PIIA HEI, MITÄ SULLE KUULUU?

*Sisältää mainoslinkkejä

Hei Piude! Mitä sulle kuuluu? Hetkeen ei ole tullut höpistyä täällä blogissa niitä näitä, joten nyt olikin hyvä hetki antaa näppiksen sauhuta mielivaltaisesti omia kuulumisia sanoiksi muodostaen. Julia Toivolan blogista otin kopin kuulumisten jäsentelyn puolesta, ja tässä niitä kuulumisia tulee monilta eri elämän osa-alueilta.

Mitä oikeasti kuuluu?

Meitsillä on jotenkin todella valoisa fiilis. Talvi oli suoraansanottuna jollain tapaa erittäin kuollut, ja kaamos iski ihan hämmentävän lujaa. Nyt on kuitenkin likalla ihan eri ääni kellossa, ja löytyy ihan eri tavalla puhtia! On siistiä herätä ennen kahdeksaa virkeänä ilman kelloa ja startata päivä rauhassa kahvikupposta hörppien. Toki eihän tämä elämä nyt yhtä riemulaulua ole, mutta jotenkin asiat tuntuu vaan hyvältä just nyt!

Mitä tapahtuu työrintamalla?

Olen viime aikoina ollut todella fiilareissa työstä näin yrittäjänä. Tuntuu, että hommat ovat loksahtaneet aika hyvin uomilleen, ja vaikka päivät ovat välillä pitkiä sekä moninaisia ja to-do-list on toisinaan laittoman pitkä, niin tasapaino alkaa löytyä. On ollut siistiä myös huomata, kuinka hyvin pystyn toteuttamaan duunia elämään mielekkäästi yhdistäen. Varsinkin kun oma mies on sopassa ja syvällä mukana, niin meillä tämä perheyritys Pöpön kanssa kulkee melkoisen hyvänä tiiminä eteenpäin.

Tuntuu, että olen vihdoin löytänyt itselleni aika täydellisen ja palkitsevan tuntuisen kombinaation verkkovalmennuksista, kilpaurheiluvalmennuksesta sekä sosiaalisesta mediasta. Toki kaikenlaisia proggiksia tähän oheen mahtuu. PROVE-valmennuksiin oon rakastunut ihan totaalisesti, ja rakastan sen tuomia haasteita sekä mahdollisuuksia valmennustyössä. On ollut siistiä huomata, miten paljon pystyy verkkovalmennuksen puolesta tuomaan ihmisille, ja ratkomaan sitä kautta toisinaan monenlaisiakin haasteita.

Kyltymätön tiedonjano on myös kova, ja koko ajan tekee mieli oppia uutta ja kehittää ammattitaitoaan monin eri tavoin. Urheiluravitsemuksen perusopinnot pyörii tässä sivussa, ja nämä kaikki eri osa-alueet kiinnostuksien ja työnkuvien puolesta kun pystyy aika hyvin yhdistämän toisiinsa, niin tää paletti on aika 6/5.

Parisuhde / perhe /ystävät?

Viime viikolla pakattiin miehen kanssa läppärit messiin, ja tehtiin ”etänä” hommia Jyväskylästä mun kotikotoa käsin. Aivan ihana kombo tehdä duunia ja vapaa-ajalla viettää aikaa perheen ja frendien kanssa, ja Pöpökin pääsi kuseksimaan vapaana pitkin maita ja mantuja maalla. Nyt viikonloppua vasten on taas isosisko ja tämän tytöt kyläilemässä Tampesterissa meidän residenssissä ja säpinää riittää. Ihania juttuja!

Matkat?

Juuri muutama viikko takaperin käytiin miehen kanssa Riikassa, ja otettiin se tällaisena ”business with pleasure”-reissuna, eli tehtiin töitä ja vapaa-ajalla turreiltiin sekä syötiin paremmin kuin hyvin. Vappupäivänä tiedossa Espanjan Santa Susanna, jossa kuutisen päivää sujahtaa fitnessin EM-kisoissa tuomaroimassa ja Suomen joukkuetta huoltamassa. Eipä taideta vappuaattona liikaa rellestää, kun kentällä pitää olla seuraava aamuna jo hävyttömän aikaisille kellonlyömillä. Taii. Sitten samoilla silmillä koneeseen. Hah!

Harrastukset / hyvinvointi?

Viikossa tulee käytyä treenailemassa kolmesti viikossa, mikä on hieman vähemmän, kuin mitä olen yleensä elämässä tottunut treenailemaan. Toki joskus tulee viikkoja, jolloin treeniä tulee enemmänkin, jos virtaa ja intoa on jäänyt, ja tulee esimerkiksi hyvä tarjous lähteä esimerkiksi heittelemään flikflaksarjaa tai hyppimään voltteja tramppapuistoon. Huikeeta tehdä erilaisia juttuja kehollaan! Kävin myös viime viikolla pitkästä aikaa juoksulenkillä (kulki tossu yllättävän hyvin), kun kevätaurinko ja sulat tiet veti lujaa puoleensa.

Homma luistaa ja erityisesti oon rakastunut nyt monipuolisuuteen. Sopivasti pientä tavoitteellisuutta sekä sivussa liikkumisen ilosta naatiskelua. Erityisesti olen rakastunut leuanvetoihin, jotka omaksi yllätykseksi kulkee jo kohtuu hyvin lisäpainolla (tätä en olisi koskaan uskonut pääseväni sanomaan ääneen). Muutamia kropan kierouksia on tässä myös työstetty kuntoon, ja onneksi oon bongannut myös Akun, joka on ottanut tehtäväkseen ratkaista mun vinoumat, heh. Kyykytkin alkaa taas hetken vinoon menemisen jäljiltä suoristua!

Inspiroi eniten/vähiten?

Vähiten mua inspiroi etenkin somessa toisinaan vellova vihaisuus toisia ihmisiä kohtaan. Asioista voidaan olla monella eri kannalla ja olla montaa mieltä, mutta ihmisten kimppuun hyökkääminen lähinnä hämmentää. Kukaan ei voi olla absoluuttisesti oikeassa, joten en ymmärrä, miksi pitää lytätä ihmisiä ja hyökätä arvostellen sekä syytellen kimppuun, eikä keskittyä siihen omaan juttuun tai asioista keskustelemiseen. Kaikki kun emme ole samasta puusta, niin miksi edes yrittää vuolla samalla kaavalla.

Eniten mua inspiroikin tyypit, jotka painaa menemään rohkeasti omalla tavallaan ja intohimonsa perässä. Vaikka tämä eroisi omasta ajatusmaailmasta tai haaveista, mutta kun tehdään asioita intohimolla, rohkeasti ja rehdisti omalla tyylillä sekä pilke silmäkulmassa, niin vitsi että sitä on siistiä seurata! Lisäksi treenipuolella inspiroi tuo luovuus ja monipuolisuus sekä yleisesti valmennuspuolella erilaisille yksilöille löydettävät tavat ja erilaiset ratkaisut toteuttaa asioita omiin tarpeisiin ja elämään sopivalla tavalla. Erilaisuus kiehtoo. Monin eri tavoin.

Björn Borg-crop paita: TÄÄLTÄ*

Tällä hetkellä syön/katson/luen?

Netflixissä tuli juuri ahmittua Dirty John (oli kyllä hyvä ja tosi tapahtumiin perustuvan luonteen vuoksi hurja), mutta jjjjjaaaaahhhh nyt ollaan vaihdettu HBO:n puolelle, koska Game of Thrones. Alkuviikosta pamahtaa eetteriin uusi kausi, ja sitä pohjustaen ollaan katsottu nyt ensimmäinen (sain vihiä, että tää olisi hyvä katsoa uusiksi alle) sekä viimeisin kausi uudelleen.

Safkailuissa oon panostanut hieman enemmän kasvisten syömiseen. Puoli kiloa päivässä on tullut ennenkin täyteen kohtuu hyvin smoothieiden marjojen ja hedelmien puolesta, mutta jostain syystä kasviksissa mulla on ollut tsempattavaa (harvinainen ongelma mulla). Pienellä poskiläimäytyksellä heräsin tähänkin tuo hieman puuduttavan ja yksitoikkoisen talven jäljiltä, ja kyllähän taas rehut maistuu.

Kirjoista sain juuri luettua Jussi Adler-Olsenin Vanki-teoksen (todella osuva dekkari), ja päivisin luen paljon valmennuspuolen kirjallisuutta valmennuspuolelle ihan suomeksi ja englanniksi. Näistä työstän nyt Tuomas Rytkösen Voimaharjoittelun käsikirjaa sekä e-kirjana Layne Nortonin Fat loss feveriä. Mielenkiintoista!

Mitä odotan?

KESÄÄ! Aijjettä! Sillon tarkoituksena on vähän hidastaa menoa ja karata mökkeilemään. Koira saa viipottaa pihalla vapaana oksia järsien, kun itse taas voi uppoutua hyviin kirjoihin, dominoida lautapelien parissa ja keskittyä saunan lämmittämiseen. Aijai. Kesällä myös aloitan voimavalmentajan koulutuksen, joka polttelee jo mieltä ja sormet syyhyten odotan pääseväni imemään lisää oppia ja inspiraatiota omaan valmennustyöhön.

mitä sulle kuuluu

Sohvatyynyt: TÄÄLTÄ*
Karvamatto: TÄÄLTÄ*

Ensi viikon Fitness Classic myös kutkuttelee mieltä, ja kiva taas päästä iskemään peräsin tuomaripenkkiin. Erityisesti kutinaa kankkuihin viikonloppuun tuovat nuo omat kisavalmennettavat, ja junnusarjoissa pääseekin niistä kaksi likkaa lauteille. Superjännää! + Gladiaattorit alkaa telkkarista saman viikonloppuna, ja nyt lauantaina päästään Gladiaattori-poppoon kanssa tsekkaan etukäteen tuo ensimmäinen jakso. Jaiks!

Säpinää viikonloppuun joka tuuttiin!

Kommentit (4)
 1. Kiva lukea kuulumisistasi 🙂 Täällä on toinen, joka saa energiaa keväästä ja odottaa jo hirveästi kesää! Mä olen ihan samanlainen myös siinä, että mun täytyy saada tehdä itselle mielekkäitä ja motivoivija juttuja, ja silloin annan kyllä ihan kakkeni. Toimiva arki ja sen pienet ilot, ihan parasta elämässä!:)

  ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. piiapajunen
   12.4.2019, 14:22

   Siis tämäpä! Kun arki on mielekästä ja tekeminen itselleen palkitsevaa, niin sille antaa mielellään paljon ja enemmän. Elämä on kuitenkin hyvin pitkälle sitä arkea, ja itselle on juhlaakin tärkeämpää se, että se arki on ihanaa. <3 Pienet ilot potkivat ja tuovat pilkettä silmään. 😉

 2. Nää tämmöiset kuulumis-postaukset on todella kivaa luettavaa! Ja täälä myös kevät ja aurinko tehnyt ihmeitä! Kevät on ihmisen parasta aikaa! 🙂

  -Laura
  www-progressio.fi

  1. piiapajunen
   13.4.2019, 13:40

   Tosi kiva kuulla, että tällaiset postaukset myös nappaavat! Ja kyllä tää kevät ja aurinko on vaan todella kovaa valuuttaa pitkän talven jälkeen, ja tuntuu taas, että alkaa heräilemään henkiin. <3

Kommentointi suljettu.