7 x RANDOM SHITTIÄ MUN ELÄMÄSTÄ


Wazzuuuup kaikki dudet ja dudetet?! Miten teillä menee just nyt? Mulla ainakin on perskuleen hektistä juuri nyt, ja pedaali pohjassa painetaan kohti syksyä. Mitä kaikkea mun elämässä tapahtuu tällä hetkellä? Joitakin isompia muutoksia on hiipimässä, ja joitakin uusia juttuja on jo kerennyt lävähtämään elämääni riemastuttamaan. Eikä hei kaiken tarvitse olla mitään maata mullistavaa, koska monesti ne pienet asiat potkii ja pärisee kaikista kovimmin!

7 x RANDOM SHITTIÄ

Crossfit. Hui-kee. Parasta on, että pääsee vetämään aivot narikkaan, ja antaa toisen miettiä treenien sisältö sun puolesta. Sitten kun vielä yhdistää sosiaalisen ympäristön ja sen, että liikkeet voi skaalata oman vaikeusasteen mukaan, niin tsaijajaii. Sopii tähän väliin vasta eläköityneelle kilpaurheilijalle sopivan tosissaan otettavaksi kevyeksi harrastukseksi. 😀
MOW eli Mothership of Work. Ayyyeeee! Pääsen mitä luultavimmin parin viikon kuluessa h****ttiin täältä mun yksinäisestä kotitoimistosta, ja siirryn paukuttamaan duunia yrittäjäyhteisöön ihmisten ilmoille. Unelmoin aina siitä, että jos pystyisin tekemään työtä kotoa käsin, mutta näin pari vuotta tätä toteuttaneena täytyy todeta, ettei tämä olekaan päivästä toiseen puksuteltuna ihan liiallista herkkua. Todellisuus yllätti. Hah!
Gossip Girl. Koukussa. Toki aika monta vuotta jäljessä. Meitsi on nyt vihdoin alkanut tykittämään tätä sarjaa purkkiin, koska missasin aikoinani tän sarjan ihan siksi, että olin aina treeneissä silloin, kun tämä pamahti telkkarista pihalle. Kiitos teknologinen kehitys ja streamipalvelut! PS. Yksi sarja, jonka mielelläni katsoisin uusiksi omasta nuoruudestani, on Everwood. Sitä ei vaan piru vie ole ollut missän tarjolla!
Syyssiivous. En todellakaan harrastele mitään erityisiä joulu- tai kevätsiivouksia (ei napostele yhtään), jolloin putsattaisiin kaikki paikat kaapinperukoita myöten, mutta alkava syksy toimii itselläni jotenkin siivousvimman herättäjänä. Olen hiljalleen käynyt yksi laatikko tai hylly kerrallaan tavaroita läpi, konmarittanut niin maan perskuleesti ja on tullut kyllä siistiä ja avaraa.
Sisustusvimma. Äskeiseen jatkaen, nyt olen vähän innostunut pistämään kämppään pientä ehostusta. Toki liikaa ei kerkeä himassa hääräämään, mutta mattoja ja tyynynpäällisiä on uusittu sekä vähän huonekalujen paikkaa vaihdeltu. Pientä ja iisiä, mutta wörkkii!
Viileät ilmat. En to-del-la-kaan valita. En vaikka sataisi vodaa vatikaupalla. Eilen suorastaan otti jopa pannuun, kun oli niin lämmin päivä, ja hupparilla tuli pihalla kuuma. 😀 Musta on tullut näin aikuisena ihan täysi syksyihminen, hah! By the way. 2,5 kuukautta, ja saa alkaa laittaa jo hiljalleen joulukoristeita. Muahhahaha!
Lukuinto. Ja se syvenee vaan! Sivut vaan sauhuavat iltaisin nukkumaan mennessä, ja toimii muuten huomattavasti paremmin kuin se salakavala luuri. Varsinkin, kun päässä suhisee vielä illallakin menneen päivän pöhinät ja seuraavan päivän haipakat, niin kirja vetää kyllä hyvin nollat tauluun ja antaa perspotkun höyhensaarille. Tää on vaan niin yber cool juttu.

random shittiä
Harmaa neule: TÄÄLTÄ* // Stretch-farkut: TÄÄLTÄ*

Jos sun pitäis heittää hatusta kolme asiaa, mikä on siistiä sun elämässä just nyt, niin mitä ne olisivat? Viskelepä nämä tuonne kommenttiboksin puolelle, ja laita fiilis kiertämään! Nyt mä teleporttaan itseni Volvon ratissa Vierumäelle koko viikonlopuksi tuomarihommiin, kouluttautumaan sekä vetämään kummun täyteen Vierumäen safkoista. Uh.

Muhkeaa viikonloppua!

IMAISE MYÖS NÄMÄ:
Miten selvitä elämästä hengissä?
& Juosten kustu

EDELLINEN JUTTUNI:
Vatsalihakset kuntoon oikeasti – Näillä lähtee!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (18)
 1. Siistiä mun elämässä just nyt
  1. välidieetti ja treenit, fiilis on niiiiiiin motivoitunut tätä prokkista kohtaan että !
  2. mun ihana työ ja työkaverit, joka aamu lähden töihin hymyssä suin
  3. mun perhe <3
  Arkisia juttuja, mutta kun niitä osaa arvostaa niin elämä on aika sairaan kivaa 🙂

  1. Piia Pajunen
   26.8.2018, 11:03

   Siis arkiset jutut on just niitä parhaita! Kuulostaa niin ihanalta ja tasapainoiselta! <3

 2. Kuntosali ja lenkkeily – oon löytänyt ne nyt pikkuhiljaa uudestaan, hitaasti mutta varmasti. Tuntuu hyvältä kun ei oo suorituspaineita
  Outlander – Johonkin netflix sarjaan aina koukuttuu. Sain katottua loppuun Orange is the new black, niin nyt on tuon vuoro.
  Parin viikon päässä häämöttelevä loma – Ei pitkiä työmatkoja ennen kukonlaulua ja nopeita aamukahveja eikä kelloon kyttäämistä pitkin päivää millon iltatöille takasin. Aikaa siis kaikelle miellekkäälle.

  1. Piia Pajunen
   26.8.2018, 11:05

   Ihana kuulla, että liikkuminen tuntuu innostavalta! Siitä saa pimenevään syksyynkin ja arkeen niin paljon virtaa! Ja ihanaa loman odotusta sinne!

Kommentointi suljettu.