Piia Pajunen
Piia Pajunen

7 x RANDOM SHITTIÄ MUN ELÄMÄSTÄ


Wazzuuuup kaikki dudet ja dudetet?! Miten teillä menee just nyt? Mulla ainakin on perskuleen hektistä juuri nyt, ja pedaali pohjassa painetaan kohti syksyä. Mitä kaikkea mun elämässä tapahtuu tällä hetkellä? Joitakin isompia muutoksia on hiipimässä, ja joitakin uusia juttuja on jo kerennyt lävähtämään elämääni riemastuttamaan. Eikä hei kaiken tarvitse olla mitään maata mullistavaa, koska monesti ne pienet asiat potkii ja pärisee kaikista kovimmin!

7 x RANDOM SHITTIÄ

Crossfit. Hui-kee. Parasta on, että pääsee vetämään aivot narikkaan, ja antaa toisen miettiä treenien sisältö sun puolesta. Sitten kun vielä yhdistää sosiaalisen ympäristön ja sen, että liikkeet voi skaalata oman vaikeusasteen mukaan, niin tsaijajaii. Sopii tähän väliin vasta eläköityneelle kilpaurheilijalle sopivan tosissaan otettavaksi kevyeksi harrastukseksi. 😀
MOW eli Mothership of Work. Ayyyeeee! Pääsen mitä luultavimmin parin viikon kuluessa h****ttiin täältä mun yksinäisestä kotitoimistosta, ja siirryn paukuttamaan duunia yrittäjäyhteisöön ihmisten ilmoille. Unelmoin aina siitä, että jos pystyisin tekemään työtä kotoa käsin, mutta näin pari vuotta tätä toteuttaneena täytyy todeta, ettei tämä olekaan päivästä toiseen puksuteltuna ihan liiallista herkkua. Todellisuus yllätti. Hah!
Gossip Girl. Koukussa. Toki aika monta vuotta jäljessä. Meitsi on nyt vihdoin alkanut tykittämään tätä sarjaa purkkiin, koska missasin aikoinani tän sarjan ihan siksi, että olin aina treeneissä silloin, kun tämä pamahti telkkarista pihalle. Kiitos teknologinen kehitys ja streamipalvelut! PS. Yksi sarja, jonka mielelläni katsoisin uusiksi omasta nuoruudestani, on Everwood. Sitä ei vaan piru vie ole ollut missän tarjolla!
Syyssiivous. En todellakaan harrastele mitään erityisiä joulu- tai kevätsiivouksia (ei napostele yhtään), jolloin putsattaisiin kaikki paikat kaapinperukoita myöten, mutta alkava syksy toimii itselläni jotenkin siivousvimman herättäjänä. Olen hiljalleen käynyt yksi laatikko tai hylly kerrallaan tavaroita läpi, konmarittanut niin maan perskuleesti ja on tullut kyllä siistiä ja avaraa.
Sisustusvimma. Äskeiseen jatkaen, nyt olen vähän innostunut pistämään kämppään pientä ehostusta. Toki liikaa ei kerkeä himassa hääräämään, mutta mattoja ja tyynynpäällisiä on uusittu sekä vähän huonekalujen paikkaa vaihdeltu. Pientä ja iisiä, mutta wörkkii!
Viileät ilmat. En to-del-la-kaan valita. En vaikka sataisi vodaa vatikaupalla. Eilen suorastaan otti jopa pannuun, kun oli niin lämmin päivä, ja hupparilla tuli pihalla kuuma. 😀 Musta on tullut näin aikuisena ihan täysi syksyihminen, hah! By the way. 2,5 kuukautta, ja saa alkaa laittaa jo hiljalleen joulukoristeita. Muahhahaha!
Lukuinto. Ja se syvenee vaan! Sivut vaan sauhuavat iltaisin nukkumaan mennessä, ja toimii muuten huomattavasti paremmin kuin se salakavala luuri. Varsinkin, kun päässä suhisee vielä illallakin menneen päivän pöhinät ja seuraavan päivän haipakat, niin kirja vetää kyllä hyvin nollat tauluun ja antaa perspotkun höyhensaarille. Tää on vaan niin yber cool juttu.

random shittiä
Harmaa neule: TÄÄLTÄ* // Stretch-farkut: TÄÄLTÄ*

Jos sun pitäis heittää hatusta kolme asiaa, mikä on siistiä sun elämässä just nyt, niin mitä ne olisivat? Viskelepä nämä tuonne kommenttiboksin puolelle, ja laita fiilis kiertämään! Nyt mä teleporttaan itseni Volvon ratissa Vierumäelle koko viikonlopuksi tuomarihommiin, kouluttautumaan sekä vetämään kummun täyteen Vierumäen safkoista. Uh.

Muhkeaa viikonloppua!

IMAISE MYÖS NÄMÄ:
Miten selvitä elämästä hengissä?
& Juosten kustu

EDELLINEN JUTTUNI:
Vatsalihakset kuntoon oikeasti – Näillä lähtee!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (18)

 1. Mirva

  Siistiä mun elämässä just nyt
  1. välidieetti ja treenit, fiilis on niiiiiiin motivoitunut tätä prokkista kohtaan että !
  2. mun ihana työ ja työkaverit, joka aamu lähden töihin hymyssä suin
  3. mun perhe <3
  Arkisia juttuja, mutta kun niitä osaa arvostaa niin elämä on aika sairaan kivaa 🙂

  • Piia Pajunen

   Siis arkiset jutut on just niitä parhaita! Kuulostaa niin ihanalta ja tasapainoiselta! <3

 2. Kati

  Kuntosali ja lenkkeily – oon löytänyt ne nyt pikkuhiljaa uudestaan, hitaasti mutta varmasti. Tuntuu hyvältä kun ei oo suorituspaineita
  Outlander – Johonkin netflix sarjaan aina koukuttuu. Sain katottua loppuun Orange is the new black, niin nyt on tuon vuoro.
  Parin viikon päässä häämöttelevä loma – Ei pitkiä työmatkoja ennen kukonlaulua ja nopeita aamukahveja eikä kelloon kyttäämistä pitkin päivää millon iltatöille takasin. Aikaa siis kaikelle miellekkäälle.

  • Piia Pajunen

   Ihana kuulla, että liikkuminen tuntuu innostavalta! Siitä saa pimenevään syksyynkin ja arkeen niin paljon virtaa! Ja ihanaa loman odotusta sinne!

 3. Emilia

  1. Syksy!! ai että mä fiilistelen tätä viileyttä ja pimeitä iltoja kynttilän valossa.
  2. Äänikirjat, rakkautta vaikka ensin olin vähän skeptinen
  3. Uuden kämpän etsintä, hitaasti mutta varmasti 😁

  • Piia Pajunen

   Syksy syksy syksy! Niin ykköstä! Ja mäkin oon innostunut äänikirjoista, ja varsinkin autossa pidemmillä ajomatkoilla on ihan sairaan jees laittaa bluetoothilla äänikirja auton kajareista pyörimään. Ja koiran lenkittämisessä myös todella osuva yhdistelmä. 😀

 4. S

  3 parasta asiaa just ny:
  Ulkotreenit näiden helteiden jälkeen
  Voi taas poltella kynttilöitä ja takkaa, ihan bueno!
  Täälläkin yks lukutoukka ilmoittautuu. Ihana käpertyy sänkyyn ennen nukkumaanmenoa ja lukea 😊 unikin tulee paremmin kun kroppa ja mieli on rauhoittunut.

  • Piia Pajunen

   Siis tämä viileä ilma on niiiiin paljon osuvampaa treenaamiselle niin sisä- kuin ulkotiloissa. Ja oih kynttilät! Yks parhaista asioista syksyssä <3

 5. kata

  Mä kans oon aivan fiiliksissä viileästä ilmasta ja pimenevistä illoista! Ihanaa! 🙂 Lisäks painetaan kovaa duuni syksyn yo-kirjotuksia varten, o-ou 😀 Mutta oikeestaan arki on aika jees just nyt!<3 Muistahan sinäkin rentoutua jossain välissä!<3

  • Piia Pajunen

   Viilenevät ilmat ja pimenevät illat. <3 Ihan älyttömästi tsemiä kirjoituksiin, ja hyvä siitä tulee, kun tekee tasaisesti sekä sopivalla kerta-annoksella sitä duunia! Ja mä kyll yritän panostaa tuohon rentoutumiseen, ja yllättävän hyvin tässä hässäkässä olen sitä aina löytänytkin. Chillaaminen ja lepääminen on itsellä prioriteeteissä aika korkealla ollut aina. Rakastan paukuttaa menemään, mutta myös ottaa iisisti ja rötvätä sohvalla. 🙂

 6. Salla H.

  Parasta juuri nyt:
  Sienestys: ilmaista herkkumaiskautus luomuruokaa ja reippailua raittiissa ilmassa samassa paketissa. (Viileät ilmat on parasta! Ja vesisade on sienien ruokaa, joten sateenropina on musiikkia korville..)
  Uinti: Kesällä uimahallit olivat kiinni, mutta nyt taas pääsee uimaan kunnon lenkkejä. Vaikka kävin kesällä järvessä melkein joka päivä, ei se silti oo sama. Ei järvessä tuu tehtyä kovin pitkiä lenkkejä.
  Gossip Girl: Oon kans ihan koukussa sarjaan. Viimeisiä viedään jo.. Koko sarja on kaukana oman elämän kuvioista ja siksi se on juurikin parasta viihdettä. Rahalla ei saa ostettua onnea, ainakin jos sarjaa on uskominen.

  • Piia Pajunen

   Oon niin kade tuosta sienestyksestä! Marjastamisen olen oppinut kotoa pienestä asti, mutta sienestystä ei taas meillä kotona kukaan ole hanskannut, niin siihen ei ole koskaan opittukaan. Tykkään vielä sienistä ja metsässä samoilusta, ja varmaan pitäisi käydä tähän joku kurssi tai tunkea osaavan kaverin messiin väkisin. 😀
   Ja Gossip Girl! Niin mahtavaa vihdettä, ja juurikin siksi, että se on niin kaukana omasta maailmasta, mutta sivuaa kuitenkin paljon niitä elämän tärkeimpiä asioita, joita ei rahalla saa. Välittämistä, luottamusta, rakkautta ja henkistä hyvinvointia.

 7. Hanna

  Huomenna alkava Crossfitvalmennus, oon super innoissani näin bodailun jälkeen!
  Aikaistuneet opinnot – Valmistuminen häämöttää jo keväällä!!
  PT-paketti, jota ystävälleni rakensin kauan ja hartaudella, jota nyt lähdettiin toutettamaan. MIeletöntä päästä näkemään ”oman käden tuloksia” toisen elämässä ja kropassa !!!

  • Piia Pajunen

   Crossfit on kyllä ollut niin hauskaa ”bodaamisen” laajentamista ja uuden oppimista monilta muilta osa-alueilta! 😀
   Oooh ja valmistuminen! Ihanaa! Onnea loppurutistukseen! <3

 8. Hanna

  Syksy! Ihanaa kun voi viimein lenkkeillä kunnolla 😀
  Lelujen ompelu koirille, ihan parasta aivot narikkaan hommaa sekin.
  Syöminen ja urheilu, loman jälkeen vyö kiristää ihan vähä liikaa 😀

  • Piia Pajunen

   Oi kuulostaa niin ihanalta! Ja vitsit toi lelujen ompelu! Itsellä on jäänyt ompelukone ja käsityöt kaappiin vähän liian pitkäksi aikaa, kun aiemmin on tullut näitä tehtyä enemmän. Toisaalta nyt sitten on taas lukuharrastus vahvemmalla, että eipä sitä kaikkea tarvitsekaan ehtiä ja harrastaa aina. 😀

 9. Sanna / http://www.lily.fi/blogit/sanna-r/

  Ah, Gossip Girl, my quilty pleasure <3. Olen rullannut kaikki tuotantokauden varmaan viisi kertaa läpi. Vain Sinkkuelämää pääsee määrissä korkeammalle. Ja juuri nyt pyörii taas, koska ensi viikolla lähtö NYC:n.
  No Crossfit. Ei tosin vain just nyt, vaan aina. Tuo jonkun muun suunnittelemat treenit on muuten minustakin yksi lajin parhaita ominaisuuksia. Ei tarvitse kuin ilmaantua paikalle, suorittaa ja saa poistua. Pääsääntöisesti koskee, mutta ei sen väliä, #lajinhelppousviehättää.
  Mutta ehkä suurin kaikista; loma, mun kesäloma. Se alkaa viikon päästä. Ja sit mä lennähdän tsiigailee vähän Chuckin mestoi, ja Blairin. Ja Carrien. Ja etenkin Samanthan ;).

  • Piia Pajunen

   Oiii aivan ihanaa Nykin reissua! Kuulostaa ihan mahtavalta! <3
   Ja propsit tosta Gossip Girlin tykittämisestä! Aika raju suoritus, hahah! 😀

Kommentoi »

Comments are closed