Gourmet-leipä vuohenjuustolla ja pähkinäisellä omena-sellerisalaatilla

Postasin tänne viime viikolla pähkinäisen vuohenjuusto-omena-sellerisalaatti. Mieleni teki alunperin waldorfinsalaattia, mutta pähkinäinen omena-sellerisalaatti oli siitä hieman kevyempi, rapsakampi ja raikkaampi versio. Ruokaistin reseptiä vielä vuohenjuustolla, ja lopputulos oli todella maukas – ja minulla jäi siihen himo päälle. Salaattia jäi hieman yli, ja myös käyttämääni herkullista, pitkään kypsytettyä herkullista vuohenjuustoa oli vielä jäljellä,  joten päähäni  pälkähti että tämän reseptin voi kääntää myös gourmet-leiväksi!22omenasellerileipa
GOURMETLEIPÄ VUOHENJUUSTOLLA JA PÄHKINÄISELLÄ OMENA-SELLERISALAATILLA
Paahtoleipää
Pähkinäistä omena-sellerisalaattia
Pitkään kypsytettyä, kovaa vuohenjuustoa
VoitaLeikkaa paahtoleivästä tarvittava määrä siivuja. Paahda siivut halutessasi ja levitä leipäsiivujen päälle voita. Höylää leipäviipaleille reippaasti juustosiivuja, ja lisää päälle omenasellerisalaattia. Syö täytteiden määrästä riippuen käsin, tai veitsellä ja haarukalla. 😉HUOM: Omenan ja sellerin pilkkominen melko pieneksi helpottaa leivällä pysymistä.Aiempaa ruokienkierrätystä:
Täytetty munaohukainen

Kommentit (10)
  1. Pähkinäinen omena-sellerisalaatti vuohenjuustolla | Pilkettä
    22.9.2013, 19:08

    […] vuohenjuusto ja pähkinäinen omena-sellerisalaatti taipuvat loistavasti myös gourmet-leiväksi! Pohjana käytin täältä blogista löytyvää, viljatonta paahtoleipää. Herkkuleivän […]

  2. Hiidenuhman keittiössä
    23.9.2013, 06:47

    Erinomainen idea – jälleen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *