ja hyvät, selkeät ohjeet liikkeiden suorittamisesta. Appissa olisi myös ohjeistus ruokavaliolle, mutta sen jätin huomiotta. Maksullinen version voi kuulemma pistää myös muistuttamaan treenaamisesta. 😉 Treenin kestoa voi itse säätää, vakioasetuksena on 30 sek/liike. Treeniohjelma kestää 8 viikkoa ja jokaisella viikolla on tavoitteena ansaita kymmenen ”mitalia” – suorittaa harjoitukset 10 kertaa. Suosittelen testaamaan!

Ensimmäisellä viikolla sain suoritettua treenin 6 kertaa. Kävin kyllä viikon aikana bodypumpissa ja rvp:ssä ja niinä päivinä en käyttänyt appia. 6 treenikertaa kymmenestä kuullostaa ihan hyvältä minimitavoitteelta viikolle, koitan pysyä siinä. Perimmäinen tavoite on ylläpitää/kasvattaa keskivartalon lihaskuntoa.

Saa nähdä missä kunnossa sixpackini on sitten 7 viikon päästä. 😉

Kommentit (7)
  1. Smoothie-testailua ja treenipäivitystä | Pilkettä
    13.2.2013, 18:35

    […] eilen alkoi Rutakutenistakin (vatsalihasten treenikuuri, kts. aiempi postaus) jo viides viikko, eli puolet takana! Liikkeet sujuvat helposti, pitää vaan löytää niille […]

  2. Tanssia, mango-avokadosmoothie ja final countdown | Pilkettä
    5.3.2013, 05:52

    […] tajusin muuten juuri että Rutakutenista (vatsalihasten tehokuuri, kts. aiempi postaus) käynnistyy nyt viimeinen […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *