Viikonlopuksi fitnesskuplaan

Siitä huolimatta, että mulla oli jo eilen erittäin vahva perjantaifiilis, niin tämä meininki on jatkunut tänään entistä vahvempana ja ehkä jopa ajankohtaisempana, heh. Olen melkoisen kikseissä täällä ruudun takana, sillä Pro Elite Teamin Tampereen jaosto kääntää tänään auton nokkansa kohti isoa kirkkoa. Aina reissun päälle lähdettäessä on oltava jotain makunystyröitä potkivaa, ja itselläni perinteeksi on viimevuosina noussut matka-ES. Naapurin M-marketista saa onnekseni noudettua suoraan kylmästä vaivaisella eurolla yhden puolen litran Tehon, jonka voi auton lähdettyä liikkeelle napsauttaa auki ja painaa huulia vasten. Janina aka ”El Junior” on luvannut ottaa vastuun kaasujalasta, ProTanilla sonnustautunut Kelahaara todennäköisesti hörisee viimeistelyhöyryissä, ja mä tietty viihdytän edellä mainittuja aivan sairaan hyvillä jutuillani takapenkiltä huudellen.

IMG_3141
Autolastin perjantaifiilis tiivistettynä yhteen kuvaan.

IMG_3149
Jos tolla Kelahaaralla kulkis kuitenkin tänään vähän paremmin kuin kuvassa.

Perjantai on myös musta kaikkein paras treenipäivä, kun ilmassa on aina jonkinnäköistä viikonloppusähköä, joka luo ihan huikean tunnelman päivän treeneille. Aamulla kävin rempaisemassa hyvän intervallisoijan ja keskivartalojumpan Susiluolan Tampellan osastolla, vaikka epäilin todella vahvasti saavani yksinään juuri mitään tehoja irti vasta herättyäni tällaisena offilla jo hetken aikaa viettäneenä vätyksenä. Jumantsuikka että lähtikin virtaa, ja olin jo takaisin kotona kahvipöydän ääressä valuttamassa jähiä (eli jälkihikeä), kun Jumppa vasta heräili tokkurassa aamu-uniltaan. Ehdin vielä viiden tähden avovaimokkeena keitellä miekkoselle tuoreet kaffet ja pyöräyttää tälle evässmoothien työpäivän kylkeen mukaan. On kyllä hemmetinmoinen etu asua tien toisella puolella noinkin passelista salista, niin ei tarvitse tuhlata aikaa liikenteen seassa poukkoillessa. Jääpähän aikaa enemmän olennaiseen, vaikka sitten miehen ruokkimiseen.
Ennen starttia taidan vielä käydä pyöräyttämässä kakkosrundin sorvin äärellä, ja vääntämässä viikon viimeisen treenin purkkiin. Hakattuani jalat täysin tohjoksi pääsenkin sitten heittäytymään koko viikonlopuksi taas hetkeksi täydelliseen fitnesskuplaan. Näinä viikonloppuina herää kyllä aina totaalisesti eloon, ja odotan ehkä eniten, että päästään taas tuon sekopäisen tiimin kanssa koolle. Silkkaa mahtavuutta.
IMG_9311
Jos muuten kaipaatte lukemista ensi viikolle, niin klikatkaa itsenne osoitteeseen probody.fi, ja tilatkaa oma (myös yksittäinen) numeronne sieltä. Annan tähän vahvan suosituksen, sillä tästä likasta on lehdessä usean aukeaman mittainen melko mielenkiintoinen juttu.
Nyt kuitenkin heittäydyn täysin viikonlopun viettoon huikein fiiliksin, ja tulkaahan kaikki kynnelle kykenevät meitsin jutuille Kultsalle FASTin osastolle lauantaina kello 10.00-12.00 ja sunnuntaina 15.00-16.00. Kultsan aulan messuosastolle pääsee ilman pääsylippua haistelemaan meininkiä ja tutustumaan messutarjontaan, joten ole siellä tai ole neliö! 😉
xoxo,
Piia

Kommentit (0)