Parhaat puolet miehessäni

Kymmenes yhteinen vuosi on pyörii meillä parhaillaan, eikä ainakaan vielä kyllästytä, hah! En tiedä toki tuosta miehestä, mutta edelleen joka päivä nousee hymy huulille, kun saan katsella tuota sadan kilon keijokaista olohuoneemme sohvalla. Tässä muutama tämän kaverin parhaista teknisistä ominaisuuksista!

Saan aina tarvittaessa hierontaa, jos päätä särkee… (yöpurenta, plah)
Kahvia. Se osaa keittää hyvää ja vahvaa kahvia.
…ja usein kahvi tarjoillaan mulle automaattisesti olohuoneen sohvan tai työpöydän ääreen pyytämättä. <3
Mun ajatuksia, unelmia tai tekemisiä ei ikinä tuomita tai vähätellä. Tämä on mulle aivan äärimmäisen tärkeää.
Huumori ja sarkasmi. Sitä on kyllä pakko mun kanssa löytyä. 😀
Jos tekee mieli karkkia, niin lähes satavarmasti tältä löytyy joku salainen kätkö vaatekaapista tai ylähyllyltä (jonne mä en muuten ylttäisi).
Se on melkoisen ahkera siivoamaan. Score!

Nettiagentti. Se löytää sieltä kaikesta (ja jokaisesta) aivan kaiken ja vielä enemmän.
Se haluaa tehdä mun kanssa typeriä asioita. Kuten ostaa Legojen yllätyskeräilyhahmoja ja katsoa maailman väsyneimpiä YouTube-videoita, hah!
Mies on melkoisen näppärä näpsimään kuvia. Jos joku miettii, että kuka mun kuvat yleensä ottaa, niin se on tuo herra sisällöntuottaja. Lahjon sitä herkuilla. 🙂
Tuo mies on kyllä yksi harvoista suomalaisista, joka tuntee (vapari)fitnessin näin läpikotaisin niin fysiikan kuin vapaaohjelman eri koukeroiden puolelta.
Saan salilla aina varmistajan tarvittaessa tai jeesiä pakkotoistoihin. Myös akrobatiajeesiä on tällä vanhalta telinevoimistelijalta tarjolla ja lajiominaiset kehonpainolla tehtävät infernaaliset voimarääkit saa myös aina tilauksesta.
Jeesiä saa kyllä aina muutenkin asiaan kuin asiaan. Eipähän tarvitse rääviskellä kiperissä tilanteissa yksin.

On mulla vaan huikea mies. Kuus kautta viis. ♥

Kurkkaa myös: Meidän parisuhteen erikoiset faktat

Edellinen juttuni: Onko hiki tai syke hyvä mittari, jos tähtäät lihaskasvuun?

Seuraa minua:
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (6)
 1. Sinulla on hyvä mies, kun luin listaa niin täytyy sanoa, että omani ei tee noista asioista minulle mitään, ja lähtee vaihtoon nyt heti vaikka ollaan oltu vuodesta 1984 asti yhdessä. Kiitokset hyvästä jutusta.

  1. Piia Pajunen
   21.2.2017, 19:53

   No jos ei arvostusta ja kunnioitusta heru, niin mitäpä sitä enää katselemaan! Jos kuitenkin vielä rakkautta ja arvostusta löytyy, niin ei sitä kannata heti vaihtoon laittaa 😉

 2. Mulla oli ihan itkussa pidättelemistä, kun luin näitä ja mietin että omassa miehessä on tosi paljon samanlaisia piirteitä. Toi on ihan PARASTA, ja myös mulle ehdottoman tärkeää, että toinen ei vähättele tai lyttää niistä hulluimmistakaan ideoista!! <3 Tämmösistä miehistä ei kannata koskaan luopua 😉

  1. Piia Pajunen
   21.2.2017, 19:51

   Tuo toiselta huokuva aito arvostus ja kannustus on kyllä ihan älyttömän tärkeä ominaisuus puolisossa, ja nähtävästi ollaan molemmat aika onnekkaita, kun ollaan aikamoiset löydöt bongattu! 😉

Kommentointi suljettu.