Neljän ainesosan jauhottomat pähkinävoi-suklaacookiet
Yksinkertaiset reseptit ovat parhaita, siitä ei pääse mihinkään. 😀 Miltä kuulostaisi aivan törkeän hyvät cookiet, joihin tarvitaan vain neljää raaka-ainetta ja ne ovat vieläpä gluteenittomia – itse asiassa täysin jauhottomia? Uskomatonta, mutta totta. 😀 Näitä kannattaa ehdottomasti kokeilla!
Lisää herkullisia reseptejä löytyy Herkut ja jälkiruoat-reseptihakemistosta. 😉
PÄHKINÄVOI-SUKLAAHIPPUCOOKIET
2 dl maapähkinävoita (tai muuta pähkinävoita, esim. mantelivoita)
½-3/4 dl hunajaa
1 kananmuna
60 g tummaa suklaata rouhittuna
(Hieman suolaa jos pähkinävoi on suolatonta)
Sekoita ainekset keskenään. Nostele taikina leivinpaperilla peitetylle pellille ja taputtele taikinanokareita hieman litteämmiksi lusikan avulla. Taikina on melko tahmaista. Paista cookieita uunissa 175 C asteessa 8-15 minuuttia keksien koosta ja paksuudesta riippuen.
Edellinen kirjoitukseni: Ruoka- ja treenipäiväkirja huhtikuulta