POLTTARIT LUSITTU & ENSI VIIKOLLA NAIMISIIN!

polttarit
Tättärää! Se olis meinaan sellainen homma, että tämä neiti pamauttaa ensi viikolla sulhonsa kyljessä alttarille, ja vaihtaa siviilisäätynsä rouvashenkilöksi. Luonnollisesti häitä ennen on tarjoiltu sekä morsmaikulle että sulhaselle polttarimeininkiä omina kekkereinään, ja kun tuo mies viiletti jo omissaan viime kuun puolella, niin omani osuikin sitten kuluneelle viikonlopulle.
Olin kyllä jo jokin aika sitten alkanut uumoilemaan, että tuona kyseisenä viikonloppuna varmasti tulee ja tapahtuu. Perjantaina aamupäivällä aloin pyörimään kotona hämmenyksessäni kuin puolukka pöntössä, kun en oikein tiennyt miten päin olisi kuulunut olla Jyväskylästä viikonlopuksi mun luokse saapuvaa frendiä odotellessa. Eihän vielä tuona päivänä mitään tapahtunutkaan, ja keskityttiin kotosalla mun epäilevästä vilkuilusta huolimatta keskittymään lähinnä hyvään safkaan sekä lautapelien tykittämiseen. Silti koko ajan siinä tuli pohdiskeltua, että mitähän tässä nyt tapahtuu, hah!
Lauantaina sainkin sitten lähes sydärin, kun Jumpan sijasta roskanvientireissulta takaisin keittiöön pamahtikin vähän toisenlaiset naamat, ja hyvä ettei tekeillään ollut juustoleipä lautasineen lentänyt seinään. Siinä iskettiin asianmukainen yksisarvispanta päähän ja lähdettiin roudaamaan likkaa teille tuntemattomille seuraavaan päivään asti hämmentyneen kikattelun kera. Eihän siinä nyt naama todellakaan ilmeettömänä pysynyt, ja hyvä jos hetkeäkään tuona viikonloppuna. Tuosta siis pärähti tämän likan polttarit käyntiin!

Neule: TÄÄLTÄ* // Farkut: TÄÄLTÄ*

polttarit
”Sillon kun tuntuu täydeltä, niin mahaan mahtuu vielä kaks lautasellista tavaraa”

 
Vaikka olinkin jo uumoillut kaikennäköistä, niin oma pöllähtänyt ja hämmentynyt reaktioni oli itsellenikin jonkin asteinen yllätys, ja eniten hämmennyin nyyhkyreaktiostani isosiskoni paikalle pöllähtämisestä. Kuitenkin pienet porut kuulemma tiesivät hyvää avioliiton kannalta, joten nappiin meni sekin, vaikken ollutkaan ajatellut joutuvani itseäni keräilemään.
Olin vähän salaa toivonut, ettei polttareissa vedettäisi mitään julkista nolausräpellystä, vaan keskityttäisiin johonkin ihan muuhun, ja niinhän sitä sitten tehtiinkin. Polttarit olivat todellakin tämän morsmaikun näköiset, ja tästä olivat kyllä kaasot ja lähipiiri pitäneet niin hyvää huolta! Oli meinaan sellaista vapauttavaa ja päätöntä riehumista siihen soveltuvissa kohteissa, armotonta skabailua, ilmalentoja, soijaa, lumihankea sekä alusta loppuun niin järkyttävä määrä ruokaa, herkkuja, saunaa, hierontaa, lettipalvelua ja kuohuvaa. Niin. Eli hikoiltiin ja koska syötiin.
polttarit
Lettipalvelu & taustalla miehiä hieromassa. 6/5

polttarit polttarit polttarit
Mutta voihan jehna! Oli kyllä mehukkaat polttarit ja en edes muista, milloin viimeksi olisi ollut noin nollaava viikonloppu kaikin puolin. Läppäri ja some pysyi kiinni ja melkoisen hiljaa, ja sai vain hönöillä parhaiden naisten kera ilman minkään tason suorittamista. Nauraa, valvoa, syödä, muistella hulvattomia muistoja, heittää läpyskää ja nukkua viritellyissä lisäpedeissä pitkään. Riehua täysillä ja löhötä vuoron perään. Sunnuntai-iltana olin kyllä onnellinen ja ihan finaalissa, ja tyytyväisenä pilkin sohvalla odotellen yöunien aikaa. 😀
Kyllä nyt kelpaa astella avioon oikeaoppisten rituaalien kera, eli ei pitäisi mennä liitto vihkoon, kun on alasti lumihangessa rakennuksiakin kierretty eksiä huudellen sekä muita tuikitarpeellisia riittejä suoritettu. Hääjärjestelyt onneksi alkavat olemaan aika hyvällä mallilla, mutta silti tuntuu, että pikkunippeleiden ja säädön määrä on se väistämätön vakio, vaikka itsehän olen kaikkea muuta kuin nöpönuuka morsian (sulhasesta puhumattakaan). Kyllä se hääpäivä saisi jo mun puolesta tulla, mutta tänään TJ11, eli eipä tässä enää kauan tarvitse venailla! Kohta siis krebataan ja painellaan jalalla koreasti, ja minusta tulee virallisesti Leivon(_)nainen!
Ja jos muuten missasit viime viikolla julkaisemani MyDay-pätkän, niin kurkkaahan se saman tien tuosta alta, sillä käsittelyssä aiheeseen liittyen mm. saumoistaan tiukille menevä hääpuku ja hääkiristelyiden tarve, heh! 😀

Huikeaa alkanutta vuoden tokaa viikkoa joka kypärään!

Vilkaise myös:
Mies avautuu: Mikä minussa ärsyttää?
& Mikset pidä sormusta? Vaihdanko sukunimeä?

Edellinen juttuni:
14 x miksi miksi miksi

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (6)
 1. Kuolen ehkä kateudesta että oot sit avioitumisen jälkeen leivon_nainen. Onko jumpalla pikkuveljeä 😀

  1. Piia Pajunen
   9.1.2018, 11:24

   Hahaha! Äläpä! 😀 Ei löydy kyll pikkuveljeä, joten dämn!

 2. (Omat) häät on parasta! <3 paljon onnea etukäteen ja nauttikaa teidän päivästä!

  1. Piia Pajunen
   9.1.2018, 11:24

   Kiiiitooos! En kyllä tosiaankaan malta odottaa ensi viikon lauantaihin! :)))

Kommentointi suljettu.