Kasvisravintola Kuori

Viime viikolla tuli syötyä pitkästä aikaa ihan vegaanilounas. Ruokavaliotieni on kulkenut sekasyöjästä kasvisruokavalion kautta vannoutuneeksi lihansyöjäksi (ks. Parempi olo ruokavaliolla), sillä koen sen sopivan itselleni kasvissyöntiä paremmin. En kuitenkaan unohda koskaan kuinka herkullista kasvisruoka voi olla. Hämeenkadulle vähän aikaa sitten avattu Kuori todisti sen taas.

Kuori on kasvisruokaan keskittyvä ravintola, joka tarjoaa arkisin lounasta ja tiistaista lauantaihin se on avoinna iltaisinkin, jolloin mahdollisuuksia löytyy ihan maistelumenuun ja viinipakettiin saakka. Lounasvalikoimaan kuuluu falafelbaari, päivän salaatti ja päivän keitto, hinnat ovat 7-10 €. Minä testasin falafelbaarin, joka oli mahdollista saada myös gluteenittomana. Myös yellowcurrylla maustettu kookoskeitto, jossa oli tofua, ituja ja pinaattia kuulosti houkuttelevalta. 😉

IMG_0344

IMG_0342

IMG_0343 kopio

Ravintolan nettisivuilla sanotaan ”Annokset ovat värien ilotulitusta ja makujen harmoniaa.” ja se piti kyllä paikkansa. Inspiraatiota makumaailma on saanut Aasian lisäksi Lähi-Idästä, Pohjois-Afrikasta ja Välimereltä, joten makuelämys on kaukana niistä koulun kasvispihveistä. Kannattaa käydä tutustumassa!

Kuori
Hämeenkatu 8
Turku

Lisää ravintolakokemuksia löytyy Ravintolat ja kahvilat-hakemistosta. 😉

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *