Runebergintorttu viljattomasti kahdella tapaa

Helmikuun alkuun mahtuu tänä vuonna monen monta herkkupäivää – Runebergin päivä, laskiainen ja sitten vielä ystävänpäiväkin. Viljattomille runebergintortuille olen kehittänyt kaksi eri torttuvaihtoehtoa – LCHF- ja paleoversion, ja vieläpä kolmantena jokerina vadelma-frangipanetortun, jossa on ne runebergintortun tärkeimmät maut – vadelma ja karvasmanteli (tai rommi). Paras kuorrute tortulle on kyllä vadelmachiahillo. 😉 Niinpä uusia reseptejä ei tarvinnut tänä vuonna kehittää, mutta tässä linkit vanhoihin resepteihin torttua kaipaaville:

Runebergintorttu LCHF (LCHF)

Sisältää mm. mantelijauhoa, hasselpähkinärouhetta, kookosjauhoa, kermaa, kuorrutteena tuorejuustoa ja vadelmachiahilloa tai vähäsokerista vadelmahilloa.

Runebergintorttu (PALEO)

Sisältää mm. kookosjauhoa ja hasselpähkinärouhetta, kuorrutukseen on käytetty kookosmannaa (creamed coconut) ja vadelmachiahilloa!
Vadelma-frangipanetorttu

Mantelinen herkkupiirakka, joka maustetaan karvasmanteli- tai rommiaromilla.PS. Täältä löytyy sitten vuorostaan kolme vaihtoehtoa laskiaispullaksi. 😉
Kommentit (2)
  1. Parhaat viljattomat ja gluteenittomat reseptit 2016 - Kauneus & Terveys -blogit
    2.1.2017, 15:32

    […] Helmikuu: Runebergin tortut 2+1 tavalla (viljattomia ja gluteenittomia) […]

  2. Suklainen ystävänpäiväleivos ja Pilkettä 3 vuotta! - Pilkettä
    4.2.2017, 11:49

    […] (itse hapatettu) Laskiaispullabattle Marja-chiahillo Paahtoleipä 1 Paahtoleipä 2 Runebergintortut viljattomasti kahdella tapaa Siemennäkkäri 1 Siemennäkkäri 2 Viljattomat piparkakut Kokoelmakirjoitus Koska meillä on […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *